Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Pfizers visselblåsare om covidkrisen: Du kan fortfarande ta tillbaka ditt normala samhälle

publicerad 5 maj 2021
- Börje Peratt
Michael Yeadon. Photo: Konrad Wallenrod. Image processing: NewsVoice.se
Michael Yeadon. Photo-Konrad Wallenrod. Image processing: NewsVoice.se
Michael Yeadon. Photo from interview: Konrad Wallenrod. Image processing: NewsVoice.se

OPINION & VETENSKAP. Dr Michael Yeadon, tidigare forskningschef vid Pfizer har kommit fram som visselblåsare. Han anser att det försöksvax som världen idag utsätts för inte bara är onödigt utan livsfarligt och att det påföljande vaccinpasset innebär slutet på vårt samhälle såsom vi lärt känna det.

Text, översättning och textning: Börje Peratt, ordförande i föreningen Humanism & Kunskap

Se videon

Dr Michael Yeadon var tidigare hög chef på Pfizer som är känd som ett av de tre mest uppmärksammade covidvaxproducenterna som nu i ett medicinskt försöksexperiment orsakar stor skada och dödlighet på de försökspersoner som drabbas, antagligen utan att veta att de är försökspersoner.

Läs artikel på LifeSiteNews.com: Former Pfizer VP: Your government is lying to you in a way that could lead to your death, återpublicerad här av John Gideon Hartnett. Påståendena från dr Yeadon är diametralt motsatta de som dr Vanden Bossche har angående frågan om immunflykt men:

“Båda varnar för det galna massvaccinationsprogrammet för COVID-19. Här varnar Dr Yeadon för att våra regeringar ljuger för oss. Det finns inget behov av något vaccin mot den falska COVID-pandemin.”

Tidigare Pfizer VP: ”Din regering ljuger för dig på ett sätt som kan leda till din död”

Dr Michael Yeadon:

“Denna idé om att du kan vara sjuk även om du inte har några symptom och att du kan vara ett virushot mot någon annan även om du inte har några symtom, är ett påfund från 2020, det finns helt enkelt ingen historisk fakta bakom det och det trotsar också sunt förnuft.”

“Jag är mycket uppriktig med det jag säger nu: Jag varnar dig för att det finns element i världen och alldeles säkert lokalt, omkring dig som ljuger för dig.”

“När du väl har smittats är du immun, det råder ingen tveksamhet om det. Det har studerats hundratals gånger och det finns hundratals studier publicerade. Så när du har smittats har du ofta inga symtom, du är nu immun förmodligen i årtionden.
Det är helt enkelt inte sant att de olika variationer som uppstår när det replikeras är särskilt olika från varandra. De representera inte något hot alls det är inte ens osannolikt eftersom det är omöjligt baserat på tusen och tusen variationer som bildas.”

“Så du har smittats, de flesta överlever om du inte är väldigt nära till döden ändå [av annan anledning] Du är då immun för livet. Det är inte sant att du bär någon form av hot. Det är inte sant att du behöver en vaccinspruta, de flesta behöver inte vaccin alls. De flesta av er avråds från att delta i dessa vaccin-experiment.

Tyvärr medför det en risk för blodpropp. Varför skulle du ta en risk med din hälsa? För något som inte utgör ett hot mot dig.”

“Och om du inte beaktar det [denna avrning] kommer du snart att förlora alla chanser att göra något åt det. Säg inte att du inte varnats…”

“Du kan just nu fortfarande ta tillbaka ditt normala samhälle, ta det tillbaka imorgon!
Du behöver inte mask, de fungerar inte. Glöm lockdown.”

“Och du behöver inte göra vad du blir tillsagd av korrupta forskare som uppenbarligen är de som handleder vår regering.

Om du inte lyder instruktionerna under de närmaste veckorna skulle deras makt vara över…”

Kommentar

Naturligtvis har Dr Michael Yeadon utsatts för attack från Pfizers torpeder och “faktagranskare” som  försöker karaktärsmörda Dr Yeadon och beslå honom med lögner om hans position inom företaget.

Fakta är att Yeadon var anställd av Pfizer och hade en hög position som närmast kan liknas vid VD. Han var Pfizers tidigare vice president och chefsforskare inom allergi och andningsorgan och tillbringade 32 år i branschen. Han ledde ny läkemedelsforskning och gick i pension från läkemedelsjätten med “den högsta forskningspositionen” inom sitt område.

Läs mer: Former Pfizer VP Dr Michael Yeadon: COVID ‘vaccines’ are going to kill you

Wikipedia, lydiga underhuggare till covidbedrägeriet försöker vifta bort honom och har inte gjort någon seriös artikel. Reuters också lydig underhuggare kallar honom Antivaxhjälte. PolitiFact ingår i debunkingkören.

Högt ansedda Principia Scientific publicerar en artikel där de refererar till att Dr Mike Yeadon varnar för att covidvaxkampanjen kan vara en avsiktlig insats för att avfolka jorden. Länk

Som Dr Yeadon säger, du är varnad! Frågan är om du fastnat i auktoritetstroende och rädsla och väljer att lyda alla inskränkningar, injicera genmanipulerande vax och riskera gå mot egen undergång. Och du vet väl att mycket pekar på att vaxade tycks vara de värsta smittspridarna av något som kan vara betydligt värre än Covid-19.

Text: Börje Peratt, ordförande i föreningen Humanism & Kunskap


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq