Filip Sjöströms tal till Sverige på nationaldagen 6:e juni 2021

publicerad 7 juni 2021
- av NewsVoice
Filip Sjöström, 6 juni 2021. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se

KULTUR. Filip Sjöström menar att vi befinner i det tredje världskriget och det är ett informationskrig som förtrycker alla människor. Vapnen som används mot människor, läkare, forskare, debattörer och visslare är lögner, desinformation och rädsla.

Se samma video på NewsVoice@Bitchute

Alla som intresserade av transparens i ledarskiktet i samhället, medicinsk frihet, hälsopolitik utan politisk och ekonomisk styrning är idag föremål för angrepp från bland annat Regeringen, anser Filip Sjöström, men som dock undviker att gå in på specifika sakfrågor i talet.

Se även videon: Folk säger vad de tycker om åsiktsförtrycket i Sverige

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *