Filip Sjöström om 1:a majtåget: “Folk är mer sammansvetsade nu” än 6:e mars

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 1 maj 2021
- Torbjörn Sassersson
Filip Sjöström, 1 maj 2021. Foto: Newsvoice.se

Filip Sjöström som var en av initiativtagarna bakom marschen för frihet och sanning den 6:e mars 2021 var också en av förgrundsgestalterna under första-majtåget. Han menar att dagens manifestation var lyckad och att han upplevde en ännu starkare sammanhållning mellan människor än i mars.

Manifestationen under 1:a majtåget var i storleksordningen och uppskattningsvis lika stor som den 6:e mars.

Intervju och video: Torbjörn Sassersson. NewsVoice är en oberoende debatt- och nyhetskanal.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Mer om goda globala krafter för sanning och frihet.
  Vi sänder live från ”Frihetsrörelsen” demonstration i centrala Stockholm – 1:a majtåget för frihet och sanning

  Här jagas poliserna bort från Hyde Park av vårfirare och frihetsdemonstranterUPPDATERAD 26 APRIL 2021 PUBLICERAD 26 APRIL 2021
  https://nyadagbladet.se/utrikes/har-jagas-poliserna-bort-fran-hyde-park-av-varfirare-och-frihetsdemonstranter/

  Dessa modiga läkare stiger till de högsta idealen för den hippokratiska ed som de tog för att rädda livet för de patienter som kommer till deras vård. Dessa är de sanna hjältarna i denna hänsynslösa pandemi.
  De har valt att följa vetenskapen och rädda liv – och vägrat att vara part i korruptionen som är endemisk bland världens hälsovårdsmyndigheter. Det finns mer modiga läkare där ute. Om du är en sådan läkare vill vi höra din historia. Skriv till oss på support@flccc.net . https://www.youtube.com/watch?v=QciiFYJJiJk

 • Mer om goda globala krafter för sanning och frihet.
  Vi sänder live från “Frihetsrörelsen” demonstration i centrala Stockholm – 1:a majtåget för frihet och sanning

  Här jagas poliserna bort från Hyde Park av vårfirare och frihetsdemonstranterUPPDATERAD 26 APRIL 2021 PUBLICERAD 26 APRIL 2021
  https://nyadagbladet.se/utrikes/har-jagas-poliserna-bort-fran-hyde-park-av-varfirare-och-frihetsdemonstranter/

  Dessa modiga läkare stiger till de högsta idealen för den hippokratiska ed som de tog för att rädda livet för de patienter som kommer till deras vård. Dessa är de sanna hjältarna i denna hänsynslösa pandemi.
  De har valt att följa vetenskapen och rädda liv – och vägrat att vara part i korruptionen som är endemisk bland världens hälsovårdsmyndigheter. Det finns mer modiga läkare där ute. Om du är en sådan läkare vill vi höra din historia. Skriv till oss på support@flccc.net . https://www.youtube.com/watch?v=QciiFYJJiJk

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *