Demokratisrörelsen – Kanadas lastbilsförarprotest sprider sig till USA och Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Ottawa, 29 januari 2022. Foto: Rebel News

Ben Swann rapporterar om 10.000-tals lastbilschaufförer som protesterar genom att köra i konvojer mot storstäderna i Kanada för att stoppa mandaten.

Ben Swann konstaterar att lastbilsförarna tar ett mycket större grepp än att bara skydda sin egen näringsverksamhet som begränsas av Kanadas mandat. Förarna kämpar i själva verket för fri- och rättigheter för alla medborgare i landet.

Under lördagen den 29 januari nådde en konvoj Ottawa där de anslöt sig till 1000-tals demonstranter för att höja sin röster mot Justin Trudeau-regeringen. Enligt vissa källor hade så många som 1,4 miljoner ställt in sig på att komma till Ottawa.

Den kanandensiska regeringen samverkar med de social mediejättarna, precis som den svenska regeringen, och stängde Facebookgruppen Convoy to Ottawa 2022 med 600.000 följare. Arrangörerna svarade snabbt med att starta Convoy to Ottawa 2022 Restart som nu har 453.000 medlemmar. Ben Swann på Sovren Media säger att regeringen till och med stängde av motorvägskameror för att dölja konvojerna.

NewsVoice skrev tidigare om att Freedom Convoy 2022 har en GoFundMe-kampanj som dragit in nära 50 miljoner svenska kronor. Pengarna som samlas in är till för att hjälpa lastbilschaufförer att betala för bränsle, logi och mat.

GoFundMe har dock bekräftat att de fryst pengarna till dess att arrangören kan redovisa en tydlig plan för hur medlen kommer att användas, trots att de redovisat vart pengarna ska gå.

USA och Sverige följer Kanada

Amerikanska lastbilschaufförer ansluter sig nu för att protestera på samma sätt. Brian Von D, som är administratör för “Convoy to DC 2022” meddelar att ska förena sina krafter för att åka från Kalifornien till Washington.

I Sverige har Johannes Haddad startat Facebook-gruppen Convoy 2022 Sweden/Sverige som har samma mål som de kanadensiska frihetskonvojerna.

Text: NewsVoice | #FreedomConvoy2022

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Sista kommentaren på den här artikeln får vara att trots diskussionerna om Freedom Convoy 2022 så gav Maggan Andersson upp idag – alla restriktioner stryks nästa vecka – och det är ett direkt resultat av Convoy Canada men i synnerhet Convoy Sweden.
  Hon ser tydligt att hon kan råka ut för samma öde som Trudeau och stämmer i bäcken för att inte ringas in av den svenska konvojen och kämpar fortsättningsvis för sitt politiska liv. Allting beror på hur fortsättningen går – Maggan Andersson är en av de ansvariga sedan förra regeringen för hela Covid-katastrofen inte minst 21 miljarder SEK fullkomligt bortkastade för värdelösa PCR tester osv.

  Effekterna av alla världens konvojer kommer prägla 2022 och bli mycket starka. Trudeau kommer knappast bli den enda statsman som försvinner.
  2022 kommer antagligen bli året då världens människor vaknar upp ur hypnosen och ser vad som i verkligheten höll på att hända och genom en folkfest startar upp den nya världen på människans egna premisser – decentraliserad ordning – suveräna människor i nätverk med egna kontrakt – fri marknad – aktiva människor med egen verksamhet – mycket raka motsatsen mot det som var…
  Pendeln har svängt och det är en ny tid…
  Ses på Convoy Sweden i Stockholm – kommer bli något alldeles extra…

  Nyårsklockan.Ring, klocka, ring i bistra nyårsnatten
  mot rymdens norrskenssky och markens snö;
  det gamla året lägger sig att dö . . .
  Ring själaringning öfver land och vatten!

  Ring in det nya och ring ut det gamla
  i årets första, skälfvande minut.
  Ring lögnens makt från världens gränser ut,
  och ring in sanningens till oss som famla.

  Ring våra tankar ut ur sorgens häkten
  och ring hugsvalelse till sargad barm.
  Ring hatet ut emellan rik och arm
  och ring försoning in till jordens släkten.

  Ring ut hvad dödsdömdt räknar sina dagar
  och forngestaltningar af split och kif.
  Ring in ett ädlare, ett högre lif
  med bättre syften, mera rena lagar….
  https://sv.wikisource.org/wiki/Ny%C3%A5rsklockan

 • Sista kommentaren på den här artikeln får vara att trots diskussionerna om Freedom Convoy 2022 så gav Maggan Andersson upp idag – alla restriktioner stryks nästa vecka – och det är ett direkt resultat av Convoy Canada men i synnerhet Convoy Sweden.
  Hon ser tydligt att hon kan råka ut för samma öde som Trudeau och stämmer i bäcken för att inte ringas in av den svenska konvojen och kämpar fortsättningsvis för sitt politiska liv. Allting beror på hur fortsättningen går – Maggan Andersson är en av de ansvariga sedan förra regeringen för hela Covid-katastrofen inte minst 21 miljarder SEK fullkomligt bortkastade för värdelösa PCR tester osv.

  Effekterna av alla världens konvojer kommer prägla 2022 och bli mycket starka. Trudeau kommer knappast bli den enda statsman som försvinner.
  2022 kommer antagligen bli året då världens människor vaknar upp ur hypnosen och ser vad som i verkligheten höll på att hända och genom en folkfest startar upp den nya världen på människans egna premisser – decentraliserad ordning – suveräna människor i nätverk med egna kontrakt – fri marknad – aktiva människor med egen verksamhet – mycket raka motsatsen mot det som var…
  Pendeln har svängt och det är en ny tid…
  Ses på Convoy Sweden i Stockholm – kommer bli något alldeles extra…

  Nyårsklockan.Ring, klocka, ring i bistra nyårsnatten
  mot rymdens norrskenssky och markens snö;
  det gamla året lägger sig att dö . . .
  Ring själaringning öfver land och vatten!

  Ring in det nya och ring ut det gamla
  i årets första, skälfvande minut.
  Ring lögnens makt från världens gränser ut,
  och ring in sanningens till oss som famla.

  Ring våra tankar ut ur sorgens häkten
  och ring hugsvalelse till sargad barm.
  Ring hatet ut emellan rik och arm
  och ring försoning in till jordens släkten.

  Ring ut hvad dödsdömdt räknar sina dagar
  och forngestaltningar af split och kif.
  Ring in ett ädlare, ett högre lif
  med bättre syften, mera rena lagar….
  https://sv.wikisource.org/wiki/Ny%C3%A5rsklockan

 • BREAKING! OTTAWA STAD HAR JUST HAFT SIN FÖRSTA PRESSKONFERENS!
   
  En kulturmarxistisk byråkratisk steril blabbande röra som helt fokuserade på säkerhet för staden och poliserna – inte ett ord om själva sakfrågan.
  De var fullt upptagna med frågor om regnbågsflaggor och naziflaggor och inrättar nu en Hatbrotts-Hotline för att plocka sönder den fredliga demonstrationen.
  Detta kommer inte påverka någonting och är en fullständigt handfatt hantering av situationen.
  Fullt logiskt och inte så konstigt då Statsministern har flytt staden och lämnat över situationen till polis och stad – som bara kan agera byråkratiskt och på en legal nivå – vilket är fullständigt otillräckligt då detta är en politisk fråga som lämpligen borde ha skötts genom att Statsministern engagerat sig fullt ut och löst krisen genom stora snabba beslut i förhandling med demonstrationens ledare.
   
  Nu får man höra ändlöst om hur lidande stadens innevånare är – och hur alla utsätts för kränkningar och hur professionell polisen är i ett svårt läge – men läget är ju helt självförvållat….
  Statsministern har flytt platsen och alla agendor och policys har ju utgått från Ottawa och drabbat hela övriga landet med en totalitär ordning som aldrig skådats. Ingen talar om demonstranternas problem – dödsfall och skador från sprutorna – sparken från jobbet eller konkurs i egna verksamheter – satta i en totalitär ordning och utsatta för attacker från sin egen politiska ledning….
   
  Läget är nu – då Statsministern har flytt situationen – att byråkrati och polis tillämpas på ett politisk självförvållat problem som bara kan lösas på högsta nivå… Bra jobbat, Fidelito Fancysocks…
   
  (se nedan för fortsättning.)

  • (fortsättning)

   Slutsatsen efter denna sorgliga uppvisning i att inte kunna hantera akuta politiska situationer är att den mexikanska standoffen kommer bara fortsätta. Frågan är vem som vinner eller förlorar på detta….?
   Mycket kommer bero på vem som skickligast vinner det politiska metaspelet runt själva situationen som är en ständigt pågående process som kan ändra sig kraftfullt av bara några enskilda händelser. Att övriga världen hakat på stöder naturligtvis demonstrationen kraftfullt.
   Hur kommer demonstranterna klara sig över flera veckor med bränsle, mat, värme och vatten osv….?
   Det politiska spelet kommer antagligen avgöra allt.
   Det som inte hanteras här är att demonstranterna har synat handen – de har lidit och förlorat tillräckligt – många av dem har kommit för att vinna eller dö. Detta är inte en ordningsfråga för byråkrater – inte heller en vanlig politisk fråga – det är en akut fråga på allra högsta politiska nivå och ytterst är silverryggen – alfahannen utmanad och det kan bara vara en vinnare i helt olika ordningar framöver.
   Jag personligen tror att Freedom Convoy 2022 linjen vinner och är framtiden – totalitära globalist-tjänare kommer falla löpande den närmsta tiden.
   Fortsättning följer…

   • Justin Trudeau
    @JustinTrudeau
    4h
    I want to be very clear: We’re not intimidated by those who hurl abuse at small business workers and steal food from the homeless. We won’t give in to those who fly racist flags. And we won’t cave to those who engage in vandalism, or dishonour the memory of our veterans.
     
    Kommentar: Denna tweet (enda livstecknet från sitt semesterställe antagligen) illustrerar hur svaga de är. De har förlorat all politisk legitimitet och psy-op propagandan fungerar inte längre – folket har vaknat upp ur hypnosen. Allting är bara småttiga saker i sammanhanget i synnerhet i en storstad som Ottawa.

    Någon hade ett gräl med någon i någon butik någonstans….
    Stjäla mat…. Demonstranterna kommer ju själva med mat och delar ut gratis – de hemlösa har antagligen aldrig haft det så bra som nu – gatorna rensas löpande på skräp osv.
    Hatbrott och rasistflaggor – mycket troliga enstaka false flags – vandalism är ju absurt i sammanhanget då man ställer det i jämförelse med vad demonstranterna har drabbats av – avstängningen av de eviga lågan var Trudeaus ansvar och fullkomligt idiotiskt – antagligen för att inte demonstranterna skulle ha något ställe att värma sig – och varför skulle dessa demonstranter attackera veteran monument… fungerar mycket dåligt logiskt – det är ju inte BLM eller Antifa vi talar om här – det är vanliga familjer och Canadensare som tröttnat på förtrycket…
    Kejsaren verkar inte ha några kläder som det ser ut..

    • https://www.youtube.com/watch?v=GlpbRFgP4oI
     Canada’s Trudeau ‘not intimidated’ by trucker protest
      
     Trudeau meddelar i elak ton – i ett löjets skimmer – att han inte kommer intimideras av att blodomloppet i Canada kommit och hälsat på i Ottawa. Han förstår ännu inte att Freedom Convoy 2022 är som en här – en armé med egen försörjning – en egen värld – en stad i staden… Han förstår inte detta än… han dominerar inte sitt eget territorium fullt ut längre.
     Han uttalar hot till politiker att de bör tänka hårt och länge på hur det ställer sig i detta och varnar för konsekvenserna….
     Svagt – desperat – utan proportion och anslutning till verkligheten fångad i sin egen bunker.
     Sanningen är nog att han har inga alternativ – han har inget att erbjuda Canadensarna och tiden har snabbt gått förbi honom – hans totalitära tyranni står sig slätt mot den kärleksfulla folkfesten som intagit hans stad.
     Läget är som i ett parti schack när 20 drag från partiets slut man redan ser att det kommer bli matt.
     Trudeau är matt och han kan bara förhandla om villkoren för hans exit – han bör tänka länge och hårt på konsekvenserna för det beror helt på honom om det här blir en smidig historia eller något annat… men först måste han se att han faktiskt är matt.

 • BREAKING! OTTAWA STAD HAR JUST HAFT SIN FÖRSTA PRESSKONFERENS!
   
  En kulturmarxistisk byråkratisk steril blabbande röra som helt fokuserade på säkerhet för staden och poliserna – inte ett ord om själva sakfrågan.
  De var fullt upptagna med frågor om regnbågsflaggor och naziflaggor och inrättar nu en Hatbrotts-Hotline för att plocka sönder den fredliga demonstrationen.
  Detta kommer inte påverka någonting och är en fullständigt handfatt hantering av situationen.
  Fullt logiskt och inte så konstigt då Statsministern har flytt staden och lämnat över situationen till polis och stad – som bara kan agera byråkratiskt och på en legal nivå – vilket är fullständigt otillräckligt då detta är en politisk fråga som lämpligen borde ha skötts genom att Statsministern engagerat sig fullt ut och löst krisen genom stora snabba beslut i förhandling med demonstrationens ledare.
   
  Nu får man höra ändlöst om hur lidande stadens innevånare är – och hur alla utsätts för kränkningar och hur professionell polisen är i ett svårt läge – men läget är ju helt självförvållat….
  Statsministern har flytt platsen och alla agendor och policys har ju utgått från Ottawa och drabbat hela övriga landet med en totalitär ordning som aldrig skådats. Ingen talar om demonstranternas problem – dödsfall och skador från sprutorna – sparken från jobbet eller konkurs i egna verksamheter – satta i en totalitär ordning och utsatta för attacker från sin egen politiska ledning….
   
  Läget är nu – då Statsministern har flytt situationen – att byråkrati och polis tillämpas på ett politisk självförvållat problem som bara kan lösas på högsta nivå… Bra jobbat, Fidelito Fancysocks…
   
  (se nedan för fortsättning.)

  • (fortsättning)

   Slutsatsen efter denna sorgliga uppvisning i att inte kunna hantera akuta politiska situationer är att den mexikanska standoffen kommer bara fortsätta. Frågan är vem som vinner eller förlorar på detta….?
   Mycket kommer bero på vem som skickligast vinner det politiska metaspelet runt själva situationen som är en ständigt pågående process som kan ändra sig kraftfullt av bara några enskilda händelser. Att övriga världen hakat på stöder naturligtvis demonstrationen kraftfullt.
   Hur kommer demonstranterna klara sig över flera veckor med bränsle, mat, värme och vatten osv….?
   Det politiska spelet kommer antagligen avgöra allt.
   Det som inte hanteras här är att demonstranterna har synat handen – de har lidit och förlorat tillräckligt – många av dem har kommit för att vinna eller dö. Detta är inte en ordningsfråga för byråkrater – inte heller en vanlig politisk fråga – det är en akut fråga på allra högsta politiska nivå och ytterst är silverryggen – alfahannen utmanad och det kan bara vara en vinnare i helt olika ordningar framöver.
   Jag personligen tror att Freedom Convoy 2022 linjen vinner och är framtiden – totalitära globalist-tjänare kommer falla löpande den närmsta tiden.
   Fortsättning följer…

   • Justin Trudeau
    @JustinTrudeau
    4h
    I want to be very clear: We’re not intimidated by those who hurl abuse at small business workers and steal food from the homeless. We won’t give in to those who fly racist flags. And we won’t cave to those who engage in vandalism, or dishonour the memory of our veterans.
     
    Kommentar: Denna tweet (enda livstecknet från sitt semesterställe antagligen) illustrerar hur svaga de är. De har förlorat all politisk legitimitet och psy-op propagandan fungerar inte längre – folket har vaknat upp ur hypnosen. Allting är bara småttiga saker i sammanhanget i synnerhet i en storstad som Ottawa.

    Någon hade ett gräl med någon i någon butik någonstans….
    Stjäla mat…. Demonstranterna kommer ju själva med mat och delar ut gratis – de hemlösa har antagligen aldrig haft det så bra som nu – gatorna rensas löpande på skräp osv.
    Hatbrott och rasistflaggor – mycket troliga enstaka false flags – vandalism är ju absurt i sammanhanget då man ställer det i jämförelse med vad demonstranterna har drabbats av – avstängningen av de eviga lågan var Trudeaus ansvar och fullkomligt idiotiskt – antagligen för att inte demonstranterna skulle ha något ställe att värma sig – och varför skulle dessa demonstranter attackera veteran monument… fungerar mycket dåligt logiskt – det är ju inte BLM eller Antifa vi talar om här – det är vanliga familjer och Canadensare som tröttnat på förtrycket…
    Kejsaren verkar inte ha några kläder som det ser ut..

    • https://www.youtube.com/watch?v=GlpbRFgP4oI
     Canada’s Trudeau ‘not intimidated’ by trucker protest
      
     Trudeau meddelar i elak ton – i ett löjets skimmer – att han inte kommer intimideras av att blodomloppet i Canada kommit och hälsat på i Ottawa. Han förstår ännu inte att Freedom Convoy 2022 är som en här – en armé med egen försörjning – en egen värld – en stad i staden… Han förstår inte detta än… han dominerar inte sitt eget territorium fullt ut längre.
     Han uttalar hot till politiker att de bör tänka hårt och länge på hur det ställer sig i detta och varnar för konsekvenserna….
     Svagt – desperat – utan proportion och anslutning till verkligheten fångad i sin egen bunker.
     Sanningen är nog att han har inga alternativ – han har inget att erbjuda Canadensarna och tiden har snabbt gått förbi honom – hans totalitära tyranni står sig slätt mot den kärleksfulla folkfesten som intagit hans stad.
     Läget är som i ett parti schack när 20 drag från partiets slut man redan ser att det kommer bli matt.
     Trudeau är matt och han kan bara förhandla om villkoren för hans exit – han bör tänka länge och hårt på konsekvenserna för det beror helt på honom om det här blir en smidig historia eller något annat… men först måste han se att han faktiskt är matt.

 • Vad gör folket när mathyllorna står tomma och ingen lastbil kommer..? Är det så svårt att fatta att detta inte är ett uppror utan en planerad aktion sedan länge med reklambyrå och allt, systemet jublar över succén och Hungergames kan snart börja på riktigt. Obegripligt att folk är så fördummade.

 • Vad gör folket när mathyllorna står tomma och ingen lastbil kommer..? Är det så svårt att fatta att detta inte är ett uppror utan en planerad aktion sedan länge med reklambyrå och allt, systemet jublar över succén och Hungergames kan snart börja på riktigt. Obegripligt att folk är så fördummade.

 • https://novascotia.ca/news/release/?id=20220128011
  NOVA SCOTIA – Highway Border Blockades Banned Under New OrderQuick Facts:
  a state of emergency was declared under the Emergency Management Act on March 22, 2020, and has been extended until Feb. 6, 2022
  fines for a summary conviction under the new directive will range from $3,000 to $10,000 for individuals and between $20,000 and $100,000 for a corporation
  outdoor gatherings of more than 20 people are prohibited under a Health Protection Act order blocking a road or highway is also an offence under the Criminal Code of Canada
  it is also an offence to interfere or obstruct snow removal operations on a highway

 • The system is buckling!!!! DE GÅR PÅ RETRÄTT!
  Mandate drogs tillbaka i någon province i Canada.
  Här nedan en länk från Australien på samma tema – de har börjat göra reträtt och drar redan tillbaka mandates…
  Det känns som det händer på bred front – porten är öppen och nu är det bara att storma fästningen – vilket är detsamma som kommande demos och trucker convoys WORLD WIDE… HÄNG PÅ FOLKFESTEN FÖR ATT TA TILLBAKA VÅRA FRIHETER OCH SKAPANDET AV EN ÄNNU BÄTTRE VÄRLD!

  https://odysee.com/@AussieFighter:8/%F0%9F%A7%A8-Urgent-Message!-1:e
  Christian Mack: URGENT MESSAGE To All Australian Teachers!!!

  • P.S.
   Notering: Intressant är att dagens “axelmakter” i Europa med stenhård totalitär regim – Österrike – Tyskland – Italien – Frankrike – får en alltmer ohållbar situation.
   Deras vinteroffensiv har kört fast och de kommer inte klara vårens Freedom Convoy rekyl särskilt länge – something´s gotta give.
   Hörde för övrigt precis nyss att Österrike kanske inte får igenom sina mandate-laws om inte vissa saker uppfylls… Verkar som det börjar falla där redan nu…
   GO TIME!!!
   D.S.

  • Sjupersjuper, men andra akten i den här tragi’komiska’ storyn vill jag se att det ska börja med preludiet massarresteringar; att alla ‘val’ i alla länder som ska hålla ‘val’, ställs in (heelt omöjligt att rösta på potentiella brottslingar, vilket ju med största sannolikhet de flesta är som ‘ska låta sig vjäljjas’..tvi vale); interimsregeringar väljs; fokus på rättsprocesserna; fortsatt jakt på saamtliga inblandade och rättsprocess mot dom; sanering runt det ststsfinansiellat läget i koordination med västvärldens länder; politisktekonomiskt o juridiskt avväpna ‘eu’ och släcka ned det tills västvärldens okorrupta representanter (Terhes et al i spetsen) vet vad som ska göras med det bygget. Tredje akten ska börja med seriösa diskussioner om direktdemokrati via beslutsfattande folkomröstningar; därefter kan parlament väljas o regering tillsättas. Fram till dess sitter den ickekorrupta interimsregeringen kvar. Fjärde akten,, vet ej

 • https://novascotia.ca/news/release/?id=20220128011
  NOVA SCOTIA – Highway Border Blockades Banned Under New OrderQuick Facts:
  a state of emergency was declared under the Emergency Management Act on March 22, 2020, and has been extended until Feb. 6, 2022
  fines for a summary conviction under the new directive will range from $3,000 to $10,000 for individuals and between $20,000 and $100,000 for a corporation
  outdoor gatherings of more than 20 people are prohibited under a Health Protection Act order blocking a road or highway is also an offence under the Criminal Code of Canada
  it is also an offence to interfere or obstruct snow removal operations on a highway

 • Stalin, Mao, Hitler m fl var socialistiska DIKTATORER.
  Folket avsatte dem aldrig.
  Kan FOLKET göra det idag, 2022?

  • Absolut. korthuset har redan börjat rasa men de kommer försöka dra åt tumskruvarna ett tag till. Men ingen ska missbedöma folkets vrede.Det kan bli kaos och vi får dra åt svångremmen men det är det värt.

 • HELT OBEKRÄFTAT INFO – MEN INTRESSANT… (ibland går saker snabbt)
  Leanne Saxon har delat en länk
  19 min · 
  TRUD€AU TOOK A FLIGHT TO BERLlN 14 HOURS AGO?! FLlGHT CFC3112. ‍♂️✈️ R3gistrati0n number 15001
  https://www.radarbox.com/data/flights/CFC3112/1726790044
  Meaning: THERE IS N0 H€AD OF STATE IN C4NADA AT THE MOMENT! He’s fIeeing. First after the “he got the ‘r0na BS excuse, then he was rushed out of his home and moved to an” undiscI0sed Iocation”
  That would be the only logical concIusion right? Why else would ¢anada’s equivalent of AF1, fly to BerIin? 
  Good luck, PeopIe of Canada. Free at last. Take your Sovereignty back where it belongs. With You! The iIIegitim4te pri$on Warden has left the building ‍♂️
  Also, I’ve seen p0Iice and se¢urity not enfor¢ing m4sk m4nd4tes etc anymore: https://twitter.com/Kees71234/status/1487707518163988480
  This is the ¢anadi4n AF1, operated by the military, check here: 
  R3gistrati0n number 15001
  “the No. 001, is operated in a VlP configuration and charged with fIying the m0nar¢h, other members of the R0yaI FamiIy, the g0vernor generaI, the prime Minister and other high-ranking government officials and foreign dignitaries.” 
  https://en.m.wikipedia.org/…/Air_transports_of_heads_of…
  Also, I am seeing waIIs around western houses of “representatives” being built. In the Netherlands, right now as we speak, a gigantic wall is being built around parIiament. In g4rmany they have the same pIans. This has been pIanned longer before if I’m correct, but it does show that either they know what was about to happen, or they’re p4nicking. (tillägg av Mopping Up; för några veckor sedan réstes också en betongmur vid Vita Huset….)
  Check that out, here: https://twitter.com/JojoVri…/status/1487436699135361029…
  Revan Rising Nico Kraft

 • Jonas Lengstrand
  5 h  · 
  Här är den offentliga planen över Europa, var enade och följ. Skapa inte massa annat påhitt, då tappar vi syftet.
  Freedom Convoy
  Today
  Demonstrate and blockade as you personally see fit. Build momentum and share the movement
  February 7th
  Convoy to every capital in Europe
  Germans convoy to Berlin
  French convoy to Paris
  Italians to Rome
  So on and etc.
  February 14th
  Convoy to Brussels
  All of Europe converges on the capital of the EU to demand an end to tyrannical rule in the spirit of love and solidarity
  Roles of the demonstrators and organizers
  Support the Truck drivers with prepared meals and necessities
  Maintain a peaceful disposition no matter how much abuse is administered by authorities
  Maintain a cheerful attitude of hope and unity
  If you can’t attend an event then show your support along the convoy routes near you
  Key tenants
  This is not about vax or anti vax, it is about the people’s right to choose
  This is not about politics, this is about the freedom of the human race
  This is a peaceful action intended to bring about specific results:
  The permanent end to martial law, never again
  Right to travel freely without interference
  Right to choose your own health, wellness, personal decisions
  Right to free speech, never to be infringed
  Right to conduct business freely
  Right to individual sovereignty
  The right to maintain your national pride, human dignity, spiritual beliefs, and cultural traditions
   
  Inklistrat från <https://www.facebook.com/groups/413258173922985/permalink/415221523726650>&nbsp;

  • Väldigt väldigt bra, helt suveränt. Och här har vi ju planen, så nu ska det ‘ju’ inte vara några problem för insamlingsorganisationen att betala ut de ‘fryysta’ medlen, el hur GofundMe..

   • Kan du utveckla det, Kajsa. Kunde vara intressant eftersom vi är ganska många som är på g runt detta. Själv tror jag det möjligen kan ha börjat som en psyop men nu är så många involverade över så många länder och det har gått så fort, att jag är tveksam till att det kan ‘dirigeras fr centralt håll’,, men visst, osvuret är bäst

    • Det är väldigt svårt att genomskåda vad som är det egentliga syftet med dessa protester, eftersom de reella makthavarna i regel använder sig av Hegeliansk Dialektik.

     Hegeliansk Dialektik kan mycket kortfattat beskrivas på följande sätt:

     Genom att i hemlighet kontrollera båda sidor, A och B, i en konflikt kan det planerade resultatet, C, uppnås utan att utomstående iakttagare har en aning om hur det går till.

     A och B drar samordnat i olika riktningar med syftet att komma till C, men för den icke invigde ser set ut som en äkta kamp mellan A och B.

     Man kan likna det vid en uppgjord brottningsmatch – som i Amerikansk Wrestling.

     Denna metod används ofta inom politiken, där två block tycks strida mot varandra men i själva verket är samordnade som i dans. 

     Metoden tillskrivs den tyske fiölosofen Georg Wilhelm Friedrich Hegel, men den finns beskriven i “Krigskonsten Sun Tzu”, som utkom redan 1772. Då var Hegel endast två år.

     I inledningen till följande artikel berättar jag kort om “Krigskonsten Sun Tzu“:
     https://newsvoice.se/2021/06/granskning-av-katolska-kyrkan-del-5-ignatius-av-loyola-och-jesuitorden-som-ska-aterta-makten-at-pavedomet/

     • Bartoll skrev en artikel om det här där han visar den sedvanliga symboliken av bl.a. de tre sexorna. De flesta här på NV vet ju att de inte kan låta bli symboliken.
      https://bartoll.se/2022/01/staged-fr33dom-convoy-psy-op/

      Vem vet, kanske det började som en psyop. Men när massan väl börjar röra på sig kan det bli i en helt annan riktning än vad de hade tänkt sig, så länge massan är uppmärksam på de eftergifter som kommer erbjudas.

      • Säg den demonstration som inte är organiserad? Kan man inte hindra opposition, kan man i vart fall försöka påverka.

       Oppositionen går mot en ljus framtid, men inte av de orsaker vi kanske vill tro. I detta fall kommer för eller senare samma makt som stöder globalisterna även att stödja oppositionen (helgardering) i samma syfte som alltid: få till den ultimata crashen, helts också mellan två jämstarka parter. Detta då världskonflikterna aldrig får avstanna och gör dom det, skapar man bara artificiellt nya. Finns alltid god tillgång på självuppfyllda egon som kan inta maktens positioner när de gamla har blivit förbrukade. 

       • Tittar man t.ex. på WEF:s rätt omfattande planering för en förkylnings-reset så har de ju med precis alla områden ned på detaljnivå.

