Dr Erik Enby: Covid-19-vaccin innehöll levande mikrober

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Mikroskoperat Pfizer vaccin innehåller levande organismer enligt Dr Erik Enby.
Mikroskoperat Pfizer vaccin innehåller levande organismer enligt Dr Erik Enby.
Mikroskoperat Pfizer vaccin innehåller levande organismer enligt Dr Erik Enby.

MEDICIN. Dr Erik Enby känd för sin teori om att blodet och andra kroppsvävnader kan infekteras med mikrober meddelar att han upptäckt att Covid-19-vaccin, liknande det i bild ovan, innehåller levande mikrober. NewsVoice fick tillåtelse att publicera Enbys kommentar från en intern mailing-lista.

Dr Erik Enby skriver:

Erik Enby, 2019. Foto: Ritva och Börje Peratt
Erik Enby, 2019. Foto: Ritva och Börje Peratt

”Med ett interferenskontrastmikroskop mikroskoperade jag för några veckor sedan ett Covid-19-vaccin och kunde därvid konstatera att det förekom myriader av liknande mikrobiologisk växt i detta”.

Jag har sedan snart 50 år tittat på den okända partikelväxten i kroppsvätskor och vävnader från kroniskt sjuka. Jag vill här hävda, att jag är helt säker på att jag har återupptäckt denna och även om kolleger etc. inte har en aning om saken borde detta förhållande vara känt på någon nivå bland läkemedelsindustrierna.

Till och med har jag vid några tillfällen mikroskoperat kapillärblod taget från nyfödda utvecklingsstörda. Att se hur det formligen jäser i deras kroppar är verkligen en rysare. På liknande sätt är det vid Downs syndrom. Man frågar sig om dylika kroppar kanske är utsatta för någon form av fermentering i moderlivet.

Kännedom om detta gör ju att man undrar om det är så lämpligt att covid-19-vaccinera gravida och barn vilket nu kanske är på väg att ske och dessutom inte alls skall vara skadligt, hur man nu vet det.”

Den video ovan som visar mikroskoperat covidvaccin från Pfizer har tagit ned från Brand New Tube, men finns för närvarande på Odysee.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq