Insatsstyrka mot terrorister sattes in mot mot byggnadsarbetare i Melbourne

publicerad 24 september 2021
- av NewsVoice
Melbourne, riot police attacks anti lockdown protesters, 22 sep 2021. Foto: Rebel News

VÄRLDEN. Tusentals obeväpnade byggnadsarbetare marscherade i helgen på Melbournes gator i protest mot världens längsta och hårdaste lockdown. De konfronterades av ett pansarfordon, en insatsstyrka mot terrorister och hundratals kravallspoliser som sköt gummilkulor.

Hundratals byggnadsarbetare var ute på gatorna igen på onsdagen för att protestera mot nya coronarestriktioner. Denna våg av demonstrationer har pågått sedan måndagen efter att staten Victoria i Australien riktat sig mot byggindustrins arbetare. Dessa hotas med två veckors avstängning och vaccinmandat som backas upp av hårda straff för bristande efterlevnad.

Victorias ledning trappar nu upp våldet mot de personer som inte vill acceptera lockdown (nu över 18 månader), vaccinmandat och utestängning från sina arbetsplatser.

Kravallapolis och insatsstyrka satte in tårgas och sköt gummikulor mot de obeväpnade demonstranterna som skadade i dussintals, rapporterar Avi Yemini för Rebel News.

Text: NewsVoice

Melbourne, riot police attacks anti lockdown protesters, 22 sep 2021. Foto: Rebel News
Melbourne, riot police attacks anti-lockdown protesters, 22 sep 2021. Foto: Rebel News


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Varför gör poliserna detta mot sitt eget folk, är det för pengarna?? Det är på tiden att dom ställer sig på folkets sida, vi som betalar deras lön .Men allt tycks vara till salu nu för tiden.

  • Detta är inga poliser, utan legosoldater. Vad som ligger bakom detta är så stort att det ryms inte i ett kommentarsfält. I princip är vi mitt uppe i ett världskrig, där ingen “kan” använda atomvapen.
   Ett stort sammandrag av detta finns på RealNewsUK (p) com.

   • Max Igan sa samma sak i hans senaste video. Australien har, precis som Sverige, skrivit under avtal om att kunna “ta hjälp av främmande styrkor”. Max var inne på främmande styrkor men det är nog typ mer Academi (f.d.Blackwater) än några främmande regeringsstyrkor. Det är hur många som helst och alla är dom maskerade.

 • Varför gör poliserna detta mot sitt eget folk, är det för pengarna?? Det är på tiden att dom ställer sig på folkets sida, vi som betalar deras lön .Men allt tycks vara till salu nu för tiden.

  • Detta är inga poliser, utan legosoldater. Vad som ligger bakom detta är så stort att det ryms inte i ett kommentarsfält. I princip är vi mitt uppe i ett världskrig, där ingen “kan” använda atomvapen.
   Ett stort sammandrag av detta finns på RealNewsUK (p) com.

   • Max Igan sa samma sak i hans senaste video. Australien har, precis som Sverige, skrivit under avtal om att kunna “ta hjälp av främmande styrkor”. Max var inne på främmande styrkor men det är nog typ mer Academi (f.d.Blackwater) än några främmande regeringsstyrkor. Det är hur många som helst och alla är dom maskerade.

 • Håller med till 100%. Organisera oss, men hur? Jag skulle jättegärna delta i demonstrationer, flänga runt till olika platser och delta i protestaktioner. Men hur hittar jag aktioner och likatänkande?

 • På ett sätt kan jag bättre förstå hjärntvättade religiösa fanatiker, som utlovas paradis och förlåtelse från alla synder och som itutas att deras förbrytelser är heliga, som mördar och torterar, än fascist-lakejer, som enbart lyder varje djävulsk order i sin hierarkiska organisation.

  • Det var en kille som filmade några växlade ord med en av dessa poliser från insatsstyrkan och den polisen sa att han gjorde detta för att han fick betalt. Precis som vilken annan prostituerad legoknekt som helst som skiter i rätt och fel. Han får betalt och någon har sagt till honom att göra det han gör utan någon vidare eftertanke. Här ser amerikanarna hur det kan gå när man lämnar in sina vapen.

   • Fascist-regimen i Österrike under 1930-talet såg till att först avväpna civilbefolkningen innan övergreppen mot dem tog fart.

    • Men ingen fara för nutida efterföljande regimer så länge männen står med huvudet i sanden och strupen blottad till underkastelse.

     Är det inte hög tid att samla mod och försvara det vi håller kärt?

     • Om man inte står upp för sina barn så varför skaffade man dem. Men alltfler kommer inse att det är upp till var och en att göra något.

  • Håller med till 100%. Organisera oss, men hur? Jag skulle jättegärna delta i demonstrationer, flänga runt till olika platser och delta i protestaktioner. Men hur hittar jag aktioner och likatänkande?

 • Den svenska Polisen har förberett sig för precis samma scenario.

  Polisen köper in pansarfordon:

  “Som Samnytt rapporterat publicerade Säpo på torsdagen sin årsbok i vilken man pekar ut personer med ”högerextrema” och coronakritiska åsikter som några av de största hoten mot rikets säkerhet. Nu köper den svenska polisen in pansarfordon för att bättre kunna möta hoten på gator och torg.

  Det är så kallat taktiskt fordon av modellen Argus Fortress Mk2 som nu ska implementeras i den svenska polisens fordonsflotta. Det nya toppresterande pansarfordonet väckte intressen hos den svenska myndigheten när det förevisades på en internationell mässa förra året, och enligt uppgift ska en beställning nu ha lagts.”

  https://samnytt.se/svensk-polis-koper-pansarfordon/

  Polisen köper in och utbildar på tårgasgevär:

  “Svensk polis får använda tårgas för att skingra folksamlingar vid risk för kravaller. Men man har saknat den praktiska förmågan. Nu ska myndigheten utbilda ett antal tårgasskyttar…

  – Vi har inte haft tillgång till vapen, ammunition och utbildade skyttar inom SPT-organisationen, konstaterar han.
  Men nu ska man skaffa sig den kapaciteten. Polismyndigheten har köpt in granatpistol GL 06 som kan användas för att skjuta upp tårgasgranater som briserar ovanför en folksamling och sprider ett moln av tårgas.

  – Vi har sedan länge identifierat att vi behöver en metod för att agera på längre avstånd mot folksamlingar, säger Jesper Molander.

  Han bedömer att tårgas kan vara det mest skonsamma alternativet i vissa fall.

  – Annars kanske vi måste gå in i en folksamling med hästar, hundar, fordon eller poliser beväpnade med batonger och OC-sprej. Det innebär alltid stora risker både för vår personal och våra motparter.”

  https://polistidningen.se/2020/02/polisen-utbildar-targasskyttar/

  Här kan man verkligen se att Polisen varit väldigt förutseende för att kunna hjälpa till i det helt “frivilliga” (LOL) “vaccinationsprojektet”.

  • När jag var barn för många år sedan hade vi en polis i vår lilla by, som höll ordning. Benämningen var fjärdingsman. Vi hade respekt för honom och han ville vårt väl.

   Hur har det kunnat bli som det nu är?

   Vilka ligger bakom denna fullständiga förvandling – från trygghet, säkerhet, välvilja till motsatsen?

   • Det är en hel del frimurare inom poliskåren världen över. De flesta av dem sitter på nyckelpositioner där de kan göra störst skada.

  • Granatpistol GL06 är det svenska namnet för den schweiziska Brügger & Thomet GL06.

   https://bt-ag.ch/en/products/bt-firearm-products/gl06/

   Bortsett från förmågan att kunna “skjuta upp tårgasgranater som briserar ovanför en folksamling” så kan Granatpistol GL06 även skjuta “Safe Impact Munition (SIR) 40×46 mm” som anses vara en “mindre dödlig” ammunition. Det är samma sorts mindre dödliga gummikulor som i artikeln ovan och som de har använt mot Gula västarna i Frankrike vilket resulterat i en mängd bortskjutna ögon.

   “The Swiss manufacturer of non-lethal firearms, that injured ‘yellow vest’ protesters in France, has defended its record. Brügger & Thomet (B&T) said the damage was caused by French produced munition that should not have been fired from its GL06 devices.”

   https://www.swissinfo.ch/eng/yellow-vest-protests_swiss-firm-defends-riot-control-weapons-after-french-injuries/44712270

   Allting den svenska Staten företar sig brukar fungera enligt det slutande planet och även om de ännu inte köpt in denna “mindre dödliga” ammunition så är det stor risk att de kommer göra det framöver eftersom de nu har förmågan att använda den. Som vi alla vet så brukar de aldrig försitta en chans att göra livet surt för medborgarna.

 • På ett sätt kan jag bättre förstå hjärntvättade religiösa fanatiker, som utlovas paradis och förlåtelse från alla synder och som itutas att deras förbrytelser är heliga, som mördar och torterar, än fascist-lakejer, som enbart lyder varje djävulsk order i sin hierarkiska organisation.

  • Det var en kille som filmade några växlade ord med en av dessa poliser från insatsstyrkan och den polisen sa att han gjorde detta för att han fick betalt. Precis som vilken annan prostituerad legoknekt som helst som skiter i rätt och fel. Han får betalt och någon har sagt till honom att göra det han gör utan någon vidare eftertanke. Här ser amerikanarna hur det kan gå när man lämnar in sina vapen.

   • Fascist-regimen i Österrike under 1930-talet såg till att först avväpna civilbefolkningen innan övergreppen mot dem tog fart.

    • Men ingen fara för nutida efterföljande regimer så länge männen står med huvudet i sanden och strupen blottad till underkastelse.

     Är det inte hög tid att samla mod och försvara det vi håller kärt?

     • Om man inte står upp för sina barn så varför skaffade man dem. Men alltfler kommer inse att det är upp till var och en att göra något.

 • Den svenska Polisen har förberett sig för precis samma scenario.

  Polisen köper in pansarfordon:

  “Som Samnytt rapporterat publicerade Säpo på torsdagen sin årsbok i vilken man pekar ut personer med “högerextrema” och coronakritiska åsikter som några av de största hoten mot rikets säkerhet. Nu köper den svenska polisen in pansarfordon för att bättre kunna möta hoten på gator och torg.

  Det är så kallat taktiskt fordon av modellen Argus Fortress Mk2 som nu ska implementeras i den svenska polisens fordonsflotta. Det nya toppresterande pansarfordonet väckte intressen hos den svenska myndigheten när det förevisades på en internationell mässa förra året, och enligt uppgift ska en beställning nu ha lagts.”

  https://samnytt.se/svensk-polis-koper-pansarfordon/

  Polisen köper in och utbildar på tårgasgevär:

  “Svensk polis får använda tårgas för att skingra folksamlingar vid risk för kravaller. Men man har saknat den praktiska förmågan. Nu ska myndigheten utbilda ett antal tårgasskyttar…

  – Vi har inte haft tillgång till vapen, ammunition och utbildade skyttar inom SPT-organisationen, konstaterar han.
  Men nu ska man skaffa sig den kapaciteten. Polismyndigheten har köpt in granatpistol GL 06 som kan användas för att skjuta upp tårgasgranater som briserar ovanför en folksamling och sprider ett moln av tårgas.

  – Vi har sedan länge identifierat att vi behöver en metod för att agera på längre avstånd mot folksamlingar, säger Jesper Molander.

  Han bedömer att tårgas kan vara det mest skonsamma alternativet i vissa fall.

  – Annars kanske vi måste gå in i en folksamling med hästar, hundar, fordon eller poliser beväpnade med batonger och OC-sprej. Det innebär alltid stora risker både för vår personal och våra motparter.”

  https://polistidningen.se/2020/02/polisen-utbildar-targasskyttar/

  Här kan man verkligen se att Polisen varit väldigt förutseende för att kunna hjälpa till i det helt “frivilliga” (LOL) “vaccinationsprojektet”.

  • När jag var barn för många år sedan hade vi en polis i vår lilla by, som höll ordning. Benämningen var fjärdingsman. Vi hade respekt för honom och han ville vårt väl.

   Hur har det kunnat bli som det nu är?

   Vilka ligger bakom denna fullständiga förvandling – från trygghet, säkerhet, välvilja till motsatsen?

   • Det är en hel del frimurare inom poliskåren världen över. De flesta av dem sitter på nyckelpositioner där de kan göra störst skada.

  • Granatpistol GL06 är det svenska namnet för den schweiziska Brügger & Thomet GL06.

   https://bt-ag.ch/en/products/bt-firearm-products/gl06/

   Bortsett från förmågan att kunna “skjuta upp tårgasgranater som briserar ovanför en folksamling” så kan Granatpistol GL06 även skjuta “Safe Impact Munition (SIR) 40×46 mm” som anses vara en “mindre dödlig” ammunition. Det är samma sorts mindre dödliga gummikulor som i artikeln ovan och som de har använt mot Gula västarna i Frankrike vilket resulterat i en mängd bortskjutna ögon.

   “The Swiss manufacturer of non-lethal firearms, that injured ‘yellow vest’ protesters in France, has defended its record. Brügger & Thomet (B&T) said the damage was caused by French produced munition that should not have been fired from its GL06 devices.”

   https://www.swissinfo.ch/eng/yellow-vest-protests_swiss-firm-defends-riot-control-weapons-after-french-injuries/44712270

   Allting den svenska Staten företar sig brukar fungera enligt det slutande planet och även om de ännu inte köpt in denna “mindre dödliga” ammunition så är det stor risk att de kommer göra det framöver eftersom de nu har förmågan att använda den. Som vi alla vet så brukar de aldrig försitta en chans att göra livet surt för medborgarna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *