Parlamentariker varnar EU: Ta under inga omständigheter covidvaccin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 oktober 2021
- NewsVoice redaktion
EU-parlamentariker Christine Anderson. Foto: id-afd.eu

VÄRLDEN. Christine Andersson med positioner inom flera EU-kommittér säger att EU-medborgare under inga omständigheter ska acceptera de experimentella covidvaccinerna. Andersson har ytterligare fem parlamentariker vid sin sida när hon varnar EU:s medborgare.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Bild: EU-parlamentariker Christine Anderson. Foto: id-afd.eu

Parlamentarikern säger att den politiska eliten genom världshistorien aldrig haft de enskilda medborgarnas intressen som första prioritet. Ifrågasätt alltid vad din regering säger till dig, säger Andersson och tillägger ”fråga alltid ”cui bono”, vem tjänar på det”.

”Whenever a political elite pushes an agenda this hard and resort to extortion and manipulations to get their way you can almost be sure your benefit is definitely not what they had at heart.”

”As far as I am concerned I will not be vaccinated with anything that has not been properly vetted and tested and had shown no sound scientific evidence that the benefits outweigh the disease itself of its possible long-term side effects which to this day we don’t know anything about.”

Hon tilläger att hon inte accepterar att vara ett försöksdjur och bli vaccinerad med ett experimentellt vaccin vilket regeringen säger ska säkra hennes personliga frihet som hon ändå redan har från första början. Christine Andersson säger att regeringen får kasta henne i fängelse, hon tänker under inga omständigheter ta vaccinet.

Christine Andersson sa i ett tidigare anförande att de civila rättigheterna begränsas och att människor inte längre kan ta sina friheter för givna utan att alla nu måste kämpa för att få behålla dem. Andersson säger att Covid-19 inte är hotet utan regeringar som utnyttjar krisen för att förtrycka sina medborgare. Förtrycket får inte längre tolereras.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq