Filip Sjöströms tal till Sverige på nationaldagen 6:e juni 2021

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Filip Sjöström, 6 juni 2021. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se

KULTUR. Filip Sjöström menar att vi befinner i det tredje världskriget och det är ett informationskrig som förtrycker alla människor. Vapnen som används mot människor, läkare, forskare, debattörer och visslare är lögner, desinformation och rädsla.

Se samma video på NewsVoice@Bitchute

Alla som intresserade av transparens i ledarskiktet i samhället, medicinsk frihet, hälsopolitik utan politisk och ekonomisk styrning är idag föremål för angrepp från bland annat Regeringen, anser Filip Sjöström, men som dock undviker att gå in på specifika sakfrågor i talet.

Se även videon: Folk säger vad de tycker om åsiktsförtrycket i Sverige

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq