Matti Sällberg – TV:s vaccinexpert säljer vacciner via Svenska Vaccinfabriken

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 13 augusti 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Matti Sällberg. Foto: KI.se, medarbetaresida
Bild: Matti Sällberg

GRANSKNING & OPINION. Matti Sällberg kombinerar på ett smart sätt sin position som vaccinlobbyist på TV och professor på Karolinska institutet med att vara styrelseordförande i Svenska Vaccinfabriken Produktion AB samt styrelseledamot i Prebona som säljer desinfektionslösning baserad på kiseldioxid och silvernitrat.

Text och analys: Torbjörn Sassersson | Artikeln är återpublicerad eftersom Google har bannat den ursprungliga länken till den trots att artikeln har stort allmänintresse

Matti Sällberg PR-positioneras i massmedier som en expert. Han får oemotsagt förorda massvaccination och han deltar nu i Expos och Aftonbladets kampanj för att trycka till alla personer som ifrågasätter covidvaccinerna. I detta nya drag inkluderas vårdpersonal i Sverige som nu också blir föremål för de vanliga invektiven när de kallas för högerextremister och konspirationsteoretiker.

“På sociala medier organiserar sig den svenska antivaccin-rörelsen mot coronavaccinationen. De triggar varandra att riva affischer med Folkhälsomyndighetens rekommendationer, dela desinformation och uppmana andra att inte vaccinera sig mot coronaviruset. Aftonbladet har tillsammans med Expo kartlagt rörelsen som består av konspirationsteoretiker, högerextremister – och vårdpersonal.” – Sebastian Comar Alm, Aftonbladet, 31 juli 2021

Är vaccinlobbyisten Matti Sällberg världsräddare?

Tidningen Universitetsläraren skriver upprymt att världen väntar på hans vaccinresultat när de beskriver Matti Sällberg som tandläkare och sci-fi-nörd som blev professor i biomedicinsk analys vid Karolinska institutet. Sällberg höjs upp som världsräddare där vacciner är mirakelmediciner.

I andra änden av spektrat har vi vad som massmedierna beskriver som ytterst farliga människor i samhället, de som ifrågasätter massvaccinationer och riskerna med vacciner. Det är fritt fram i informationskriget att kalla dessa vad som helst, bara det är extremt nedlåtande. Naturligtvis är allt detta en manusdriven teater.

Sebastian Comar Alm (31) på Aftonbladet skriver att ett flertal av rörelsens medlemmar arbetar inom den svenska sjukvården, vilket “Aftonbladet bekräftat via Socialstyrelsens register över legitimerad vårdpersonal”. Här kan vi ana hur vårdpersonal “åsiktsregistreras”. Dessutom kopplar Comar Alm dessa personer till en påstådd högerextrem rörelse i Sverige, ett påstående som enbart syftar till att fabricera en koppling som inte existerar. Det hade gått lika lätt att koppla vissa anställda på Aftonbladet till valfri extremism.

Vaccinförespråkarna är särskilt irriterade över kampanjen ”Kavla ner” som är en motreaktion mot vaccinkampanjen ”Kavla upp” som drivs av kändisar utan medicinska kunskaper.

Gruppen bakom ”Kavla ner” skriver att de inte tänker delta i ett experiment med  obeprövade och riskabla covidvacciner. De uppmanar alla tänka själva och de påpekar att varje person äger sin egen kropp. Människorna bakom ”Kavla ner” är sannolikt mer kompetenta att avgöra sakfrågorna, enligt en studie från det välrenommerade forskningsinstitutet MIT (Massachusetts Institute of Technology) i USA.

MIT-studie: Vaccinskeptiker är ofta mycket informerade, vetenskapligt insatta och sofistikerade

En studie gjord vid MIT visar att en betydande del av vaccinskepsisen är mycket informerad, vetenskapligt skicklig och sofistikerad i användningen av statistik och data. Skeptiker använde samma datamängder som de med ortodoxa åsikter om vaccinfolkhälsan, men använder det för att istället bevisa motargument, skriver PJ Media om MIT-studien.

Läs mer på MIT: When more Covid-19 data doesn’t equal more understanding

När människor i gemen, stressade politiker, lydiga myndighetspersoner och oinformerad vårdpersonal till slut sätter sig ner och tittar närmare på argument mot experimentella genvacciner, argument som är grundade i vetenskap och kunskap, kommer de flesta normalt funtade och intelligenta människor att snabbt ändra uppfattning.

Många kommer att upptäcka att den offensiva och ofta aggressiva lobbyism som Matti Sällberg med entourage sysslar med är baserad på att sprida rädsla för utanförskap, är fokuserad medryckande snabba poäng istället för på fakta och manus från industrins frontorgan som tex WHO och Läkemedelsverket.

Text och analys: Torbjörn Sassersson

Relaterat och källor


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Svenska vaccinfabriken hade en omsättning på 179000kr 2020 och ett negativt resultat. Jag tror inte Matti blir fet på det bolaget.

  • Vinstens storlek kan vi ju inte ha någon uppfattning om innan alla oredovisade bindningar och intressekonflikter redovisats inklusive hemliga avtal bakom Matti Selbergs missvisande analyser.

   Motivbilden bakom den aggressiv marknadsföring gynnar uppenbart helt andra intressen än sunda etiska aspekter för dem som skadas av marknadsföringen.

   Statistik för biverkningar av covidvaccin – uppdaterad 2021-10-13 (V41)

   https://checkfact.org/statistik-for-biverkningar-av-covidvaccin-t-o-m-2021-10-13-v41/

   • saxad insändare från flashback

    “Nu får ni vaccinfanatiker börja vakna upp eller åtminstone börja ifrågasätta vad fan som försiggår.

    Detta är en av de mest oklara intervjuer som jag har sett.

    Några frågeställningar i intervjun gällande 3e dosen:

    * Vilken skillnad kan en 3e dos göra? – ” jag tror ”Troligtvis kommer det bli lite mer långvarig immunitet – men det är bara en gissning

    * Hur länge skulle skyddet från en 3e dos räcka? – ” Jaa hehe, jag har INTE den blekaste, ”kanske avtar efter 6-8 månader” ” men det kan även vara rimligt att det kanske räcker upp till 9-12 månader ” ” det kommer variera från person till person.. ålder etc ”

    * Varför är det viktigt att ta den 3e dosen? – ” DÅ är man säker på att risken kommer bli ännu mindre att bli allvarligt sjuk ” ” Redan nu med 2 doser är man väldigt bra skyddat mot allvarlig sjukdom men en 3e dos kanske minimerar risken även för måttlig/mild sjukdom’

    * Kan det bli aktuellt med fler ”påfyllnads doser” – Ja, vi får förbereda oss på det. pga det kommer nya varianter. (Med andra ord kommer ni vaxxade få prenumerera på erat eget immunförsvar framöver. För all framtid)

    Notera även hans kroppsspråk och ordval som är väldigt osäkra genom hela intervjun och allt känns som rena gissningar taget från röven.

    Se hela intervjun här själva på AFTONBLADET! Juste inte Bitchute eller någon annan foliehattsida.”

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a…kylan-i-timmar

    • Dödliga plaststrupar och nu betydligt värre skenande dödstal efter att den jävige Matti Sällberg – TV:s vaccinexpert säljer rekordskadeanmälda “vacciner” via Svenska Vaccinfabriken.

     Varför experimenterar Karolinska med potentiella biverkningar?

     relaterat

     Karolinska “kastrerar” och försöker byta kön på barn – mörkar svåra skadorna

     Publicerad 24 november 2021 kl 15.05

     INRIKES. Ett dussintal barn fått skador och drabbats av allvarliga biverkningar i “transvården”. Karolinska universitetssjukhuset har dock valt att inte gå ut med uppgifterna offentligt, trots att informationen är välkänd bland sjukhusets läkare. Det avslöjar Uppgrag granskning.

     Karolinska universitetssjukhuset beslutade i maj att stoppa nya hormonbehandlingar av barn och unga inom “transvården” – bland annat med hänvisning till att det fanns risk för “potentiella biverkningar”.

     Men i själva verket kände sjukhuset till att det fanns konkreta fall av barn som fått allvarliga biverkningar och vårdskador, och inte bara “potentiella” sådana.
     Det rör sig om 13 kända sådana fall i Stockholm, rapporterar Uppdrag granskning.

     Karolinska “kastrerar” och försöker byta kön på barn – mörkar svåra skadorna | Fria Tider

 • Svenska vaccinfabriken hade en omsättning på 179000kr 2020 och ett negativt resultat. Jag tror inte Matti blir fet på det bolaget.

  • Vinstens storlek kan vi ju inte ha någon uppfattning om innan alla oredovisade bindningar och intressekonflikter redovisats inklusive hemliga avtal bakom Matti Selbergs missvisande analyser.

   Motivbilden bakom den aggressiv marknadsföring gynnar uppenbart helt andra intressen än sunda etiska aspekter för dem som skadas av marknadsföringen.

   Statistik för biverkningar av covidvaccin – uppdaterad 2021-10-13 (V41)

   https://checkfact.org/statistik-for-biverkningar-av-covidvaccin-t-o-m-2021-10-13-v41/

   • saxad insändare från flashback

    “Nu får ni vaccinfanatiker börja vakna upp eller åtminstone börja ifrågasätta vad fan som försiggår.

    Detta är en av de mest oklara intervjuer som jag har sett.

    Några frågeställningar i intervjun gällande 3e dosen:

    * Vilken skillnad kan en 3e dos göra? – ” jag tror ”Troligtvis kommer det bli lite mer långvarig immunitet - men det är bara en gissning

    * Hur länge skulle skyddet från en 3e dos räcka? – ” Jaa hehe, jag har INTE den blekaste, ”kanske avtar efter 6-8 månader” ” men det kan även vara rimligt att det kanske räcker upp till 9-12 månader ” ” det kommer variera från person till person.. ålder etc ”

    * Varför är det viktigt att ta den 3e dosen? – ” DÅ är man säker på att risken kommer bli ännu mindre att bli allvarligt sjuk ” ” Redan nu med 2 doser är man väldigt bra skyddat mot allvarlig sjukdom men en 3e dos kanske minimerar risken även för måttlig/mild sjukdom’

    * Kan det bli aktuellt med fler ”påfyllnads doser” – Ja, vi får förbereda oss på det. pga det kommer nya varianter. (Med andra ord kommer ni vaxxade få prenumerera på erat eget immunförsvar framöver. För all framtid)

    Notera även hans kroppsspråk och ordval som är väldigt osäkra genom hela intervjun och allt känns som rena gissningar taget från röven.

    Se hela intervjun här själva på AFTONBLADET! Juste inte Bitchute eller någon annan foliehattsida.”

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a…kylan-i-timmar

    • Dödliga plaststrupar och nu betydligt värre skenande dödstal efter att den jävige Matti Sällberg – TV:s vaccinexpert säljer rekordskadeanmälda “vacciner” via Svenska Vaccinfabriken.

     Varför experimenterar Karolinska med potentiella biverkningar?

     relaterat

     Karolinska “kastrerar” och försöker byta kön på barn – mörkar svåra skadorna

     Publicerad 24 november 2021 kl 15.05

     INRIKES. Ett dussintal barn fått skador och drabbats av allvarliga biverkningar i “transvården”. Karolinska universitetssjukhuset har dock valt att inte gå ut med uppgifterna offentligt, trots att informationen är välkänd bland sjukhusets läkare. Det avslöjar Uppgrag granskning.

     Karolinska universitetssjukhuset beslutade i maj att stoppa nya hormonbehandlingar av barn och unga inom “transvården” – bland annat med hänvisning till att det fanns risk för “potentiella biverkningar”.

     Men i själva verket kände sjukhuset till att det fanns konkreta fall av barn som fått allvarliga biverkningar och vårdskador, och inte bara “potentiella” sådana.
     Det rör sig om 13 kända sådana fall i Stockholm, rapporterar Uppdrag granskning.

     Karolinska “kastrerar” och försöker byta kön på barn – mörkar svåra skadorna | Fria Tider

 • Svenska Folkdomstolen är ett projekt som syftar till att ge rättvisan folkets röst.
  Du uppmanas att gå in och ta del av hela anklagelseakten och medverka med din röst i samtliga fall

  Följande är idag tillagda 2 september tillagda:

  §6.6 Matti Sällberg professor på Karolinska institutet, styrelseordförande i Svenska Vaccinfabriken agerar som vaccinlobbyist på TV och gynnar egen kommersiell verksamhet, en jävsitutation som han utnyttjar för att propagera för covidvax och han medverkar därmed till covax-försäljning med risk för katastrofala effekter för individer och folkhälsa.
  §6.7 Reportern Sebastian Comar Alm utnyttjas av Aftonbladet för fejknews då han anklagar den del av antivaxrörelsens medlemmar som arbetar inom den svenska sjukvården för extrem högerideologi. Han sviker sin roll som faktagranskare och deltar istället i ryktespridning och förlöjligande av en grupp med avvikande uppfattning. Därmed kränker han såväl yttrandefrihet som vetenskapen och begår förräderi mot sin plikt att medverka till upplysning.
  §6.8 Gruppen bakom “Kavla Upp” anklagas för otillbörlig marknadsföring av covid19 vax och vilseledning av svenska folket. “Kavla Upp” aktörer medverkar genom bedräglig reklampåverkan till massvax och är därmed skyldig till katastrofala hälsoeffekter för enskilda individer och familjer i Sverige.

 • Svenska Folkdomstolen är ett projekt som syftar till att ge rättvisan folkets röst.
  Du uppmanas att gå in och ta del av hela anklagelseakten och medverka med din röst i samtliga fall

  Följande är idag tillagda 2 september tillagda:

  §6.6 Matti Sällberg professor på Karolinska institutet, styrelseordförande i Svenska Vaccinfabriken agerar som vaccinlobbyist på TV och gynnar egen kommersiell verksamhet, en jävsitutation som han utnyttjar för att propagera för covidvax och han medverkar därmed till covax-försäljning med risk för katastrofala effekter för individer och folkhälsa.
  §6.7 Reportern Sebastian Comar Alm utnyttjas av Aftonbladet för fejknews då han anklagar den del av antivaxrörelsens medlemmar som arbetar inom den svenska sjukvården för extrem högerideologi. Han sviker sin roll som faktagranskare och deltar istället i ryktespridning och förlöjligande av en grupp med avvikande uppfattning. Därmed kränker han såväl yttrandefrihet som vetenskapen och begår förräderi mot sin plikt att medverka till upplysning.
  §6.8 Gruppen bakom “Kavla Upp” anklagas för otillbörlig marknadsföring av covid19 vax och vilseledning av svenska folket. “Kavla Upp” aktörer medverkar genom bedräglig reklampåverkan till massvax och är därmed skyldig till katastrofala hälsoeffekter för enskilda individer och familjer i Sverige.

 • Notera att “vaccin” månglande vaccinfabrikören Matti Sällbrg inte hävdar att något nytt coronavirus upptäckts hos insjuknad eller att viruset isolerats.
  Hans slingrande uttalande pekar på att han tagit del av den patentsökta genetiska kod som aldrig påträffats och isolerats i verkligheten hos någon människa på jorden.

  Matti Sällberg:

  “Redan i januari 2020 spreds den genetiska koden för det nya coronaviruset. Med hjälp av den kunde forskare sätta igång med arbetet att ta fram en ny typ av vaccin.” 

  https://ki.se/forskning/medicinvetarna-59-stoppar-vaccin-pandemin

  Jämför med CDC:s nejsvar 7 juni på frågan om covid-19 viruset har isolerats.

 • Notera att “vaccin” månglande vaccinfabrikören Matti Sällbrg inte hävdar att något nytt coronavirus upptäckts hos insjuknad eller att viruset isolerats.
  Hans slingrande uttalande pekar på att han tagit del av den patentsökta genetiska kod som aldrig påträffats och isolerats i verkligheten hos någon människa på jorden.

  Matti Sällberg:

  “Redan i januari 2020 spreds den genetiska koden för det nya coronaviruset. Med hjälp av den kunde forskare sätta igång med arbetet att ta fram en ny typ av vaccin.” 

  https://ki.se/forskning/medicinvetarna-59-stoppar-vaccin-pandemin

  Jämför med CDC:s nejsvar 7 juni på frågan om covid-19 viruset har isolerats.

 • Expo av alla möjliga? Ska de gå läkemedelsindustrins ärenden? Borde inte just de reagera över det fullblodsfascistiska i sammanblandning mellan stat, industri eller media? Men jag kanske varit naiv och trott att de bara var korrupta av ren dumhet och självbedrägeri. På detta sätt gör man sig ju medskyldig till brott.

 • Expo av alla möjliga? Ska de gå läkemedelsindustrins ärenden? Borde inte just de reagera över det fullblodsfascistiska i sammanblandning mellan stat, industri eller media? Men jag kanske varit naiv och trott att de bara var korrupta av ren dumhet och självbedrägeri. På detta sätt gör man sig ju medskyldig till brott.

 • Ja Matti ska skämmas!

  Enby delgav i juni Tegnell och Johan Carlson på FHM, SVT mfl,


  Jag skickar en film som åskådliggör förekomst av mikrobiologisk aktivitet i covid-19-vaccin från Pfizer. Den fick jag ta del av nyligen.

  https://brandnewtube.com/watch/disturbing-pfizer-vaccine-zoomed-w-microscope-are-living-cells-organisms-mixed-in_8yuKL7jxQWJsJUd.html?fbclid=IwAR06kvoL6LyiT89lk4ul8VHRC4WrbTvsDGx-IsJksbYQNZZ51gZQnXDQtbk

  Med ett interferenskontrastmikroskop mikroskoperade jag för några veckor sedan ett covid-19-vaccin och kunde därvid konstatera att det förekom myriader av liknande mikrobiologisk växt i detta.
  Jag har sedan snart 50 år tittat på den okända partikelväxten i kroppsvätskor och vävnader från kroniskt sjuka. Jag vill här hävda, att jag är helt säker på att jag har återupptäckt denna och även om kolleger etc. inte har en aning om saken borde detta förhållande vara känt på någon nivå bland läkemedelsindustrierna.

  Till och med har jag vid några tillfällen mikroskoperat kapillärblod taget från nyfödda utvecklingsstörda. Att se hur det formligen jäser i deras kroppar är verkligen en rysare. På liknande sätt är det vid Downs syndrom. Man frågar sig om dylika kroppar kanske är utsatta för någon form av fermentering i moderlivet.
  Kännedom om detta gör ju att man undrar om det är så lämpligt att covid-19-vaccinera gravida och barn vilket nu kanske är på väg att ske och dessutom inte alls skall vara skadligt. Hur man nu vet det…

  med vänlig hälsning

  Erik Enby “

 • Tackar för info, kul att vi är vetenskaps-inriktade, vi påstådda foliehattar. Säger bara en sak kolla swebb-tv 9 augusti, då blir ni “mörkrädda”.

 • Ja Matti ska skämmas!

  Enby delgav i juni Tegnell och Johan Carlson på FHM, SVT mfl,


  Jag skickar en film som åskådliggör förekomst av mikrobiologisk aktivitet i covid-19-vaccin från Pfizer. Den fick jag ta del av nyligen.

  https://brandnewtube.com/watch/disturbing-pfizer-vaccine-zoomed-w-microscope-are-living-cells-organisms-mixed-in_8yuKL7jxQWJsJUd.html?fbclid=IwAR06kvoL6LyiT89lk4ul8VHRC4WrbTvsDGx-IsJksbYQNZZ51gZQnXDQtbk

  Med ett interferenskontrastmikroskop mikroskoperade jag för några veckor sedan ett covid-19-vaccin och kunde därvid konstatera att det förekom myriader av liknande mikrobiologisk växt i detta.
  Jag har sedan snart 50 år tittat på den okända partikelväxten i kroppsvätskor och vävnader från kroniskt sjuka. Jag vill här hävda, att jag är helt säker på att jag har återupptäckt denna och även om kolleger etc. inte har en aning om saken borde detta förhållande vara känt på någon nivå bland läkemedelsindustrierna.

  Till och med har jag vid några tillfällen mikroskoperat kapillärblod taget från nyfödda utvecklingsstörda. Att se hur det formligen jäser i deras kroppar är verkligen en rysare. På liknande sätt är det vid Downs syndrom. Man frågar sig om dylika kroppar kanske är utsatta för någon form av fermentering i moderlivet.
  Kännedom om detta gör ju att man undrar om det är så lämpligt att covid-19-vaccinera gravida och barn vilket nu kanske är på väg att ske och dessutom inte alls skall vara skadligt. Hur man nu vet det…

  med vänlig hälsning

  Erik Enby “

 • Tackar för info, kul att vi är vetenskaps-inriktade, vi påstådda foliehattar. Säger bara en sak kolla swebb-tv 9 augusti, då blir ni “mörkrädda”.

  • Matti Sällberg före om
   Vaccinskepsis på nätet: “Helt grundlösa påståenden” sön 17 jan 2021

   “Är det inte bra att folk försöker bilda sig en egen uppfattning?

   – Det är jättebra och jag tycker att det just den här oron måste man verkligen ta på allvar. Det är bra att man söker information, men man ska verkligen kolla var informationen kommer ifrån.”

   https://sverigesradio.se/artikel/vaccinskepsis-pa-natet-helt-grundlosa-pastaenden

   Hur många liv hade räddats om “mediestödsnämnden” inte köpt fulmedia?

   https://www.allabolag.se/5590019823/befattningar

   https://humansarefree.com/2021/08/five-vaccine-doses-to-qualify-as-fully-vaccinated.html

   https://humansarefree.com/2021/08/cdc-has-never-isolated-covid-19-virus.html

   • Sällsamme Sällberg kallar “vaccinet” för godkänt men utelämnar prefixet nöd. Sen undrar han varför människor inte vill injicera sig med den skiten han försöker “informera” dem om.

    • Ja snacka om bedräglig/farlig dold marknadsföring i “professor”
     Matti Sällbergs radio reklam för nödgodkända experimentvacciner.

     sön 17 jan 2021

     – Det finns inget vaccin som är godkänd som inte har genomgått kliniska studier. Det är fullkomligt nonsens, säger Matti Sällberg.”

     Konsumentverkets “Regler för reklam” (riktat till privatperson)
     “Ibland är det svårt att veta vad som är marknadsföring. Och även om du tydligt ser att det är en annons eller en reklamfilm kan du påverkas av budskapen. Därför är det bra att ha koll på vad som är tillåtet och inte.

     Tänk på det här

     • Var extra uppmärksam om ett erbjudande låter för bra för att vara sant – då är det oftast det. 
     • Fundera på om det som sägs i marknadsföringen är rimligt – läs det finstilta i annonsen. 
     • Fråga dig vilket pris du får betala – ingenting är gratis. 
     • Låt bli att lämna ut personliga uppgifter om du inte måste. 
     • Undvik att bli lurad av oseriösa företag genom att söka på företaget eller det aktuella erbjudandet – andra konsumenter kan ha varnat på olika forum.

     Dina rättigheter kopplade till reklam

     Ska tydligt framgå att det är marknadsföring

     Allt som sägs ska vara sant och kunna bevisas

     https://www.hallakonsument.se/konsumentratt/regler-for-reklam/

     • Du hänvisar till en alltför mild lagstiftning och även om den är applicerbar så äger lagstiftningen mot grövre brott företräde.

      Om man utför en handling utan direkt avsikt att ta livet av någon; så kan man ändå bli dömd för mord med likgiltighetsuppsåt; eftersom man så uppenbart borde förstått att ens handlingar kunde resultera i att den utsatte dog.

      Sällsamme Sällberg försöker medvetet undanhålla allmänheten att det här är ett nödgodkänt “vaccin” vars kliniska fas-3 studier inte kommer vara klara förrän år 2023.

      När han via lögn och bedrägeri försöker vilseleda allmänheten till att delta i detta experiment med okänd utgång, så är han också direkt ansvarig för de som dör i experimentet.

      Kan man bevisa att en enda människa dött av det här experimentella “vaccinet” så borde Matti Sällberg åtalas för mord med likgiltighetsuppsåt alternativ anstiftan och/eller medhjälp till mord med likgiltighetsuppsåt.

      • Han är ju som pensionerad fortfarande ansvarig för vad han gjorde under hans yrkesverksamma tid. Det ingen preskriptionstid för mord. Men han kommer nog knappast bli dömd för någonting alls, men han borde bli det.

      • Du har helt rätt Anders att konsument köpslagen inte är helt tillräcklig för att skydda mot Mattis Sällbergs jäviga/farliga “vaccin” marknadsföring.

       Det jag ville peka på är att de som känner oro, äckel och vanmakt efter att lurats till nöd godkänt experiment faktiskt har rättigheter redan i konsument köpslagen då vaccinfabrikanten Matti Sellbergs “rådgivning” varit/är dolt jävig/oetisk aggressiv vilseledande marknadsföring av experimentläkemedel “vaccin”.

       Naturligtvis har Matti Sellberg och alla marknadsförare ett personligt ansvar för dödstalen efter experimenten. “Covidvaccin” överträffade tidigt Macchiarini-skandalen då fler rapporterade döda tidigt fanns i covidvaccin experimenten.

       Istället för att avbryta experimenten har man ignorerat att rapporterade akut döda stigit till tiotal och hundratal utan avbrytande vilket bör tolkas som ren likgiltighet/uppsåt.

       Så här ska frivilliga försökspersoner informeras.

       Fakta om klinisk forskning
       https://ki.se/forskning/fakta-om-klinisk-forskning

       • Men den här gången försöker de inte bara lura människor att delta i ett experiment utan de försöker tvinga oss alla. Det där med likgiltighetsuppsåt är nog inte heller en korrekt åtalspunkt då det här är något mer överlagt än så.

        Sen är det väl ändå ingen som skulle bli dömd av sina egna i de svenska frimurardomstolarna.

 • Relaterat om Mattis anställde som har liknande jävigt intresse.

  Ali Mirazimi har ingenting emot att hundratusentals svenskar äter ACE-hämmare, problemet att ACE-hämmare gör dem infektionskänsliga öppnar ju ACE-2 marknad!

  Vanliga blodtryckssänkare utreds som covid-19-risk 18 mars 2020

  “I ett brev i Lancet Respiratory Medicine för forskare ifrån Schweiz och Grekland fram en hypotes om att vanliga blodtryckssänkare som ACE-hämmare och A-II-blockerare skulle kunna öka risken att drabbas av covid-19-infektion och, eller förvärra effekten av en sådan infektion. Mekanismen skulle, enligt forskarna, vara att coronavirus, inklusive det nu aktuella covid-19, binder till enzymet ACE2 som finns i lungor, tarmar, njurar och blodkärl. Läkemedel som hämmar renin-angiotensinsystemet, som ACE-hämmare och A-II-blockerare, leder till en uppreglering av uttrycket av ACE2 vilket, teoretiskt, skulle kunna innebära en ökad risk för smitta och komplikationer, varnar forskarna. Stämmer hypotesen är det en fråga som berör hundratusentals svenskar som står på dessa läkemedel.”

  https://www.svenskfarmaci.se/2020/03/18/vanliga-blodtryckssankare-utreds-som-covid-19-risk/

  Nya coronaviruset blev hans fulla fokus (Ali Mirazimi) 

  “Han har hittills involverats i tre stora coronaprojekt som just nu tar större delen av hans vakna tid. Det första handlar om ett läkemedel som kan ges även i det senare skedet av sjukdomen. Det finns en mottagarmolekyl, ACE-2-receptorn, som sitter på cellytor i exempelvis lungor och njurar och hjälper till att reglera blodtrycket. Sedan tidigare vet man att sars-virus kan binda till denna receptor för att infektera celler.
  – Genom att ge den fria receptorn som ett läkemedel lurar vi viruset att binda till den i stället och på så vis minskar invasionen i cellerna, förklarar Ali Mirazimi.
  Läkemedlet testas i flera europeiska länder. En första rapport från Österrike visar positiva resultat.”

  https://ki.se/forskning/nya-coronaviruset-blev-hans-fulla-fokus

  • Från experimentella Tupperware-luftstrupar till dito “vacciner” så verkar det också som de på Karolinska vill tvinga labbråttorna.

   “Smittskyddsprofessorn öppnar för vaccinpass på jobbet
   I gårdagens Aktuellt diskuterades frågan om Sverige bör gå samma väg som flera andra europeiska länder och införa krav på vaccinpass för att få tillträde till bland annat restauranger, kulturevenemang och sportarenor.

   Medverkande i studion var Jan Albert, professor i mikrobiologi och smittskydd vid Karolinska Institutet, som uttryckte sig positivt i frågan:
   – För att stimulera till vaccination för de som är tveksamma tycker jag att man skulle kunna differentiera så att vi har ett lättare liv och umgänge för de som är fullvaccinerade, sa professorn.” https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lVMrbe/smittskyddsprofessorn-oppnar-for-vaccinpass-pa-jobbet

   Här sitter alltså en skattefinansierad s.k. “professor” och föreslår att om människor ska få gå till jobbet, så de kan betala hans väl tilltagna djävla lön, så ska de tvingas till att ta detta rävgift de kallar “vaccin”.

  • Varför så tyst denna gång om den manifesterade ondskan, bara fyra år sedan sista offret avled efter Karolinskas förra grymma experiment.

   Macchiarinis sista struppatient död UPPDATERAD 15 AUGUSTI 2017 PUBLICERAD 20 MARS 2017

   Den enda överlevande av de tre patienter från Karolinska sjukhuset som kirurgen Paolo Macchiarini opererat in plaststrupar på har avlidit på ett sjukhus i USA. Det bekräftar hennes pappa på sin Facebook-sida.

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/struppatient-dod

   • Svar på krav, omedelbart vaccinstopp pga förfalskat innehåll

    Den 2021-08-09 kl. 14:37, skrev Mikael Köhler:

    “Tack för ditt brev
    Region Uppsala följer enligt avtal med staten de rekommendationer som lämnas av folkhälsomyndigheten avseende vaccination mot Covid-19 och tillämpar givetvis de beslut som fattas av läkemedelsverket avseende användning av läkemedel.
    Regionen avser därför inte att fatta eget beslut gällande vaccination mot Covid-19 med registrerade vaccinet Comirnaty.
     
    Mikael Köhler
    Hälso- och sjukvårdsdirektör
    Region Uppsala”
    ……………………………………………………………………. 
     
    Svar ovan är juridiskt erkännande, se Hammarskölds svar nedan.

    

    • Mikael Köhlers svar är ett exempel på vilka lydiga orderföljare de är inom sjukvården, oavsett vad de än själva ser med egna ögon. De verkar tro att de inte har något eget ansvar i egna handlingar.

     Men om “jag följde bara order” inte var ett godtagbart försvar i Nürnbergrättegångarna, så är det inte heller ett försvar varken nu eller i framtiden. Våra fängelser kommer inte att räcka till.

  • Matti Sällberg före om
   Vaccinskepsis på nätet: “Helt grundlösa påståenden” sön 17 jan 2021

   “Är det inte bra att folk försöker bilda sig en egen uppfattning?

   – Det är jättebra och jag tycker att det just den här oron måste man verkligen ta på allvar. Det är bra att man söker information, men man ska verkligen kolla var informationen kommer ifrån.”

   https://sverigesradio.se/artikel/vaccinskepsis-pa-natet-helt-grundlosa-pastaenden

   Hur många liv hade räddats om “mediestödsnämnden” inte köpt fulmedia?

   https://www.allabolag.se/5590019823/befattningar

   https://humansarefree.com/2021/08/five-vaccine-doses-to-qualify-as-fully-vaccinated.html

   https://humansarefree.com/2021/08/cdc-has-never-isolated-covid-19-virus.html

   • Sällsamme Sällberg kallar “vaccinet” för godkänt men utelämnar prefixet nöd. Sen undrar han varför människor inte vill injicera sig med den skiten han försöker “informera” dem om.

    • Ja snacka om bedräglig/farlig dold marknadsföring i “professor”
     Matti Sällbergs radio reklam för nödgodkända experimentvacciner.

     sön 17 jan 2021

     – Det finns inget vaccin som är godkänd som inte har genomgått kliniska studier. Det är fullkomligt nonsens, säger Matti Sällberg.”

     Konsumentverkets “Regler för reklam” (riktat till privatperson)
     “Ibland är det svårt att veta vad som är marknadsföring. Och även om du tydligt ser att det är en annons eller en reklamfilm kan du påverkas av budskapen. Därför är det bra att ha koll på vad som är tillåtet och inte.

     Tänk på det här

     • Var extra uppmärksam om ett erbjudande låter för bra för att vara sant – då är det oftast det. 
     • Fundera på om det som sägs i marknadsföringen är rimligt – läs det finstilta i annonsen. 
     • Fråga dig vilket pris du får betala – ingenting är gratis. 
     • Låt bli att lämna ut personliga uppgifter om du inte måste. 
     • Undvik att bli lurad av oseriösa företag genom att söka på företaget eller det aktuella erbjudandet – andra konsumenter kan ha varnat på olika forum.

     Dina rättigheter kopplade till reklam

     Ska tydligt framgå att det är marknadsföring

     Allt som sägs ska vara sant och kunna bevisas

     https://www.hallakonsument.se/konsumentratt/regler-for-reklam/

     • Du hänvisar till en alltför mild lagstiftning och även om den är applicerbar så äger lagstiftningen mot grövre brott företräde.

      Om man utför en handling utan direkt avsikt att ta livet av någon; så kan man ändå bli dömd för mord med likgiltighetsuppsåt; eftersom man så uppenbart borde förstått att ens handlingar kunde resultera i att den utsatte dog.

      Sällsamme Sällberg försöker medvetet undanhålla allmänheten att det här är ett nödgodkänt “vaccin” vars kliniska fas-3 studier inte kommer vara klara förrän år 2023.

      När han via lögn och bedrägeri försöker vilseleda allmänheten till att delta i detta experiment med okänd utgång, så är han också direkt ansvarig för de som dör i experimentet.

      Kan man bevisa att en enda människa dött av det här experimentella “vaccinet” så borde Matti Sällberg åtalas för mord med likgiltighetsuppsåt alternativ anstiftan och/eller medhjälp till mord med likgiltighetsuppsåt.

      • Han är ju som pensionerad fortfarande ansvarig för vad han gjorde under hans yrkesverksamma tid. Det ingen preskriptionstid för mord. Men han kommer nog knappast bli dömd för någonting alls, men han borde bli det.

      • Du har helt rätt Anders att konsument köpslagen inte är helt tillräcklig för att skydda mot Mattis Sällbergs jäviga/farliga “vaccin” marknadsföring.

       Det jag ville peka på är att de som känner oro, äckel och vanmakt efter att lurats till nöd godkänt experiment faktiskt har rättigheter redan i konsument köpslagen då vaccinfabrikanten Matti Sellbergs “rådgivning” varit/är dolt jävig/oetisk aggressiv vilseledande marknadsföring av experimentläkemedel “vaccin”.

       Naturligtvis har Matti Sellberg och alla marknadsförare ett personligt ansvar för dödstalen efter experimenten. “Covidvaccin” överträffade tidigt Macchiarini-skandalen då fler rapporterade döda tidigt fanns i covidvaccin experimenten.

       Istället för att avbryta experimenten har man ignorerat att rapporterade akut döda stigit till tiotal och hundratal utan avbrytande vilket bör tolkas som ren likgiltighet/uppsåt.

       Så här ska frivilliga försökspersoner informeras.

       Fakta om klinisk forskning
       https://ki.se/forskning/fakta-om-klinisk-forskning

       • Men den här gången försöker de inte bara lura människor att delta i ett experiment utan de försöker tvinga oss alla. Det där med likgiltighetsuppsåt är nog inte heller en korrekt åtalspunkt då det här är något mer överlagt än så.

        Sen är det väl ändå ingen som skulle bli dömd av sina egna i de svenska frimurardomstolarna.

 • Relaterat om Mattis anställde som har liknande jävigt intresse.

  Ali Mirazimi har ingenting emot att hundratusentals svenskar äter ACE-hämmare, problemet att ACE-hämmare gör dem infektionskänsliga öppnar ju ACE-2 marknad!

  Vanliga blodtryckssänkare utreds som covid-19-risk 18 mars 2020

  “I ett brev i Lancet Respiratory Medicine för forskare ifrån Schweiz och Grekland fram en hypotes om att vanliga blodtryckssänkare som ACE-hämmare och A-II-blockerare skulle kunna öka risken att drabbas av covid-19-infektion och, eller förvärra effekten av en sådan infektion. Mekanismen skulle, enligt forskarna, vara att coronavirus, inklusive det nu aktuella covid-19, binder till enzymet ACE2 som finns i lungor, tarmar, njurar och blodkärl. Läkemedel som hämmar renin-angiotensinsystemet, som ACE-hämmare och A-II-blockerare, leder till en uppreglering av uttrycket av ACE2 vilket, teoretiskt, skulle kunna innebära en ökad risk för smitta och komplikationer, varnar forskarna. Stämmer hypotesen är det en fråga som berör hundratusentals svenskar som står på dessa läkemedel.”

  https://www.svenskfarmaci.se/2020/03/18/vanliga-blodtryckssankare-utreds-som-covid-19-risk/

  Nya coronaviruset blev hans fulla fokus (Ali Mirazimi) 

  “Han har hittills involverats i tre stora coronaprojekt som just nu tar större delen av hans vakna tid. Det första handlar om ett läkemedel som kan ges även i det senare skedet av sjukdomen. Det finns en mottagarmolekyl, ACE-2-receptorn, som sitter på cellytor i exempelvis lungor och njurar och hjälper till att reglera blodtrycket. Sedan tidigare vet man att sars-virus kan binda till denna receptor för att infektera celler.
  – Genom att ge den fria receptorn som ett läkemedel lurar vi viruset att binda till den i stället och på så vis minskar invasionen i cellerna, förklarar Ali Mirazimi.
  Läkemedlet testas i flera europeiska länder. En första rapport från Österrike visar positiva resultat.”

  https://ki.se/forskning/nya-coronaviruset-blev-hans-fulla-fokus

  • Från experimentella Tupperware-luftstrupar till dito “vacciner” så verkar det också som de på Karolinska vill tvinga labbråttorna.

   “Smittskyddsprofessorn öppnar för vaccinpass på jobbet
   I gårdagens Aktuellt diskuterades frågan om Sverige bör gå samma väg som flera andra europeiska länder och införa krav på vaccinpass för att få tillträde till bland annat restauranger, kulturevenemang och sportarenor.

   Medverkande i studion var Jan Albert, professor i mikrobiologi och smittskydd vid Karolinska Institutet, som uttryckte sig positivt i frågan:
   – För att stimulera till vaccination för de som är tveksamma tycker jag att man skulle kunna differentiera så att vi har ett lättare liv och umgänge för de som är fullvaccinerade, sa professorn.” https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lVMrbe/smittskyddsprofessorn-oppnar-for-vaccinpass-pa-jobbet

   Här sitter alltså en skattefinansierad s.k. “professor” och föreslår att om människor ska få gå till jobbet, så de kan betala hans väl tilltagna djävla lön, så ska de tvingas till att ta detta rävgift de kallar “vaccin”.

  • Varför så tyst denna gång om den manifesterade ondskan, bara fyra år sedan sista offret avled efter Karolinskas förra grymma experiment.

   Macchiarinis sista struppatient död UPPDATERAD 15 AUGUSTI 2017 PUBLICERAD 20 MARS 2017

   Den enda överlevande av de tre patienter från Karolinska sjukhuset som kirurgen Paolo Macchiarini opererat in plaststrupar på har avlidit på ett sjukhus i USA. Det bekräftar hennes pappa på sin Facebook-sida.

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/struppatient-dod

   • Svar på krav, omedelbart vaccinstopp pga förfalskat innehåll

    Den 2021-08-09 kl. 14:37, skrev Mikael Köhler:

    “Tack för ditt brev
    Region Uppsala följer enligt avtal med staten de rekommendationer som lämnas av folkhälsomyndigheten avseende vaccination mot Covid-19 och tillämpar givetvis de beslut som fattas av läkemedelsverket avseende användning av läkemedel.
    Regionen avser därför inte att fatta eget beslut gällande vaccination mot Covid-19 med registrerade vaccinet Comirnaty.
     
    Mikael Köhler
    Hälso- och sjukvårdsdirektör
    Region Uppsala”
    ……………………………………………………………………. 
     
    Svar ovan är juridiskt erkännande, se Hammarskölds svar nedan.

    • Mikael Köhlers svar är ett exempel på vilka lydiga orderföljare de är inom sjukvården, oavsett vad de än själva ser med egna ögon. De verkar tro att de inte har något eget ansvar i egna handlingar.

     Men om “jag följde bara order” inte var ett godtagbart försvar i Nürnbergrättegångarna, så är det inte heller ett försvar varken nu eller i framtiden. Våra fängelser kommer inte att räcka till.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *