Daniel Forsius: Världen har blivit ett dårhus

publicerad 15 december 2021
- Gästskribent
Daniel Forsius

OPINION. Vi har en mentalinstitution där medias propagandamaskin livnär sig på folks rädsla utan att lyfta verifierade vetenskapliga bevis som inte tillhör en betald forskare. Vi behöver istället en öppen debatt där vi kan jämföra för- och nackdelar, en debatt där all logik inte sopats bort. Istället har vi ett enkelspår fylld med massiv V-propaganda från myndigheter och reklam ”ta den, ta den, ta den” som övergår till indirekta hot, ”tar du den inte, så begränsas du”.

Text: Daniel Forsius

Får man inte en känsla i magtrakten att något är konstigt då? Injicerade mot oinjicerade, gränser ska dras, fast vaccinerade både smittar och kan smittas? Det räcker inte med två, det ska vara tre, fyra och så vidare, var går gränsen? Om en och två inte fungerar varför skulle tre och fyra göra det? Var är det vetenskapliga beviset att det hjälper?

Folk tjafsar mot varandra på sociala medier, medan dom som håller i spakarna skrattar i kulisserna hur deras klassiska söndra & härska taktik separerar folket. Några lagar existerar inte och både grundlagar, patientlagar, diskrimineringslagar och mänskliga rättigheter körs över som inget har hänt. 

Lag blir brott, brott är rätt, lögn är sant, våldtäkt är ok?

Ärligt talat, vad fan händer?

”Ja, herrarna blir hjältar, men folket det blir dömt

Och vi som ser hur allt går till får veta att vi drömt…” Björn Afzelius

”Vill folkets bästa…”

..heter det, tjena, tror du också på flygande grisar och att tomten är far till alla barnen?

En mustaschprydd man på 30-talet hade samma taktik för att manipulera massorna, massiv propaganda och successivt ta bort rättigheter och då infördes Gesundheitspass (friskhetsintyg). Allt som gjordes då var också lika ”lagligt”.

Obligatoriskt hälsopass från Tredje Riket.
Obligatoriskt hälsopass från Tredje Riket.

Då som nu så skedde också bokbränning av kunskap, hur skulle det ske i modern tid? (Factcheckers, censur, borttagningar av videos och kanaler, det vill säga digital informationskrigsföring.)

 • När sex globala företag ansvarar för 90 procent av världens media, vad sker när en främmande makt (CCP) även får inflytande i dessa sex företag?
 • Vad händer när ägarna till dessa företag har gemensamma intressen att skapa en ny världsordning?
 • Vad händer när samma företag drivs och kontrolleras av en politisk ideologi?
 • Vad händer när nyheterna inte längre är fria från partiskhet?
 • Vad händer när nyheterna inte längre är pålitliga och oberoende?
 • Vad händer när nyheter helt enkelt blir en förlängning/gren av ett politiskt parti?

Dessa parasiter och miljardärer som i USA kallas Deep State, det vill säga Soros, Gates, Rothschild, Rockefeller för att nämna några namn, är det riktiga viruset som infekterat vår värld i flera sekel och nu också blir exponerade. Ibland är den mest ofantliga historia inte en teori utan en realitet, ett galet massmissbruk från eliten på toppen som håller i pengarna.

WHO sponsrat av Kinas kommunistparti (CCP)

Var började allt? Kina, vad har de? Kommunistpartiet CCP och specialister på propaganda.

USA, som har övervaknings- och satellitsystem världen över, som till exempel NSA, vet givetvis detta. Senaten vet givetvis detta. Militären vet givetvis detta.

 • Vad händer när CCP/Kina under flera år mutat Bigtech-företagen för sina egna intressen?
 • Under förhören i senaten i Juli 2020 kunde dessa techjättar inte förneka sin koppling till kinesiska företag, hur många har sett det?
 • Vad händer när CCP Kina får strategisk kontroll över WHO?
 • Hur många länder kan dom då få indirekt få inflytande över?

Känner du till IHR-avtalet om dom internationella hälsoföreskrifterna som undertecknades 2005? Det undertecknades av 196 länder och överlämnar makten till WHO i samband med en ”pandemi” och innebär således även ett högförräderi mot respektive lands befolkning.

Sedan finns också GPMB-avtalet från 2019, Global Preparedness Monitoring Board.

Känner du till att WHO-chefen Tedros A. Ghebreyesus bakgrund är inom ett kommunistiskt parti? Tigrayan Peoples Liberation Front (TPLF) är klassat som en terroristorganisation. Ska du och världen lita på en sådan person?

”The Greater the crime perpetrated by the leadership, the less likely it is that the people will ever believe their leaders to be capable of perpetrating such event” – A. Hitler.

Den kognitiva dissonansen

Illusionen som skapas av media ger en skev bild av verkligheten gällande hur den verkligen ser ut, så därav skapas en klyfta mellan de som ständigt endast följer myndigheter och media utan att se vad som egentligen sker i verkligheten, vad som pågår parallellt i övriga länder, vad miljoner människor världen över har sett, vad läkare, forskare, politiker som censurerats lyfter fram och de som ser vad som händer, som till exempel doktor Carrie Madej, doktor Robert Malone, doktor Judy Mikovits, politiska talespersoner som Candance Owens, EU Parlamentets Christian Terhes och Christine Anderson.

”Sometimes people don’t want to hear the truth, because they don’t want their illusions destroyed” – Friedrich Nietzsche

När det förs fram en annan bild än massmedias och statens propaganda så blockeras och förnekas det, oavsett vetenskap, matematik eller sunt förnuft. Rädslan styr och den kognitiva dissonansen tar över, man vågar inte möta sin rädsla, kan inte ta till sig något annat.

Med enkelhet propagerar media sitt mantra om ”konspirationsteorier” för att styra bort folk från att verkligen kolla upp om det är fakta eller teori.

Hur bedömer man om något är sant eller falskt om man inte jämför och får bilda en egen uppfattning?

Sverige har totalt avskärmats från omvärlden och är nu likt en Nordkorea 2.0 diktatur, vi är dock inte det enda landet, hela världen får utstå denna censur och massmedias propagerande.

Men att ständigt förneka och inte acceptera sanningen leder ingen vart och kommer till sist bli en hjärnsmälta av obeskrivliga proportioner där ”Gökboets” väggar kommer rasa samman i en psykologisk Armageddon.

Men det är givetvis var mans egen läxa att ta lärdom av. Men då blir man också ett får utan tanke, där ullen sakta rakas bort medan slakten sakta genomförs och rättigheterna försvinner.

Vakna upp! Och återta din fria rätt att leva, skaka av dig ullen och bli ett lejon, förvänta ingen sanning bli levererad, granska kritiskt på djupet för vi blir fler och fler och det är miljoner människor varje dag, världen över, som står upp.

Bland annat den ryska nyhetskanalen Ruptly visar livesändningar från flera håll i världen hur det verkligen ser ut och det finns flera som sänder live näst intill varje helg från flera olika länder.

Att veta om den obeskrivliga ondska som är över oss är ändå ljus, medan att undvika den är att ständigt leva i ett mörker av lögn.

Botemedlet

Hur bryter man då denna psykologiska propaganda?

 1. Stäng av alla statliga medier och myndigheter globalt.
 2. Leta källgranskningar.
 3. Jämför information från oberoende media och dess källor
 4. Gå förbi factcheckers, medias konspirationsstyrning, granska och sök på djupet.
 5. Lyssna på folket på sociala medier från olika länder, jämför information, vad säger dom?

Samtliga medier är förmedlingskanaler, det är inte rubriken eller namnet som är det viktiga, det är källgranskningen.

Källor kan vara från vetenskapliga artiklar, statistik, analyser eller läkarutlåtanden från dom som inte blivit köpta eller mutade. Journalistik handlar i grunden om grundlig research. Stora medier idag är tyvärr pengastyrda där rädsla säljer mer och sanningen ska förlöjligas.

För dom som tagit injektionen så finns det hopp och effekterna kan motverkas. Doktor Judy Mikovitz, som jobbat nära doktor Anthony Fauci som kopplas till Wuhan-labbet och dess smutsiga forskningar, är värd att lyssna på eftersom ett flertal fall av hjärtproblem, infarkter och dödsfall har följt i denna experimentella injektions spår.

NAC-Acetylcystein är antiinflammatoriskt, utöver att höja intaget av C-vitamin, D-vitamin, Zink och stärka immunförsvaret. Det som också tunnar och renar blodet är rödbetsjuice, flertal positiva studier har visat på detta, även från Karolinska institutet.

”Kan man sänka blodtrycket genom att dricka rödbetsjuice?” ”Ja, det kan man faktiskt.” – Mattias Carlström, docent i fysiologi och forskargruppledare (studie)

Skillnaden är att dessa är naturliga preparat och inte modifierade med läkemedelsindustrins konstgjorda beroendeframkallande ämnen.

Slutord

Med förhoppning att den som läser detta får några tankeställare och blir det lejon folket behöver. Läs gärna igen och se källhänvisningar nedan och sök, sök. Ta inte dessa ord som fakta, ta det som vägledning, för omfattningen är mer komplex.

Detta är utan tvekan det största brottet i mänsklighetens historia som vi går igenom och det är upp till var och en att läsa på så att vi till sist kan ena oss mot en gemensam fiende. Som absolut inte vill ”Mänsklighetens bästa”.

Tack för ordet, och kärlek till folket, ty vi har makten.

Text: Daniel Forsius | Artikeln har tidigare publicerats i Nya Tider

Källor

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Hur når man folk och knäcker medierna? Vi har 4,8 miljoner hushåll i Sverige. Vi har mängder med folk utspridda. Kan vi få 25.000 personer att ställa upp och leverera 100 lappar till brevlådor så kan vi bearbeta hela Sverige med informationsbrev var 14:e dag. Vi kan leverera den information som media idag inte levererar.

  Ge hela sverige både information och förslag på länkar och poddar. Det skulle få en del människor att sluta ta booster och sakta men säkert tar vi över i antal. Den som inte kan dela ut 100st lappar kanske kan bidra med pengar till informationsbladen.

  Gäller att vi går all in nu innan det är försent och vi har vaccintvång/arbetsförbud om några månader.

  • Har väl tänk ungefär så själv. Är urfattig och elöverkänslig, men tycker väl ändå att några personer borde jag väl kunna nå.

   Ett tvåsidigt A4 blad med plandemin i punktform. Någon punkt på varje tema och referens till bästa länken. Försöka få med alla de stora i referenserna, Childrens healt defens, World doctor alliance osv.

   Klämma in faktiska riktiga expert med bästa referens, Kary Mullis på PCR, Malone på mRNA, osv osv.

   Fanns det färdiga flygblad att beställa till självkostnadspris så varför inte. Ett A4 kostar väl något öre ur en bra laserskrivare. 100-200 hushåll skulle man väl kunna bomba en kväll. Räddar man bara en person från livslångt lidande eller död så.

   Min ork tryter, men hade gärna gått på stan och delat ut dem, lite intressanta diskussioner kan tänkas.

 • Hur når man folk och knäcker medierna? Vi har 4,8 miljoner hushåll i Sverige. Vi har mängder med folk utspridda. Kan vi få 25.000 personer att ställa upp och leverera 100 lappar till brevlådor så kan vi bearbeta hela Sverige med informationsbrev var 14:e dag. Vi kan leverera den information som media idag inte levererar.

  Ge hela sverige både information och förslag på länkar och poddar. Det skulle få en del människor att sluta ta booster och sakta men säkert tar vi över i antal. Den som inte kan dela ut 100st lappar kanske kan bidra med pengar till informationsbladen.

  Gäller att vi går all in nu innan det är försent och vi har vaccintvång/arbetsförbud om några månader.

  • Har väl tänk ungefär så själv. Är urfattig och elöverkänslig, men tycker väl ändå att några personer borde jag väl kunna nå.

   Ett tvåsidigt A4 blad med plandemin i punktform. Någon punkt på varje tema och referens till bästa länken. Försöka få med alla de stora i referenserna, Childrens healt defens, World doctor alliance osv.

   Klämma in faktiska riktiga expert med bästa referens, Kary Mullis på PCR, Malone på mRNA, osv osv.

   Fanns det färdiga flygblad att beställa till självkostnadspris så varför inte. Ett A4 kostar väl något öre ur en bra laserskrivare. 100-200 hushåll skulle man väl kunna bomba en kväll. Räddar man bara en person från livslångt lidande eller död så.

   Min ork tryter, men hade gärna gått på stan och delat ut dem, lite intressanta diskussioner kan tänkas.

 • Redan 1989 gjorde Tommy Körberg o Magnus Uggla den här låten som skänkt
  mig tröst genom åren.
  youtube.com/watch?v=KRukWWspzGw

 • Redan 1989 gjorde Tommy Körberg o Magnus Uggla den här låten som skänkt
  mig tröst genom åren.
  youtube.com/watch?v=KRukWWspzGw

 • Vi som läser detta vet redan allt detta, de som behöver läsa detta och förstå kommer aldrig läsa detta och förstå. Tyvärr!

  • Man kan dela med sig informationen, kanske inte hjälper med dem som är totalt insnöade men dem som är 50/50 så funkar det ibland.
   Artikeln från denna sida om förslaget från riksdagen om vaccinerings tvång på barn delade jag med ett par pers som har barn.
   Och nu är dem uppe på tårna, och skriker högre än vad jag gör 🙂
   Dem började förstå faran.

  • Sakta, sakta undermineras folks falska undermedvetna där de sitter som i ett skruvstäd! Detta grepp, får kalla det sataniska* grepp? Det är detta som får människor att tänka upp och ner och felvänt, utan att ens vara medvetna om det! Så låt oss ha medlidande med de okunniga, men de som styr allt måste ställas ansvariga! Mina två döttrar båda över 18, har tagit en resp 2 sprutor! Den yngsta har tagit en, den äldsta som jobbar inom vården har tagit två. Men som det ser ut nu blir det ingen mer spruta. Har två pojkar som inte har tagit överhuvudtaget. Men som sagt, det skär igenom familjer idag, så låt oss behålla respekten för människans egna vilja som inte skall köras över av varandra. Att myndigförklara varandra, är att ge varandra möjligheten att se de två sidorna av myntet, men det har MSM helt satt ur spel!

   (*den grekiska grundtextens ord för Satan är motståndare)

  • Ja du har rätt men man kan göra det bästa att ta upp diskussioner närhelst även med ikke troende och risken att man blir stämplat för varje frö man sår blir eventuellt något vettig. Nu verkar vindarna vänder och vissa allmänna tidningar skriver mellan raderna hur det verkligen är. Det viktiga är att man använder enkelt språk och inte skrämmer de stakarna som har fått inj. för då spelar man igen på rädsla. Jag brukar fråga har du haft en reaktion av sprutan vid svaret nej är mitt svar då har du fått koksalt. Det är mer lugnande och sannolikt sant då man i experiment alltid har en kontrollgrupp.

 • Ja själv är jag lite smått förundrad över den mer eller mindre obefintliga debatten om lämpligheten med “gain of function” labben som det i Wuhan!

  Man hör inte mycket om det här i alternativmedia heller. Skall man hålla på med sånt här, och bakom lykta dörrar? Vad är det för forskning som Wallenberg finansierar egentligen osv?

  Vare sig man tror det finna ett virus eller inte, och vare sig man tror det kom från ett labb eller från Fredrik fladdermus. I vilket fall så är ju labben en verklighet.

  Vad gör de egentligen?

  Om jag som icke genmodifierad (ja vem vet vad de stoppar i mat eller sprayar himlen med, men i alla fall) inte får gå ut snart för att jag är så farlig, även om jag inte har “corona”. Hur många “vaccinepassports” borde inte en labbråtta från dessa labb då visa upp alltid var de än går.

  Tatuering i pannan “modifierare av liv” håll avstånd.

  • Alla förutom den djupa, djupa staten borde skriva som du gjort!
   Jag tror att vi bleve av med c19 problemet då, för då har den stora massan rest sig ur soffan, och tagit knytnäven ur fickan. Och man/kvinna ur huset.
   Seger! Och tack

 • Vi som läser detta vet redan allt detta, de som behöver läsa detta och förstå kommer aldrig läsa detta och förstå. Tyvärr!

  • Man kan dela med sig informationen, kanske inte hjälper med dem som är totalt insnöade men dem som är 50/50 så funkar det ibland.
   Artikeln från denna sida om förslaget från riksdagen om vaccinerings tvång på barn delade jag med ett par pers som har barn.
   Och nu är dem uppe på tårna, och skriker högre än vad jag gör 🙂
   Dem började förstå faran.

  • Sakta, sakta undermineras folks falska undermedvetna där de sitter som i ett skruvstäd! Detta grepp, får kalla det sataniska* grepp? Det är detta som får människor att tänka upp och ner och felvänt, utan att ens vara medvetna om det! Så låt oss ha medlidande med de okunniga, men de som styr allt måste ställas ansvariga! Mina två döttrar båda över 18, har tagit en resp 2 sprutor! Den yngsta har tagit en, den äldsta som jobbar inom vården har tagit två. Men som det ser ut nu blir det ingen mer spruta. Har två pojkar som inte har tagit överhuvudtaget. Men som sagt, det skär igenom familjer idag, så låt oss behålla respekten för människans egna vilja som inte skall köras över av varandra. Att myndigförklara varandra, är att ge varandra möjligheten att se de två sidorna av myntet, men det har MSM helt satt ur spel!

   (*den grekiska grundtextens ord för Satan är motståndare)

  • Ja du har rätt men man kan göra det bästa att ta upp diskussioner närhelst även med ikke troende och risken att man blir stämplat för varje frö man sår blir eventuellt något vettig. Nu verkar vindarna vänder och vissa allmänna tidningar skriver mellan raderna hur det verkligen är. Det viktiga är att man använder enkelt språk och inte skrämmer de stakarna som har fått inj. för då spelar man igen på rädsla. Jag brukar fråga har du haft en reaktion av sprutan vid svaret nej är mitt svar då har du fått koksalt. Det är mer lugnande och sannolikt sant då man i experiment alltid har en kontrollgrupp.

 • Ja själv är jag lite smått förundrad över den mer eller mindre obefintliga debatten om lämpligheten med “gain of function” labben som det i Wuhan!

  Man hör inte mycket om det här i alternativmedia heller. Skall man hålla på med sånt här, och bakom lykta dörrar? Vad är det för forskning som Wallenberg finansierar egentligen osv?

  Vare sig man tror det finna ett virus eller inte, och vare sig man tror det kom från ett labb eller från Fredrik fladdermus. I vilket fall så är ju labben en verklighet.

  Vad gör de egentligen?

  Om jag som icke genmodifierad (ja vem vet vad de stoppar i mat eller sprayar himlen med, men i alla fall) inte får gå ut snart för att jag är så farlig, även om jag inte har “corona”. Hur många “vaccinepassports” borde inte en labbråtta från dessa labb då visa upp alltid var de än går.

  Tatuering i pannan “modifierare av liv” håll avstånd.

  • Alla förutom den djupa, djupa staten borde skriva som du gjort!
   Jag tror att vi bleve av med c19 problemet då, för då har den stora massan rest sig ur soffan, och tagit knytnäven ur fickan. Och man/kvinna ur huset.
   Seger! Och tack

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *