Filip Sjöströms tal till Sverige på nationaldagen 6:e juni 2021

0
286

KULTUR. Filip Sjöström menar att vi befinner i det tredje världskriget och det är ett informationskrig som förtrycker alla människor. Vapnen som används mot människor, läkare, forskare, debattörer och visslare är lögner, desinformation och rädsla.

Se samma video på NewsVoice@Bitchute

Alla som intresserade av transparens i ledarskiktet i samhället, medicinsk frihet, hälsopolitik utan politisk och ekonomisk styrning är idag föremål för angrepp från bland annat Regeringen, anser Filip Sjöström, men som dock undviker att gå in på specifika sakfrågor i talet.

Se även videon: Folk säger vad de tycker om åsiktsförtrycket i Sverige

Text: NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer