Personlig skyddsbubbla mot Covid-19 testas

publicerad 19 april 2021
- av NewsVoice
Covid-19-bubbla

CORONAKRISEN. NewsVoice skrev tidigare om ett företag som tagit fram en bacilltrygg hjälm så att du kan röra dig fritt i samhället utan oro, men varför stanna där? Nu testas helkroppsbubbla som du kan omsluta dig med om du känner dig osäker på bacillerna i din omgivning.

Jeremy Cohen som bor i New York testar samma bubbla i New York när han ska träffa sin nya flickvän. Han tar med sig blommor i bubblan. Fox 11 skriver att han såg henne första gången när hon dansade på ett hustak under lockdown. Han tog då en första kontakt med hjälp av en drönare som överlämnade hans telefonnummer. Hon ringde tillbaka och de stämde möte och Jeremy kom rullande i bubblan.

Skyddsbubblan heter på franska något i stil med: "de bulle do protection personnel".

 

Vi på NewsVoice hoppas att männen i bubblorna får tillräckligt med syre och lyckas undvika att rulla i hundbajs.

Text: NewsVoice