Ryska ambassaden svarar UD efter att Ann Linde försagt sig om stöd för att störta Putin

41
Ann Linde (foto: Regeringen) och Viktor Tatarintsev (foto: Ruptly.com)
Ann Linde (foto: Regeringen) och Viktor Tatarintsev (foto: Ruptly.com)

SVERIGE. Efter att två ryska komiker lyckades få Sveriges utrikesminister Ann Linde att avslöja att hon är öppen för att understödja hemliga sanktioner mot Ryssland, vilket innebär att avsätta Putin, svarade UD att ”de utrikespolitiska relationerna inte påverkats”. Nu replikerar ryska ambassaden att de inte alls håller med UD.

Komikerna utgav sig för att representera den ryska oppositionen. Ann Linde sa under samtalet att EU har 38 miljoner euro avsatta för utveckling av civilsamhället och mänskliga rättigheter. Hon säger att finansiering kan ordnas via hennes kontakter.

Linde är förutom utrikesminister även ordförande för OSSE, organisationen för säkerhet och samarbete i Europa.

Ryska ambassadens svar till UD

“Vi har noterat en publikation i Expressen av den 1 augusti i år ägnad åt ett telefonsamtal som ägde rum mellan Sveriges utrikesminister A. Linde och de kända nätbluffmakare den 29 juli i år som utgav sig för att vara Julia Navalnaja, makan till en rysk oppositionsman, och chef för hans regionala staber Leonid Volkov.

Även med hänsyn till det att det var en bluff, övertygar samtalets innehåll oss tyvärr igen om att Stockholm inte är hågat att avvika från sin valda konfrontationskurs gentemot vårt land och inte strävar efter att söka vägar till att sanera bilateral samverkan med Ryssland.

Istället för uppmaningar till att utbygga goda grannförhållanden mellan Moskva och Stockholm säger ministern faktiskt öppet om svenska myndigheters beredskap att finansiera en extremistorganisation som är förbjuden i vårt land och stödja icke systemopposition.

Dessutom väcker kommentaren av UD:s presstjänst om att samtalet ägde rum ”efter en officiell förfrågan” en uppriktig förvåning. Vi skulle vilja fästa den svenska diplomatins mästares särskilda uppmärksamhet vid att Navalnyjs medarbetare inte är företrädare för officiella ryska myndigheter, och därför kan inte betraktas som en källa till officiella förfrågningar per definition.

Detta är främst, men inte viktigast. Det mest väsentliga är följande:

Vi skulle vilja att UD:s pressmeddelandeskribenter lägger märke till att deras djupsinniga slutsats om att «de utrikespolitiska relationerna därigenom inte har påverkats» (d.v.s. de svensk-ryska förbindelserna) är felaktig.

Sådana utspel till stöd för en så kallad «opposition» utgör, nådiga herrar, ett tydligt exempel på ett ingripande i grannlandet Rysslands interna angelägenheter och kan inte anses på ett annat sätt än som direkt skadliga för våra bilaterala relationer.”

Källa: Посольство России в Швеции – Russian Embassy in Sweden

Text: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

41 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Baron von Besserschmisk
Baron von Besserschmisk
Gäst
30 maj 2022 kl 08:02

Angående tonen i det ryska brevet så är det antagligen skickat på ryska och sedan översatt. I rysk artig brevstil används fortfarande uttryck som “nådige herre” och liknande motsvarande vad farsans generation fick lära sig på tysklektionerna om “gnädige Herr” i brev. I översättning blir det till ironisk stil där det på originalspråk troligen endast är normal högtidlig brevstil.

Ann-Christin Kristiansson
Ann-Christin Kristiansson
Gäst
14 augusti 2021 kl 14:04

Det är tveksamt om Sveriges regering förstår, vad den gjort sig skyldig till, eftersom de själva är så uppenbart styrda av andra intressen än svenska.
Under lång tid har villkoren för fattiga människor, ensamstående föräldrar, pensionärer, invandrare försämrats drastiskt, dessa grupper hetsar man mot varandra, löneklyftorna har ökats enormt med självklart stegrande kriminalitet som följd. Skogar huggs ner och ved säljs för struntsummor.
Jag är faktiskt inte säker på att svenska politiker, vet att vad de gör.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Ann-Christin Kristiansson
14 augusti 2021 kl 21:03

Jag hoppas för deras skull att du har rätt.

Och när de hade kommit till den plats som kallades »Huvudskallen» korsfäste de honom där, så ock ogärningsmännen, den ene på högra sidan och den andre på vänstra. Men Jesus sade. “Fader, förlåt dem; ty de veta icke vad de göra.”
– Lukasevangeliet 23:33-34

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Ann-Christin Kristiansson
14 augusti 2021 kl 23:45

Intressant frågeställning Ann-Christin!

När det gäller Ann Linde är hon enl sitt CV betydligt mer skolad än sedvanlig SSU bakgrund så avslöjad finansiering av statskuppförsök är inte okunskap.

Examen.
Stockholms universitet, fil. kand. i statskunskap, sociologi och nationalekonomi

https://www.regeringen.se/sveriges-regering/utrikesdepartementet/ann-linde/cv-ann-linde/

Jag föreslår att Ann Linde, Patrik Oksanen mfl uppviglare överlämnas till Ryssland och att vi nu avslutar alla krystade “samarbeten” med USA/NATO.

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Torbjörn Sassersson red.
Admin
12 augusti 2021 kl 22:21

Bulletin (11 aug): Fejkmejlet som lurade Ann Linde

“Enligt UD:s presstjänst kom samtalet till efter en ”officiell förfrågan”. TT har nu begärt ut förfrågan. Det visar sig vara ett mejl som har kommit till utrikesdepartementet den 12 februari.”

https://bulletin.nu/fejkmejlet-som-lurade-ann-linde

karl Nassa
karl Nassa
Gäst
9 augusti 2021 kl 09:41

interna angelägenhet angår inte ann linde ryssland blandar inte sig i sverige.slut för citatet

Claes
Claes
Gäst
7 augusti 2021 kl 06:01

Hon måste avsättas omgående, kärringen är inte riktigt stabil i huvudet , för mycket festande och alkoholvanor må hända, en riktigt stor fara för Sverige som Säpo bör hålla ögonen på☝️

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Claes
8 augusti 2021 kl 01:58

SD:s agerande är också väldigt avslöjande.


SD anmäler lurad Ann Linde till KUPublicerad 6 augusti 2021 kl 12.08

UTRIKES. Ann Linde anmäls till KU efter att ha lurats att på telefon ha diskuterat hur Sida skulle kunna smussla över pengar till högerextrema ryska politiker. Men det är inte ministerstyre, penningtvätt eller onödig inblandning i utländska angelägenheter som oroar SD – tvärtom.

SD anmäler lurad Ann Linde till KU | Fria Tider

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
4 augusti 2021 kl 20:04

För att förstå rysk politik kan det vara nyttigt att läsa in om rysk historia bortanför Karl Xll och se hur Alexander l krossade staten Khazaria.
Många bitar faller på plats i nutid.

Gösta Lilja
Gösta Lilja
Gäst
Reply to  Åke Södergren
5 augusti 2021 kl 08:38

Här har man gått och trott att det var Sviatoslav I från Kiev som gjorde jobbet

http://survincity.com/wp-content/uploads/images/0005ta4t.jpg

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  Gösta Lilja
6 augusti 2021 kl 07:26

Korrekt! Yap:

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
4 augusti 2021 kl 14:01

Om två ryssar ringer upp Sveriges utrikesminister och får henne att avslöja svenska påverkansoperationer i Ryssland.

Kan då hela detta komiska förfarande ses som en rysk påverkansoperation i Sverige?

Eller är detta ett solklart bevis på att svenska politikers tjat om ryska påverkansoperationer i Sverige bara är dessa politiker som projicerar eget beteende på andra?

Erik Forman
Reply to  Anders Johansson
4 augusti 2021 kl 17:01

U nailed it. På klassisk kulturmarxistiskt Orwellspråk var detta inget annat än, en rysk påverkanskampanj. Ämnat att försvara Sverige.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
4 augusti 2021 kl 13:20

Diplomati är ju att på ett diplomatiskt språk försöka skapa förbindelser med andra länder. Det den här klumpigt vaggade människan ägnar sig åt är väl då mer Försvarsmaktens MUST:s område om Sverige har ambition att försöka bidra till att störta Putin.

Sen är det lite konstiga prioriteringar att gödsla 400 miljoner på subversiv verksamhet i främmande länder. Samtidigt som man lägger en halv miljards sparbeting på den egna polisen när vi har nästa dagliga sprängningar, mord och skjutningar som mer påminner om lågintensivt inbördeskrig än någon kriminalitet. Men det är väl vad man kan vänta sig av ett land som även gödslade ett par hundra miljoner på extremistgrupper i Syrien.

Ann Linde bör definitivt avgå och sparkas snett nedåt, typ Samhall.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 augusti 2021 kl 13:34

Somliga makthavare borde ha stoppats redan i sin linda.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 augusti 2021 kl 17:41

Vilken klok tanke Hans!
Ja tänk vilken katastrof om “ryssen” hade ringt Strängnäs och Ann Linde varit avdelningschef där. Se busringningen Hassan – Bomba Strängnäs 22 juni 2010 https://www.youtube.com/watch?v=6KvIqa2DbU0

Hon kunde ju ha trott att det var en allierad högre Stalinist som gav order.
Stalins skräckdomare har dött – skyddades av svenska regeringen | Fria Tider

Info om Stalinorgeln 1943
https://militarhistoria.se/1900-tal/andra-varldskriget/stalinorgel-raketartilleri-bm13-katjusja

stalinorgel.JPG
Erik Forman
Reply to  Anders Johansson
4 augusti 2021 kl 22:07

Nikita Chrusjtjov lär ha sagt om diplomatin: “är inget annat än konsten att klappa vakthunden tills du fått på munkorgen”.

Tänkvärt… Hur står sig Ann Linde i jämförelse i denna klassiska kamp mellan olika länder, där diplomaten representerar landets yttersta intelligentsia?   

Det finns ju inget som motsäger att detta komiska initiativ kom just från order av Putin?

1.) Putin vet hur korkad den svenska stadsledningen är.
2.) Den bästa propagandan är sann.

Last edited 1 år sedan by Erik Forsman
Anders johansson
Anders johansson
Gäst
Reply to  Erik Forman
4 augusti 2021 kl 23:49

Jag vet att diplomati är hårda grejer inlindade i mjukt språk. Men som diplomat bör man, som du skriver, ha ett rörligt intellekt som ett smidigt språk. Hon har ju inte ens kapaciteten hos en kommunalpolitiker i en avfolkningsbyggd. Men tittar man på statsministern så är hon ju i gott sällskap.

Det finns en hel del ytterst kompetenta människor inom diverse områden som hade varit utmärkta som ledare. Vi skulle kunnat haft ett helt annat samhälle än den här sönderfallande parodin.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders johansson
5 augusti 2021 kl 18:21

Är kanske lättstyrdhet hos en individ ett avgörande kriterium för att nå en viktig post i den svenska formella hierarkin?

Alla dessa ordnar som kräver total lydnad i utbyte mot karriär och rikedom – är det inte att sälja sin själ, att svära trohet, lydnat och tystnad till en “okänd suverän”?

Hur kan till och öppet erkännande frimurare tillåtas vara politiker med inflytande över andra människors väl och ve?

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 augusti 2021 kl 18:49

Genom att vara med i en hemlig ryggdunkarklubb kan medelmåttiga individer hamna i en lönegrad ett antal snäpp över deras verkliga förmåga, vilket alla vi andra sen får lida för. Priset för denna “befordran” är väl då att man sen även måste vara nyttig för ordern.

Om man inte sköter sig så har de nog en dossier över varje viktig medlems mörkaste hemligheter. I bästa fall blir det nog bara att löpa gatlopp i pressen.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
4 augusti 2021 kl 11:24

När det gäller UD och Ryssland:

I den här intervjun i Svebbtv redogör sjökapten Stefan Forsell för hur UD avvisade den hjälp Ryssland erbjöd alldeles efter det att Estonia gått till botten att rädda människor som dittills kunnat överleva i luftfickor (efter 30 minuter).
https://swebbtv.se/w/81ee0313-298d-4886-b17d-6448780ce7c2

Ännu en fadäs, eller överlagt…?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 augusti 2021 kl 11:40

Sjökapten Stefan Torssell, menar jag naturligtvis!

Här är hans bok om Estonia:
https://www.bokus.com/bok/9789198347807/ms-estonia-svenska-statens-haveri/

– Eller rättare sagt var… Den är “slutsåld”.

Men boken finns fortfarande tillgänglig på estniska…

Lyssna på intervjun ovan!

Det är andra gången den läggs upp. Den har uppenbarligen tagits ner tidigare:
https://om.swebbtv.se/blogg/166-loerdagsintervju-30-stefan-torssell-om-moerklaeggningen-av-estoniakatastrofen

– Mörkläggningningsförsök av synliggörande av mörkläggning av gigantiskt brott?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 augusti 2021 kl 19:45

Intressant Hans!

Var det även militär operation då Moderatbilderbergarna tackade nej 2014?

AFTONBLADET AVSLÖJAR: Sverige nobbade rysk hjälp
PUBLICERAD: 7 AUGUSTI 2014

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/yv9zAr/aftonbladet-avslojar-sverige-nobbade-rysk-hjalp

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
4 augusti 2021 kl 22:13

Den militärt utbildade dykaren Håkan Bergmark var med i det hemliga militära dyk-team som kort tid efter sänkningen av Estonia beordrades att dyka ner för att rekognocera och ta bilder. Han gick mycket tidigt ut i offentligheten med att det fanns ett stort hål i skråvet under vattenlinjen som av allt att döma orsakats av en sprängning inifrån. Han blev motarbetad och hans vittnesmål förringat.

Advokaten Henning Witte som företrädde de anhöriga till de som dött när Estonia sänktes blev överkörd i rätten – trots alla expertutlåtanden som talade till hans fördel.

Estonia skulle begravas – bokstavligt och bildligt!

Här är några ord av advokat Henning Witte om sänkningen av Estonia som jag anser vara väldigt viktiga. Han kopplar nämligen samman Estonia med Palmemordet!

http://whitetv.se/sv/palmemordet/1493-palmemordet-och-estonia-massmordet-haenger-ihop.html

Men sedan spreds det ut rykten om smuggling av militär utrustning i lastutrymmet på Estonia – avledningsmanöver?

Erik Forman
Reply to  Hans Dahl
4 augusti 2021 kl 22:48

Jag säger att undersök alla tänkbara vinklingar, men undvik all information kommande från Henning Witte. Det går alltid, dessutom alldeles utmärkt, att hitta information utan hans inblandning. Har hört att de befann sig ca 80 svenska poliser på Estonia, men har vi inga bevis, har vi ingenting. Hur kom det sig att i så fall att ingen av dessa 80 svenska poliser (vältränade) överlevde Estonia? Varför har ingen öppet kommit ut om detta?  

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Erik Forman
5 augusti 2021 kl 18:31

jag såg uppgifter i msm om att det var 63 stycken och jag har för mig att det var en av dom som intervjuades senare men det var ingen som framförde ngt sensationellt i det sammanhanget.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
5 augusti 2021 kl 19:00

Det är så intressant med dementifågeln Peter Grafström, som alltid kommer flygande med en nyfångad dementi i näbben, när det börjar hetta till.

Jag kommer väl ihåg en hel del andra tillfällen, när PG kom flygande med sin sedvanliga dementi i näbben.

Här är ett exempel av många:
dem:https://newsvoice.se/2018/11/forskare-hemliga-projekt-spraya-atmosfaren/

(PG – flygande som
alltid där nere i kommentarsfältet!)

PG – du har ofta “för dig” eller “tror dig minnas” – varför inte överraska oss alla med lite handfasta bevis på att Witte har fel i sina antaganden…?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Erik Forman
5 augusti 2021 kl 20:57

Hallå!

Henning Witte har ju faktiskt en hel del intressant info som mycket väl kan stämma men kanske bör tas i annan tråd.

Exempelvis har han skrivit en hel del om Mossad och Soros
som han båda anser agera under Rochilds och att Mossad
tog kontrollen över Sverige i samband med palmemordet.

utdr ur Henning wittes sida

“Vi har en situation där polisen sedan Palmemordet är under Mossad-kontroll.”

Om vi tittar på Anders Thornbergs CV så tillhör han höjdare som har el kan han ha varit på plats vid palmemordet 1986.

utdrag ur Anders Thornbergs cv

“Stockholms polisdistrikt, Södermalm, arbetade som ordningspolis och mot gatulangning 1986 Säkerhetspolisen, spanare, handläggare, utredare, källdrivare m.m. ”

https://www.regeringen.se/48fc30/globalassets/regeringen/dokument/justitiedepartementet/cv-anders-thornberg.pdf

Vidare ger Wittes uppgifter spännande sammanträffande med “fantombildens” likhet med den skedböjande Mossad agenten Uri Geller som sen gav ut bok med porträtt 1988.

https://www.thejc.com/news/world/uri-geller-used-mind-powers-to-aid-mossad-1.46107

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Rolf Sjöwall
Rolf Sjöwall
Gäst
Reply to  Erik Forman
6 augusti 2021 kl 19:21

Därför att vår regering håller på med skumraskaffärer av kriminell art. Tro inget annat, och man gör vad som helst för att mörka och hindra att sanningen komme fram. om den gör det kommer många skallar att rulla för de som fortfarande lever. Carl Bildt darrar nog i nuläget.

Erik Forman
Reply to  Hans Dahl
4 augusti 2021 kl 22:52

Vad har du för bevis att Håkan Bergmark dök på Estonia eller för den delen på Ubåt 127?

Jag vet inte vad jag ska tro, men är av naturen skeptisk.

Erik Forman
Reply to  Hans Dahl
4 augusti 2021 kl 23:00

Känner personligen en av de finska jägarsoldaterna som från helikoptern räddade många människor (barn och kvinnor först) bland dom fanns inga svenska poliser.  

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Erik Forman
5 augusti 2021 kl 10:36

Henning Witte har enligt min mening ofta enormt intressanta och ovanliga synpunkter. Dessutom har han modet att framföra dem. Enligt min bedömning är han ärlig. Han har fört fram Jüri Linas viktiga budskap. Han har visat på penningbedrägeriet med riksbankssystemet. Han har kämpat med näbbar och klor för att nå klarhet om Estonia.
Witte är nog ibland ute och cyklar rejält, men jag gillar hans vilja att föra fram alternativa synsett.

Hypotetisk besvaring av varför inga poliser räddades / överlevde:
– Om det detonerade en bomb vid skrovet i syfte att sänka färjan, borde det kanske ha detonerat en bomb i sammanträdesrummet också…?

När det gäller dykaren och reservofficeren Håkan Bergmark så har jag även förtroende för hans vilja att söka delge andra sanningen. Jag har ofta lyssnat på hans videosändningar.
– Och av vilken anledning skulle han vilja förstöra sin karriär, om det inte vore för sanningen?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 augusti 2021 kl 11:24

Och när det gäller alla de här ryktena och spekulationerna om att sänkningen av Estonia skulle bero på smuggling av militär teknologi / utrustning, så är det nog rätt mödosamt att se en klar logik i det.

1. Om någon främmande makt skulle ha velat förhindra att sådana påstådda smuggelvaror skulle kunna nå fram till en tänkt mottagare – varför i hela världen då sänka en jättestor färja? Det borde nog ha varit betydligt enklare och mindre iögonfallande att kapa den lastbilen någonstans på vägen istället, eller hur?

2. Om sänkningen av Estonia skulle ha varit ett diplomatiskt utspel av främmande makt för att uttrycka sitt missnöje med att smuggling skett, vilket ibland hävdats, så har jag svårt att tänka mig att det skulle finnas diplomater – i utlandet 🙂 – som skulle kunna vara så bakom flötet.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 augusti 2021 kl 22:09

“Någon” ville inte att Palme skulle åka till Moskva i april 1986 och diskutera ubåtskränkningar mm.

Den bedrägliga vägen till Nato

PUBLICERAD: TORSDAG 22 DECEMBER 2011

“En rimligare förklaring kunde vara att både ubåtshysterin och Palmemordet i grund och botten syftade till att krossa Sveriges alliansfrihet och driva in landet i Nato – och att detta syfte, om än inte metoderna, hade stöd långt in i både den militära och politiska makteliten. Därför ville man inte medge att det också fanns Nato-ubåtar vid kusterna, inte rota i vilka politiska motiv som kunde ligga bakom Palmemordet. Inte heller ville man riskera att avslöja att drygt åttahundra människor fick offra livet för att ett suspekt Nato-samarbete skulle döljas.”

http://www.fria.nu/artikel/91171

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
5 augusti 2021 kl 18:03

En liten korrigering, vid närmare eftertanke:

Sänkningen av Estonia skedde ju mitt i natten, så om Witte skulle ha rätt beträffande motivet hade det det naturligtvis varit effektivare med sömnmedel eller något liknande för att förhindra att någon från den tänkta målgruppen skulle kunna undkomma.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
4 augusti 2021 kl 09:52

Skulle i det här sammanhanget vilja påminna om ännu en av den svenska diplomatins mästares offentliga kommunikation med Ryska ambassaden.

https://newsvoice.se/2020/01/rysslands-ambassad-besvarar-ygeman-5g/

Då var det Anders Ygeman som stod för det mästerliga diplomatiska uttalandet, vilket resulterade i ett rätt humoristiskt svar.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
4 augusti 2021 kl 08:49

Vi skulle vilja fästa den svenska diplomatins mästares särskilda uppmärksamhet vid att Navalnyjs medarbetare inte är företrädare för officiella ryska myndigheter, och därför kan inte betraktas som en källa till officiella förfrågningar per definition.”

– Rätt kul uttryckt, eller hur?

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
4 augusti 2021 kl 08:29

Det var någon (S) minister som en gång ville belägga sjömän med nöjesskatt! Någonting så tråkigt som att åka containerbåt kan man ju lte efter. En flytande lagerlokal som man inte kan lämna kl. 17. Och hamnarna är som en plåtlåde-fylld öken. Men det var ju en “födande person” med verklighetsförankring av idéer.

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
4 augusti 2021 kl 08:12

En utrikesminister bör väl vara lite av en försäljare och skapa affärskontakter? Vad (S) än rör vid så läggs det ned om än långsamt. Sjöfartsnäringen är ett affärsmässigt förräderi i grand scale.
På 70-talet lät det om varven att “vi skall inte syssla med sånt okvalificerat” arbete. Och nu är landet fullt med raketforskare som inte ens kan……………..? det byggs bortåt 500K större fartyg om året nu. Agendan är hur tydlig som helst.
Hur mycket tjänar Panama på att hyra ut en flagga?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
4 augusti 2021 kl 07:16

Man skäms så man rodnar över våra folkförrädare och tysta riksdagsmedlöpare som lägger skattepengar på att diskriminera Europas ursprungsbefolkning och kryper för Nato hotet genom att ideligen ljuga ihop diverse ogrundade låtsashot ifrån Ryssland.

Skulle uppviglingen gå via Göran Perssons och Jan Eliassons Paideia?

Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies
https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24

barabara.JPG
Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
JohnnyD
Johnny
Reply to  Magnus Lindgren
4 augusti 2021 kl 17:16

Det är hårresande att Sveriges regering finansierar en judisk marxist organisation med 400 miljoner för att förstöra Sverige och Europa. Sinnessjukt!