Stefan Löfven är avsatt som statsminister – Historia är skriven

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Stefan-Löfven, 21 juni 2021. Foto: NewsVoice.se
Stefan Löfve är avsatt - 21 juni 2021
Stefan Löfven är avsatt – 21 juni 2021. Foto: NewsVoice.se

SVERIGE. Stefan Löfven med sin Regering är avsatt i en historisk omröstning i Riksdagen. 181 riksdagsledamöter rösta för en misstroendeförklaring. Det krävdes 179 ja, men 181 ja-svar avgjorde röstningen. Nu har Löfven en vecka på sig att erkänna nederlaget eller utlysa nyval redan i år 2021, ett år innan det ordinarie riksdagsvalet 2022.

Aldrig tidigare i svensk historia har en svensk statsminister avsatts, enligt TV4.

Kommentera gärna i kommentarsfältet

Stefan-Löfven, 21 juni 2021. Foto: NewsVoice.se
Bild: Stefan Löfven, 21 juni 2021. Foto: NewsVoice.se


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Är även detta ett spel för gallerierna? Som bekant krävs krävs likadant beslut två gånger med mellanliggande riksdagsval .Beslutet rörande pandemilagen skulle väl teoretiskt sett kunna bli permanent snart om vi får ett extraval. Om detta är en plan är det ruggigt hur bedragna svenska folket är. Vad är egentligen äkta inom svensk politik?

 • Meddelande: Jag upptäckte idag att det hamnat massor av kommentarer i spamfiltret ända tillbaka till 7 juni.
   
  Det är WordPress egna algoritmer som anser att alla dessa fullständigt normala kommentarer är spam. Märkligt.
   
  Alla är nu postade med dagens datum, alltså per den 22 juni.
   
  /redaktören

 • Klart att svenska folket skall tillåtas ett ”extraval”.
  Vi kan ju alltid ångra oss 2022 om vi röstat fel.

 • Vilken dag! Den kulturmarxistiska gycklarcirkusen har äntligen fallit. Tillråga på allt fällda av sin egen hovnarr. Vad hände egentligen?

 • Kan tänka mig att en agenda är att sammanföra Vänsterpartiet och Centerpartiet i en regering tillsammans med Löfvén för att permanenta en diktatur för lång tid framöver. Liberalerna kan man vara utan i ett regeringsunderlag eftersom de ändå ser ut att åka ut efter nästa val. Desto viktigare att ha med sig två relativt stora partier som centern och vänstern och att de två kan slå sina påsar ihop tror jag inte alls är lika osannolikt som många officiella bedömare verkar tro.
  Annie Lööf har ju fått käka skor förr så även om hon nu är ute o jamsar om “ytterkantspartier” tror jag man ska va beredd på att det kan bli ännu en sula.

  • Jag har tänkt i liknande banor. Ska man driva igenom kulturmarxismens helvetessamhälle måste ju självklart de mest envetna ges plats på scenen , inte minst för att de hållt ställningarna även när det blåst emot som hårdast.

   • Yes! (ursäkta om jag låter upphetsad) Nu har Centerpartiet släppt kravet på att införa fri hyresättning i nyproduktion, det vill säga marknadshyror – https://www.svtplay.se/video/30854814/rapport/rapport-23-juni-16-00-2?id=jXkB9QZ

    Tyvärr skulle jag säga var den här “regeringskrisen” mycket mindre spännande än vad många kanske trodde och hoppades på.
    Jag håller med Christian Sonesson, moderatledaren från Staffanstorp, som sa i en intervju i Swebbtv att Annie Lööf hittat sin plats med sossarna och vänstern sedan en tid tillbaka. Hon kommer inte att röra sig mot någon borgerlighet. Icke sa nicke. Nu har vi snart en Löfvén regering igen. Vi kan väl i alla fall hoppas att det hela inte var ett komplett spel för gallerierna och att vi fått glädjas åt att se Löfvén bli avsatt, Annie Lööf och hennes herrar fått ett bakslag och att ett parti (vänsterpartiet) faktiskt visat någon form av integritet.

 • “Vilka krafter är det som styr politiker och andra beslutsfattare till att bete sig som fullfjädrade idioter”?
  Min, din och alla andras grannar som tillåter politikerna att plundra oss på vårt LIV och vår EGENDOM. Med hjälp av en röstsedel!!!

 • Det är ju “HISTORISKT”, svenska s k RIKSDAGSMÄN som i någon mån gjort själ för sina feta arvoden från utplundrade SKATTEPENGAR.
  Någon klok man sade att, Nu har vi chans till TVÅ på varandra följande val till RIKSDAGEN.
  Det första för att slippa miljöpartiet, det andra för att slippa antingen Lööf eller de s k “liberalerna”.
  Den som tyvärr gjort mest skada är i alla fall Andreas Norlén, som lät allt detta vansinne hända när han tillsatte “löfvensocialisterna”.

  • Finns det verkligen en rimlig förhoppning om att samhällsutvecklingen på nationella nivå i grunden ska ta en helt ny riktning, om detta är tänkt att ske utifrån den politiska förmågan och viljan hos de i dag befintliga riksdagspartierna? Mitt svar är ett rungande och ringande “nej”!

  • Nja det var nog en nödbroms hela tiden för att få något inflytande för passivt stöd.

   exempel på tidigare hot

   1 juni 2020 — Jonas Sjöstedt (V) hotar fälla regeringen … Regeringen och deras samarbetspartier vill förändra LAS – Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt hotar att …

   https://sverigesradio.se/avsnitt/1507435

   Ett par dagar före omröstning

   Vänsterpartiet:
   “Vi vill ju att Stefan Löfven kommer tillbaka” Publicerad 19 juni 2021 kl 21.07

   Politik. Vänsterpartiet hoppas att Stefan Löfven kommer tillbaka som statsminister, efter att de fällt honom på måndag. Det säger V:s vice ordförande Ida Gabrielsson i en intervju med 

   https://www.friatider.se/v-vi-vill-ju-att-stefan-lofven-kommer-tillbaka

   Dåligt argument dock när “ansvarsfulla” borde ha agerat mot pågående folkmord genom “vaccinering” eller utsvältning sk “nollning” av kroniskt sjukas ersättning. Men konstigast av allt kanske är att Moderaterna röstade mot marknadshyror?

   Dadgostar läste Erlander-citat för Löfven innan fällningen Publicerad 21 juni 2021 kl 11.00

   Inrikes. Strax före klockan 11 röstade riksdagen ja till misstroendeförklaringen mot Stefan Löfven och regeringen. V-ledaren Nooshi Dadgostar läste bland annat upp citat av Tage Erlander när hon förklarade varför hon valt att fälla regeringen för försöket att införa marknadshyror.

   https://www.friatider.se/dadgostar-laste-erlander-citat-lofven-innan-fallningen

 • Eftersom båda senaste valen varit grovt manipulerade på samma sätt som i USA. Så är det helt klart att Löven/sossarna aldrig skulle haft det mandat de därmed olagligen skaffat sig. Regeringen har helt arbetat i företaget Kingdom of Sweden och därmed kontrollerats av ägarna i New World Order i de olika globala forum de sprungit till och fått sina order på. Deras styre har därmed varit EMOT svenska folket och landets bästa, till förmån för immigranter, bankirer, satanister och allmänt inkompetenta selektiva dyslektiker till politiker. Vad som nu verkligen krävs är handlingskraft att helt vända nuvarande utveckling med SVERIGE FÖRST som enda agenda. Samt rensa ut allt icke fungerande av kostnadskrävande parasiter, stäng ner SIDA:s slöseri. Utvisa ALLA dömda icke svenskar omgående för platserna behövs för att låsa in landsförrädarna och de som reda är dömda enligt Romstadgarna, dvs Löven och CO.
  Upphäv omedelbart allt som har med den falska pandemin att göra. INGENSTANS i världen har covid separerats och identifierats och FHM har INGET bevis heller för ens existensen. Därmed är pandemilagen och andra kränkningar av folks friheter i direkt strid med grundlagen. Sluta injicera genmanipulerande gifter i folk som har som enda syfte att döda, de är inte ens kliniskt testade på råttor och hela förfarandet bryter mot Nurnberg kodens ALLA 10 punkter. Ett mycket grovt brott mot mänskligheten och jordens värsta folkmord alla kategorier utförda av våra egna korrupta politiker

 • Marjonetten har nog gjort sitt, blir “spännande” att se vilken skådis tar hans plats .. Det är bara skådespel inget annat.. All makt utgår från Arsenalensgatan 8 C som alla vet.

  • Invesor?

   Vår ambition och vårt ansvar innefattar en rad områden, såsom miljö, mänskliga rättigheter och arbetsvillkor. Det inkluderar även ett åtagande och ansvar att bidra till samhället i stort. I snart 100 år har vi agerat som ett ansvarsfullt företag och ägare”.

   

 • En ränksmidningshypotes är att flera höga sossar faktiskt är goda patrioter som älskar detta landet och försöker hålla stången mot de djävulska krafter som vill riva ner allt som är gott här i världen.

  Genom ”pandemin” har deras taktik varit att artigt spela med, förhala förändringar genom att spela dumma och blåögda, och skylla trögheten på experter och byråkrater.

  Nu är bluffen synad och tålamodet slut hos vår hemliga, laglösa överregering som sent omsider tvingat fram munskyddspåbud i riksdagshuset och nu senast regeringskris, eventuellt följt av nyvalskaos (läs ”val”). Allt för att tvinga fram en ung, pseudokonservativ, lismande medlöparregering, angelägen om att snällt ställa sig in hos världens alla herrar.

  Jag kan ej bekräfta denna hypotes, för jag känner väldigt få politiker. Men jag litar inte på den där vältalige krämaren som förväntas ta över.

 • Nu hoppas jag att det blir nyval och att M,SD och KD får så pass många röster att de kan blida regering – och att de då utesluter S från allt samarbete – precis som S uteslöt och mobbade SD.

 • Brev/krav till Sverigedemokraterna:
   
  – Skrota Public Service. 
  – Bort med presstödet. 
  – Belys bank och penningsystemträsket. 
  – Utred Swexit 
  – Utred samt bojkotta FN och WHO.
  – Sverige ut ur EU.
   
  Förutsättningslöst utreda och eventuellt ändra valsystemet och göra det säkert. Undersök förutsättningslöst geoengeneering med aerosols. Förhör Ulf Bilderberg Kristersson under straffansvar. Förutsättningslöst utreda 5g.

  Sprid detta!

 • Som jag skrev i min kommentar. 99% av ALLA företag världen över. ägs av TVÅ företag. Blackstone och Vanguard – deras springpojkar är ALLA regeringar, Soros, clinton, Gates, WHO, FN, NATO, EU plus alla lobbyorganisationer som ser till att exempelvis BLM får fotfäste och sympatier från media och politiker, polis etc. Eller när det gäller allt hat mot vita, nedmonteringen av västvärldens länder, eller att pusha för mer invandring. Varför alla reklamer innehåller blandrasförhållande, o varför alla företag tycks haka på samma tåg. Samma sak när det gäller den sk. covid19 och alla vaccin. Med mera …De styr allt! Precis allt!
  Det är 14 familjer bakom dessa två företag som haft makt och pengar i tusentals år (ett par exkl). Det är dessa som även ligger bakom i stort sett ALLA krig de senaste 200 åren inkl 9/11, invandringen till EU.
  Här är en länk till en video som visar just att dessa två företag äger 99% av alla företag, och förväntas inom 5 år äga precis allt.
  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/15/does-vanguard-and-blackrock-own-the-world.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=19000101&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210615&mid=DM903847&rid=1183512127&p4=20181016&p5=

  • Du glömde våran lilla globalistfamilj Wallenberg som styr telecomb och kraftförsörjningen i hela världen.

 • Right y are..
  Läs Nordangårds ”Den Globala Statskuppen” får ni svar på vilka som styr ”marionetterna”…. gedigen research…. Majoriteten av våra politiska ledare ör styrda….

 • Ska bli ytterst “spännande” att se vem som övertar stafettpinnen för den gemensamma agendan. Gäääsp…

 • För sverige kommer det oavsett regering inte bli någon skillnad, för alla regeringar sedan 80-talet har dragit åt samma håll oavsett politisk orientering. The shadow people / the world order styr allting. Och dessa svenska politiker säljer sig för pengar o kommer fortsätta att göra som de blir tillsagda. Kolla bara på Sd som svängt i alla sina grundfrågor som de från början fått sitt väljarstöd för, , De är köpta av samma maktgrupp – och det är anledningen till att de har blivit helt osynliga och numera är med i 8-klövern. De har inte för syfte att göra några förändringar för att rädda sverige

  Om de menade allvar varför då inte börja med att riva public service, ta bort presstödet och låt tidningar överleva enbart baserat på efterfråga. Varför inte belysa bank och penningsystemträsket? Varför inte pusha för en snabb Swexit? Varför inte pusha för att bojkotta allt som har med FN och WHO att göra? Varför inte börja kritisera det monopol som vissa folkslag har i väsentliga branscher och som de dagligen använder mot oss? Varför inte protestera mot all geo engeneering med aerosols som sprutas ut i stratosfären och som gör oss sjuka. Varför inte stoppa 5g utbyggnaden och riva ned master när det är bevisat av flera oberoende forskare att de dödar folk sakta. Eller varför inte ändra valsystemet och göra det säkert,

  TVÅ företag äger 99% av alla företag inklusive, banker, oljebolag, matkedjor och producenter, all media, bokförlag, medicintillverkare, dator/internetföretag inkl. Google, Youtube etc. och de styr alla foundations likande Gates Foundation, Soros F. Clinton F. De har också sett till att ta kontroll av FN, NATO, EU med flera. Personerna bakom dessa två företag styr världen, och nästa Svenska regering kommer inte heller att göra något alls för att vara ett problem för dem. Fråga Ulf Bilderberg Kristersson

  • Mycket, mycket bra analys av det faktiska tillståndet. Som om det skulle spela någon som helst roll vem/vilka som sitter i regeringsställning!!! Finns det människor kvar i detta land som på allvar inbillar sig att de lever i en demokrati och att deras röst faktiskt räknas????

  • Word! Ställer samma frågor, skillnaden är att jag har svaren. Vi bör se oss som kanonmat i vårt personligt krig mot övermakten. Alla kommer vi att dö. Friheten är värd att dö för – vem vill leva i slaveri? Låt oss organisera oss. Låt oss kämpa tillsammans.

  • Du har så rätt. Naiva svenska folket tror, att Löfven är borta. Inte innu. Nu väntar vi på ett drag från krafter som styr i kulisserna. Inte heller detta folket förstår. Sorgligt!

 • Äntligen. Vad skönt. Inte en dag för tidigt. De senaste regeringarna med Löfven och Reinfeldt i spetsen har orsakat stor skada för Sverige. Jag hoppas det blir nyval och att MP, och L åker ur, C och V får också gärna lämna riksdagen.

  Att vända masinvandringspolitiken till massutvandringspolitik och bygga upp ett starkt försvar och sänka alla skatter och höja låga pensioner vore bra politik.

 • Som många misstänker, inte tusan handlade detta om marknadshyror… Bäst före datum för Löfven har passerat. Hans uppdrag är klart, eller? Nu kommer nya överraskningar och en av flera möjliga är att Löfven sitter kvar.

 • Var någonstans i världen har bostadsbyggande skjutit i höjden samtidigt som hyrorna sjunkit efter att man infört marknadshyror?

  Den privata hyresmarknaden avreglerades i Finland stegvis mellan 1990 och 1995.

  I det privata hyresbeståndet ökade medelhyrorna med 26 procent i Finland och 42 procent i Helsingfors mellan 1995 och 2000, enligt en undersökning av Fastighetsägarna. Alltså årligen med mellan 5 och 9 procent. Sedan dess har utvecklingen fortsatt med 2 till 3 procents ökningar per år, rapporterar Fastighetstidningen. I Helsingfors kan en enrummare på 35 kvm kosta mellan 600 till 1 400 euro, beroende på standard och läge.

  Även om den fria hyresmarknaden blivit mer lukrativ har utbudet inte ökat i takt med efterfrågan, framhäver Hannu Ruonavaara. Särskilt inte i områden där behovet är som störst, Helsingforsregionen och i de större städerna.

  https://www.dagensarena.se/innehall/sa-gick-det-nar-finland-inforde-marknadshyra/

 • 7 år försent bara.. han skulle aldrig blivit vald från första början..och jök skulle inte få existera..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *