WHO öppnar för vaccintvång – flera länder följer narrativet

35
Österikisk polis. Foto: Peter Haas. Licens: CC BY-SA 3.0
Österikisk polis. Foto: Peter Haas. Licens: CC BY-SA 3.0

COVIDKRISEN. Världshälsoorganisationen (WHO) varnar att vaccintvång kan behövas och tror att en halv miljon människor kan dö i Covid-19 fram till mars 2022. Flera länder har rapporterat rekordhög smittspridning som därför valt att återintroducera restriktioner och lockdown. Katastrofnarrativet fortsätter.

Hans Kluge som är Europachef på WHO, säger att tvångsvaccination ska ses som en sista utväg och att en rättslig och samhällelig debatt kan behövas. Samtidigt säger han till BBC att tillämpningen av covidpass också kan fungera.

Flera länder som ligger i fas med narrativets frontlinje har satt ett utgångsdatum på covidpassen. I Kroatien är covidpassen nu giltiga så länge det inte gått mer än nio månader efter den andra dosen. Schweiz och Österrike följer en liknande linje.

Alexander Schallenberg. Foto: Bundesministerium für Europa. Licens: CC BY 2.0, Commons
Alexander Schallenberg. Foto: Bundesministerium für Europa. Licens: CC BY 2.0, Commons

Internering för de ovaccinerade i Österrike

Obligatorisk vaccination införs i Adolf Hitlers hemland Österrike från och med den 1:a februari 2022. De som vägrar vaccinera sig får antingen fängelsestraff eller höga böter. Lockdown för ovaccinerade gäller redan sedan förra veckan. Personer som är ovaccinerade kan placeras i särskild internering.

Österrikes förbundskansler Alexander Schallenberg försvarar besluten med att ”alltför få människor har vaccinerat sig trots alla kampanjer” och att ”alltför stora politiska krafter i landet arbetar mot vaccinering”, skriver DN:s Ingmar Nevéus.

NewsVoice: Österrike förbjuder oinjicerade från offentliga platser – 36% vägrar ta sprutan

Vaccintvånget i Österrike kommer att handla om kontroller, liknande de som nu sker i Österrike för att säkerställa att ovaccinerade inte bryter mot den tillfälliga nedstängningen. De som inte följer restriktionerna kan få en böter på 5000 till 12.000 kronor, skriver Nevéus.

Nya Dagbladet skriver att vägran att låta sig injiceras 2022 kan bli en böter på upp till 36.000 kr.

Det kan bli aktuellt att polis ska kunna ta sig in och kontrollera människors vaccinstatus i hemmen.

Flera länder som Tjeckien, Lettland, Slovakien och Grekland har bara de senaste dagarna valt Österrikes linje och infört särskilt hårda regler för ovaccinerade. Till exempel räcker inte längre ett negativt covidtest för att få besöka restauranger, kommunala transporter och offentliga sammankomster.

Detta kan medföra problem för ländernas turistindustrier (red anm).

Ledande belgiska politiker vill införa vaccintvång tex Valloniens hälsominister socialdemokraten Christie Morreale. Hon säger att Belgien spenderar 250 miljoner kronor varje vecka på PCR-test, enligt DN.

“Två vaccinationer kostar mindre än ett pcr-test”, säger hon till tv-kanalen RTL-TVI.

NewsVoice kommenterar

Sverige kan knappast införa vaccintång innan valet 2022 eftersom cirka 1,3 miljoner svenskar ännu inte vaccinerat sig för att de förstått att mRNA-vaccinerna (som egentligen är genterapier) är för riskabla och ovetenskapligt beprövade.

Merparten av dessa människor har inte svenskt ursprung och de hämtar nyheter från utländska kanaler och nya nätmedier (tex NewsVoice) och om Socialdemokraterna ska behålla makten får de inte förarga den delen av populationen. Dessa 1,3 miljoner svenskar och nysvenskar har sannolikt en betydligt högre insikt om covidnarrativets ursprung och målsättning.

Text och kommentar: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

35 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke Lindberg
Åke Lindberg
Gäst
2 december 2021 kl 19:45

Ja detta är de ända som behövs, är less på lockdown då tar jag självmord. Så hoppas de inför vaccintvång

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Åke Lindberg
4 december 2021 kl 04:39

Håll ut Åke!

Det är inte plågade folkmordsoffer som skall ha dödsstraff.

Nürnberg-rättegången 2.0 har startat ( med Dr. Reiner Fuellmich)
https://bakomkulisserna.biz/2021/12/03/nurnberg-rattegangen-2-0-har-startat/

VAD ÄR FOLKMORD?
År 1948 upprättades genom FN:s försorg en konvention om förebyggande och bestraffning av brottet folkmord (genocide). I artikel II definieras som folkmord vissa uppräknade gärningar under förutsättning att de förövats i avsikt att helt eller delvis förinta en nationell, etnisk, rasmässigt bestämd eller religiös grupp som sådan. Gärningarna som räknas upp i konventionen är:

  1. Att döda medlemmar av gruppen.
  2. Att tillfoga medlemmar av gruppen svår kroppslig eller själslig skada.
  3. Att uppsåtligen påtvinga gruppen levnadsvillkor som är avsedda att medföra dess fysiska undergång.
  4. Att genomföra åtgärder som är avsedda att förhindra barnafödande inom gruppen.
  5. Att med våld överföra barn från gruppen till annan grupp.

Folkmordskonventionen är en del av folkrätten. Förbudet mot folkmord anses förpliktiga även stater som inte ratificerat konventionen. Det är denna konvention som ligger till grund för de domslut vid ICTY som slagit fast att det som skedde i Srebrenica i juli 1995 är ett folkmord.

https://www.levandehistoria.se/folkmordet-i-srebrenica/efter-folkmordet/vad-ar-folkmord

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
2 december 2021 kl 06:49

rel

WHO:s tidigare medarbetare Astrid Stuckelberger anser att pandemin är planlagd för att kunna vaccinera hela jordens befolkning

Astrid Stuckelberger är en erfaren forskare som arbetade på WHO 2009-2013 med pandemi som specialområde. Hon anser att pandemin är iscensatt för att bana vägen för vaccinering av hela jordens befolkning.
Stuckelberger är intervjuad på norska och delar av intervju återges i tidningen Hemali. Forskarens mamma är från Åleborg.
Stuckelberger anser att WHO förändrades från 2006 när Bill Gates och hans organisation GAVI, Global Alliance for Vaccines, kom in i organisationen via en fond. GAVI fick mer och mer inflytande och snart total immunitet, mer än diplomaterna i FN. Detta trots att Bill Gates, som är en av grundarna av Microsoft, inte har någon medicinsk utbildning.

Med Bill Gates inträde förvandlades WHO. Det blev mer och mer av ett företag, med de enskilda medlemsländerna som ”underleverantörer” åt WHO.

Med Bill Gates inträde förvandlades WHO. Det blev mer och mer av ett företag, med de enskilda medlemsländerna som ”underleverantörer” åt WHO.
Stuckelberger berättar att GAVI, Världsbanken och WHO ingick ett kontrakt. GAVI presenterade en global handlingsplan för vaccinering 2012-2020. Men Bill Gates mål om vaccinering dessa oår gick om intet och enligt Stuckelberger skapades det därför en pandemi. Hon hävdar alltså att pandemin är planlagd, och hänvisar till alla dokument som finns för var och en att läsa och analysera. 
Stuckelberger varnar också för vaccinen, och anser att de på grund av innehållet bör stoppas omedelbart:

https://checkfact.org/whos-tidigare-medarbetare-astrid-stuckelberger-anser-att-pandemin-ar-planlagd-for-att-kunna-vaccinera-hela-jordens-befolkning/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
JanneLindblom
JanneLindblom
Gäst
25 november 2021 kl 10:09

Det är ett fruktansvärt övergreppp mot folk med dessa sk vaccin och lockdown samt enorma belopp som lånas upp och skänks till big teck,banker,företag.Allt ska återbetalas av folket i evigheter.Sveriges banker Wallenb maktgalen sedan 1890 och styrt sosse,moderat,centerp politiker som Branting ,Erlander .Palme Bildt,Reinfeldt alla akademiker och Lo facket senast Lofven metall var med Palme sålde vapen Jas etc till Sydafrika,Indien Bofors.Mutor i miljardbelopp tills nu 3500 miljarder skickas via SIDA till olika länder för inköp av vapen svensk tillverkade dessutom.Nu en statsminister?! Magda som forskade hos Wallenbergs hanelsskola där Magdas man Rickard finns som Professor.Allt mygel,propaganda av skola, utbildning medier har skapat ett fogligt,lurat hjärntvättat 80%folk där public service,Bonnier dagligen pumpar ut fake news.Sverige är ett genom korrupt land,där medierna sk aktivister-journalister nyttiga idioters lögner döljer allt som Sverige harbgjort och gör.Landet i kaos och rtin utan framtid.Redan tidigt våra kära mamma varnade hos barn på 1950 talet för sossar, kommunister samt förbjöd oss att handla på konsum-coop och läsa aftonbladet och det gäller fortfarande iaf för mig.Tack Newsvoice för bra,artiklar.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  JanneLindblom
25 november 2021 kl 22:31

konsum och kooperativ var tänkt att hjälpa de många i samhället att få lägre levnadsomkostnader genom att man då kan göra stora gemensamma inköp och bryta den privata handelns möjlighet att upprätta monopol och eljest mygla. Glödlamporna i Sverige blev nog billigare tack vare LUMA som hade med detta att göra vill jag minnas.
Problemet med socialister är att dom ofta inte vill utföra den sortens samhällsnytta utan bara vill beskatta andra.
När dom tar itu med att konkret driva affärsmässig konkurrens får dom bra kunskap som gör att dom bättre förstår värdet av dugliga entreprenörer.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
24 november 2021 kl 22:44

Det blir alltså lag på att döda befolkningen!

https://vernoncoleman.org/videos/finally-medical-proof-covid-jab-murder

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

https://vernoncoleman.org/articles/how-many-people-are-vaccines-killing

Inte bara dem som frivilligt ställer upp.

Vad säger det om världens regeringar?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
25 november 2021 kl 04:57

Hallå Josef!

Kapabla terrorister som bryter mot alla lagar, som tex att döda civila i fred!

Från den Tysksvenska Advokat Henning Wittes sida.

Tysk antivacc-läkare Dr. Thomas Jendges påstås begått självmord
2021-11-20 21:49

Dr. Thomas Jendges (55) var en av Tysklands mest radikala antivacc-läkare. Han var också chef för östra Tysklands största kommunala sjukhus i Chemnitz. Han påstods ha begått självmord genom att kasta sig från sjukhustaket den 2 november 2021.

Jag tror inte det, han hade precis fått det nya jobbet och fru och barn.
“The Chief of a Clinic in Chemnitz, Germany committed suicide. In a letter found on the scene, he explains that he can no longer be part of the Genocide. ….

The Docteur died on the spot from his injuries. Jendges had only been appointed sole managing Director of the Chemnitz Clinic since October 1st 2021. Since April, he was acting as Managing Director of East Germany’s largest municipal hospital.” skriver Stressnews.online

https://youtu.be/vNlEO6V5VTI
https://youtu.be/A-_NZ_ES7Ug

http://whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/2762.html

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
26 november 2021 kl 10:52

Självklart, tyvärr, var det en assasination. Precis som med Forrestal, Patton, Udo Ulfkotte och oändligt många fler. Det är så ‘de’ jobbar, och ‘de’ medger det ‘själva’

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Josef Persson
26 november 2021 kl 10:47

Det finns inte längre några självständiga regeringar i väst, alla är manipulerade av ‘dem’ o de sk ‘regeringarna’ befinner sig nu i statslånefållan. Frågan är om dessa sk ‘regeringar’ ska fortsätta vara passiva o agera vasaller o så slår fällan igen, el kommer ‘regeringarna’ att vidtaga åtgärder/slå tillbaka mot ‘dem’ o ställa sig på folkets sida o därmed bli regeringar på riktigt

Rikard
Rikard
Gäst
24 november 2021 kl 19:12

Hej.

Får man tipsa om en tidning md bra rapportering och artiklar som tar upp sådant regimtrogna media i Sverige är okunniga om/utelämnar?

[thedesertreview.com]

Den är en kalifornisk lokaltidning. En av kolumnisterna är läkare och rapporterar om vaccinationer, Ivermectin, med mera. Han heter Justus R. Hope, så sök på namnet på tidningens sida.

I sin senaste text tar han bl a upp skillnaden mellan Tokyo och Gibraltar. Tokyo övergick till Ivermectin i slutet av augusti och har gått från ca 50 000 på sjukhus för Corona till färre än 200, medan Gibraltar där vaccinationsgraden är 140% (pga boosters) har dubblat antalet sjuka under hösten.

Och ett allmänt råd: vill du/ni få folk som bara får sina nyheter från regim-media att lyssna och tänka, prata inte om konspirationer eller Big Pharma eller Den Onde Gates eller sånt. Ni låter kocko-bäng oavsett om ni kan påvisa samband.

Bara redovisa fakta från öppna källor. Officiell statistik. Och gör det i frågande form:

“-Vad konstigt. I Indien har Covid 19 nästan försvunnit från Delhi, fast de inte vaccinerar alla.”

“-Hur kan det komma sig?”

“-Tydligen finns det nån sorts medicin som ska ha fått Nobelpriset, som fungerar. Ivermectin heter den.”

“-Det borde dom ju säga på TV och tala om tidningarna, att det finns mediciner man kan använda!”

Tyvärr, gott folk, är det så man måste göra. Bästa sättet att vaccinera folk från övertro på auktoriteter är att till synes naivt ställa frågor som får den tillfrågade att fundera.

Vill man bli hörd och lyssnad på gör man så: vill man bara göda sitt ego om hur förträfflig man är som genomskådat allt, ävler og bävler man loss om Illuminati, Soros, Bezos, osv.

Kamratliga hälsningar,
Rikard, fd lärare

Tomira
Tomira
Gäst
Reply to  Rikard
24 november 2021 kl 23:54

Håller med dig. Hade flera diskussioner med min kompis angående vaccinet och avrådde honom stark att ta sprutan och han nikade hela tiden så att visa att han håller med mig men blev mycket förvånad när han berättade nästa gång att han tog sprutan.

JohnnyD
Johnny
24 november 2021 kl 15:04

Diktatur, fascism och tyranni breder ut sig i Europa. Om nu Europas regeringar vore oroliga för covid-19 varför delar de inte ut en påse piller med Ivermectin, zink, D3 och C till en kostnad av 1-2 Euro per person? Indien och Japan visar på mirakulösa framgångar som media i Europa inte rapporterar om. Kolla in kurvorna från Japan här:

https://youtu.be/E1GF0H9V_1g

Last edited 1 år sedan by Johnny
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Johnny
24 november 2021 kl 15:51

monsterna viill inte Vi ska bli botade. ‘de’ vill Vi ska dö. Thats it. Vii väljer å andra sidan själva vad Vi vill. Ju fortare Vi tar hand om Oss själva med Nära o Kära, ju fortare kan Vi ta hand om Andra. Allt av det är vktigt, mktmkt viktigt, solklart så

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Johnny
24 november 2021 kl 17:42

Därför, som sagt ‘de’ vill ööht inte att Vi ska vara Friska. VI utgör ju då ett hot. Jepp, boljevismsionismen i repris (‘de’, parasiterna ville alltid ta bort sk mellanklassen annars kunde Dessa komma upp sig o hota det ‘fantastiska’ affjantgardet). ‘kommunismen’ / bolsjevismen har inte el har aldrig varit för Mänsklighetens s a s bästa, utan endast en spinoffeffekt för ‘den’ sk ‘gruppen’. Iinte för nåågon annan nåågonting, nåånsin

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
24 november 2021 kl 19:10

Vilken tur att WHO Carl Bildt har gjort Sverige till humanitär stormakt!

Carl Bildt FEB 22 1992, Talks About New World Order
https://www.youtube.com/watch?v=jE36Ud3llgk

Utrikesminister Carl Bildt Regeringens deklaration vid 2013 års utrikespolitiska debatt i Riksdagen onsdagen den 13 februari 2013 

https://www.regeringen.se/contentassets/3f435e49030a4954a799aa5d8e044c9a/regeringens-deklaration-vid-2013-ars-utrikespolitiska-debatt-i-riksdagen-onsdagen-den-13-februari-2013

Kan vår “humanitära stormakt” Sverige nu hjälpa SOS från Australien?

SOS från Australien

Rop från urbefolkningen
Vädjan om internationell hjälp från inhemska australiensiska samhällen som är under attack av regeringen i Northern Territory.
https://rumble.com/vppr0l-sos.html
 
Australien har allvarliga problem. Ny lagstiftning är nära förestående för ULTIMATE POWER att fängsla politiska oliktänkande och tvinga fram medicinska tester och procedurer. Landet är i nöd, och vi behöver din hjälp”
https://www.youtube.com/watch?v=BXLZqK1QRwE
 

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
26 november 2021 kl 02:35

han, precis som alla de andra, är mktmkt allvarligt psykiskt störda. Kan knappast finnas ngn annan förklaring

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
24 november 2021 kl 14:47

Gutt, Wolfgang Wodard nämner (Vaken.se) nu att who är korrupt (haha, jeee). ‘who” är iiiiingenting, mer än ett sk redskap för ‘dem’. Ju fortare Vi Förstår det, ju bättre möjligheter har Vi att överleva (o då menar jag inte i singularis, jag själv bryr mig inte jättemkt) för allas våra nära o kära, ooki. Förresten, finns iingen centraliserad org (t ex ‘riksdagen) som inte är sjuk. Det är ju därför ‘de’ vill ha allting centraliserat, ‘dessa’ monsterparasiter,, så är det. Sorry behöva leverera det, men som sagt, Ni vet redan

@rostaratt
@rostaratt
Gäst
24 november 2021 kl 14:32
Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
24 november 2021 kl 12:16

Denna video harmonierar faktiskt med sista kapitlen i 1984-boken.
Du måste tro på narrativet annars! (läs råttburstortyren i 1984):
https://www.bitchute.com/video/31A5Ad47Lm2d/

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Å. Södergren
24 november 2021 kl 12:30

En Underbar video, essensen av vad som sker

Kalle
Kalle
Gäst
24 november 2021 kl 11:41

Jag känner till klasser på gymnasiet där 80% är hemma just nu, tydligen har vanlig influensa kommit tillbaka efter att de flesta eleverna vaccinerat sig. Eleverna helt däckade. Kallas alltså nu inte corona som tidigare utan influensa.

Antivaxxrörelsen måste börja sätta massor med folk på att granska statistik och juridik. Begära ut dödstal direkt från skattemyndigheterna för att se förändringar av döda i yngre åldrar etc. Utnyttja att vi har offentlig handling i sverige. Vänta på att scb som lämnar ut sådan info senare går inte, allt går för snabbt mot vaccintvång nu.

Såg att i usa vann en ensam kille enkelt mot s.k schoolboards med juridik utanför boxen, https://www.bitchute.com/video/11pnCzVbDDk7/

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
24 november 2021 kl 09:24

Newsvoice,s kommentarer/analys är helt korrekt. Det ‘märkliga’ är dock att ‘who’ (som ju är en banditorg, Men det vet Vi) har kommit (såklart) med dubbla budskap hela tiden. de finansieras till 80% av ex gats/sors/rockfll/rothscld (i omvänd ordning) (o när ‘de’ märker att ‘deras’ sjuka metoder inte funkar, så beordrar ‘de’ ännu sjukare åtgärder vv ‘who’, som ju alltså inte är en sk världshälsorg utan en världsohälsoorg). Ex har ‘who’ sagt att ‘c19’ inte är värre än en vanlig säsongsinfluensa. Nä, precis, (‘c19’ existerar ju inte) det är en kolumninfluensa som stött ut alla de vanliga influensas. Samtidigt beordras denna korrupta org nu att ‘utlysa’ ett hugskott. Hoppas verkligen att mängden Människor Vaknar, mkt snart

Harald Lilja
Harald Lilja
Gäst
24 november 2021 kl 08:01

“WHO varnar att vaccintvång kan behövas”  Vem var det nu som finansierar WHO till 30%….hmm…visst ja det är ju filantropen Bill Gates som dessutom råkar vara storägare i ModeRNA

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  Harald Lilja
24 november 2021 kl 12:36

Vad händer med ord som filantrop om man inom clanen använder en förlöjligande definition på ordet, såsom nu i US “Let’s go Brandon”.
Man låter ordet få dess motsatta betydelse med signalvärde inom gruppen.

PatrikD
Patrik
24 november 2021 kl 06:47

Propagandakvarnen maler på ser jag, låter som dom börjar få lite panik där uppe i pyramiden. Pfizer panikrensar i skåpen och FDA försöker köpa 55 års sekretess på fuskdatan kring giftsprutan. Samtidigt går Fauci och Gates ut offentligt och medger att injektera folk med en känd giftspruta kanske inte var en sån bra idé nu när det märkligt nog visade sig att den enbart gör skada, lätt att vara efterklok. Fascinerande utveckling, dessutom lite intressant med alla små ministrar som spricker runt och leker gud, ren desperation är väl inte heller den mest stabila grunden att stå på.

Last edited 1 år sedan by Patrik
JohnnyD
Johnny
24 november 2021 kl 06:37

Det är verkligen hur vidrigt som helst. WHO och regeringarna i världen väljer att massvaccinera befolkningen under en pandemi strider mot all vetenskap och beprövad erfarenhet. Ett oacceptabelt misstag som kan leda till miljarder människors död.

PatrikD
Patrik
Reply to  Johnny
24 november 2021 kl 07:03

Nu är ju detta bara propaganda, inget av vansinnet har juridisk backning och kommer aldrig att få. Dock är det illa nog att så många injekterats sig då mer och mer studier börjar bekräfta det man oroat sig över i över ett år nu. Defekt immunsystem leder till alt ifrån aids till cancer, högst troligt även fertilitetsprobelm hos majoriteten av dom som injekterats sig, sorgligt nog.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Patrik
24 november 2021 kl 08:41

Ja helt otroligt

18 NOV

relaterat

Kan räknas som ”ovaccinerad” upp till nio veckor efter första dosen Nu finns det ett nyare dokument från Folkhälsomyndigheten där begreppet ”ej fullvaccinerad” är utelämnat. I stället räknas en person som ”ovaccinerad”…
Läs mer…

CheckFact  

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
24 november 2021 kl 20:09

Tack själv Per!

Relaterad “ACT-Accelerator” gömd i WHO garderoben.

“Carl Bildt får toppjobb på WHO Av: TT

PUBLICERAD: 23 MARS

Sveriges tidigare statsminister Carl Bildt (M) har fått ett toppjobb inom Världshälsoorganisationen (WHO).
Bildt ska vara särskilt sändebud för ACTA, ett projekt inom WHO för att påskynda utveckling och tillgängliggörande av vaccin, behandling och diagnostik, skriver Regeringskansliet i ett mejl till TT.

“Global tillgång till vaccin, diagnostik och behandling mot covid-19 är enormt viktigt för att vi ska få ett slut på pandemin och motverka dess effekter världen över. Jag välkomnar att WHO har utsett Carl Bildt till särskilt sändebud för samarbetet ACT-Accelerator”, säger Per Olsson Fridh, minister för internationellt utvecklingssamarbete (MP) i en skriftlig kommentar.

ACTA har som mål att leverera två miljarder doser vaccin, 245 miljoner behandlingsdoser och 500 miljoner tester för covid-19 under året.
Bildt har även varit Sveriges utrikesminister under regeringarna Reinfeldt.”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OQz6Ml/carl-bildt-far-toppjobb-pa-who

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Patrik
24 november 2021 kl 12:34

Patrik, snälla. I ‘österrike’ åsidosätts ju just nu aalla grundlagsegala rättigheter

PatrikD
Patrik
Reply to  jonnyjonson
24 november 2021 kl 17:29

Vilka grundlagar menar du är ändrade för att gynna detta? Detta kallas propaganda, det finns inte ett ända fall i världen där rättsväsendet inte tagit ställning emot detta vansinnet! Det är smutisg politik och propaganda, inget annat. Det mest intressanta är hur små kortsinta folkbetalda ministrar springer runt och leker gud, men det är inte olagligt, dock väldigt olämpligt för deras egen del. Inte en ända rättssal i världen har godkänt några lagändringar senaste åren eller godkänt vaccintvång för arbete etc. inte ens i USA där demokraterna trycker på för allt möjligt vansinne, det som är fascinerande är att majoriteten av folk tror att folkvalda kan göra vad dom vill i en demokrati och helt har glömt att det är folket som bestämmer. Det är en handfull som styr detta och dom har panik så det räcker, det är både ologiskt och dödfött att tro att denna planen kommer att hålla, dom tappa kontrollen redan i våras. Säg bara NEJ!

Last edited 1 år sedan by Patrik
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Patrik
24 november 2021 kl 19:21

Men håller med i rubbt vad du nämnt, men jag skrev inte att ngt sk ändrats ,utan att det åsidosatts. Det är ju som sagt därför en..som denne har sålt sig o hamnat i ett slavliknande tillstånd, (,checka blicken,) o vill sedan att Medborgarna ska vara lika trällika som ‘deras pm’,, hehe vilken otrolig figur.
AH försökte bekämpa ‘dem’

PatrikD
Patrik
Reply to  jonnyjonson
25 november 2021 kl 00:49

Det är väl bara bra, mer bevis som samlas in och lättare att sätta dit dom. Det hade ju varit betydligt värre om dom hade gjort detta smartare och ospårbart. Nu är det ju löjligt mycket bevis som dom sprider bakom sig, definitionen av desperat storhetsvansinne. Det går fortfarande alldeles utmärkt att bara säga -nej tack. Du får ju ha lite tilltro till allt våra förfädrar har krigat för genom årtusenden, inget som faller över en helg bara för att några globalister har fix idéer innan dom ruttnar bort i graven.

https://www.bitchute.com/video/Ukw6wuTuZ8kV/

Last edited 1 år sedan by Patrik
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Patrik
25 november 2021 kl 02:02

He, jodå. Jag har mkt stor tilltro till Våra förfädrar- och förmodrar. Lita på det. Utan deras spirit är Vi inte jättemkt. O absolut, låt’ vraken till globalister kravla fram från sina gömmor. Det viktiga bl a är att veta att ‘de’ existerar. Många tyvärr, tror inte ens det,, att det existerar en globalistisk mob med utgångspunkt ifrån ‘högst upp’. Våra
anfädrar vet dock

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Johnny
24 november 2021 kl 12:00

Helt klart en giigantisk skandal, o antingen är ‘de’ vidriga nollorna totalt desperata el så har ‘de’ ett sådant finansiellt grepp om västländernas ‘regeringar’, att ‘de’ kan ‘göra’ o ‘säga’ som ‘de’ ‘vill’. Skriver inom citationstecken eftersom, vad jag känner till, parasiter inte har egen vilja el kan tänka själva. Men likväl har har ‘de’ skaffat på sig oerhörd penning- o övr sk ‘makt’. Dock, inte o aldrig att förglömma är att makten existerar inom var o en av Oss, hela tiden bara vi är villiga att ta del av den. O det är det ‘de’ iinte viill