Martys mamma avled traumatiskt ett dygn efter covidspruta

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Marty Logan. Foto: Nevada County Restoration Coalition

COVIDVACCINERNA. Marty Logan berättar att hans mamma (88) dött ett dygn efter en covidspruta från Moderna. Läkarna ville skriva Covid-19 som dödsorsak. Marty sa nej och betalade privat för en obduktion som sedan visade att dödsorsaken var en massiv och mycket snabb leversvikt.

Marty frågade läkaren hur hans mammas sista ögonblick var i livet innan hon avled. Läkarna svarade att hon sannolikt upplevde kvävning, som om någon försökt strypa henne.

VAERS-rapporten som patologen skickade till den amerikanska myndigheten FDA fastställer att dödsfallet berodde på en negativ reaktion på Moderna-vaccinet.

Marty Logan mamma testade negativt för Covid-19 den 31 januari 2021. Hon fick covidvaccinet den 16 februari. Marty åt middag med henne den kvällen. Hon mådde bra, men hon föll död ner nästa dag. Vårdare hittade henne död på golvet med ansiktet nedåt, berättar Marty Logan.

Text: NewsVoice | Videokälla: Nevada County Restoration Coalition


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
    • Bakom ratten på en bil så skulle sånt där kunna medföra att medtrafikanter inte heller minns koden någonsin mer.

     I USA, som ligger i framkant vad gäller massvaccination, har många yrkeschaufförer vittnat om ökat irrationellt beteende i trafiken som resulterat i en del “vaccidents”.

     Är nog bra om man framöver är lite extra uppmärksam i trafiken och speciellt när man som oskyddad gångtrafikant korsar gatan. För blir man påkörd och allvarligt skadad får man dessutom en hörhöjd risk att dö MED Covid-19.

     • Ett gått råd, men hur blir det med yrkes chaufförer som kör buss, med kanske 100 människor ombord?

      • Bra fråga. Man får väl cykla eller promenera med backspegel och/eller ögon i nacken.

       Det vi sett hitintills är ju bara typ de akuta biverkningarna och vad som händer på sikt lär ju experimentet utvisa allteftersom.

       Sen bor väl du på landet med mindre trafik men samtidigt så är du också tvungen att ta bilen för att komma någonstans.

       • Nja, bor inte på landet, ty växelbruk är bäst: hälften lägenhet i stan (Stockholm) hälften norra landställe Roslagens skärgård.   

    • Intressant iaktagelse Erik!

     Det har faktiskt hänt att liknande fenomen dokumenterats vid 24 EKG inspelning av hjärtats arbete.

     Pulsen skenade plötsligt till en arytmi med 165 slag vid betalning vid kassans larmbåge, (stark olustkänsla men ingen svimning).

     Yrkesmedicinska kliniken tonade naturligtvis ner sambandet och
     såg det som “normalt” att det vid larmbågen blev ca 40 extraslag.

     Det är naturligtvis extra riskabelt att pumpa in industrikemikalier och andra reaktiva ämnen i blodbanan i kombination med trådlös teknik.

 • Det man kallar vaccin är inget vaccin. Vaccin är något helt annat än denna cocktail av ämnen som sprutas in i folks kroppar. Aldrig tidigare har så många dött av ett sk vaccin som av detta “Covidvaccin. Att folk dör av detta sk vaccin borde vara en varningsklocka för alla. Men myndigheterna vill övertyga folket att nyttan är större än antalet döda. 161 döda bara i Sverige. Vad siffran blir globalt till slut får vi vänta och se eftersom inte ens hälften fått sprutan i Sverige. Att dö av en spruta från sjukvården kan inte vara en biverkan, så tänker jag.

 • Alla har en fri vilja och de som beslutar sig för att vara med i ett lotteri där bara några få eller inga vinster anges, har rätt att göra så. Varför de inte bryr sig om eller ens funderar över vem vinsterna tillfaller är en stor gåta.

 • Det blir nog iallafall en extra punkt för Bill och co.

  Nürnberg 2.0 2021-06-10

  Ett internationellt team av advokater och medicinska experterna anklagar CDC, WHO och Davos-gruppen för brott mot mänskligheten. Teamet leds av den kände och framgångsrika advokaten Reiner Fuellmich i vad som kan ses som ett Nürnberg 2.0.

  https://www.vaken.se/nurnberg-2-0/

 • Socialisterna kommer aldrig att sanningsenligt redogöra för konsekvenserna av detta vansinne med VACCINERING!!!
  Först om vi blir av med ”Löfvensocialisterna” kommer sanningen fram.

  • Man kan inte begära redogörelser från medvetna lögnare. Alla nu sittande vet vad som enligt eliten måste ske. De njuter frukterna, men hur länge?

 • Sådana här berättelser är så tragiska men samtidigt väcker det vrede. Hur många liknande historier finns det inte och hur många gånger kommer det upprepas? Måtte vi snart få upprättelse och ställa de ansvariga inför rätta, juridiskt och moraliskt.

 • Tack vare sanningssökande anhöriga rullar nu berättelserna in. Många av oss tar del av dem, men de flesta tar sprutorna utan informerat samtycke – endast samtycke i blindo. Alla Coviddöda måsta räknas som vaccindöda om de tagit sprutan. Folkmord i öppen dager.

  • Såg en video med en kvinna som utanför ett sjukhus gick längs kön för “vaccination” och försökte ge människor information inför detta samtycke. De flesta ville ingenting veta och en del blev även arga. Det är den här delen av hjorden som riskerar bli allas fördärv, då de gör precis allting de blivit tillsagda att göra utan något intresse av varför.

   • Men då har propagandan och hjärntvätten gett resultat. Vilken märklig historia som skrivs, den mest omfattande bluffen i historien så globalt spridd. I vår samtid borde det tydligare belysas hur lätt vi förförs av media och blir blinda. Ibland undrar jag om det inte finns krafter som har tillgång till kunskap bortom etablerad vetenskap om hur man kan förleda folk. Det kanske finns en kärna av sanning i det här med svart magi. Men då finns det ju även vit magi och ljuset vinner alltid till sist.

    • Det kanske är kombinationen psykologi, magi och att många människor är rätt så korkade. Det där med att inte vilja veta är väl någon sorts infantil försvarsmekanism för att slippa ta eget ansvar.

     Men det är ju också denna icke-reflekterande köttmassa som troligtvis även skulle kunna göra en hel del saker mot andra människor, bara de blev beordrade att göra så.

    • Människans är den varelse eller djur som det har forskas mest på alla kategorier. Finns nog mycket hemlig eller okänd forskning i syfte att enbart kontrollera – inte bota, trösta, hjälpa, lindra eller stödja.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *