Morgan Johansson försvarar svenskhatande kändispolis – Dags att avgå

16
Stefan Löfven och Morgan Johansson. Foto: Sten-Åke Stenberg. Licens: Mostphotos.com
Stefan Löfven och Morgan Johansson (S). Foto: Sten-Åke Stenberg. Licens: Mostphotos.com

OPINION. Den debatt som nu blossat upp mitt i sommarstiltjen handlar om den Libanonfödde och inkvoterade PK-polisen Nadim Ghazale och hur denne inte alltför länge sedan uttalat sig nedsättande om svenskar och hans förakt för den ”vita rasen”. De kan suga ”inavlad hästpenis” och andra okvädesord är tillmälen som relativt nyligen yttrats av denne ”svenske” polis.

Denna svenskhatande polis är alltså den som ska ta upp din och min anmälan när vi vill rapportera ett överfallsbrott typ rån, misshandel och andra våldsbrott begångna av kriminella klanmedlemmar (sic).

“Efter Boråspolisen Nadim Ghazales uppmärksammade sommarprat i Sveriges radio har gamla inlägg på hans Twitter-konto aktualiserats. I äldre inlägg har han bland annat med ett grovt språkbruk riktat kritik mot partiet Sverigedemokraterna. Vi har sökt Nadim Ghazale som avböjt att kommentera. På Twitter ber han om ursäkt för de kritiserade inläggen.”Sveriges Radio

Nadim Ghazale tweet, 2015
Nadim Ghazale tweet, 2015

Man tar sig för pannan när man samtidigt förstått att polisen nu aktivt och på fullt allvar försöker rekrytera poliser av Nadim Ghazales typ till sina polisutbildningar. De hästsvansförsedda PK-kvinnorna födda på 90 och 00-talet skall nu alltså kompletteras av svenskhatande män från Mellanöstern. Ett av inträdeskraven är väl att också vara uttalad antisemit, vilket följer med modersmjölken om har sitt ursprung från något land i Mellanöstern. För övrigt något som också Nadim Ghazale hyser som åsikt då han anser att Israel är som en cancer.

Synpunkterna på Nadim Ghazales sommarprat är många och han har fått löpa gatlopp i media för sitt uttalande att svenskar skall vara tacksamma för att de fötts med silversked i munnen, annat är det minsann för honom som född i Libanon. Han litar på att ursprungssvensken knyter handen i fickan och fortsätter att tyst ta skiten.

All denna uppståndelse hade nog ganska snabbt lagt sig om det inte varit för att vår Justitieminister Morgan Johansson tagit till orda. Han tar, mitt under semesterperioden, Nadim Ghazale i försvar och uppmanar honom att strunta i den ilska som många ursprungssvenskar uttrycker med anledning av Nadim Ghalazes sommarpratsattacker på svenskar som folkslag.

“Jag känner Nadim Ghazale sedan lång tid tillbaka, han är en utmärkt bra polis. När han utsätts för ett drev till följd av saker han skrev för många år sedan finns det skäl för alla som vet vad han jobbat med och för att backa upp honom. Det tänker jag fortsätta att göra”, säger Morgan Johansson den 2:a jul 2021 till Expressen.


Morgan Johansson sätter alltså grupp mot grupp och tar i sin egenskap av folkvald politiker tydlig ställning mot sitt eget folk. Han åsidosätter därmed helt öppet och ogenerat kravet på saklighet och opartiskhet som statstjänare avlönad av våra skatter. Att Du inte skäms Morgan Johansson!


Justitieminister Morgan Johansson måste avgå

En som verkligen skrivit en bra drapa om Morgan Johanssons övertramp är Bitte Assarmo i Det Goda Samhället, hennes beskrivning förtjänar att läsas.

När landets Justitieminister tar så tydlig ställning mot det svenska folket måste han avgå, om inte annat så måste vi med våra röster vid första bästa val se till att sozzarna aldrig mer kommer i regeringsställning.

Avslutningsvis vill jag uppmärksamma dig som läsare att Morgan Johanssons ställningstagande sänder ut övertydliga signaler till vårt svenska rättsväsende hur de skall förhålla sig mot sitt eget svenska folk.

Åklagare kommer att på alla möjliga sätt försöka vara sin Justitieminister till lags genom att se mellan fingrarna när icke ursprungssvenskar på olika sätt förnedrar den svenska ursprungsbefolkningen. Domare inom domstolsväsendet kommer att tolka svensk lagstiftning så milt det bara går när de våldsbenägna klanmedlemmarna har förnedrat den svenska allmänheten och de står inför rätta.

PK-polisen är redan bortom all räddning, de kommer fortsätta att med brutalt övervåld misshandla fromma ursprungssvenskar när de tex protesterar mot den sk Pandemilagen.

Jag mår illa över hur illa ställt det är i Sverige, men vi får det vi röstar på.

Text: Jan Norberg

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

16 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
9 augusti 2021 kl 02:20

Hon anmäler Nadim Ghazale och Morgan Johansson för SD-hatet Publicerad 8 augusti 2021 kl 19.53

Hon anmäler Nadim Ghazale och Morgan Johansson för SD-hatet | Fria Tider

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Rita Ekman
Rita Ekman
Gäst
26 juli 2021 kl 10:36

Varför söker de sig till Sverige o Europa överhuvudtaget om de ogilla vita människor, bättre o hålla sig till Arabvärlden, Afrika mm, där den svarta o mörka rasen är dominerande
Hur skulle det vara om Svenne flyttar till arabvärde o framför att inte gillar araber, hur många skulle lycka bli polis o hata araber utan att bli halshuggna offentligt på torget?    

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Rita Ekman
31 juli 2021 kl 20:45

Hallå Rita!

Migranterna är M:s bestraffning av oss och nu står Ulf Kristersson i kulisserna att ta över stafettpinnen efter hans bestraffnings-succé att SGI “nolla” sjuka svenskar.

Publicerad 6 november 2012 kl 19.42

Reinfeldt erkänner: Migrationuppgörelsen var en bestraffning av väljarna
INRIKES.I ett ovanligt hårt angrepp på Sverigedemokraterna idag avslöjade statsministern bland annat att migrationsuppgörelsen med Miljöpartiet från förra året syftade till att visa för SD-väljare att det blir ännu större invandring med SD i riksdagen.

Reinfeldt erkänner: Migrationuppgörelsen var en bestraffning av väljarna | Fria Tider

Harriet Larsson
25 juli 2021 kl 04:58

Peter Springare; Olika måttstockar vad gäller polisuttalanden. Från verklighetens polisarbete eller från korrekthetens gullgosse..  https://bulletin.nu/springare-det-ar-skillnad-pa-poliser-med-ratt-asikter-och-poliser-med-fel?fbclid=IwAR0uGYp0WAvM7-diq3Udb06cI92AJV6_9eCo92-mmXbipFgP1z9d2f904Sc

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
23 juli 2021 kl 18:07

På tal om cement och betong…

En tanke:

Cement framställs genom uppvärmning av en blandning av kalksten och lera.
Armerad betong kan alltså sägas bestå av järn och lera.

Läs gärna Daniels andra kapitel – när det gäller järn och lera!

Uppmuntrande i en totalt korrupt värld, eller hur?

Magnus Johansson
Gäst
23 juli 2021 kl 16:14

Om Nadim Ghazale är antisemit är han emot sig själv.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
23 juli 2021 kl 15:52

När Trolöshet mot huvudman varit ledord för ickevalda Bilderbergerpolitiker i decennier och svenskens behov numer blivit “alternativkostnad” är det inte läge.

Hans Jensevik:
Ursprungsbefolkningens välfärd är invandringens alternativkostnad

https://detgodasamhallet.com/2017/11/22/gastskribent-hans-jensevik-ursprungsbefolkningens-valfard-ar-invandringens-alternativkostnad/

Rådet till invandrare: “Inte läge att pissa på svenskar nu”

INRIKES. Journalisten och författaren Nima Dervish uppmanar nu andra invandrardebattörer att undvika att “pissa på svenskar”.
“För deras land är förstört och de är fly förbannade”, skriver han i ett Facebook-inlägg som får stor spridning.
Rådet till invandrare: “Inte läge att pissa på svenskar nu” | Fria Tider

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Peter TorpareD
Peter Torpare
23 juli 2021 kl 15:50

Mogge har lyckats göra allt fel under hela sin tid i riksdagen ändå har han kunnat sitta kvar. Så lär det bli även denna gång.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
23 juli 2021 kl 08:50

Kan någon säga hur det lagligen kan gå till att avsätta en minister som helt har förlorat folkets förtroende…?

Är inte maktstrukturen i partitopparna gjuten i cement? Jag bara frågar.

Peter Krabbe skriver i sin senaste krönika:
”Partierna är cementerade organisationer som inte släpper in någon som kan hota den befintliga hierarkin och sittande partitopp.”

– Och dessa cement-klumpar ska vi rösta på…?

Det här är inte demokrati – det är cemento-krati!

Personval är det ENDA riktiga. Allt annat kan lätt manipuleras.

Min modell:

  • I varje liten by, stadsdel så röstar vi fram en person som vi litar på. Det sker helt öppet så att var och en av oss kan se hur var och en har röstat. Då går det inte att valfuska – inte ens med avancerad teknologi!
  • Sedan röstar dessa personer fram en ledare i lika kontrollerbara val. Och dessa röstar fram våra riksdagsledamöter.

skulle vi ha en demokratiskt vald riksdag.
Idag är det en riksdag som valts ut av parti-”eliten”, som har varit lätt som en plätt att ta över.

ALL ANNAN RÖSTNING är inte bara meningslös, utan ett godkännande av fusket!

Men hur skulle en sådan nödvändig förändring kunna ske i armerad betong?

Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
Reply to  Hans Dahl
23 juli 2021 kl 12:00

Det här är ett bra alternativ till dagens betonghäckar https://www.youtube.com/watch?v=y4USsd-pxAA och denna https://www.youtube.com/watch?v=7M3n4eiLf0c

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Jan Norberg
23 juli 2021 kl 16:53

William Engdahl redogör i sin bok Geheimakte NGOs för hur “välgörenhetsorganisationer” används som täckmantel för att finansiera våld, terrorism och krig.

Sida har – liksom hela den svenska miljöpolitiken – styrts upp av Romklubben genom dess styrande medlem Anders Wijkman.

Undra på att skatterna inte räcker till ordentlig vård av sjuka, svaga och gamla! Det finns andra prioriteringar.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Jan Norberg
24 juli 2021 kl 04:29

Hallå Jan, lite mer nostalgi på samma mysiga “fredstema” !

Med vår korrupta “nyhetsrapportering” är det nog mer troligt att tunnlarna byggts ifrån Israel “av säkerhetsskäl” av svenska NCC.
(Saddam blev ju skyldig exportkreditnämnden 1,5 miljarer för tunnlar.)

Saddam gömmer sig i obetalda svenska bunkrar 2003-04-24
https://www.nyteknik.se/digitalisering/saddam-gommer-sig-i-obetalda-svenska-bunkrar-6447760

NCC byggde bunkrar åt Saddam https://www.fastighetsvarlden.se/notiser/ncc-byggde-bunkrar-at-saddam/

(Paideia tog Göran Persson och Dan Eliasson till Sverige 2001)

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
28 juli 2021 kl 21:15

Jag är väldigt besviken på polisen som inte lyckats fånga in dömda brottslingar i regering och myndigheter och istället burit hand på protesterande pensionärer.

Stefan Löfven dömd till 30 års fängelse av Internationella Tribunalen (bloggplatsen.se)

Mogge och Nadims uttömmande dialog runt “närmsta inavlade hästpenis” mm
kanske bara är from förhoppning om att kunna strypa anslag för polisingripanden.

Av en händelse verkar det finnas liknande “polishot” i “President Bidens” USA

Soros skänkte en miljon dollar till grupp som vill avfinansiera polisen
Epoch Times | Soros skänkte en miljon dollar till grupp som vill avfinansiera polisen

Bild på 90 årige demonregissören György Schwartz som kallar sig George Soros.

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Magnus Lindgren
29 juli 2021 kl 08:41

“Well, they’re paid to do this.”

Farber: “Soros?”

Polismannen nickade. ”Jepp”

”Det har pågått under lång tid. Jag har känt till det under 12 år. Soros betalar för alla protester. Dessa människor, många av dem, bor inte ens här. De kommer in från andra stater.”

”Soros har sina planer på att ta över polisstyrkan och ersätta den med sin egen, någon slags – One World Police Force – som de kan kontrollera, efter att de avvecklat polisväsendet.”

“Ja, det är djupt. Ingen fattar vad som ligger bakom allt detta.”

Farber: “Så de vill driva sin egen polisstat och samtidigt kallar de Trump för fascist?”

”Ja, där har du läget.”

https://newsvoice.se/2016/11/trump-valseger-2016-uppror-soros-del1/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
30 juli 2021 kl 01:44

Tack Torbjörn för viktig artikel som jag missat !

relaterat

Utdrag ur svensk anmälan till Diskrimineringsombudsmannen (DO)
Undertecknad anmäler härmed Nadim Ghazale för diskriminering.
“Jag skall här visa hur jag själv hanterats av myndigheterna när jag bl a med plakat demonstrerat mot bl a migration och invandring. Sålunda greps jag vid 85 års ålder (nu 89) på Stortorget i Gävle när jag demonstrerade mot migration och invandring etc. Två bastanta poliser tog ifrån mig mitt plakat och grep mig därefter i varsin arm.

Jag fördes avsides och mitt plakat konfiskerades och lämnades till åklagare. Efter ca en vecka fick jag tillbaka plakatet med klarläggande från åklagaren att jag ingalunda hade gjort mig skyldig till brott eller annan förseelse.

Jag har efter 70 års ålder kallats till förhör av Säpo 4 ggr och förutom ovanstående gripande utsatts för polisiärt ingripande utan att ha gjort mig skyldig till något olagligt någon gång.”

https://bakomkulisserna.biz/2021/07/21/anmalan-om-diskriminering/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren