Manifestation 6 juni mot det “nya normala” förtrycket – Maneka Helleberg, Filip Sjöström och Max Winter manar till deltagande

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 juni 2021
- NewsVoice redaktion
London-demonstrationer mot covidvacciner, 29 maj 2021. Foto: Ruptly

https://www.youtube.com/watch?v=OOEopH6Y4AM

OPINIONSBILDNING I SVERIGE. Maneka Helleberg från World Freedom Alliance, Filip Sjöström och Max Winter från Frihetsrörelsen manar till deltagande den 6 juni för frihet från globalistisk kontroll och för fakta om risker med covidvacciner.

Trion punkterar alla konspirationsteorier om sig själva och Frihetsrörelsen samt om gräsrotsrörelsens syften. Maneka Helleberg varnar för försök att splittra rörelsen, vaccinkampanjen #KavlaUpp och Regeringens planer att massvaccinera barn.

Max Winter förklarar valet av Frihetsrörelsens symboler och Filip Sjöström vill att budskapet, beslutsamheten och kraften ska vara ännu större än vid tidigare manifestationer. Trion betonar rätten som alla har att fredligt och med styrka försvara grundläggande yttrandefrihet, hälsofrihet och rörelsefrihet i samhället.

Sjöström tror inte att det destruktiva covidberättandet i samhället, och allt vad det innebär, kommer att försvinna om vi inte sätter stopp redan nu. Vaccinpasset kommer att begränsa människors fri- och rättigheter. Skräckexemplet är Israel där ett godkänt vaccinpass krävs för att få grundläggande vård och vissa anställningar samt för att få delta på vanliga offentliga evenemang.

Trion anser att fler måste komma ut och öppet demonstrera mot förtrycket som nu omsluter och försöker konsumera samhället. En stor frihetsdemonstration förväntas därför i Stockholm den 6:e juni. Filmen nedan sprids i sociala medier för att inspirera.

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq