Insidern Astrid Stuckelberger avslöjar hur WHO skapat en falsk covidpandemi

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Astrid Stuckelberger, pressfoto

COVIDKRISEN. WHO-insidern Astrid Stuckelberger med meriter från bla FN har arbetat med internationella hälsoföreskrifter i flera länder som styrt upp lagstiftning och berättandet om hur covidkrisen ska förklaras i världen. Stuckelberger avslöjar arkitekturen som byggt upp covidkrisen. En styrgrupp har arbetat via organ som GAVI och WHO.

Text: Torbjörn Sassersson och Jessica Jildholt, text uppdaterad kl 06:45, 14 juni | Intervjun är ett klipp från dokumentären Planet Lockdown

Astrid Stuckelberger säger att WHO:s Generaldirektör Tedros Adhanom saknar pandemikunskap, men ändå lyckats ta total kontroll över vilka direktiv som ska gälla under covidskrisen i världen.

“Pandemin är internationellt organiserad, på ett systematiskt sätt.” … “Vi har ingen debatt, vi censureras. Censur är första tecknet på diktatur”.

Tedros Adhanom borde haft samråd med personer som dr Gro Harlem Brundtland och dr Margaret Chan, men deras röster fick inget utrymme, säger Stuckelberger som fortsätter, specialister inom SARS och covid har ignorerats av ett WHO som istället ger okvalificerade, ospecifika, icke kliniskt grundade direktiv vid diverse presskonferenser.

Istället för att samla ihop bästa kompetens i arbets-team, vilket är rutin vid pandemihot, för att gå igenom och diskutera globalt insamlat data från hela världen, har WHO valt att ge order utifrån direktiv som utesluter kommunikation. WHO har inte tagit hänsyn till kunskapen hos specialister som jag känner till. Istället har WHO genomfört generellt hållna presskonferenser där organisation vid upprepade tillfällen ändrat sitt ordval, haft godtyckliga definitioner utan att leverera exakt data eller exempel på specifik forskning.

Stuckelberger säger också att Covid 19-lagar gjort WHO till en världsregering och med total makt över världens mediabolag vilket lett till att alla mediabolag över hela världen förmedlat samma saker genom att upprepa samma ord (utifrån manus, red anm). WHO:s direktiv styr regler i butiker och shoppingcenter och på flygplatser. WHO till och med betalar för att producera styrt innehåll i massmedierna, hävdar Astrid Stuckelberger.

“Så hur kan vi ha en debatt?”, frågar sig Stuckelberger retoriskt. “De har snickrat ihop en grupp av specialister, i Schweiz, som har inbördes strider på grund av intressekonflikter.”

Astrid Stuckelberger säger bland annat att epidemiologen och professor Marcel Tanner vid Swiss Tropical and Public health Institute får saftig sponsring av Bill och Melinda Gates Foundation och att ledningsgruppen och de specialister som bjudits in för att leda denna pseudopandemi främst främjar presskårens retorik där fokus ligger på media och på regeringars intressen.

Hon menar att världen hamnat i en sciencefiktion-liknande situation med påhittad forskning, att vi alla påtvingats något inbillat, att hänsyn tagits till en icke realitet och att forskningen som ligger till grund för politiska beslut i sig är politiskt styrd.

“Det är dramatiskt, detta har konsekvenser på människors liv och ekonomi.”

Dessutom censureras forskning, läkare och behandlingmetoder som fungerar. Människor dör helt i onödan, varnar Stuckelberger.

“De besöker apotek och beslagtar hela lager av Ivermectin, en medicin som fungerar väldigt bra. De förhindrar forskare från att samla data, och förkastar data som strider mot deras intressen och lägger fram egna som gynnar dem. Det visar sig att de har analyserat hela mediasystemet och har full koll, de styr över kommunikationen. Sammantaget innebär detta att de har hela systemet under kontroll och jag betonar “dom”, de här personerna befinner sig ovanför Guterres [FN:s Generalsekreterare].”

Sida från sajten gavi.org
Sida från sajten gavi.org

Astrid Stuckelberger kommer in på ytterligare detaljer som bekräftar tidigare uppgifter om vilka arkitekterna är bakom covidkrisen. Hon säger att Bill Gates är involverad i vaccinalliancen GAVI som är ett offentligt-privat och globalt hälsopartnerskap med målet att öka vaccinerandet i världen, men bortom detta kontrolleras GAVI av en styrelse som styr händelseutvecklingen. Här finns Rockefeller Foundation, som utövar stor påverkan globalt inom hälsofrågor.

“Alla vet ju redan att så är fallet, men det finns även andra intressegrupper och personer vi måste utreda.”

Stuckelberger anser att det är oerhört chockerande att GAVI har fullständig åtalsimmunitet i sina handlingar och beslut.

“Det betyder att GAVI har högre immunitet än medlemsstater inom FN, samt konsulat och ambassadörer. Vilket betyder att GAVI kan begå vilken kriminell handling de så önskar helt utan konsekvenser. Ingen har tillåtelse att utreda eller få insyn i deras dokument, datorer eller arkiv. De betalar heller ingen skatt.”

“Och som ni vet har vi hemliga banker i Schweiz. Så det är väldigt enkelt för inblandade med det finansiella upplägget”, säger Stuckelberger, som tillägger att diplomatisk status också utnyttjas för att dokument tex ska kunna transporteras i skyddat bagage.

Astrid Stuckelberger säger att nyckelpersoner signerat avtal med den schweiziska regeringen, FDA:s motsvarighet i Schweiz, med de personer som styr hälsofrågor, vaccinkampanjer och medicinska frågor. Avtal om hanteringen av pandemin har signerats med WHO, GAVI och den schweiziska regeringen

“Jag misstänker att de har liknande avtal globalt, med andra länder.”

Astrid Stuckelberger: De har skapat ett finansiellt system

“Jag upptäckte även att GAVI har avtal med bilaterala agenturer inom FN, som tex Världsbanken, och förmodligen andra. Världsbanken är väldigt viktig. De skapade något som heter International Finance Facility for Immunisation (IFFIm).”

Stuckelberger säger att GAVI finaniseras med donationer från medlemsstater. Genom IFFIms upplägg har tex Italien donerat mycket stora mängder pengar till GAVI, som ett exempel, säger hon.

Diagram: Sveriges bistånd till alla mottagare via International Finance Facility for Immunisation (IFFIm) inom alla sektorkategorier år 2020

Det visar sig att Världsbanken via IFFIm och med understöd av IFFIm:s egen förmåga att vaska fram pengar (miljardbelopp) ligger bakom en mycket stor spridning av covidvacciner. Detta sker koordinerat med GAVI och organet Coalition of Epidemic Preparedness Innovations (CEPI). Här finns även Covax med centralt.

“COVAX is hugely appreciative to France, Germany, Italy, New Zealand, Spain, Sweden and the UAE for their initial commitments to donate doses through COVAX.”CEPI

“Kenneth Lay, chair of the International Finance Facility for Immunisation (IFFIm), is no stranger to using financial innovation to help tackle some of the world’s biggest problems. He spoke to GlobalCapital about the importance of IFFIm as a vehicle to finance the global vaccine rollout in the fight against the coronavirus pandemic.” – Global Capital

Relaterat: Sverige fördubblar sitt bidrag till COVAX

Stuckelberger fortsätter att skissa upp hur ett finansiellt system byggts upp runt covidkrisen, baserad på en obligationsmarknad (stock bond market).

“Varje gång ett land tar våra skatter för att ge till GAVI och IFFIm, går pengarna till immuniseringsprojektet och den globala vaccinplanen.” … “Privata och officiella projekt har multinationella förgreningar som även involverar finansiella organ.”

Världsbanken har alltså skrivit avtal med GAVI, den globala alliansen för vaccininitiativ, vilken i sin tur har partnerskap med Bill Gates och IFFIm som i sin tur finansierar
Coalition Epidemic Preparedness Innovation (CEPI). De leder forskning och studier samt Covax-programmet som styrs från Singapore och Schweiz. I realiteten alla regeringar finansierar alltså Covax-kampanjen i världen, säger Stuckelberger.

Det blir bara tydligare och tydligare. Som forskare måste jag bygga hypoteser, men det här är fakta, säger Stuckelberger som tillägger att ytterligare undersökningar måste genomföras för att på djupare detaljnivå identifiera covidkrisens profitörer och pådrivare.

“Vad som framkommit är att vi har att göra med ett multinationellt nätverk bestående av en väldigt liten grupp individer med massor av pengar som produceras genom privata banker. Dessa banker är alltså privata, inte statliga. Tex USA:s Federal Reserve och banker i Schweiz. Agendan hos denna koalition bestående av privata familjer, som Bill Gates tillhör, de döljer inte vad deras mål är.”

Astrid Stuckelberger nämner Bill Gates uttalanden 2015 på i ett TED Talk. Han talade om ett fruktansvärt virus, en pandemi och att minska världens population med 15%.

“Så det är definitivt en av deras agendor, men den är inte ny.”

Stuckelberger tar upp eugenics-rörelsen, som startade redan under andra världskriget.

De ville främja den ariska rasen. Deras argument byggde på att skapa en superras och de ville samtidigt minska på befolkningen. Idag uttrycks samma önskemål, förklarar hon.

“De vill genom Lockdown begränsa vår Frihet. Vår frihet är störande för dem. De vill även förhindra vårt tänkande och våra känslor, och våra kognitiva funktioner.”

PCR-test

PCR-testerna skadar vår hjärna

Astrid Stuckelberger gör ett intressant uttalande om PCR-tester. Hon svarar indirekt på frågorna NewsVoice ställde i en tidigare artikel.

Hon säger:

“Att trycka upp en pinne i näsan är helt onödigt eftersom vi kan använda saliv vid DNA-tester. Att de retar våra cilier är en medveten störning av vårt känsliga membran.

Anledningen att de vill peta runt i det området är att komma åt vår förmåga till återläckning, vår hjärna, genom det känsliga området som berörs vid näsroten och bakom ögonen, nära tallkottkörteln och vår hjärna.

Om du kontaminerar den känsliga miljön och trycker in något uppstår skador i den regionen så har du saboterat läkningsförmågan och det påverkar åldrandet och möjligheten till ett långt liv.”

“En av deras agendor är att komma åt vårt sinusområde.” … ” De som utför detta vet inte ens vad de gör. Oskyldiga människor påtvingas ett (skadligt) protokoll som är likadant över hela världen. Agenda är förstörelse, att depopularisera, och de vill förinta de som överlever. De vill sabotera våra neurologiska funktioner, och göra oss lydiga.”

“De vill till och med injicera nanoteknik under huden ihopkopplat till identifikation, ett pass och vaccin, en teknologi som ska styra människor.”

“Och denna så kallade expert på hälsofrågor Bill Gates, har egentligen bara kunskap inom teknik, inte hälsa, så han vill ju givetvis använda just teknik” … “De vill använda teknik för att kontrollera människor, väldigt avancerad teknik”.

“Slutmålet är att beröva människor på deras trosystem, andlighet och mänsklighet. De stänger kyrkor. De motarbetar vår andlighet. De förintar själavård och healers. I Schweiz tillåter de vanliga läkare att utöva sitt yrke, men inte de som använder naturläkemedel.”

“Planen är att fortsätta och driva på med ännu hårdare förtryck till alla är under total kontroll av teknik, med ID, vaccin och pass.”

“Detta är deras mål, att kontrollera oss som humanoider, transhumanister, få oss chippade och fulla med nanoteknik. Det kanske låter som science fiction, men vi är redan där.”

“Det finns redan elektroniska tatueringar. Jag utvärdar innovationer inom åldrande. Det finns redan elektroniska tatueringar som övervakar din hjärna och ditt hjärta.”

“Det finns mycket mer än så. De kan använda implantat och dirigera hjärnor. Detta är vad de gör. Den viktigaste insikten är medvetenheten om att tekniken de har är långt mer avancerad än vad vi ser idag.”

“Vårt sinne fungerar linjärt, men tekniken är exponentiell. Detta är känt som Moores Lag från grundaren av Intel”, fortsätter Stuckelberger.

Oändliga vaccinationskrav

Astrid Stuckelberger, pressfoto
Astrid Stuckelberger, pressfoto

“Detta kommer fortsätta i all oändlighet. Du kan redan se tecken på vad som händer just nu”, varnar Stuckelberger.

“De som tog vaccinet trodde det skulle befria dem, men tvärtom påstås de istället nu drabbas av något de kallar mutationer” … “Nu hävdas att det ständigt kommer nya mutationer, felaktiga tester och nya vacciner. Inte nog med att de pushar en tredje vaccination som är en experimentell injektion, de vill tvinga människor att fortsätta bära masker och de vill fortsätta påtvinga lockdowns och distansering”.

“Folk tror de ska få resa, men de tvingas uppvisa ID och vaccinpass, så att de manipuleras att tro de måste fortsätta att regelbundet bli vaccinerade samt mer och mer kontrollerade.”

“Faktum är att vi ser planen, för 2031 i regeringens dokument. Det dokumentet finns redan. Andra tecknet på planen finns hos John Hopkins Universitetet, som kallas SPARS 2025 till 2028.”

“Detta kommer fortsätta så länge folk tror på deras drama. Varenda influensa kommer förvandlas till ett nytt drama. De kommer skrämma folk genom att påstå att varje influensa är dödligt farlig. De kommer påstå att du är sjuk och kommer att dö, och folk är så rädda för döden. Folk ger sitt liv till och riskerar sina liv, för folk som ljuger för dem.”

“De utnyttjar våra rädslor. Folk som är rädslostyrda och som inte förändras kommer tyvärr nog att dö (i förtid).”

“Jag uppmanar folk att återta makten över sin hälsa! Tro inte på regeringen. De skapar en oavbruten pandemi. Detta är den oändliga pandemin. Det är den värsta mardröm du kan ha, att leva i evig skräck hela ditt liv, med oändliga vaccinationer. Det är deras plan, och de utför den mitt framför ögonen på oss.”

Det finns ett växande motstånd

Astrid Stuckelberger ser ett hopp i att vissa delstater i USA har vägrat påtvinga människor obligatoriska vaccinationer. Även Europarådet vägrar påtvinga obligatoriska vaccinationer, enligt en resolution (2361, Council of Europe) från den 27 januari 2021. Punkt 7.3 fastställer att det inte får finnas ett tvång att bli vaccinerad och att det aldrig kommer bli obligatoriskt att vaccineras.

I punkt 7.3 slås fast att alla 47 medlemsstaterna säkerställer att medborgarna informeras om att covid 19-vaccinationer inte är obligatoriska och att ingen på något sätt kan pressas att vaccinera sig, om personen inte själv vill göra det.

”Ingen får diskrimineras för att inte ha vaccinerat sig på grund av möjliga hälsorisker, eller för att personen helt enkelt inte vill bli vaccinerad”.

Relaterat:  Freedom of Expression Part 5: COVID Vaccines not Mandatory

Stuckelberger säger att hela systemet måste förändras och nyckelaktörer måste dras inför rätta och åtalas. Även alla inblandade organisationer och deras nyckelspelare tex sjukhusdirektörer som medvetet påtvingat folk behandlingar som de vet är dödliga.

Människor måste även konfiskera deras finanser och ta tillbaka sina pengar. Det  handlar om miljardbelopp. Alla länder har bidragit med pengar som måste återtas. Pengar de tjänat på PCR-tester, på vacciner, alla pengar de har tjänat på detta, säger Stuckelberger.

“Vi kan behålla vårt internationella perspektiv men vi måste återgå till vårt lokala styre.”

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson och Jessica Jildholt

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Bill Gates, med koppling till planed parenthood, som har koppling till RFSL, som har koppling till…………,vilka tror ni!?

 • Bill Gates, med koppling till planed parenthood, som har koppling till RFSL, som har koppling till…………,vilka tror ni!?

 • 2019 hade en vulkan på kamtjatkahalvön ett gigantiskt utbrott. Detta blev en stor sak i sverige 2020 då det molnet gjorde en extremt lila solnedgång som aftonbladet visade bilder på. Tyska forskare skickade upp en ballong som tog prover på molnen. Deras svar var att det var svaveldioxid, ett mycket tjockt skikt också. Sammansättningen i proverna kom från den ryska vulkanen. Här startar nu pandemin.
  2020 försvann till stor del alla fästingar, enligt flera hundägare, och på kanarieöarna försvann kackerlackerna ett tag. Vogens fina partiklar satte igen deras andningsorgan? Hos människan försvann luktsinnet.
  För att folk inte ska börja misstänka vulkanerna som boven i dramat låter who göra en film om bla vulkaner. I denna film släpper vulkanerna ut endast co2, ingenting annat, och säger dom i filmen att människan släpper ut mer än alla vulkaner ihop.
  Den vulkanen på island nu som folk vandrar till har en person bloggat om, han har en hund med sig.
  Efter att svt visat filmen så säger bloggaren samma innebörd som de gjorde i filmen. Jag rös, samma text igen.
  Svt sände en film om cleopatra, här visade man att vid den tidpunkten hade en vulkan vid ekvatorn ett utbrott som spred sig över jordklotet. Vulkanaskan innehåller mycket gift, och den sätter för solens instrålning så det blir kallare än normalt. För cleopatras del blev det missväxt och epedemier. Detta genom skrifter som finns bevarade. Svtplay. Annars har jag sparat ner filmerna så de finns bevarade.
  De kommer aldrig att hitta ett virus, för det är de skadliga gaserna från vulkanerna som ger sjukdommarna, även utvändiga utslag som vissa fått. Även kallat för vog.
  Evjajökuls inverkan på växter i sverige finns det forskning på, otroligt, med tanke på att who säger att vulkanernas utbrott bara är något som sker lokalt.

 • 2019 hade en vulkan på kamtjatkahalvön ett gigantiskt utbrott. Detta blev en stor sak i sverige 2020 då det molnet gjorde en extremt lila solnedgång som aftonbladet visade bilder på. Tyska forskare skickade upp en ballong som tog prover på molnen. Deras svar var att det var svaveldioxid, ett mycket tjockt skikt också. Sammansättningen i proverna kom från den ryska vulkanen. Här startar nu pandemin.
  2020 försvann till stor del alla fästingar, enligt flera hundägare, och på kanarieöarna försvann kackerlackerna ett tag. Vogens fina partiklar satte igen deras andningsorgan? Hos människan försvann luktsinnet.
  För att folk inte ska börja misstänka vulkanerna som boven i dramat låter who göra en film om bla vulkaner. I denna film släpper vulkanerna ut endast co2, ingenting annat, och säger dom i filmen att människan släpper ut mer än alla vulkaner ihop.
  Den vulkanen på island nu som folk vandrar till har en person bloggat om, han har en hund med sig.
  Efter att svt visat filmen så säger bloggaren samma innebörd som de gjorde i filmen. Jag rös, samma text igen.
  Svt sände en film om cleopatra, här visade man att vid den tidpunkten hade en vulkan vid ekvatorn ett utbrott som spred sig över jordklotet. Vulkanaskan innehåller mycket gift, och den sätter för solens instrålning så det blir kallare än normalt. För cleopatras del blev det missväxt och epedemier. Detta genom skrifter som finns bevarade. Svtplay. Annars har jag sparat ner filmerna så de finns bevarade.
  De kommer aldrig att hitta ett virus, för det är de skadliga gaserna från vulkanerna som ger sjukdommarna, även utvändiga utslag som vissa fått. Även kallat för vog.
  Evjajökuls inverkan på växter i sverige finns det forskning på, otroligt, med tanke på att who säger att vulkanernas utbrott bara är något som sker lokalt.

 • Detta är definitivt inget som public services Vetenskapsredaktion kommer att lyfta fram.
  Enligt ”Våga vägra debatten”

 • Detta är definitivt inget som public services Vetenskapsredaktion kommer att lyfta fram.
  Enligt “Våga vägra debatten”

 • Den här artikeln innehåller ju så många klara indikationer och fakta som talar för att Covid 19 är en ond plan mot mänskligheten att ingen människa kan missa budskapet. – Jo, det är ju klart, de finns ju dom som har satt på sig skygglappar som har bestämt sig för att inte vilja se sanningen.

  För ett år sedan ansågs såna här åsikter som konspirationsteorier, men nu har världen äntligen tagit ett steg framåt och folk börjar förstå att världen faktiskt styrs av en grupp elaka makthavare som driver en ond agenda mot mänskligheten. Och detta bedrägeri kommer att fortsätta ända tills dessa hemligheter når den stora gruppen människor – då, först då, kommer detta elände att få ett tvärt slut !

 • Den här artikeln innehåller ju så många klara indikationer och fakta som talar för att Covid 19 är en ond plan mot mänskligheten att ingen människa kan missa budskapet. – Jo, det är ju klart, de finns ju dom som har satt på sig skygglappar som har bestämt sig för att inte vilja se sanningen.

  För ett år sedan ansågs såna här åsikter som konspirationsteorier, men nu har världen äntligen tagit ett steg framåt och folk börjar förstå att världen faktiskt styrs av en grupp elaka makthavare som driver en ond agenda mot mänskligheten. Och detta bedrägeri kommer att fortsätta ända tills dessa hemligheter når den stora gruppen människor – då, först då, kommer detta elände att få ett tvärt slut !

 • Covid-19 är inte något problem, det går att åtgärda! Det är ”vaccinet” som är den stora faran och för att kunna påtvinga detta hos den stora allmänheten så måste de verksamma medicinerna som finns mot covid-19 förbjudas, så folket blir så sjuka att de skriker efter vaccin. Makten och de medlöpande medierna gör allt för att skrämma dig till att ta sprutan!
   
  Detta beskriver denne mycket kunniga och meriterade läkare med stor tydlighet om hur det gått till och vad som är viktigt, en beskrivning som ger helheten av hela cirkusen.
  Denna måste ni alla offra nästan 2 tim till, det är värt varenda minut! Tag med länken till ditt ev kommande besök inom sjukvården och tjata på personalen att de måste se och lyssna till denna video och sprid även till så många du kan…..
  https://new.awakeningchannel.com/cv19-had-has-treatment-the-vax-is-a-bioweapon-president-cardiorenal-society-of-america/
  Ej svensk text, men han talar så tydligt att det inte torde vara så svårt att ”hänga med”.
   
  ……………………………………………………….
  Och det kan bara bli bättre:
  USA’s senat (en av två kamrar i USA’s lagstiftande kongress) säger att pandemin har varit ett mygel från början till slut.
  Myglet har mörklagts genom techjättarnas censur och falska faktagranskning. Techjättarna missbrukar sin makt, mörklägger sanningen och vilseleder massorna. Massmedia har styrts av privata intressen.

  United States Senate today June 12th, 2021 announced: ‘Corona is a lie’! The media is covering up the truth.
  http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Videos.php/2021/06/12/united-states-senate-today-announced

 • Det vi vill se nu är ju Folkhälsomyndighetens och politikernas reaktion på informationen, men de kör väl på som vanligt. De måste ställas mot väggen, men vem kommer åt dem?

 • Covid-19 är inte något problem, det går att åtgärda! Det är “vaccinet” som är den stora faran och för att kunna påtvinga detta hos den stora allmänheten så måste de verksamma medicinerna som finns mot covid-19 förbjudas, så folket blir så sjuka att de skriker efter vaccin. Makten och de medlöpande medierna gör allt för att skrämma dig till att ta sprutan!
   
  Detta beskriver denne mycket kunniga och meriterade läkare med stor tydlighet om hur det gått till och vad som är viktigt, en beskrivning som ger helheten av hela cirkusen.
  Denna måste ni alla offra nästan 2 tim till, det är värt varenda minut! Tag med länken till ditt ev kommande besök inom sjukvården och tjata på personalen att de måste se och lyssna till denna video och sprid även till så många du kan…..
  https://new.awakeningchannel.com/cv19-had-has-treatment-the-vax-is-a-bioweapon-president-cardiorenal-society-of-america/
  Ej svensk text, men han talar så tydligt att det inte torde vara så svårt att “hänga med”.
   
  ……………………………………………………….
  Och det kan bara bli bättre:
  USA’s senat (en av två kamrar i USA’s lagstiftande kongress) säger att pandemin har varit ett mygel från början till slut.
  Myglet har mörklagts genom techjättarnas censur och falska faktagranskning. Techjättarna missbrukar sin makt, mörklägger sanningen och vilseleder massorna. Massmedia har styrts av privata intressen.

  United States Senate today June 12th, 2021 announced: ‘Corona is a lie’! The media is covering up the truth.
  http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Videos.php/2021/06/12/united-states-senate-today-announced

 • Det hade varit mindre förvirrande att kalla den s.k. “pandemin” för Agenda 2030. Speciellt nu när människor har lite svårt att hantera flera bollar p.g.a. vaccininducerade neurologiska skador. Kanske kan vara god ide att i nästa FN/WHO-informationspamflett återgå till förskolelitteraturens enklare bildspråk så att alla kan hänga med.

 • Det vi vill se nu är ju Folkhälsomyndighetens och politikernas reaktion på informationen, men de kör väl på som vanligt. De måste ställas mot väggen, men vem kommer åt dem?

 • Mycket bra att dessa visselblåsare inom olika sektorer träder fram. Då blir bilden av hela Coornahysterin mycket mer komplett. Lika bra att dessa publiceras. Men nu gäller det också att motståndet mot “The Great Reset” organiseras och växer i styrka.
  Vad var och en kan fundera över hur man dagligen kan träna sig i att bekämpa den inneboende Jantelagen: Tar upp detta i sammanhang med Nationaldagsfirandet: Krönika runt Nationaldagen den sjätte Juni | AlmaNova

 • Det hade varit mindre förvirrande att kalla den s.k. “pandemin” för Agenda 2030. Speciellt nu när människor har lite svårt att hantera flera bollar p.g.a. vaccininducerade neurologiska skador. Kanske kan vara god ide att i nästa FN/WHO-informationspamflett återgå till förskolelitteraturens enklare bildspråk så att alla kan hänga med.

 • Mycket bra att dessa visselblåsare inom olika sektorer träder fram. Då blir bilden av hela Coornahysterin mycket mer komplett. Lika bra att dessa publiceras. Men nu gäller det också att motståndet mot “The Great Reset” organiseras och växer i styrka.
  Vad var och en kan fundera över hur man dagligen kan träna sig i att bekämpa den inneboende Jantelagen: Tar upp detta i sammanhang med Nationaldagsfirandet: Krönika runt Nationaldagen den sjätte Juni | AlmaNova

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *