Matrix Resurrections – Neo och Trinity är tillbaka 22:e dec 2021

3
287

[wordpay_hide_paywall]FILM. Från den visionära filmskaparen Lana Wachowski kommer “The Matrix Resurrections”, den efterlängtade fjärde filmen i den banbrytande franchisen som omdefinierade en genre.

Den nya filmen återförenar originalstjärnorna Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss i de ikoniska rollerna de gjorde kända, Neo och Trinity. Premiär den 22:e dec 2021.

Skådespelare: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick, Christina Ricci, Yahya Abdul-Mateen II, Ellen Hollman, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith.

Produktionsbolag och trailer: Warner Bros. Pictures


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
3 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jens Patrick Åkerblad
Jens Patrick Åkerblad
Gäst
14 november 2021 kl 10:14

Kul jag gillar filmerna och hoppas den håller måttet, det finns alltid en risk att det tenderar att bara bli en dålig uppföljning men ser i fram mot denna Med vänlig hälsning,

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
14 november 2021 kl 13:59

När jag såg den första Matrixfilmen på 90-talet slog tanken mig att filmskaparna tydligen hade existentiell kunskap, kanske fanns det även ett budskap som skulle förmedlas. Filmer ska ha hjältar och skurkar, men i den verklighet vi står i måste vi själva vara hjältarna. Förändringen i det yttre börjar i vårt inre. När människor upphör att förledas utifrån och tillåta sig bli rädda har vi kommit långt.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
15 november 2021 kl 21:14

Hollywood producerar andlig skräpmat. Ju mer miljarder de investerar i sina produkter, desto mer avstånd bör en klok människa ta.

Många har blivit medvetna om hur dödlig den lekamliga skräpmaten är, med pesticider, E-tillsatser och genmanipulerat, men vem reagerar på motsvarande andliga sörja?

Matteus 4:4.