Frihetsrörelsen kommer till Göteborg och samlas för frihet och hälsa

publicerad 12 november 2021
- Gästskribent

[wordpay_hide_paywall]KULTURINSÄNDARE. De tidigare manifestationerna som hållits av Frihetsrörelsen i Stockholm är en del av ett globalt uppvaknande för hela mänskligheten. Över hela världen går frihetskämpar, från både vänster och högerkanten, ihop och värnar om sin medicinska frihet och hälsa.

Text: Petrit Latifi (finns på Facebook) | Bild: Frihetsmarschen i Stockholm den 6:e mars, 2021. Foto: Nya Dagbladet

I Sverige fortsätter kampen. Nu kommer Frihetsrörelsen till Göteborg för att visa sitt stöd till dem arrangörer som är kritiska mot medicinsk apartheid. Det planeras flera manifestationer runt om i landet, med syftet att ena nationen.

Den 27 november klockan 13.00 vid Gustav Adolfs torg i Göteborg samlas tusentals människor från hela Sverige för att deltaga i en manifestation som stöds av Frihetsrörelsen. Flera frihetsgrupper har anslutit sig och fler väntas komma.

Tidigare har frihetskämparna behövt åka till Stockholm för att delta. Nu vill man inte behöva åka lika långt. Det finns ett stort behov av en större manifestation för frihet i andra städer, där Göteborg är en av dem. Men exakt vilka är det som deltar på dessa manifestationer?

Läs mer: Tusenmannamarschen blev en stor framgång för mänskliga rättigheter mot coronarepression

Ska man lyssna på mainstream-medias och SVT:s propaganda så vimlar tydligen dessa manifestationer av “anti-vaxers”, “högerextremister”, “yoga-morsor” och “foliehattar.” Dessa osanna och demagogiska epitet tillskrivs frihetskämparna med syfte att svartmåla och skrämma människor från att deltaga. Ingenting kunde vara längre ifrån sanningen.

Alla som på något sätt berörs av principen frihet och hälsa, och som är emot medicinsk apartheid och diskriminering av människors fria val, deltar på Frihetsrörelsens manifestationer. Det är konservativa, vänsterliberaler, libertarianer, liberaler, hippies, nationalister, musiker, konstnärer, författare, föreläsare, skådespelare, frihetsaktivister och andra.

Det är vanliga människor inom arbetar- och medelklassen som närvarar för att visa sitt missnöje med den pågående diskriminering som sker av dem som inte slaviskt lyder vaccinationshysterin.

Frihetskämparna menar att dessa fenomen bäddar för medicinsk diktatur, diskriminering, och censur. Dem alarmerande siffrorna om vaccinerade som kort efter har avlidit, att nya “vågor” smittar vaccinerade, att man försöker tvinga igenom tvångsvaccinering, att införa vaccinpass, är alla rekvisit för fascistoida oligarkiska diktaturer. Dessa fenomen hör inte hemma i en demokrati.

Frihetskämparna värnar om sin rätt till sin kropp och hälsa

De värnar om friheter som är grundlagsskyddade. De ser hur normaliseringen av de nästintill Kina-liknande medlen banar väg för totalitärt samhälle, att man inte ska kunna få gå på restaurang, bio, eller ens kunna röra sig ute på gator skrämmer många, och med all rätta. Att planera tvångsvaccination av barn är medicinska övergrepp och borde få varje förälder att vara mycket kritisk.

Delta du med på Frihetsrörelsens manifestation den 27 november, klockan 13 på Gustaf Adolfs torg i Göteborg och värna om din frihet, och dina barns framtida frihet. Värna om ett samhälle fritt från medicinsk apartheid.

Läs mer på Facebook om eventet.

Text: Petrit Latifi (finns på Facebook)

Petrit Latifi, pressfoto
Petrit Latifi, pressfoto

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Tydligen ljög GP om antalet deltagare på frihetsmanifestationen i Göteborg den 27 nov.

  “Tidningen GP, som rapporterade om händelsen, undvek att nämna vad demonstrationen handlade om och valde istället att skriva om att spårvagnstrafiken dirigerades om. Tidningen uppgav även att ”omkring 400 personer” deltagit, en siffra som ifrågasätts i sociala medier som tilltagen kraftigt i underkant.”

  Andra vittnesuppgifter gör gällande att det var 2000-2500. Det hela verkar bero på hur man gör en bedömning av antalet delttagare, var man sätter gränsen mellan deltagare och åskådare av en demonstration och när man räknar.

  https://samnytt.se/massiv-demonstration-mot-vaccinpass-i-goteborg/

 • De som deltar är de som köpt hela alternativnarrativet. de som kastar ägg, de som köpt MSM-narrativet. Vi andra, vi tar oss för pannan.

  • Hur ska den kommentaren tolkas? Att du är FÖR tvångsvaccinering och inskränkningar i våra fri- och rättigheter eller…? Att du tycker det är fel att manifestera mot övergreppen på friheten? Vadå, vilka kastar ägg??? Kan du förklara vad du menar med “hela alternativnarrativet” och “MSM-narrativet”?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *