Regeringen tvingas acceptera immunitet i vaccinpass

12
Illustrativ bild: Vaccinpass. Shutterstock.com

NOTERAT. Regeringen ger E-hälsomyndigheten i uppdrag att komplettera ett tilltänkt vaccinationsbevis även med ett bevis på ett negativt provsvar på ett covid-19-test samt ett bevis om tillfrisknande från sjukdomenCovid-19 det vill säga naturligt erhållen immunitet.

Sverige följer därmed EU:s rekommendationer som innebär att minister Anders Ygeman tvingas backa på ambitionen att enbart vaccination ska vara giltigt för att få delta i alla samhällsaktiviteter och flygresande.

En delredovisning lämnas till Regeringskansliet senast den 30 september 2021. En slutredovisning lämnas senast den 15 juni 2023.

Källa

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

12 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
4 juni 2021 kl 14:29

Här är en utförlig redogörelse för WHO:s bedrägliga riktlinjer för att räkna alla som dött MED Covid-19.

“Counting Covid’s Deceptive Deaths: Numbers Don’t Add Up!”https://humansarefree.com/2021/06/covid-deceptive-deaths.html

Den här bedrägliga statistiken vilar på en lika bedräglig användning av PCR-testet och både vaccinkampanjen som vaccinpass är ju motiverade utifrån detta bedrägeri.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 juni 2021 kl 14:33
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
3 juni 2021 kl 18:19

Nu kommer det nya grejer enligt löpande-band-principen och man kan undra om vaccinpasset flyter in i denna nya multifunktionella app.

“EU unveils digital ID wallet that can link to citizens’ bank details, driving license and other services”
https://www.rt.com/news/525576-eu-launches-digital-id-wallet/

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
4 juni 2021 kl 15:57

Ja jag tror det.
Det kommer förmodligen heta UniPass, MultiPass,SociPass,eller något liknande.
Men jag tror samtidigt att de kommer att ta bort möjligheten för immunitet,eller negativt resultat relativt snart, så att det bara kommer att återstå ett enda alternativ. Hur hemskt det än kommer att låta.
Fullständigt vaccinerad.
Det i sin tur gör att du kommer att kunna resa,röra dig fritt samt köpa och sälja,
Bara om du är vaccinerad.

Last edited 1 år sedan by Fredrik Eriksson
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
2 juni 2021 kl 16:58

Måste ha varit ett lite nedrigt nederlag för politruken Ygeman.

Men enligt det “nya normala” så ska naturlig immunitet numera bara ge skydd i ca 6 månader. Vilket i så fall betyder att man som naturligt immun bara får en tillfällig respit från att “vaccinera” sig om man då vill fortsätta resa. Innan masspsykosen var ett faktum så fick man enligt vetenskapen en livslång naturlig immunitet efter avklarad infektion.

Nu måste man istället “vaccinera” sig med ett “vaccin” som inte heller det ger någon immunitet och som därför måste fyllas på med booster “vaccinationer” som gör precis lika lite för immuniteten som den ursprungligt genmodifierande sprutan gjorde.

För att köpa det här haltande resonemanget så måste man ju redan ha grava neurologiska problem som gör en mer mottaglig för att vilja utöka dessa problem via injicerad experimentell genteknik.

Thomas Nygren
Thomas Nygren
Gäst
1 juni 2021 kl 22:11

Att ren anarki leder till ett tillstånd av “djungelns lag”, är jag ganska övertygad om. Vi behöver därför en “gemensam lagstiftning” och ett “gemensamt våldsmonopol” om vi vill undvika ett tillstånd av ren anarki. Av denna anledning behöver vi en gemensam organisation som kan hantera både våran lagstiftning och vårat våldsmonopol. Denna organisation kan vi kalla “nattväktarstaten”. Att vi gemensamt och återkommande har möjligheten att välja vilka som skall stifta lagar och leda våldsmonopolet kan vi kalla demokrati. Ingen medborgare i ett sådant system är helt fri att göra precis som han eller hon vill. Lagarna måste alltid följas! Dock så är det en enorm skillnad mellan en rudimentär nattväktarstat och en stor uppblåst “välfärdsstat”, där staten genom en oreglerad beskattningsrätt kan reglera varje liten detalj i medborgarnas liv. Individens frihet korrelerar sålunda omvänt mot statens makt. Därför måste statens makt begränsas i ett libertarianskt samhälle, även mot långa politiska vindkantringar och konjunkturer. Genom att komplettera grundlagarna med en stark författningsdomstol och någon form av “bill of rights”, så borde man här kunna skydda medborgarnas “frihet” mot en makthungrig och “självgenererande” statsapparat. Det absolut viktigaste är här att skydda medborgarnas rätt till “åsikts- och yttrandefrihet”, vilket just utvecklingen i Sverige under de senaste årtiondena tydligt visar.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Thomas Nygren
1 juni 2021 kl 22:29

Men anarki bör inte leda till djungelns lag.

Anarchy comes from the Medieval Latin anarchia and from the Greek anarchos (“having no ruler”), with a- + archos (“ruler”) literally meaning “without ruler”.

Anarki betyder endast utan härskare/depsot. Då kan en annan ordning blomstra.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
1 juni 2021 kl 18:24

”Slopa restriktioner för de som är färdigvaccinerade”, meddelar finansregionråd Irene Svenonius (M) på fredagsmorgonen.

“Utspelet kommer efter att regeringen under torsdagen släppt sin femstegsraket för att öppna samhället igen, något som Svenonius ställer sig delvis kritisk till. ”Jag är förvånad att man inte gör skillnad på de som är fullvaccinerade och de som inte är vaccinerade,” säger hon till P4 Stockholm.

De som har fått två doser vaccin mot Covid-19 och därmed är fullvaccinerade ska kunna gå på konserter eller idrottsevenemang. Detta med ett vaccinpass som intyg.”

”De som fått två doser vaccin och är färdigvaccinerade borde få njuta av en konsert eller kanske en fotbollsmatch bland andra färdigvaccinerade, mot uppvisande av vaccinpass. Det rör huvudsakligen våra äldre invånare, som suttit isolerade i 1,5 år. Det är de värda!,” skriver moderata finansregionrådet på sin faceboook-sida.

https://www.facebook.com/irenesvenonius1/

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
1 juni 2021 kl 20:58

Och för er som missat eller glömt är det samma samhällsparasit som efter påtryckningar från Anti Defamation League ( bara namnet i sig är ju ett skämt ) i USA , drog i lite trådar bakom kulisserna för att få en palestinsk läkare på KS tagen ur tjänst för påstådd diskriminering. Denna diskriminering skulle ha drabbat en judisk medarbetare som slog på stora trumman och så var kakafonin aktiverad. Förstås!

Sedermera skipades emellertid rättvisa efter att en intern utredning helt friat den palestinske läkaren från den påstådda kränkningen och han fick återuppta sitt arbete. Och samhällsparasiten fick ta på sig dumstruten hon förtjänat.

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
1 juni 2021 kl 21:07

P.S.

Jag behöver väl knappast nämna att samhällsparasiten klarade sig från någon som helst juridisk påföljd , trots att hon lagvidrigt utnyttjat sin politiska makt för att påverka sjukhusledningen , men för ordningens skull gör jag det ändå.

Harald Lilja
Harald Lilja
Gäst
1 juni 2021 kl 14:47

“En slutredovisning lämnas senast den 15 juni 2023.” Alltså om drygt två år!!

Fredrik Eriksson
Reply to  Harald Lilja
1 juni 2021 kl 15:40

Passar Regeringen utmärkt!
Under tiden fortsätter ju Mello,VM,OS,och FN sina charader i sidenkostym sponsrade av WHO.
Då har regeringen listat ut att åtminstone 90% (av bekvämlighetsskäl) redan tagit vaccinet.
Då har antikroppstest och status mindre betydelse när nästa fas i deras plan ska implementeras.
Nämligen Minimilön.
Tankesmedjor arbetar just nu dygnet runt för att via opinionen vänja svensken vid vaccinet.
Den magiska brytpunkten tror jag är cirka 70-80%.
Ta vaccinet (helst innan du åker på semester)
Är deras senaste triumfkort…