Regeringen tvingas acceptera immunitet i vaccinpass

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Illustrativ bild: Vaccinpass. Shutterstock.com

NOTERAT. Regeringen ger E-hälsomyndigheten i uppdrag att komplettera ett tilltänkt vaccinationsbevis även med ett bevis på ett negativt provsvar på ett covid-19-test samt ett bevis om tillfrisknande från sjukdomenCovid-19 det vill säga naturligt erhållen immunitet.

Sverige följer därmed EU:s rekommendationer som innebär att minister Anders Ygeman tvingas backa på ambitionen att enbart vaccination ska vara giltigt för att få delta i alla samhällsaktiviteter och flygresande.

En delredovisning lämnas till Regeringskansliet senast den 30 september 2021. En slutredovisning lämnas senast den 15 juni 2023.

Källa


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Här är en utförlig redogörelse för WHO:s bedrägliga riktlinjer för att räkna alla som dött MED Covid-19.

  “Counting Covid’s Deceptive Deaths: Numbers Don’t Add Up!”https://humansarefree.com/2021/06/covid-deceptive-deaths.html

  Den här bedrägliga statistiken vilar på en lika bedräglig användning av PCR-testet och både vaccinkampanjen som vaccinpass är ju motiverade utifrån detta bedrägeri.

 • Måste ha varit ett lite nedrigt nederlag för politruken Ygeman.

  Men enligt det “nya normala” så ska naturlig immunitet numera bara ge skydd i ca 6 månader. Vilket i så fall betyder att man som naturligt immun bara får en tillfällig respit från att “vaccinera” sig om man då vill fortsätta resa. Innan masspsykosen var ett faktum så fick man enligt vetenskapen en livslång naturlig immunitet efter avklarad infektion.

  Nu måste man istället “vaccinera” sig med ett “vaccin” som inte heller det ger någon immunitet och som därför måste fyllas på med booster “vaccinationer” som gör precis lika lite för immuniteten som den ursprungligt genmodifierande sprutan gjorde.

  För att köpa det här haltande resonemanget så måste man ju redan ha grava neurologiska problem som gör en mer mottaglig för att vilja utöka dessa problem via injicerad experimentell genteknik.

 • Att ren anarki leder till ett tillstånd av “djungelns lag”, är jag ganska övertygad om. Vi behöver därför en “gemensam lagstiftning” och ett “gemensamt våldsmonopol” om vi vill undvika ett tillstånd av ren anarki. Av denna anledning behöver vi en gemensam organisation som kan hantera både våran lagstiftning och vårat våldsmonopol. Denna organisation kan vi kalla “nattväktarstaten”. Att vi gemensamt och återkommande har möjligheten att välja vilka som skall stifta lagar och leda våldsmonopolet kan vi kalla demokrati. Ingen medborgare i ett sådant system är helt fri att göra precis som han eller hon vill. Lagarna måste alltid följas! Dock så är det en enorm skillnad mellan en rudimentär nattväktarstat och en stor uppblåst “välfärdsstat”, där staten genom en oreglerad beskattningsrätt kan reglera varje liten detalj i medborgarnas liv. Individens frihet korrelerar sålunda omvänt mot statens makt. Därför måste statens makt begränsas i ett libertarianskt samhälle, även mot långa politiska vindkantringar och konjunkturer. Genom att komplettera grundlagarna med en stark författningsdomstol och någon form av “bill of rights”, så borde man här kunna skydda medborgarnas “frihet” mot en makthungrig och “självgenererande” statsapparat. Det absolut viktigaste är här att skydda medborgarnas rätt till “åsikts- och yttrandefrihet”, vilket just utvecklingen i Sverige under de senaste årtiondena tydligt visar.

  • Men anarki bör inte leda till djungelns lag.

   Anarchy comes from the Medieval Latin anarchia and from the Greek anarchos (“having no ruler”), with a- + archos (“ruler”) literally meaning “without ruler”.

   Anarki betyder endast utan härskare/depsot. Då kan en annan ordning blomstra.

 • ”Slopa restriktioner för de som är färdigvaccinerade”, meddelar finansregionråd Irene Svenonius (M) på fredagsmorgonen.

  “Utspelet kommer efter att regeringen under torsdagen släppt sin femstegsraket för att öppna samhället igen, något som Svenonius ställer sig delvis kritisk till. ”Jag är förvånad att man inte gör skillnad på de som är fullvaccinerade och de som inte är vaccinerade,” säger hon till P4 Stockholm.

  De som har fått två doser vaccin mot Covid-19 och därmed är fullvaccinerade ska kunna gå på konserter eller idrottsevenemang. Detta med ett vaccinpass som intyg.”

  ”De som fått två doser vaccin och är färdigvaccinerade borde få njuta av en konsert eller kanske en fotbollsmatch bland andra färdigvaccinerade, mot uppvisande av vaccinpass. Det rör huvudsakligen våra äldre invånare, som suttit isolerade i 1,5 år. Det är de värda!,” skriver moderata finansregionrådet på sin faceboook-sida.

  https://www.facebook.com/irenesvenonius1/

  • Och för er som missat eller glömt är det samma samhällsparasit som efter påtryckningar från Anti Defamation League ( bara namnet i sig är ju ett skämt ) i USA , drog i lite trådar bakom kulisserna för att få en palestinsk läkare på KS tagen ur tjänst för påstådd diskriminering. Denna diskriminering skulle ha drabbat en judisk medarbetare som slog på stora trumman och så var kakafonin aktiverad. Förstås!

   Sedermera skipades emellertid rättvisa efter att en intern utredning helt friat den palestinske läkaren från den påstådda kränkningen och han fick återuppta sitt arbete. Och samhällsparasiten fick ta på sig dumstruten hon förtjänat.

  • P.S.

   Jag behöver väl knappast nämna att samhällsparasiten klarade sig från någon som helst juridisk påföljd , trots att hon lagvidrigt utnyttjat sin politiska makt för att påverka sjukhusledningen , men för ordningens skull gör jag det ändå.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *