Forskning: inhalerade nanokroppar kan fungera mot allvarlig Covid-19

10
67
Natasha Tilston-Lunel forskar på Covid-19. Foton: Universitetet i Pittsburg och privat foto
Natasha Tilston-Lunel (medförfattare) forskar på Covid-19. Foton: Universitetet i Pittsburg och privat foto

MEDICINSK FORSKNING. Inandningsbara nanokroppar riktade mot spikproteinet i SARS-CoV-2 coronavirus kan förebygga och behandla allvarlig Covid-19 i hamstrar, enligt studier vid University of Pittsburgh. Det skriver Science Advances.

Enligt den vetenskapliga rapporten är det angeläget att globalt utveckla effektiva och billiga terapeutiska ingrepp för Covid-19. Forskare vid universitetet i Pittburg säger att de lyckats utveckla stabila och ultrapotenta inhalerbara PiN-21-nanokroppar som har gynnsam effekt på luftvägar och lungor hos sjuka hamstrar. Djuren fick inhalera nanokropparna som aerosoler.

“We are very excited and encouraged by our data suggesting that PiN-21 can be highly protective against severe disease and can potentially prevent human-to-human viral transmission”, sa medförfattaren Yi Shi.

Relaterat: Ny forskning: Covid-19 är en blodkärlssjukdom

Forskarna tror att de kan utveckla en medicin eftersom medlet har stabila egenskaper och att produktion bör vara kostnadseffektiv.

Text: NewsVoice

Källa


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
10 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Erik forsman
Erik forsman
Gäst
28 maj 2021 kl 10:38

Inhalera nanopartiklar låter sådär bra i mina öron. Men, men… Kanske om man befinner sig i terminalstadiet, med att galopperande förlopp?

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
28 maj 2021 kl 11:35

Dom injicerade nanopartiklarna verkar ju inte fungera utefter deras egna lögner så varför inte gå via andningsorganet när vi nu då ändå experimenterar med allting annat. Är sen människor lika ovetenskapligt bångstyriga med det här som med “vaccinet” kan de bygga “desinfekterande duschar” vi får gå igenom. Har på senare tid faktiskt börjat få en bättre förståelse för de som bygger bunkrar på bakgården.

Erik forsman
Erik forsman
Gäst
Reply to  Anders Johansson
28 maj 2021 kl 12:42

Vem skulle komma på tanken att köpa och äta mat som är genmodifierad, än mindre med nanopartiklar i, men injesera det i kroppen, det går bra.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Erik forsman
28 maj 2021 kl 13:03

Ja det blir ju helt meningslöst att välja bort GMO-grödor om man sen ändå går med på att själv bli en.

Per Melin
Per Melin
28 maj 2021 kl 12:52

Varför krångla till det och gå via den ondskefulla läkemedelsindustrin, när man med hjälp av en nebulisator istället kan inhalera väteperoxid (0.1%) som gör jobbet fantastiskt bra.

Forskarna vid universitetet i Pittsburgh och deras uppdragsgivare är garanterat väl medvetna om hur effektivt inandning av väteperoxid generellt är mot smitta i lungorna, med det kan de ju inte tjäna några pengar på.

Tröttsamt.

Douglas
Douglas
Gäst
Reply to  Per Melin
29 maj 2021 kl 04:37

Finna det studier på det eller empiri?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
29 maj 2021 kl 05:41

Nanopartiklar mot “vaccinbiverkan” nej tack till båda!

16 FEBRUARI 2021

WORLD DOCTORS ALLIANCE

“Dr. Andrew Kaufman | Läkare & rättspsykiater från USA: Jag heter Andrew Kaufman. Jag är läkare och kriminalteknisk rättspsykiater. Denna pandemi är inte en riktig medicinsk pandemi. COVID-19-vaccinet är inte bevisat säkert eller effektivt eftersom det inte har varit tillräckligt med tid. Dessutom finns det ingen tydlig definition av någon ny sjukdom som den kan testas mot. Det har inte funnits ett virus som har renats eller visat sig orsaka en sjukdom. Således finns det inget mål för ett vaccin. Slutsatsen är dock att eftersom inga ytterligare dödsfall har inträffat i samband med en ny sjukdom, finns det helt enkelt inget behov av ett nytt vaccin.”

https://worlddoctorsalliance.com/blog/ask-the-experts-covid19-vaccines/

Barbro Åhman
Barbro Åhman
Gäst
7 juni 2021 kl 07:52

Här kan vi gissa vad som helst. Vem säger att det inte finns nanoparitklar redan i vaccinet och att det samarbetar med 5G….?

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Barbro Åhman
3 september 2021 kl 09:02

Så är det!
http://www.orwell.city

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Rhoda Joshua
3 september 2021 kl 09:03

Här är lösningen på hur man kan avgiftas dessa:
https://www.orwell.city/2021/08/josep-pamies.html