Folk säger vad de tycker om åsiktsförtrycket i Sverige

publicerad 7 juni 2021
- av NewsVoice
Manifestation 6 juni 20211

KULTUR. Manifestation för sanning och frihet handlar om att allt fler upplever att coronakrisen utnyttjas av politiker och stater för att förtrycka både press- och åsiktsfrihet. Det sker i flera steg. Demonstranterna buade åt SVT när de passerade deras högkvarter vid Gärdet i Stockholm.

Se samma video på NewsVoice@Bitchute

NewsVoice fångade upp några röster bland de som deltog eller var åskådare till manifestationen. Det finns en röd tråd i deras åsikter och det är att avståndet mellan folkvalda politiker och folket aldrig varit större i Sverige.

Lyssna på Filip Sjöströms tal

Text och video: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: åsiktsfrihet
 • Bara så att ni vet….

  jag är av aktiverad från mitt Facebook konto och hade trettio dagar på mig att få det granskat, annars tar de bort mig permanent. Jag hade brutit mot deras policy, men inte fått något bevis på detta. Lever vi i en rättsstat……näe det gör vi inte. I en rättsstat ska den som blir anklagad för något också få framlagt VAD han är anklagad för, men detta gäller inte Facebook. Detta mega företag som vi alla skattebetalare sponsrar med diverse rabatter på EL, samt bidrag till serverhallar, vi ska inte ens ha ett telefon nummer eller adress för att nå detta företag för att få klarlagt vad som pågår. Facebook är hemliga klubben som kan påstå vad som helst för att få bort obekväma människor och man kan fråga sig vem som ligger bakom som beställare för att få bort de obekväma, som mig. t.ex. När jag ville få mitt fall ganskad så skickade de en kod,som jag inte visste var jag skulle skriva in, flera gånger bad jag om att få råd. Jag får inga svar. Nu senast fick jag tillskickat ett mail att de ville att jag skulle fotografera mitt pass eller annan ID handling och skicka till dem, och detta kunde lagras upp till ett år och dessutom granskas av tredje part. Hallå, vilken är denna tredje part? Jag sätter aldrig ut mina ID handlingar på nätet……allt detta ser jag som ett led i att fördröja dessa trettio dagar och sedan tar de bort mig permanent. Dessa metoder måste motarbetas, alla som blir utsatt på detta sätt ska kräva en förklaring och bevis på den överträdelse de hänvisar till. Vad ska jag tro här….att ett visst parti ligger bakom och vill ha bort mig ifrån diskussionerna så att inga sanningar kommer fram? NU verkar det som om stora utrensningar pågår och alla vi som blivit drabbade borde slå oss ihop. Facebook bryter mot svensk lag, vi har åsikts och yttrandefrihet och de ska inte påstå vad som helst, eller att någon annan ska kunna anmäla och få bort en kontoinnehavare från nätet. Lever vi i forna öststaterna eller…..?

 • Min inställning är att ALLT militant är dömt att misslyckas.

  Det finns en enkel väg. Vi ska inte vara kuggar -eller smörjmedel – i ett ont maskineri.

  Ta avstånd från det onda – och det onda dör ut!

  Allt med våld, tvång och manifest är fel väg.

  Befrielse ges oss genom det enkla att inte vara kuggar och smörjmedel i ondskans maskineri.

  Hur snabbt kärvar inte ett lager utan fett?

  • Ligger nåt i det. Viktigt att samtidigt bygga ny modell som gör den gamla överflödig och ruttnar likt ett äppelskrutt. Kanske kan det göra nytta i frihetsrörelsens kompost för återvinning, själar som gick vilse.

  • OJ, här hjälper inte att ta avstånd och det onda dör ut. Här måste till öga för öga och tand för tand, sättet kan diskuteras.

 • Bara så att ni vet….

  jag är av aktiverad från mitt Facebook konto och hade trettio dagar på mig att få det granskat, annars tar de bort mig permanent. Jag hade brutit mot deras policy, men inte fått något bevis på detta. Lever vi i en rättsstat……näe det gör vi inte. I en rättsstat ska den som blir anklagad för något också få framlagt VAD han är anklagad för, men detta gäller inte Facebook. Detta mega företag som vi alla skattebetalare sponsrar med diverse rabatter på EL, samt bidrag till serverhallar, vi ska inte ens ha ett telefon nummer eller adress för att nå detta företag för att få klarlagt vad som pågår. Facebook är hemliga klubben som kan påstå vad som helst för att få bort obekväma människor och man kan fråga sig vem som ligger bakom som beställare för att få bort de obekväma, som mig. t.ex. När jag ville få mitt fall ganskad så skickade de en kod,som jag inte visste var jag skulle skriva in, flera gånger bad jag om att få råd. Jag får inga svar. Nu senast fick jag tillskickat ett mail att de ville att jag skulle fotografera mitt pass eller annan ID handling och skicka till dem, och detta kunde lagras upp till ett år och dessutom granskas av tredje part. Hallå, vilken är denna tredje part? Jag sätter aldrig ut mina ID handlingar på nätet……allt detta ser jag som ett led i att fördröja dessa trettio dagar och sedan tar de bort mig permanent. Dessa metoder måste motarbetas, alla som blir utsatt på detta sätt ska kräva en förklaring och bevis på den överträdelse de hänvisar till. Vad ska jag tro här….att ett visst parti ligger bakom och vill ha bort mig ifrån diskussionerna så att inga sanningar kommer fram? NU verkar det som om stora utrensningar pågår och alla vi som blivit drabbade borde slå oss ihop. Facebook bryter mot svensk lag, vi har åsikts och yttrandefrihet och de ska inte påstå vad som helst, eller att någon annan ska kunna anmäla och få bort en kontoinnehavare från nätet. Lever vi i forna öststaterna eller…..?

 • Min inställning är att ALLT militant är dömt att misslyckas.

  Det finns en enkel väg. Vi ska inte vara kuggar -eller smörjmedel – i ett ont maskineri.

  Ta avstånd från det onda – och det onda dör ut!

  Allt med våld, tvång och manifest är fel väg.

  Befrielse ges oss genom det enkla att inte vara kuggar och smörjmedel i ondskans maskineri.

  Hur snabbt kärvar inte ett lager utan fett?

  • Ligger nåt i det. Viktigt att samtidigt bygga ny modell som gör den gamla överflödig och ruttnar likt ett äppelskrutt. Kanske kan det göra nytta i frihetsrörelsens kompost för återvinning, själar som gick vilse.

  • OJ, här hjälper inte att ta avstånd och det onda dör ut. Här måste till öga för öga och tand för tand, sättet kan diskuteras.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *