Svenska läkare för fungerande Covid-19-behandlingar bemöts av skeptisk SVT-reporter

6
601

SJUKVÅRD. Två svenska skolläkare tar täten för att lyfta fram fungerande behandlingsmetoder för Covid-19, metoder som inte får användas i vården. De bemöttes av en skeptisk vetenskapsreporter från SVT och två beväpnade skyddsvakter. NewsVoice var på plats.

Två legitimerade skolläkare Glenn Dormer och Hanna Åsberg genomförde idag en generalrepetition inför onsdagens presskonferens som ska genomföras nära Folkhälsomyndigheten onsdagen den 23 juni mellan kl 11-12:30.

Dagens händelse utspelade sig idag den 22 juni 2021 utanför SVT:s Huvudkontor vid Gärdet i Stockholm.

De första personerna som kom ut från SVT:s huvudkontor var fyra väktare varav två var beväpnade skyddsvakter som ställde frågor till Dormer och Åsberg. Läkarna fick ostört genomföra sin repetition.

Därefter kom Johan Bergendorff ut ur SVT-byggnaden. Han är vetenskapsreporter på SVT. Bergendorff ville dock inte direkt konfrontera Åsberg och Dormer utan höll sig i periferin där han intensivt utfrågades av besökare i frågor om Covid-19. Av diskussionen att döma delar SVT:s vetenskapsredaktion endast några få punkter med de svenska frontline-läkarna.

Dormer och Åsberg efterlyser fler läkare, forskare och sjukvårdspersonal att vara närvarande på plats, passivt eller aktivt, den 23 juni kl 11-12:30. Se karta som visar mötesplatsen för presskonferensen.

Video och redigering: Torbjörn Sassersson | #BotaSverige


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

6 KOMMENTARER

  1. Vilken utveckling vi har haft i landet! Tänk er en person från 60-talets Sverige som bjöds på en tidsresa till vår tids Sverige. En person som inte sakteliga inte blivit van och anpassats till en utveckling av landet som i det närmaste kan betraktas som en destruktion och omvandling till något som är helt väsensskilt från det Sverige som successivt vuxit fram under sekler och decennier.

  2. Socialismen har infiltrerat samhällets alla funktioner. Snart dras tumskruvarna åt och demokrati blir ett minne blott.

  3. Fantastiskt initiativ. Nu inväntar vi bar att Nationella Insatsstyrkan beväpnade till tänderna dyker upp och förhindrar läkarna att tala.

  4. Jättebra och verkligen på tiden, jag hoppas att många sakligt kunniga stöttar detta. Dock var ljudet i detta inslag ganska dåligt och alla kvinnor som ställde frågor på samma gång var lite irriterande så jag hoppas att det blir bättre idag.
    För övrigt lysande initiativ!

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här