Viktigt att vända sig till en behörig elektriker

publicerad 28 maj 2021
- Extern skribent
Skaffa alltid en behörig elektriker. Foto: Michal Jarmoluk. Licens: Pixabay.com
Skaffa alltid en behörig elektriker. Foto: Michal Jarmoluk. Licens: Pixabay.com
Skaffa alltid en behörig elektriker. Foto: Michal Jarmoluk. Licens: Pixabay.com

TEKNIK. Vi är många som vid ett eller flera tillfällen har varit i behov av en duktig och behörig elektriker. Mängder av olika saker kan inträffa som kan göra att man är i planerat- eller akut behov av en elektriker.

Hur många av oss kan exempelvis inte känna igen sig i att strömmen gått mitt i den där viktiga matchen på TV till att de där nya vitvarorna genast behöver installeras i nya lägenheten till att de där elementen i sommarstugan måste kunna ge omedelbar värme?

Ja, allt detta och mängder av andra planerade som oplanerade händelser kan alltid inträffa och som gör att vi snabbt kan behöva få hjälp av en behörig elektriker och auktoriserad firma.

Få hjälp dygnet runt- året runt av en behörig elektriker

Att själv ta på sig rollen som hobbyelektriker är aldrig rekommenderat då detta även kan vara olagligt och rent av farligt, vilket även kan resultera i allvarliga konsekvenser för den egna hälsan. Det är istället alltid rekommenderat att vända sig till någon av Sveriges alla duktiga behöriga elektriker för att få erfaren och kunnig hjälp.

Problem med hushållets el och behovet av en duktig elektriker kan också komma när som helst på dygnet och året, vilket också gör att man ofta behöver hjälp omgående. En trygg och bra eljour är tillgänglig dygnet runt och kan många gånger, beroende på var du bor i landet, vara till ditt förfogande inom en timme från dess att du ringde in ditt ärende.

En stor trygghet för dig som kund är också att kunna anlita en firma inom branschen som även är auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket, på så vis så får du som kund också ett proffsigt utfört arbete till 100%, varje gång, av en behörig elektriker.

Nyttja ditt ROT-avdrag

När behovet finns för en behörig elektriker så kan du även ha rätt att nyttja ditt ROT-avdrag. Detta kräver att du är minst 18 år fyllda samt att du äger din egen bostad.  Du kan i sådana fall få ett maximalt rotavdrag på 50 000 kronor, summan gäller per person och år. När det gäller avdrag för ROT så kan avdrag göras för totalt 30% av elektrikerns arbetskostnad.

Om du önskar nyttja ROT-avdraget så drar alltid en auktoriserad firma av ROT-avdraget direkt på din faktura. På så vis så slipper även du som kund att själv ansöka om ROT-avdraget hos Skatteverket, vilket alltid blir enkelt och smidigt för dig som kund.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Äntligen lite mer hantverkarartiklar. Det saknas verkligen på Newsvoice. Antagligen för att huvudparten av läsarna är däst medelklass som bara hyr in tjänster. 

  Skiter i vilket fack människor försöker stoppa mig i; men har jobbat som sinkare i eget regi (enbart) och där utfört det mesta hos tämligen framgångsrika ensamstående kvinnor som behövt (i mitt tycke) trivialt enklar saker: som att bygga ett kök, sätta upp en mellanvägg. lägga altaner, lägga golv, bygga friggebodar från lösvirke (mycket billigare). Vidare måla, måla och åter måla. Det är inte svårt att bli framgångsrik, om det nu var det jag ville – vilket det inte var. Fattar inte varför fler arbetslösa inte göra samma sak?    

  • I mitt fall var det en kollega från både Eriksson och Telia (It-teknik) som hade ett sådant där tok-självförtroende – allt han inte hade gjort tidigare, var det han ville åta sig för att lära sig att göra! Visst han gjorde misstag, och fick göra om, och det här man lär sig mest. Kopierade var hans ”mindset” och körde på – visst fick jag erfarenhet – vilket är det viktigaste. Det han lära mig var att ta betalt för tiden du arbetar. Självförtroende är allt i början. Är du bara någorlunda normalbegåvad och vet het hur du använder internet och vilka sajter som har svar allt typ: https://www.byggahus.se/ kör på och var inte rädd för att misslyckas, utan gör om, gör rätt. Du lärd dig snabbt.
   Nu för tiden har jag en fru som mycket uppskattar mina händiga tidigare erfarenheter i byggande då – vill säga. Har byggt allt från hönshus, lägga om tak (gjort många gånger – inte svårt) till det mesta annat.      

  • Jag gillar verkligen att lära mig hantverk. Jag snickrar, målar, gräver, murar, renoverar. Allt är kul. Nu söker vi bygglov för att bygga ut på landstället. Du kanske kan hjälpa mig att resa takstolarna. Vi kan byta tjänster. Skattefritt och lagligt.

 • Äntligen lite mer hantverkarartiklar. Det saknas verkligen på Newsvoice. Antagligen för att huvudparten av läsarna är däst medelklass som bara hyr in tjänster. 

  Skiter i vilket fack människor försöker stoppa mig i; men har jobbat som sinkare i eget regi (enbart) och där utfört det mesta hos tämligen framgångsrika ensamstående kvinnor som behövt (i mitt tycke) trivialt enklar saker: som att bygga ett kök, sätta upp en mellanvägg. lägga altaner, lägga golv, bygga friggebodar från lösvirke (mycket billigare). Vidare måla, måla och åter måla. Det är inte svårt att bli framgångsrik, om det nu var det jag ville – vilket det inte var. Fattar inte varför fler arbetslösa inte göra samma sak?    

  • I mitt fall var det en kollega från både Eriksson och Telia (It-teknik) som hade ett sådant där tok-självförtroende – allt han inte hade gjort tidigare, var det han ville åta sig för att lära sig att göra! Visst han gjorde misstag, och fick göra om, och det här man lär sig mest. Kopierade var hans “mindset” och körde på – visst fick jag erfarenhet – vilket är det viktigaste. Det han lära mig var att ta betalt för tiden du arbetar. Självförtroende är allt i början. Är du bara någorlunda normalbegåvad och vet het hur du använder internet och vilka sajter som har svar allt typ: https://www.byggahus.se/ kör på och var inte rädd för att misslyckas, utan gör om, gör rätt. Du lärd dig snabbt.
   Nu för tiden har jag en fru som mycket uppskattar mina händiga tidigare erfarenheter i byggande då – vill säga. Har byggt allt från hönshus, lägga om tak (gjort många gånger – inte svårt) till det mesta annat.      

  • Jag gillar verkligen att lära mig hantverk. Jag snickrar, målar, gräver, murar, renoverar. Allt är kul. Nu söker vi bygglov för att bygga ut på landstället. Du kanske kan hjälpa mig att resa takstolarna. Vi kan byta tjänster. Skattefritt och lagligt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *