5G misstänks ligga bakom dödsfall i indiska byar

publicerad 30 juni 2021
- av Torbjörn Sassersson red.
5G i vissa indiska byar stängs av. Foto: The Print

ELEKTROSMOG. Byar i Indien larmar om onormalt många dödsfall efter att 5G installerats och startats. I en by uppges att 32 personer har dött på kort tid och i en annan 65. Byborna uppger ett tidsmässigt samband mellan starten av 5G och dödsfallen, skriver Strålskyddsstiftelsen.

Flera dödsfall har skett mycket snabbt och de drabbade ska ha fått feber, hjärtattack eller bröstsmärtor.

"I den indiska byn Jaffrabad dog 32 människor inom 20 dagar efter att 5G-master sattes igång. De flesta var mellan 40 och 50 år och de ska inte ha haft någon tidigare sjukdom. I byn Titoli ska 65 personer ha dött på kort tid efter att 5G startades i början av maj. Men sedan elen till masten stängdes av har dödsfallen upphört, enligt en talesperson."

Text: NewsVoice | Video ovan: The Print

Relaterat