Martys mamma avled traumatiskt ett dygn efter covidspruta

15

COVIDVACCINERNA. Marty Logan berättar att hans mamma (88) dött ett dygn efter en covidspruta från Moderna. Läkarna ville skriva Covid-19 som dödsorsak. Marty sa nej och betalade privat för en obduktion som sedan visade att dödsorsaken var en massiv och mycket snabb leversvikt.

Marty frågade läkaren hur hans mammas sista ögonblick var i livet innan hon avled. Läkarna svarade att hon sannolikt upplevde kvävning, som om någon försökt strypa henne.

VAERS-rapporten som patologen skickade till den amerikanska myndigheten FDA fastställer att dödsfallet berodde på en negativ reaktion på Moderna-vaccinet.

Marty Logan mamma testade negativt för Covid-19 den 31 januari 2021. Hon fick covidvaccinet den 16 februari. Marty åt middag med henne den kvällen. Hon mådde bra, men hon föll död ner nästa dag. Vårdare hittade henne död på golvet med ansiktet nedåt, berättar Marty Logan.

Text: NewsVoice | Videokälla: Nevada County Restoration Coalition


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelVaccinpulver – Svenskt företag kan tillverka “dammigt” vaccin
Nästa artikelSveriges ordförandeskap i OSSE aktualiserar bristerna i det svenska valsystemet
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
15 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
11 juni 2021 kl 09:26

Tack vare sanningssökande anhöriga rullar nu berättelserna in. Många av oss tar del av dem, men de flesta tar sprutorna utan informerat samtycke – endast samtycke i blindo. Alla Coviddöda måsta räknas som vaccindöda om de tagit sprutan. Folkmord i öppen dager.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Carina Agrell
11 juni 2021 kl 11:26

Såg en video med en kvinna som utanför ett sjukhus gick längs kön för “vaccination” och försökte ge människor information inför detta samtycke. De flesta ville ingenting veta och en del blev även arga. Det är den här delen av hjorden som riskerar bli allas fördärv, då de gör precis allting de blivit tillsagda att göra utan något intresse av varför.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Anders Johansson
11 juni 2021 kl 15:20

Men då har propagandan och hjärntvätten gett resultat. Vilken märklig historia som skrivs, den mest omfattande bluffen i historien så globalt spridd. I vår samtid borde det tydligare belysas hur lätt vi förförs av media och blir blinda. Ibland undrar jag om det inte finns krafter som har tillgång till kunskap bortom etablerad vetenskap om hur man kan förleda folk. Det kanske finns en kärna av sanning i det här med svart magi. Men då finns det ju även vit magi och ljuset vinner alltid till sist.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Åsa Torp
11 juni 2021 kl 16:27

Det kanske är kombinationen psykologi, magi och att många människor är rätt så korkade. Det där med att inte vilja veta är väl någon sorts infantil försvarsmekanism för att slippa ta eget ansvar.

Men det är ju också denna icke-reflekterande köttmassa som troligtvis även skulle kunna göra en hel del saker mot andra människor, bara de blev beordrade att göra så.

Erik Forsman
Reply to  Åsa Torp
12 juni 2021 kl 05:49

Människans är den varelse eller djur som det har forskas mest på alla kategorier. Finns nog mycket hemlig eller okänd forskning i syfte att enbart kontrollera – inte bota, trösta, hjälpa, lindra eller stödja.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
11 juni 2021 kl 11:10

Sådana här berättelser är så tragiska men samtidigt väcker det vrede. Hur många liknande historier finns det inte och hur många gånger kommer det upprepas? Måtte vi snart få upprättelse och ställa de ansvariga inför rätta, juridiskt och moraliskt.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Åsa Torp
11 juni 2021 kl 13:49

Visst blir man förbannad när döda vaccinoffer cyniskt uttnyttjas i “covidstatistik”.

Troligt samband i SVT häromdagen i “första dejten” där den 80 årige Johan var pigg och flörtig med optimistiska framtidsplaner. (upplösning 28 min in i program).

https://www.svtplay.se/video/31409346/forsta-dejten/forsta-dejten-sasong-4-far-jag-kanna-pa-dina-magrutor?position=1680&id=jLdk64m

johan.JPG
Last edited 1 dag sedan by Magnus Lindgren
Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
11 juni 2021 kl 13:30

Socialisterna kommer aldrig att sanningsenligt redogöra för konsekvenserna av detta vansinne med VACCINERING!!!
Först om vi blir av med ”Löfvensocialisterna” kommer sanningen fram.

Pia Hopkins
Pia Hopkins
Reply to  Samuel af Ugglas
12 juni 2021 kl 07:44

Man kan inte begära redogörelser från medvetna lögnare. Alla nu sittande vet vad som enligt eliten måste ske. De njuter frukterna, men hur länge?

Fredrik Eriksson
Gäst
11 juni 2021 kl 21:54

Spikproteinerna sprids också via mannens säd,vilket kommer att bli mycket spännande att se resultatet av. Förutom sterilitet så får man förmoda att Match.com får programmera en ruta till i dejting-spårningen.
Vill du ligga med någon som är vaccinerad?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
12 juni 2021 kl 01:31

Det blir nog iallafall en extra punkt för Bill och co.

Nürnberg 2.0 2021-06-10

Ett internationellt team av advokater och medicinska experterna anklagar CDC, WHO och Davos-gruppen för brott mot mänskligheten. Teamet leds av den kände och framgångsrika advokaten Reiner Fuellmich i vad som kan ses som ett Nürnberg 2.0.

https://www.vaken.se/nurnberg-2-0/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
11 juni 2021 kl 18:28

Här är en mer läsvänlig sajt av VAERS data.

https://www.openvaers.com/covid-data

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
11 juni 2021 kl 19:59

En sida där medicinsk personal kommenterar egna biverkningar av “vaccinationen” som deras patienters dito och död.

How concerned are you about adverse events related to the vaccines?

https://www.medscape.com/sites/public/covid-19/vaccine-insights/how-concerned-are-you-about-vaccine-related-adverse-events?src=soc_fb_share

Pia Hopkins
Pia Hopkins
12 juni 2021 kl 07:39

Alla har en fri vilja och de som beslutar sig för att vara med i ett lotteri där bara några få eller inga vinster anges, har rätt att göra så. Varför de inte bryr sig om eller ens funderar över vem vinsterna tillfaller är en stor gåta.

Rolf Sjöwall
Rolf Sjöwall
Gäst
12 juni 2021 kl 14:24

Det man kallar vaccin är inget vaccin. Vaccin är något helt annat än denna cocktail av ämnen som sprutas in i folks kroppar. Aldrig tidigare har så många dött av ett sk vaccin som av detta “Covidvaccin. Att folk dör av detta sk vaccin borde vara en varningsklocka för alla. Men myndigheterna vill övertyga folket att nyttan är större än antalet döda. 161 döda bara i Sverige. Vad siffran blir globalt till slut får vi vänta och se eftersom inte ens hälften fått sprutan i Sverige. Att dö av en spruta från sjukvården kan inte vara en biverkan, så tänker jag.