Sjuksköterska: ”Deltavarianten” är sannolikt vaccinskador

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 15 september 2021
- Torbjörn Sassersson
Temabild: Sjuksköterska. Foto: Gustavo Fring. Licens: Pexels.com

VACCINKRISEN. En amerikansk sjuksköterska säger att det sjukhus där hon jobbar aldrig (inte ens under 2020) var överbelastat på grund av covidpatienter. Det mest chockerande är att ökningen av deltavarianten egentligen är vaccinskador, enligt visselblåsaren.

Text och översättning: Torbjörn Sassersson, | Temabild: Sjuksköterska. Foto: Gustavo Fring. Licens: Pexels.com

Sjuksköterskan säger också att de flesta inom sjukhuspersonalen fortfarande är omedvetna om att PCR-tester är opålitliga och att vården är baserad på testresultaten.

Även om du inte har några covidsymptom kommer ett positivt PCR-test att placera dig på en covidavdelning där standardprotokollet kräver behandling med Remdesivir och ofta respirator. De flesta patienter blir dock sämre på Remdesivir, vilket har visat sig orsaka både hjärt- och njurproblem, säger den anonyma sjuksköterskan.

Hon påpekar att Remdesivir under en kort tid gavs i kombination med Ivermectin, och under den tiden var patientresultaten betydligt bättre. Ivermectin togs sedan bort från protokollet, trots att det alltså fungerade bra mot Covid-19.

Sjuksköterskan bekräftar att det inte finns tester som kan identifiera deltavarianten av coronaviruset, även om en genetisk sekvensering i ett forskningslaboratorium skulle kunna skilja på dem. Visselblåsaren säger också att hon aldrig har sett att deltavarianten specificerats i patientjournalerna. Istället står det Coivd-19.

Detta ifrågasätter om de flesta Covid19-patienter överhuvudtaget är infekterade med en deltavariant eller om covidpatienterna ens har Covid-19 eftersom PCR-tester ger 95% falska positiva testsvar (red anm).

Läs mer: PCR-testcenter kan inte identifiera deltavarianten

Prenumerera på NewsVoice - Få mail när vi publicerat nya artiklar
Loading

Deltavarianten är sannolikt vaccinskador

Sjuksköterskan rapporterar också att hon ser ett betydande antal vaccinskador, men att dessa vaccinskador inte rapporteras till Vaccine Adverse Effect Reporting System (VAERS). Varje gång hon framförde sina misstankar till ansvariga läkare har hon blivit avvisad. Vaccinskador ignoreras.

Det mest chockerande är att den förmodade ökningen av deltafall egentligen är vaccinskador, enligt visselblåsaren.

Text och översättning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Källor: Steve Peters Show och Mercola.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq