FDA varnar för att vissa covidinjektioner kan orsaka hjärtinflammation

4
Pfizers World Headquarters, Manhattan, New York. Licens: CC BY-SA 4.0
Bild: Pfizers World Headquarters, Manhattan, New York. Licens: CC BY-SA 4.0

MEDICIN. Amerikanska Food and Drug Administration (FDA) har lagt till en varning till faktabladen för covidinjektioner från Pfizer och Moderna för att indikera en ökad risk för hjärtinflammation.

Myokardit är inflammation i hjärtmuskeln och perikardit är inflammation i vävnaden som omger hjärtat.

CNBC skriver att det har förekommit fler än 1200 fall av myokardit eller perikardit, mestadels hos personer som är 30 år och yngre och som också fått injektioner, enligt  CDC.

Faktabladen ska nu inkludera en varning om risk för myokardit och perikardit efter den andra dosen och risken för en symtomdebut bara inom några dagar efter att en mottagare fått en injektion.

Cirka 300 miljoner injektioner har administrerats från och med den 11 juni 2021, enligt CDC. Kanalen CNBC tonar ner riskerna med injektionerna.

Ur dr Erik Enbys perspektiv är en inflammation ett svar på en infektion. Om det stämmer sprider injektionerna mikrober, vilket enligt Enby har observerats i sprutornas innehåll.

Läs mer: Dr Erik Enby: Covid-19-vaccin innehöll levande mikrober

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kin Joby
Kin Joby
Gäst
30 juni 2021 kl 15:13

En inflammation är alltid tecknet på att kroppen försöker avgifta ett eller flera organ, dvs hela sig själv, i det här fallet ”vaccinet”.
Att spruta in olika gifter i kroppen är dårskap. Alla pratar om ”spikeproteiner”, men glömmer elefanten i rummet, nämligen nanopartiklarna som enligt utsaga fungerar som ”bärare”. Dessa partiklar är extremt giftiga eftersom deras yta är så stor i förhållande till volymen. Kroppen har mycket svårt att göra sig av med dessa och om tillräcklig energi saknas, typ äldre, svaga eller barn och unga vuxna för det med sig att partiklarna får fritt spelrum i kroppen och kan då skapa sekundära inflammationer eller om de ansamlas i hjärnan/nervcentra innebära total nedstängning av nervsystemet med plötslig död som följd.

Kin Joby
Kin Joby
Gäst
Reply to  Kin Joby
30 juni 2021 kl 15:21

Så om man får en inflammation runt injektionsstället är det ett gott tecken på att kroppen lyckas mer eller mindre isolera gifterna för vidare hantering. Analogt betyder avsaknad reaktion att gifterna rör sig fritt i kroppen. Om symtomen är huvudvärk kan man räkna med att de nått hjärnan.

JohnnyD
Johnny
30 juni 2021 kl 00:28

Det bara haglar vaccin skador nu. Är så tacksam att jag inte lät mig vaccineras med detta skadliga gift. Blev tidigt misstänksam mot all propaganda som media pumpade ut dygnet runt. Det är sannolikt bara början ännu, ju fler som vaccinerar sig dessto fler blir skadade och sjuka.

Kersti Vistrand
29 juni 2021 kl 23:13

Studier har dessutom visat att SARS-CoV-2:s spikproteiner hjälper till att infektera den mänskliga cellen och kan orsaka inflammationer även i hjärtmuskeln, se vidare https://newsvoice.se/2021/05/forskning-covid-19-blodkarlssjukdom/