        Man kan nog lugnt utgå från att de varit lika minutiösa med planeringen av de grejer som inte redovisas. Sen tror jag knappast 50 tusen truckers är med på noterna eftersom det räcker med att ha folk på nyckelpositioner.

        De har planerat för den våta drömmen om världsherravälde i evigheter och då vill de nog lämna så lite åt slumpen som möjligt. Men sen är det alltid det där lilla oförutsedda man aldrig kan planera bort och det är väl den biten vi får hoppas på.

        • Ja, vi får använda oss av det rörelsemoment som de har startat och förlänga sådana rörelser som vi upplever som positiva, så att de förlorar fotfästet och vi tar över kontrollen.

         Lite som i judo. 🙂

        • De senaste två årens idioti har fått upp ögonen på många som utan det här kanske hade fortsatt sova. När den gruppen blir tillräckligt stor kan ju oanade saker ske.

        • Men OM en opposition skulle uppstå, som de inte rår på, jag säger OM, har dom naturligtvis även planerat för det också.

        • De har nog övat efter en mängd olika scenarion och om det händer ses det nog som ett tillfälligt bakslag.

        • Vad jag har förstått av den nedskrivna historien så tycks de ha råkat ut för både bakslag som rena nederlag. Hundra eller tvåhundra år senare ser det ut som de tagit en revansch. Det här är ju tidsperspektiv som tyder på såväl stark målmedvetenhet som en viss långsinthet.

         Men visst ser de säkert möjligheter i alla händelser eftersom de kontrollerar en så stor del av hela apparaten.

        • Ja, och det visar på svaghet.

         Mörda ALLA vittnen och den dumme domaren frikänner, tycks vara deras motto.

        • Vilket för tankarna till att vi har att göra med något vi inte kan förstå genom att förstå oss själva. Det du tar upp – den förbluffande långttisplaneringen tyder på ett tidsperspektiv som inte alls faller sig naturligt för människor att tänka i, än mindre agera efter.

        • Det kan ju vara lite begränsande att tro andra är små variationer av en själv då en del uppenbarligen är väldigt annorlunda. Typ religionens demoner eller David Ickes reptiler. Även om det senare känns än mer osannolikt än det förra, så är det svårt att utesluta någonting. Då vi också tycks leva i en verklighet som till stor del verkar vara en påhittad saga. Beteendet är definitivt omänskligt även med mänskliga sociopatmått mätt.

        • Avslutningsvis: du är inne på helt rätt spår. När makten presenterar sig för oss är det i nuet (i realtid) så är det i och för sig med allt annat också. Möjligen ökar vi förståelsen genom att försöka se på detta med tiden skilt från ”tider” som blir till epoker som kommer och går under och har över lag svårt att se, tänka oss samt förstå att allt egentligen bara är byggstenar, som vi ser som osammanhängande i ett större medvetet bygge där varje del haft sin funktion. Ta bara myten om repressiv medeltid skilt från antikens högtstående progressiva kulturer. Antiken avslutas med Roms fall, därefter inträder medeltiden med dess tillbakagång. I själva verket gick aldrig Rom under utan muterade och en transponering och koncentrering tog fart samt att samma makt gick från extrovert till introvert. Då manifesterade makten sig, i dag döljer den sig. Gemensamt är långa, långa tidsrymder. Det enda verktyg vi känner till som hanterar långa tidsrymder är religion. Att tänka i religiösa förklaringsmodeller och termer är att tänka i långa tidsrymder. Det ger mig i vart fall att dagens dolda makt i första hand är religiöst orienterad för religion är det verktyg som har en sammanhållande funktion över stora tidsrymder. Ett religiöst tänkesätt är oberoende av tid.

         Allt omkring oss presenter sig som kortsiktigt och där med ser vi inte vad makten ser?           

      • Men när de använder dessa symboler tycker jag själv det är lite suspekt precis på samma sätt som när individer flashar frimurartecken.

     • Jo känner till bägge författarna väl, synd bara att Hegels namn har fått figurera i ‘dom’ kretsarna. Menmen det är ju så ‘de’ gör, infesterar o korrumperar allt i princip ‘de’ kommer i närheten av

    • Det handlar om att se igenom the matrix. Att fokusera på och ta bort orsaken till det onda, det sataniska nätverket. Så länge som fokus ligger på att åtgärda symptomen, kommer orsaken finnas kvar. Långa lastbilskaravaner som blockerar livsmedelsförsörjningen…..
     De som kan gå på djupet, även på det spirituella planet, och verkligen förmår att se igen the matrix, the vetiko, kommer att förstå. https://www.youtube.com/channel/UCo2MsUivOR-3_tOnkQZrnnQ/videos

     • Precis, o det är det vi försöker göra här på forumet, som jag förstått det; matrixet har inte uppstått av sig självt utan är en konstruktion, men av vem, med vilka medel, varför, hur länge har det hållt på. Svaren på frågorna tror jag inte är jättesvåra faktiskt, bara det börjas i någorlunda rätt ände. Dvs att man konstaterar symtomen och därpå går på orsakskällan. Vad gäller metaperspektivet så kan det också vara en betydande faktor i det här sammanhanget, men dit tror jag man kommer (dvs om det är en faktor, vilket det ju ofta är) när pusselbitarna kommer mer på plats. Det är ju egentligen en form av diagnostisering av den samhällssituation vi ftf hamnat i, och för det lär det också finnas botemedel…

 • Det är möjligt att det starta som en psy op. Det ursprungliga meddelandet kändes konstlat. Men att alla skulle utföra denna psyop är ju helt osannolikt.

  Vi får väl se vad motdraget blir? “problem, reaction, solution”.

  Men enough is enough, tycker det är helt rätt. Det var ju längesen jag fick nog. Men jag har ju inte mycket att säga till om.

  Att go fund me fryser pengarna är ju ren stöld och borde polisanmälas så länge det inte är några konstigheter.

  • Att frysa pengarna är ju knappast någon stöld, de finns ju kvar. Har man haft utgifter så kan man ju äska ersättning för dom. Syftet är ju att pengar inte hamnar i fel fickor vilket brukar vara det vanliga. Jag tror på rent mjöl i påsen för en gångs skull.

   • Hmm, ne men ‘de’ fryser kanske tillgångarna för att konvojen ska dra sig tillbaka (fast då behöver ju inte konvojen pengarna..jo de har haft t ex stora bränsle- och andra utlägg fram till nu). Utpressning och bojkotter är ju en av ‘deras’ specialgrenar

  • Precis, tror det blivit för stort nu, banditerna kanske initierade detta med en liten snöboll men nu har det växt till en rejäl lavin. Tror inte bunkerdörrar- och parlamentsportar håller sträck..

 • Man kan ju hoppas att fler lämnar Facebook, Twitter, Youtube medflera….
  Jag har gjort det och ångrar mig inte en sekund!

 • The system is buckling!!!! DE GÅR PÅ RETRÄTT!
  Mandate drogs tillbaka i någon province i Canada.
  Här nedan en länk från Australien på samma tema – de har börjat göra reträtt och drar redan tillbaka mandates…
  Det känns som det händer på bred front – porten är öppen och nu är det bara att storma fästningen – vilket är detsamma som kommande demos och trucker convoys WORLD WIDE… HÄNG PÅ FOLKFESTEN FÖR ATT TA TILLBAKA VÅRA FRIHETER OCH SKAPANDET AV EN ÄNNU BÄTTRE VÄRLD!

  https://odysee.com/@AussieFighter:8/%F0%9F%A7%A8-Urgent-Message!-1:e
  Christian Mack: URGENT MESSAGE To All Australian Teachers!!!

  • P.S.
   Notering: Intressant är att dagens “axelmakter” i Europa med stenhård totalitär regim – Österrike – Tyskland – Italien – Frankrike – får en alltmer ohållbar situation.
   Deras vinteroffensiv har kört fast och de kommer inte klara vårens Freedom Convoy rekyl särskilt länge – something´s gotta give.
   Hörde för övrigt precis nyss att Österrike kanske inte får igenom sina mandate-laws om inte vissa saker uppfylls… Verkar som det börjar falla där redan nu…
   GO TIME!!!
   D.S.

  • Sjupersjuper, men andra akten i den här tragi’komiska’ storyn vill jag se att det ska börja med preludiet massarresteringar; att alla ‘val’ i alla länder som ska hålla ‘val’, ställs in (heelt omöjligt att rösta på potentiella brottslingar, vilket ju med största sannolikhet de flesta är som ‘ska låta sig vjäljjas’..tvi vale); interimsregeringar väljs; fokus på rättsprocesserna; fortsatt jakt på saamtliga inblandade och rättsprocess mot dom; sanering runt det ststsfinansiellat läget i koordination med västvärldens länder; politisktekonomiskt o juridiskt avväpna ‘eu’ och släcka ned det tills västvärldens okorrupta representanter (Terhes et al i spetsen) vet vad som ska göras med det bygget. Tredje akten ska börja med seriösa diskussioner om direktdemokrati via beslutsfattande folkomröstningar; därefter kan parlament väljas o regering tillsättas. Fram till dess sitter den ickekorrupta interimsregeringen kvar. Fjärde akten,, vet ej

 • https://rumble.com/vtlaw1-freedom-convoy-canadian-truckers-inspire-the-world.html
  Freedom Convoy – Canadian Truckers Inspire the WORLD!
  Jag anser att detta är en äkta kanal och sammanfattar rätt bra min uppfattning om hela saken.
  Kampanjen är äkta men infiltratörer kommer försöka använda detta för sina egna syften.
  Detta är ett pågående slag i kriget.
  >>> UTESLUT DOCK ALDRIG MÖJLIGHETEN AV SEGER…. I SAY…LET´S ROLL….
   
  https://www.bitchute.com/video/vecOT0RqSkJg/
  https://www.bitchute.com/video/ZOSj79a97AiK/
  https://www.bitchute.com/video/LxYiBWOE5r6W/
   
  INFO: TRUCKER FREEDOM CONVOY WORLD WIDE 2022
  (SAMLING I BRYSSEL DEN 7 FEBRUARI 2022)
   
  SPRIDER SIG TILL:
  TYSKLAND
  USA
  AUSTRALIEN
  FRANKRIKE
  UNGERN
  BELGIEN
  FINLAND
  TJECKIEN
  ITALIEN
  BRASILIEN
  BOLIVIA
  OSV….
   
  Truckers are joining in Australia and Europe.
  The Canadian convoy has reportedly been joined by some American truckers and in Ontario, farmers came in tractors to show support.
  In Australia, the “2022 Official Convoy to Canberra” has more than 44,000 members on Facebook and more than 10,000 followers on Telegram as of Thursday. The group is planning to meet in the capital by Jan. 31 to protest vaccine mandates.
  European truckers are organizing to protest vaccine mandates as well. The European Convoy Telegram channel has more than 7,300 members. Truckers are organizing across Europe, including the Netherlands, France, Hungary and more, to converge on Brussels by Feb. 7.
   
  https://www.instagram.com/p/CZPkjcCsz1R/
   
  https://media.gettr.com/group14/getter/2022/01/28/05/9478771c-aeb0-56ad-21b6-9c31218647bc/0da78ada5695f41726be9562c9194ae6_500x0.jpg
   
  https://odysee.com/@Velyaminov:a/european_convoy:5
  European Convoy !
   
  https://t.me/FreedomEuro
   
  https://www.instagram.com/freedomconvoyeurope2022/
  freedomconvoyeurope2022

  • Nja, jag ser det snarast som en tidig spådom av någon som har tänkt till och “kopplat ihop punkterna”. jag tror ändå att detta är ett äkta uppror inte bara mot begränsningar utom även mot hela covidbedrägeriet och dess dolda syfte. Alla färska avslöjanden från vetenskapshållet samt all strypning av yttrandefrihet, tankefrihet, mötesfrihet, domsstolsutslag mm gör narrativet ohållbarbart över hela världen. Folk är förbannat nu och reser sig.

   • Simpsons, som styrs av världens reella makthavare, har långt i förväg förutsagt MÄNGDER av viktiga händelser, exempelvis 9/11 och att Trump skulle bli USA:s president.

    I den här videon visas hur attentatet 9/11 flaggades redan 1997 genom nian och tornen (men sedan missförstår den som gjort viedon symboliken med klockan. Naturligtvis ska klockan tolkas genom att utgå från urtavlans mitt. Från det perspektivet pekar timvisaren på en nia och minutvisaren på 11).
    https://www.youtube.com/watch?v=epwTghJYNm8

    När det gäller Simpsons förutsägelse år 2000 att Donald Trump skulle bli USA:s president så är följande föredrag uttömmande och dessutom visas många andra dolda sammanhang.
    https://www.youtube.com/watch?v=YkYaXJt7zkQ
    (The Trump Card (Updated) – Walter Veith in Copenhagen – October 2017)

    • Tack Hans, men du gör mig lite orolig i min måhända fortfarande naiva tro på mänskligheten. Man skulle kanske utbrista i Caesars påstådda kommentar när han mördades ”Et tu mi Brute?” Är då allt förutbestämt i politiken? Btw. jag lyssnade en del på Max Igan och såg filmen ”Zeitgeist” i originalversionen (på tyska) häromdagen. Klart intressant, oroande och ändå lite hoppfull på samma gång. Filmen (från 2012) blev dock lite för flummig mot slutet för min smak.

  • hehe…. ja, Trudeluu flydde genom fönstret strax innan dom anlände. Fruktansvärt patentiskt, raka motsatsen till en ledare. Undra vad dom lär sig på den där Klaus Shwab skolan, heder eller morale verkar iaf inte prioriteras.

  • Det ryktas att Trudå redan sjappat till Berlin. Även flykten är med på videon. Nästa blir till någon Kinesisk ghost-town?

 • Som vanligt attackerar ‘dom’ finanserna, snor folks kontanter. ‘GofundMe’ är med stor sannolikhet en ‘org’ startad av ‘dom’. Så återigen, “gör som vi vill el ni får inte tillgång till pengar”. Kan ha fel men tvivlar

 • Stalin, Mao, Hitler m fl var socialistiska DIKTATORER.
  Folket avsatte dem aldrig.
  Kan FOLKET göra det idag, 2022?

  • Absolut. korthuset har redan börjat rasa men de kommer försöka dra åt tumskruvarna ett tag till. Men ingen ska missbedöma folkets vrede.Det kan bli kaos och vi får dra åt svångremmen men det är det värt.

 • HELT OBEKRÄFTAT INFO – MEN INTRESSANT… (ibland går saker snabbt)
  Leanne Saxon har delat en länk
  19 min · 
  TRUD€AU TOOK A FLIGHT TO BERLlN 14 HOURS AGO?! FLlGHT CFC3112. ‍♂️✈️ R3gistrati0n number 15001
  https://www.radarbox.com/data/flights/CFC3112/1726790044
  Meaning: THERE IS N0 H€AD OF STATE IN C4NADA AT THE MOMENT! He’s fIeeing. First after the “he got the ‘r0na BS excuse, then he was rushed out of his home and moved to an” undiscI0sed Iocation”
  That would be the only logical concIusion right? Why else would ¢anada’s equivalent of AF1, fly to BerIin? 
  Good luck, PeopIe of Canada. Free at last. Take your Sovereignty back where it belongs. With You! The iIIegitim4te pri$on Warden has left the building ‍♂️
  Also, I’ve seen p0Iice and se¢urity not enfor¢ing m4sk m4nd4tes etc anymore: https://twitter.com/Kees71234/status/1487707518163988480
  This is the ¢anadi4n AF1, operated by the military, check here: 
  R3gistrati0n number 15001
  “the No. 001, is operated in a VlP configuration and charged with fIying the m0nar¢h, other members of the R0yaI FamiIy, the g0vernor generaI, the prime Minister and other high-ranking government officials and foreign dignitaries.” 
  https://en.m.wikipedia.org/…/Air_transports_of_heads_of…
  Also, I am seeing waIIs around western houses of “representatives” being built. In the Netherlands, right now as we speak, a gigantic wall is being built around parIiament. In g4rmany they have the same pIans. This has been pIanned longer before if I’m correct, but it does show that either they know what was about to happen, or they’re p4nicking. (tillägg av Mopping Up; för några veckor sedan réstes också en betongmur vid Vita Huset….)
  Check that out, here: https://twitter.com/JojoVri…/status/1487436699135361029…
  Revan Rising Nico Kraft

 • Jonas Lengstrand
  5 h  · 
  Här är den offentliga planen över Europa, var enade och följ. Skapa inte massa annat påhitt, då tappar vi syftet.
  Freedom Convoy
  Today
  Demonstrate and blockade as you personally see fit. Build momentum and share the movement
  February 7th
  Convoy to every capital in Europe
  Germans convoy to Berlin
  French convoy to Paris
  Italians to Rome
  So on and etc.
  February 14th
  Convoy to Brussels
  All of Europe converges on the capital of the EU to demand an end to tyrannical rule in the spirit of love and solidarity
  Roles of the demonstrators and organizers
  Support the Truck drivers with prepared meals and necessities
  Maintain a peaceful disposition no matter how much abuse is administered by authorities
  Maintain a cheerful attitude of hope and unity
  If you can’t attend an event then show your support along the convoy routes near you
  Key tenants
  This is not about vax or anti vax, it is about the people’s right to choose
  This is not about politics, this is about the freedom of the human race
  This is a peaceful action intended to bring about specific results:
  The permanent end to martial law, never again
  Right to travel freely without interference
  Right to choose your own health, wellness, personal decisions
  Right to free speech, never to be infringed
  Right to conduct business freely
  Right to individual sovereignty
  The right to maintain your national pride, human dignity, spiritual beliefs, and cultural traditions
   
  Inklistrat från <https://www.facebook.com/groups/413258173922985/permalink/415221523726650>&#160;

  • Väldigt väldigt bra, helt suveränt. Och här har vi ju planen, så nu ska det ‘ju’ inte vara några problem för insamlingsorganisationen att betala ut de ‘fryysta’ medlen, el hur GofundMe..

   • Kan du utveckla det, Kajsa. Kunde vara intressant eftersom vi är ganska många som är på g runt detta. Själv tror jag det möjligen kan ha börjat som en psyop men nu är så många involverade över så många länder och det har gått så fort, att jag är tveksam till att det kan ‘dirigeras fr centralt håll’,, men visst, osvuret är bäst

    • Det är väldigt svårt att genomskåda vad som är det egentliga syftet med dessa protester, eftersom de reella makthavarna i regel använder sig av Hegeliansk Dialektik.

     Hegeliansk Dialektik kan mycket kortfattat beskrivas på följande sätt:

     Genom att i hemlighet kontrollera båda sidor, A och B, i en konflikt kan det planerade resultatet, C, uppnås utan att utomstående iakttagare har en aning om hur det går till.

     A och B drar samordnat i olika riktningar med syftet att komma till C, men för den icke invigde ser set ut som en äkta kamp mellan A och B.

     Man kan likna det vid en uppgjord brottningsmatch – som i Amerikansk Wrestling.

     Denna metod används ofta inom politiken, där två block tycks strida mot varandra men i själva verket är samordnade som i dans. 

     Metoden tillskrivs den tyske fiölosofen Georg Wilhelm Friedrich Hegel, men den finns beskriven i “Krigskonsten Sun Tzu”, som utkom redan 1772. Då var Hegel endast två år.

     I inledningen till följande artikel berättar jag kort om “Krigskonsten Sun Tzu“:
     https://newsvoice.se/2021/06/granskning-av-katolska-kyrkan-del-5-ignatius-av-loyola-och-jesuitorden-som-ska-aterta-makten-at-pavedomet/

     • Bartoll skrev en artikel om det här där han visar den sedvanliga symboliken av bl.a. de tre sexorna. De flesta här på NV vet ju att de inte kan låta bli symboliken.
      https://bartoll.se/2022/01/staged-fr33dom-convoy-psy-op/

      Vem vet, kanske det började som en psyop. Men när massan väl börjar röra på sig kan det bli i en helt annan riktning än vad de hade tänkt sig, så länge massan är uppmärksam på de eftergifter som kommer erbjudas.

      • Säg den demonstration som inte är organiserad? Kan man inte hindra opposition, kan man i vart fall försöka påverka.

       Oppositionen går mot en ljus framtid, men inte av de orsaker vi kanske vill tro. I detta fall kommer för eller senare samma makt som stöder globalisterna även att stödja oppositionen (helgardering) i samma syfte som alltid: få till den ultimata crashen, helts också mellan två jämstarka parter. Detta då världskonflikterna aldrig får avstanna och gör dom det, skapar man bara artificiellt nya. Finns alltid god tillgång på självuppfyllda egon som kan inta maktens positioner när de gamla har blivit förbrukade. 

       • Tittar man t.ex. på WEF:s rätt omfattande planering för en förkylnings-reset så har de ju med precis alla områden ned på detaljnivå.

        Man kan nog lugnt utgå från att de varit lika minutiösa med planeringen av de grejer som inte redovisas. Sen tror jag knappast 50 tusen truckers är med på noterna eftersom det räcker med att ha folk på nyckelpositioner.

        De har planerat för den våta drömmen om världsherravälde i evigheter och då vill de nog lämna så lite åt slumpen som möjligt. Men sen är det alltid det där lilla oförutsedda man aldrig kan planera bort och det är väl den biten vi får hoppas på.

      • Men när de använder dessa symboler tycker jag själv det är lite suspekt precis på samma sätt som när individer flashar frimurartecken.

     • Jo känner till bägge författarna väl, synd bara att Hegels namn har fått figurera i ‘dom’ kretsarna. Menmen det är ju så ‘de’ gör, infesterar o korrumperar allt i princip ‘de’ kommer i närheten av

    • Det handlar om att se igenom the matrix. Att fokusera på och ta bort orsaken till det onda, det sataniska nätverket. Så länge som fokus ligger på att åtgärda symptomen, kommer orsaken finnas kvar. Långa lastbilskaravaner som blockerar livsmedelsförsörjningen…..
     De som kan gå på djupet, även på det spirituella planet, och verkligen förmår att se igen the matrix, the vetiko, kommer att förstå. https://www.youtube.com/channel/UCo2MsUivOR-3_tOnkQZrnnQ/videos

     • Precis, o det är det vi försöker göra här på forumet, som jag förstått det; matrixet har inte uppstått av sig självt utan är en konstruktion, men av vem, med vilka medel, varför, hur länge har det hållt på. Svaren på frågorna tror jag inte är jättesvåra faktiskt, bara det börjas i någorlunda rätt ände. Dvs att man konstaterar symtomen och därpå går på orsakskällan. Vad gäller metaperspektivet så kan det också vara en betydande faktor i det här sammanhanget, men dit tror jag man kommer (dvs om det är en faktor, vilket det ju ofta är) när pusselbitarna kommer mer på plats. Det är ju egentligen en form av diagnostisering av den samhällssituation vi ftf hamnat i, och för det lär det också finnas botemedel…

 • Det är möjligt att det starta som en psy op. Det ursprungliga meddelandet kändes konstlat. Men att alla skulle utföra denna psyop är ju helt osannolikt.

  Vi får väl se vad motdraget blir? “problem, reaction, solution”.

  Men enough is enough, tycker det är helt rätt. Det var ju längesen jag fick nog. Men jag har ju inte mycket att säga till om.

  Att go fund me fryser pengarna är ju ren stöld och borde polisanmälas så länge det inte är några konstigheter.

  • Att frysa pengarna är ju knappast någon stöld, de finns ju kvar. Har man haft utgifter så kan man ju äska ersättning för dom. Syftet är ju att pengar inte hamnar i fel fickor vilket brukar vara det vanliga. Jag tror på rent mjöl i påsen för en gångs skull.

   • Hmm, ne men ‘de’ fryser kanske tillgångarna för att konvojen ska dra sig tillbaka (fast då behöver ju inte konvojen pengarna..jo de har haft t ex stora bränsle- och andra utlägg fram till nu). Utpressning och bojkotter är ju en av ‘deras’ specialgrenar

  • Precis, tror det blivit för stort nu, banditerna kanske initierade detta med en liten snöboll men nu har det växt till en rejäl lavin. Tror inte bunkerdörrar- och parlamentsportar håller sträck..

 • Man kan ju hoppas att fler lämnar Facebook, Twitter, Youtube medflera….
  Jag har gjort det och ångrar mig inte en sekund!

 • https://rumble.com/vtlaw1-freedom-convoy-canadian-truckers-inspire-the-world.html
  Freedom Convoy – Canadian Truckers Inspire the WORLD!
  Jag anser att detta är en äkta kanal och sammanfattar rätt bra min uppfattning om hela saken.
  Kampanjen är äkta men infiltratörer kommer försöka använda detta för sina egna syften.
  Detta är ett pågående slag i kriget.
  >>> UTESLUT DOCK ALDRIG MÖJLIGHETEN AV SEGER…. I SAY…LET´S ROLL….
   
  https://www.bitchute.com/video/vecOT0RqSkJg/
  https://www.bitchute.com/video/ZOSj79a97AiK/
  https://www.bitchute.com/video/LxYiBWOE5r6W/
   
  INFO: TRUCKER FREEDOM CONVOY WORLD WIDE 2022
  (SAMLING I BRYSSEL DEN 7 FEBRUARI 2022)
   
  SPRIDER SIG TILL:
  TYSKLAND
  USA
  AUSTRALIEN
  FRANKRIKE
  UNGERN
  BELGIEN
  FINLAND
  TJECKIEN
  ITALIEN
  BRASILIEN
  BOLIVIA
  OSV….
   
  Truckers are joining in Australia and Europe.
  The Canadian convoy has reportedly been joined by some American truckers and in Ontario, farmers came in tractors to show support.
  In Australia, the “2022 Official Convoy to Canberra” has more than 44,000 members on Facebook and more than 10,000 followers on Telegram as of Thursday. The group is planning to meet in the capital by Jan. 31 to protest vaccine mandates.
  European truckers are organizing to protest vaccine mandates as well. The European Convoy Telegram channel has more than 7,300 members. Truckers are organizing across Europe, including the Netherlands, France, Hungary and more, to converge on Brussels by Feb. 7.
   
  https://www.instagram.com/p/CZPkjcCsz1R/
   
  https://media.gettr.com/group14/getter/2022/01/28/05/9478771c-aeb0-56ad-21b6-9c31218647bc/0da78ada5695f41726be9562c9194ae6_500x0.jpg
   
  https://odysee.com/@Velyaminov:a/european_convoy:5
  European Convoy !
   
  https://t.me/FreedomEuro
   
  https://www.instagram.com/freedomconvoyeurope2022/
  freedomconvoyeurope2022

  • Nja, jag ser det snarast som en tidig spådom av någon som har tänkt till och “kopplat ihop punkterna”. jag tror ändå att detta är ett äkta uppror inte bara mot begränsningar utom även mot hela covidbedrägeriet och dess dolda syfte. Alla färska avslöjanden från vetenskapshållet samt all strypning av yttrandefrihet, tankefrihet, mötesfrihet, domsstolsutslag mm gör narrativet ohållbarbart över hela världen. Folk är förbannat nu och reser sig.

   • Simpsons, som styrs av världens reella makthavare, har långt i förväg förutsagt MÄNGDER av viktiga händelser, exempelvis 9/11 och att Trump skulle bli USA:s president.

    I den här videon visas hur attentatet 9/11 flaggades redan 1997 genom nian och tornen (men sedan missförstår den som gjort viedon symboliken med klockan. Naturligtvis ska klockan tolkas genom att utgå från urtavlans mitt. Från det perspektivet pekar timvisaren på en nia och minutvisaren på 11).
    https://www.youtube.com/watch?v=epwTghJYNm8

    När det gäller Simpsons förutsägelse år 2000 att Donald Trump skulle bli USA:s president så är följande föredrag uttömmande och dessutom visas många andra dolda sammanhang.
    https://www.youtube.com/watch?v=YkYaXJt7zkQ
    (The Trump Card (Updated) – Walter Veith in Copenhagen – October 2017)

    • Tack Hans, men du gör mig lite orolig i min måhända fortfarande naiva tro på mänskligheten. Man skulle kanske utbrista i Caesars påstådda kommentar när han mördades “Et tu mi Brute?” Är då allt förutbestämt i politiken? Btw. jag lyssnade en del på Max Igan och såg filmen “Zeitgeist” i originalversionen (på tyska) häromdagen. Klart intressant, oroande och ändå lite hoppfull på samma gång. Filmen (från 2012) blev dock lite för flummig mot slutet för min smak.

  • hehe…. ja, Trudeluu flydde genom fönstret strax innan dom anlände. Fruktansvärt patentiskt, raka motsatsen till en ledare. Undra vad dom lär sig på den där Klaus Shwab skolan, heder eller morale verkar iaf inte prioriteras.

  • Det ryktas att Trudå redan sjappat till Berlin. Även flykten är med på videon. Nästa blir till någon Kinesisk ghost-town?

 • Som vanligt attackerar ‘dom’ finanserna, snor folks kontanter. ‘GofundMe’ är med stor sannolikhet en ‘org’ startad av ‘dom’. Så återigen, “gör som vi vill el ni får inte tillgång till pengar”. Kan ha fel men tvivlar

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *