Personlig skyddsbubbla mot Covid-19 testas

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 april 2021
- NewsVoice redaktion
Covid-19-bubbla

CORONAKRISEN. NewsVoice skrev tidigare om ett företag som tagit fram en bacilltrygg hjälm så att du kan röra dig fritt i samhället utan oro, men varför stanna där? Nu testas helkroppsbubbla som du kan omsluta dig med om du känner dig osäker på bacillerna i din omgivning.

Jeremy Cohen som bor i New York testar samma bubbla i New York när han ska träffa sin nya flickvän. Han tar med sig blommor i bubblan. Fox 11 skriver att han såg henne första gången när hon dansade på ett hustak under lockdown. Han tog då en första kontakt med hjälp av en drönare som överlämnade hans telefonnummer. Hon ringde tillbaka och de stämde möte och Jeremy kom rullande i bubblan.

Skyddsbubblan heter på franska något i stil med: “de bulle do protection personnel”.

 

Vi på NewsVoice hoppas att männen i bubblorna får tillräckligt med syre och lyckas undvika att rulla i hundbajs.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: skyddsbubbla
Stöd NewsVoice 2024
 • Vi skrev: “…hoppas att männen i bubblorna får tillräckligt med syre och lyckas undvika att rulla i hundbajs.”

  Detta kan läsas som ironi, men det är faktiskt relevant att fråga:

  • Vi kan inte se ett inflöde av ny luft och insidan blev immig, särskilt när mannen ska in på rullbandet. Hur säkras syrehalten i bubblan?
  • Hur ska det gå med rengöringen av insidan? Notera att mannen går med sina ytterskor inne i bubblan som han hela tiden vidrör med händerna. Skiten går från sko till hand.
  • Hur ska människor på utsidan av bubblan skyddas från bubblans skitiga utsida? Bubblan kommer att rulla fast mycket skit på utsidan och hundbajs är bara en sak (+spott, snor, fågelskit, kemikalier).
  • Kanske ett lämpligt alternativ för dem som nu ivrigt kämpar i maktens ekorrhjul.

   Särskilt kul skulle kanske det svenska rövar-kule-gänget tycka det skulle vara att rulla runt och visa upp alla sina kulor.

   I en sådan bubbla skulle det nog bli ännu mer fart på färden mot flärden – särskilt i den branta utförsbacke som Sverige nu befinner sig i.

 • Det blir ju till en nackdel om man för dagen har intagit ärtsoppa (stjärtvälling) och tvingas släppa väder…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *