Enorma protester mot covidvaccin och restriktioner i London – Massmedierna vilseleder

publicerad 30 maj 2021
- av Torbjörn Sassersson red.
London-demonstrationer mot covidvacciner, 29 maj 2021. Foto: Ruptly

NOTERAT. Uppgifterna varierar om hur många som deltog under lördagens protester i London. Expressen skriver 100-tals, likaså brittiska The Guardian. RT uppger 10,000-tals och andra källor säger att det handlade om 100,000-tals deltagare. En sak är klar enligt vittnen på plats, demonstrationen var den största någonsin i London mot covidvacciner, massvaccination och lockdown.

Demonstranter protesterade eftersom de anser att de åtgärderna som regeringen har vidtagit för att bekämpa koronaviruspandemin orsakar mer skada än nytta.

En demonstrant från Bedfordshire säger till The Guardian att han deltog för att han oroas för vart nedmonteringarna av de medborgerliga fri- och rättigheterheterkan kan leda samhället.

“The fact that you have to turn to Russian TV to see what is really happening says it all for the Western Press. You will ever investigate to see who has bribed the press to push this agenda?”Martin Armstrong

“We’re here as free people, spending our time communicating, to prepare for the summer of discontent, where we’re going to organise in every community to prevent any more lockdowns. No more lockdowns!”Piers Corbyn

Massmediernas falska rapportering är ett allvarligt hot mot “demokratierna” i flera länder. Folkstyre är ett minne blott. Länder styrs i realiteten av politiska agendor i samspel med kommersiella mål, agendor satta av storindustriella intressen, tex läkemedelsindustrin, med hjälp av manus från PR-byråer.

Denna artikel kan mörkas av Facebook, enligt ett färskt avslöjande från Project Veritas.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Kan någon förklara för mig varför media (svt med flera) rapporterar att Brasiliens flertal demonstrationer den 29/5 är för en hårdare lockdown, mer vaccin och bättre åtgärder mot “smittan”. Är de helt hjärntvättade i Brasilien? Jag får inte ihop det. Skulle nog vara på plats med en artikel om detta, för folk undrar hur de kan demonstrera för vacciner där och resten av världen, mot vaccin. (?)

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/stora-protester-mot-bolsonaros-viruspolitik

 • Expressen gör skäl för epitetet fake news. Skriver hundratals och visar bilder på tusentals demonstranter. På med foliehatten.

 • “100 tals”.

  Dagisnivå!

  Redaktionen på Häxpressen borde gå klart grundskolan, så de lär sig räkna.

 • “Rule, Britannia! Britannia rule the waves:
  “Britons never ever will be slaves.”

  Nu är det upp till bevis alltså. Kommer britterna att låta den egna regeringen gå globalisterna till mötes och förslava folket?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *