Frihetsrörelsen vill splittra en frihetsfientlig politisk makt samlad runt globalism

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 juni 2021
- NewsVoice redaktion

https://www.youtube.com/watch?v=iU-gjnLO598

SVERIGE. Opinionsbildarna Filip Sjöström och Max Winter förklarar deras engagemang i den nya Frihetsrörelsen. Syftet med sammankomsterna i formen av festivaler, manifestationer, fester och middagar är att engagera och rekrytera människor till en gräsrotsrörelse mot globalistisk kapitalism och destruktiv maktutövning.

Sjöström och Winter anser att det finns en frihetsfientlighet samlad runt makt och kapital som breder ut sig i Sverige och världen.

I ett tidigare ej publicerat uttalande säger de att Socialdemokraterna förlorat sina rötter.

”Det som en gång i tiden var den drivande humanitära och folkliga rörelsen och makten i Sverige, är idag endast ett språkrör för internationella organ som tjänar som ett informell lobbyistcenter för alla världens största och mest förtryckande företag och ideologier.”

”I år vägrade Socialdemokraterna att ens stå upp på arbetarrörelsens dag, och därmed svek de sina historiska löften, så Frihetsrörelsen tog chansen att gå från Norra Bantorget, utanför LO, och visa arbetarna att det fortfarande finns ett folkets rörelse i detta land.

Arbetarna som en del av folket har alltid en plats tillsammans med frihetsrörelsen, tillsammans med hela det svenska folket. Arbetarrörelsens dagar är räknade, men frihetsrörelsens har bara börjat.”

Filip Sjöström nämnde även Stefan Löfven i sitt tal under Nationaldagen. Han säger att Stefan Löfven inte precis hyllar den nya frihetsrörelsen.

För mer information besök: Frihetsrorelsen.se

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq