Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Personlig skyddsbubbla mot Covid-19 testas

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 april 2021
- NewsVoice redaktion
Covid-19-bubbla

CORONAKRISEN. NewsVoice skrev tidigare om ett företag som tagit fram en bacilltrygg hjälm så att du kan röra dig fritt i samhället utan oro, men varför stanna där? Nu testas helkroppsbubbla som du kan omsluta dig med om du känner dig osäker på bacillerna i din omgivning.

Jeremy Cohen som bor i New York testar samma bubbla i New York när han ska träffa sin nya flickvän. Han tar med sig blommor i bubblan. Fox 11 skriver att han såg henne första gången när hon dansade på ett hustak under lockdown. Han tog då en första kontakt med hjälp av en drönare som överlämnade hans telefonnummer. Hon ringde tillbaka och de stämde möte och Jeremy kom rullande i bubblan.

Skyddsbubblan heter på franska något i stil med: “de bulle do protection personnel”.

 

Vi på NewsVoice hoppas att männen i bubblorna får tillräckligt med syre och lyckas undvika att rulla i hundbajs.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: skyddsbubbla