fredag, januari 27, 2023
AloeVeraShopForever.com

Frihetsrörelsen vill splittra en frihetsfientlig politisk makt samlad runt globalism

-

SVERIGE. Opinionsbildarna Filip Sjöström och Max Winter förklarar deras engagemang i den nya Frihetsrörelsen. Syftet med sammankomsterna i formen av festivaler, manifestationer, fester och middagar är att engagera och rekrytera människor till en gräsrotsrörelse mot globalistisk kapitalism och destruktiv maktutövning.

Sjöström och Winter anser att det finns en frihetsfientlighet samlad runt makt och kapital som breder ut sig i Sverige och världen.

I ett tidigare ej publicerat uttalande säger de att Socialdemokraterna förlorat sina rötter.

“Det som en gång i tiden var den drivande humanitära och folkliga rörelsen och makten i Sverige, är idag endast ett språkrör för internationella organ som tjänar som ett informell lobbyistcenter för alla världens största och mest förtryckande företag och ideologier.”

“I år vägrade Socialdemokraterna att ens stå upp på arbetarrörelsens dag, och därmed svek de sina historiska löften, så Frihetsrörelsen tog chansen att gå från Norra Bantorget, utanför LO, och visa arbetarna att det fortfarande finns ett folkets rörelse i detta land.

Arbetarna som en del av folket har alltid en plats tillsammans med frihetsrörelsen, tillsammans med hela det svenska folket. Arbetarrörelsens dagar är räknade, men frihetsrörelsens har bara börjat.”

Filip Sjöström nämnde även Stefan Löfven i sitt tal under Nationaldagen. Han säger att Stefan Löfven inte precis hyllar den nya frihetsrörelsen.

För mer information besök: Frihetsrorelsen.se

Text: NewsVoice

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

14 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

14 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
9 juni 2021 kl 05:58

De svenska globalisterna är sannolikt färre till antal än frihetsrörelsen.

“De rikaste 1 procenten har tillsammans mer tillgångar än övriga världen, världens 62 mest förmögna personer äger nu tillsammans lika mycket som hälften av världens befolkning. Nästan hälften av de väldigt rika är amerikaner, 17 av dem är européer, enligt en rapport från biståndsorganisationen Oxfam.”
https://www.dagensanalys.se/en-procent-ager-mer-an-resten-av-varlden-tillsammans/

Svenska Expo pratar sig dock varma för Soros, Rothschild och hatets ekonomi https://expo.se/fakta/podcasts/3-soros-rothschild-och-hatets-ekonomi

Passande länk till Rothschilds amerikanska Expo center. https://www.rothschildwi.com/residents/amenities/whats_in_rothschild_/convention_and_expo_centers.php

expo.JPG
Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
8 juni 2021 kl 17:53

Det kan vara av intresse att beröra vänsterperspektivet i globaliseringen genom att jämföra med hur britternas Round Table sällskap ville organisera sitt världsherravälde.
Till skillnad från de europeiska utvandrade kolonisatörerna själva som ville ha ett starkt förtryck och diskriminering av ursprungsbefolkningar så ville de brittiska imperialisternas ideologer ge mer inflytande till de koloniserade.
Och inte för att dom var mindre rasistiska utan för att mjuka upp motståndet och minska strävan efter självbestämmandet. Dvs försvaga alla tendenser till nationalism. Till förmån för den av anglosaxerna styrda världsfederation man strävade efter.
Samtidigt var det öppet formulerade målet att alla beboeliga delar av världen skulle befolkas av anglosaxerna.
Globaliserarna behöver de nominellt antinationalistiska vänsterkrafterna överallt för att mjuka upp oss och göra oss lättare att dominera. Men jag påstår inte att de vänsterinriktade vill detta dom har bara inte insett hur deras negativa inställning till nationalism spelar den dominerande oligarkin i händerna nu liksom från socialismens begynnelse, även om enskilda tänkare till vänster haft gott uppsåt.

Urban bengtsson
Urban bengtsson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
8 juni 2021 kl 21:43

håller med dig i detta peter. vänstern är lost, de förstår inte att de är ett verktyg som i själva verket gynnar det som gossarna ovan kallar “storkapitalet”, men gossarna ovan, vad vill dom? det är en flummig röra som kablas ut av piff och puff. tror shapiro hade rätt – det här är så pubertalt att det måste vara kontrollera opposition.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Urban bengtsson
9 juni 2021 kl 03:45

Tror jag precis har läst ett litterärt symptom på blodpropp.

Rita Ekman
Rita Ekman
Gäst
Reply to  Urban bengtsson
8 juli 2021 kl 10:10

Vänstern är lost, o Globalist vänstern ännu mera lost, dom här grabbarna har mera under luggen än Kill Bill & Co med sina hundratals miljarder DOLLAR, Googla på deras planer o den extrema minskningen av värdens befolkning, o det skall gå snabbt, där kommer biovapnet vaccinet in 

Urban bengtsson
Urban bengtsson
Gäst
7 juni 2021 kl 22:02

OK, är de kommunister? Eller vad står pojkarna för? Vad menas med att stå emot storkapitalet?Dessa gossar verkar lost och historielösa.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Urban bengtsson
8 juni 2021 kl 00:08

Deras intelligens är förmodligen den dubbla mot din…

Urban bengtsson
Urban bengtsson
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
8 juni 2021 kl 21:40

redaktören använder motangrepp på sina läsare 😉 Den är ändå rätt unik. Men jag undrar verkligen vad piff och puff står för – de är emot det mesta. “storkapitalet” ändras till “globalisterna” men då är de väl kommunister?

Rita Ekman
Rita Ekman
Gäst
Reply to  Urban bengtsson
8 juli 2021 kl 09:43

Nej dom är inte kommunister, snarare opolitiska som tänker även på dig o folkets bästa 

Rita Ekman
Rita Ekman
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
8 juli 2021 kl 09:39

Läs på så blir du lite klokare

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Urban bengtsson
8 juni 2021 kl 00:19

Det är ju storkapitalet som ligger bakom kommunism så vem är det egentligen som är lost och historielös?

@Urban b
@Urban b
Gäst
Reply to  Anders Johansson
8 juni 2021 kl 08:30

“Storkapitalet” var möjligen ett mindre väl valt ord i sammanhanget. Sammankopplas med forna tiders kommunister. Det är en helt ny spelplan idag. Hade nog varit bättre om den mer moderna benämningen “globalister” använts.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  @Urban b
8 juni 2021 kl 09:33

Bra förslag. Ändrat.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  @Urban b
8 juni 2021 kl 11:24

Spelplanen är i princip densamma och det är bara strategin och de självidentifierande kriminellas egna beteckning som har ändrats. Typ same shit different toilet.

Sen håller jag själv inte med om allt dessa två säger men i det stora hela är vi helt överens. Den biten är viktigare än smådetaljer.

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV