Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Tryggast och bästa flyttfirma i Stockholm

publicerad 5 juli 2021
- Gästskribent
Flyttfirma Stockholm
Foto: Erda Estremera. Licens: Unsplash.com

LIVSSTIL. Då du letar efter en prisvärd och noggrann flyttfirma ska du ta kontakt med oss på Excellent Moving. Detta passar nämligen dig som bor i Stockholm. Då du vill bli av med möbler och skräp i samband med din flytt och har tunga möbler, ta kontakt med oss. Vi erbjuder även packning och montering för dig som är i behov av det.

Bästa flyttfirma i Stockholm

För dig som inte har tid eller ork att göra själva flytten helt själv, finns den möjligheten att vi erbjuder flytthjälp istället. Vi är en flyttfirma i Stockholm som packar ordentligt med bra flyttlådor. Därtill använder vi material för att skydda dina ömtåligare saker, som porslin eller prydnadssaker. Du får garanterat helt porslin efter färdig flytt. Vi erbjuder även packmaterial för dig som hellre packar själv.

Vi har alla tillstånd som krävs för att kunna utföra en trygg flytt. Dessutom kan vi erbjuda en säker och smidig flytt, i fordon som lämpar sig bäst för just ditt bohag. Vi är en trygg flyttfirma både för dig, vår personal och deras ryggar, och inte minst för vår miljö då vi erbjuder hjälp att återvinna dina överblivna möbler.

Tillstånd som flytten kräver

Vi har trafiktillstånd för alla våra fordon, och vi känner till alla gator i Stockholm. Så vi hittar fram till dig på bästa möjliga sätt. Du kan även ansöka om RUT-avdrag för de tjänster som du använder av oss. Du hittar också en blankett för skadeanmälan på vår nätsida, om det skulle vara nödvändigt.

Vår försäkring som företaget har, täcker till exempel skador på din egendom som har kommit under flytten. Därtill täcker också försäkringen bland annat förseningar i flytten.

Då du väljer oss som flyttfirma, går vi naturligtvis noggrant igenom alla punkter som är relevanta just för dig. Vi vill alltid att du som kund är nöjd med oss.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq