Dr Erik Enby: Covid-19-vaccin innehöll levande mikrober

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 28 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Mikroskoperat Pfizer vaccin innehåller levande organismer enligt Dr Erik Enby.
Mikroskoperat Pfizer vaccin innehåller levande organismer enligt Dr Erik Enby.
Mikroskoperat Pfizer vaccin innehåller levande organismer enligt Dr Erik Enby.

MEDICIN. Dr Erik Enby känd för sin teori om att blodet och andra kroppsvävnader kan infekteras med mikrober meddelar att han upptäckt att Covid-19-vaccin, liknande det i bild ovan, innehåller levande mikrober. NewsVoice fick tillåtelse att publicera Enbys kommentar från en intern mailing-lista.

Dr Erik Enby skriver:

Erik Enby, 2019. Foto: Ritva och Börje Peratt
Erik Enby, 2019. Foto: Ritva och Börje Peratt

“Med ett interferenskontrastmikroskop mikroskoperade jag för några veckor sedan ett Covid-19-vaccin och kunde därvid konstatera att det förekom myriader av liknande mikrobiologisk växt i detta”.

Jag har sedan snart 50 år tittat på den okända partikelväxten i kroppsvätskor och vävnader från kroniskt sjuka. Jag vill här hävda, att jag är helt säker på att jag har återupptäckt denna och även om kolleger etc. inte har en aning om saken borde detta förhållande vara känt på någon nivå bland läkemedelsindustrierna.

Till och med har jag vid några tillfällen mikroskoperat kapillärblod taget från nyfödda utvecklingsstörda. Att se hur det formligen jäser i deras kroppar är verkligen en rysare. På liknande sätt är det vid Downs syndrom. Man frågar sig om dylika kroppar kanske är utsatta för någon form av fermentering i moderlivet.

Kännedom om detta gör ju att man undrar om det är så lämpligt att covid-19-vaccinera gravida och barn vilket nu kanske är på väg att ske och dessutom inte alls skall vara skadligt, hur man nu vet det.”

Den video ovan som visar mikroskoperat covidvaccin från Pfizer har tagit ned från Brand New Tube, men finns för närvarande på Odysee.

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Kan det vara Candida auris som lever i “vaccinet” och nu bekymrar vården?

  23 juli 2021 s

  NEW YORK

  ”Superbug” -utbrotten rapporterades i ett vårdhem i Washington, DC och vid två sjukhus i Dallas-området, rapporterade Centers for Disease Control and Prevention. En handfull av patienterna hade invasiva svampinfektioner som var ogenomträngliga för alla tre huvudklasserna av läkemedel.

  “Det här är verkligen första gången vi har börjat se en gruppering av motstånd” där patienter tycktes få infektioner från varandra, säger CDC: s Dr. Meghan Lyman.

  Svampen Candida auris är en skadlig jästform som anses vara farlig för sjukhus- och vårdhemspatienter med allvarliga medicinska problem. 

  Det är dödligast när det kommer in i blodomloppet, hjärtat eller hjärnan. 

  https://abcnews.go.com/amp/Health/wireStory/superbug-fungus-spread-cities-health-officials-78994818?cid=referral_taboola_feed#origin=https://www.google.com&prerenderSize=1&visibilityState=visible&paddingTop=32&p2r=0&csi=1&aoh=16269798047239&viewerUrl=https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/Health/wireStory/superbug-fungus-spread-cities-health-officials-78994818&history=1&storage=1&cid=1&cap=navigateTo,cid,fullReplaceHistory,fragment,replaceUrl,iframeScroll?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw==

  • Dagens rubrik tyder på att FHM mfl ignorerat Enbys alarmerande delgivning.

   Dödlig ”svart svamp” sprids bland covid-patienter i Indien UPPDATERAD IDAG 10:40PUBLICERAD IDAG 10:25

   Ett utbrott av den dödliga infektionen ”svart svamp” sprider sig bland indiska covidpatienter. 45 000 personer ska ha smittats de senaste två månaderna, rapporterar AFP. Svampinfektionen, med det vetenskapliga namnet mukormykos, har en dödlighet på över 50 procent.

   Infektionen är aggressiv och kirurger har tvingats operera bort ögon och näsa på patienter för att hindra att den sprider sig till hjärnan. I vanliga fall brukar i snitt omkring 20 indier om året smittas av ”svart svamp”.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/dodlig-svart-svamp-sprids-bland-covid-patienter

   Försöker man skylla “vaccin” bacher med levande mikrober på “covid” ?

   Är det därför som parasitdödande medel är så framgångsrika mot “covid”?

   Kan det förekomma levande mikrober/svampsporer på covid testpinnarna?

   Relaterad artikel om kända risker med pcr-testpinnarna.

   https://newsvoice.se/2021/06/sven-erik-nordin-risker-med-pcr-testning/

   • Bra Magnus! Har också noterat att Erik Enbys upptäck har ignorerats, inte bara i alternativmedia.

    Har under många år följt Dr Enbys enastående insatser, och det var i samband med detta jag också upptäckte detta med kolonialt Silver.

 • Kan det vara Candida auris som lever i “vaccinet” och nu bekymrar vården?

  23 juli 2021 s

  NEW YORK

  “Superbug” -utbrotten rapporterades i ett vårdhem i Washington, DC och vid två sjukhus i Dallas-området, rapporterade Centers for Disease Control and Prevention. En handfull av patienterna hade invasiva svampinfektioner som var ogenomträngliga för alla tre huvudklasserna av läkemedel.

  “Det här är verkligen första gången vi har börjat se en gruppering av motstånd” där patienter tycktes få infektioner från varandra, säger CDC: s Dr. Meghan Lyman.

  Svampen Candida auris är en skadlig jästform som anses vara farlig för sjukhus- och vårdhemspatienter med allvarliga medicinska problem. 

  Det är dödligast när det kommer in i blodomloppet, hjärtat eller hjärnan. 

  https://abcnews.go.com/amp/Health/wireStory/superbug-fungus-spread-cities-health-officials-78994818?cid=referral_taboola_feed#origin=https://www.google.com&prerenderSize=1&visibilityState=visible&paddingTop=32&p2r=0&csi=1&aoh=16269798047239&viewerUrl=https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/Health/wireStory/superbug-fungus-spread-cities-health-officials-78994818&history=1&storage=1&cid=1&cap=navigateTo,cid,fullReplaceHistory,fragment,replaceUrl,iframeScroll?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw==

  • Dagens rubrik tyder på att FHM mfl ignorerat Enbys alarmerande delgivning.

   Dödlig “svart svamp” sprids bland covid-patienter i Indien UPPDATERAD IDAG 10:40PUBLICERAD IDAG 10:25

   Ett utbrott av den dödliga infektionen “svart svamp” sprider sig bland indiska covidpatienter. 45 000 personer ska ha smittats de senaste två månaderna, rapporterar AFP. Svampinfektionen, med det vetenskapliga namnet mukormykos, har en dödlighet på över 50 procent.

   Infektionen är aggressiv och kirurger har tvingats operera bort ögon och näsa på patienter för att hindra att den sprider sig till hjärnan. I vanliga fall brukar i snitt omkring 20 indier om året smittas av “svart svamp”.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/dodlig-svart-svamp-sprids-bland-covid-patienter

   Försöker man skylla “vaccin” bacher med levande mikrober på “covid” ?

   Är det därför som parasitdödande medel är så framgångsrika mot “covid”?

   Kan det förekomma levande mikrober/svampsporer på covid testpinnarna?

   Relaterad artikel om kända risker med pcr-testpinnarna.

   https://newsvoice.se/2021/06/sven-erik-nordin-risker-med-pcr-testning/

   • Bra Magnus! Har också noterat att Erik Enbys upptäck har ignorerats, inte bara i alternativmedia.

    Har under många år följt Dr Enbys enastående insatser, och det var i samband med detta jag också upptäckte detta med kolonialt Silver.

 • Intressant teori om Down syndrom. Har en son som föddes med Downs, innan han blev till i moderlivet så fick jag vaccin mot gulsot. I fjärde månaden drabbas jag av lunginflammation och fick Heparinsprutor direkt i buken eftersom man var rädd att jag skulle drabbas av propp i lungorna. Har oxå funderat på gulsotvaccinet och dess påverkan.

 • Intressant teori om Down syndrom. Har en son som föddes med Downs, innan han blev till i moderlivet så fick jag vaccin mot gulsot. I fjärde månaden drabbas jag av lunginflammation och fick Heparinsprutor direkt i buken eftersom man var rädd att jag skulle drabbas av propp i lungorna. Har oxå funderat på gulsotvaccinet och dess påverkan.

 • man undrar om det är så lämpligt att covid-19-vaccinera gravida och barn”.

  men övriga är rimligt att injicera enligt doktorn?

  • Läkemedelsverket brukar ju godkänna “medicin” med “vissa biverkningar” men
   om det nu rör sig om Toxoplasmos riskerar gravida fosterkomplikationer och abort. Barn som ej har fullt utvecklade immunförsvar torde ju även vara extra olämpliga att “vaccinera”

   Ex på medicinskt vedertagna komplikationer enl internetmedicin

   Toxoplasmos


   Parasiten kommer ut i cirkulationen och kan kapslas in i muskulatur och hjärna. Hos immunsupprimerade, ex HIV-infekterade med låga CD4 tal (oftast under 200 x 106/ml), kan dessa reaktiveras och ge symtom (se “Opportunistiska infektioner”).

   Primärinfektion hos gravida under första hälften av graviditeten kan ge risk för fosterkomplikationer och abort. Missbildningar drabbar ofta centrala nervsystemet.

   Smitta i senare delen av graviditeten kan ge ärr och latent infektion i retina hos fostret. Senare i livet kan infektionen reaktiveras även hos immunfriska och ge retinokoroiditer. Även primärinfektion i vuxen ålder kan ge upphov till ögonengemang.”

   https://www.internetmedicin.se/behandlingsoversikter/hiv/toxoplasmos/

   • Intressant, men inte oväntat. Vi har mikrobiom inte bara i tarmen utan även i luftvägarna, på huden, i ögon och öron, genitalier mm. Dessa bakterier “talar”med varandra via neurotransmittorer och via cytokiner i immunsystemet. Vi är inte så sterila som man trott. Vi lever i ett ekosystem med våra små innevånare. Triggers som endotoxiner och exotoxiner kan rubba ekosystemet. Outvecklat eller nedsatt immunsystem kan leda till en mängd sjukdomar såsom autoimmuna sjukdomar och cancer. Gener kan vridas upp eller ner beroende på var och ens genetik. Epigenetik.

 • Misstanken att covid-19 vaccinationsprogram är ett depopulationsprogram finns där hela tiden. Maktens ständiga vaccinationpropaganda med oprövade vacciner vars konsekvenser vi bara sett början av gör mig mycket misstänksam.

 • man undrar om det är så lämpligt att covid-19-vaccinera gravida och barn”.

  men övriga är rimligt att injicera enligt doktorn?

  • Läkemedelsverket brukar ju godkänna “medicin” med “vissa biverkningar” men
   om det nu rör sig om Toxoplasmos riskerar gravida fosterkomplikationer och abort. Barn som ej har fullt utvecklade immunförsvar torde ju även vara extra olämpliga att “vaccinera”

   Ex på medicinskt vedertagna komplikationer enl internetmedicin

   Toxoplasmos


   Parasiten kommer ut i cirkulationen och kan kapslas in i muskulatur och hjärna. Hos immunsupprimerade, ex HIV-infekterade med låga CD4 tal (oftast under 200 x 106/ml), kan dessa reaktiveras och ge symtom (se “Opportunistiska infektioner”).

   Primärinfektion hos gravida under första hälften av graviditeten kan ge risk för fosterkomplikationer och abort. Missbildningar drabbar ofta centrala nervsystemet.

   Smitta i senare delen av graviditeten kan ge ärr och latent infektion i retina hos fostret. Senare i livet kan infektionen reaktiveras även hos immunfriska och ge retinokoroiditer. Även primärinfektion i vuxen ålder kan ge upphov till ögonengemang.”

   https://www.internetmedicin.se/behandlingsoversikter/hiv/toxoplasmos/

   • Intressant, men inte oväntat. Vi har mikrobiom inte bara i tarmen utan även i luftvägarna, på huden, i ögon och öron, genitalier mm. Dessa bakterier “talar”med varandra via neurotransmittorer och via cytokiner i immunsystemet. Vi är inte så sterila som man trott. Vi lever i ett ekosystem med våra små innevånare. Triggers som endotoxiner och exotoxiner kan rubba ekosystemet. Outvecklat eller nedsatt immunsystem kan leda till en mängd sjukdomar såsom autoimmuna sjukdomar och cancer. Gener kan vridas upp eller ner beroende på var och ens genetik. Epigenetik.

 • Misstanken att covid-19 vaccinationsprogram är ett depopulationsprogram finns där hela tiden. Maktens ständiga vaccinationpropaganda med oprövade vacciner vars konsekvenser vi bara sett början av gör mig mycket misstänksam.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *