Hälsomyndighet diskuterade 2019 hur ett “kinavirus” kan nyttjas för att öka vaccinerandet i USA

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 15 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Pearson Sharp. Foto: OAN.com

Anthony Fauci och tjänstemän från den amerikanska hälsomyndigheten US Department of Health & Human Services (HHS) diskuterade under en konferens användning av ett nytt potentiellt virus från Kina för att upprätthålla vaccinationsprogrammen i USA.

Videon från konferensen blev känd redan i oktober 2019, men är högaktuell efter att en rad av misstankar de senaste månaderna väckts mot dr Anthony Fauci och hans inblandning och finansiering av så kallade gain of function-studier i Wuhan, Kina.

Gain of function-studierna handlade om att utveckla mer virulenta virus det vill säga virus som är mer smittsamma och mer skadliga.

Pearson Sharp på kanalen One America News Network rapporterar med en sarkastisk ton.

Text: NewsVoice | OAN på Rumble

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Fauci törs spela den rollen därför att det handlar om en förestående bankkris.
  Han har hela oligarkin bakom sig för att leda bort uppmärksamheten från bankerna som just innan hade räddats (bailed out) av FED med $4.5 Biljoner
  trots att det inte nämndes i medierna
  Enligt Michael Hudson gav Covid en möjlighet att skylla ekonomiska problem på pandemin.
  https://www.unz.com/mhudson/what-is-causing-so-much-inflation/
  …..
  Jag gissar att
  Alla dramatiska händelser nu – Ukraina etc – har med den tänkbara kollapsen att göra. Västvärldens politiker är därför villiga att spela högt även med krig som konsekvens.
  Årgångsviner och kockvirtuoser vankas det nog i skyddsrummen för Vip-folket.
  Och enligt DR Strangelove (och Beachboys) ten girls for every boy så att elitboysen kan fortplanta sina gener. Men det var förstås på 60-talet

  Vilken temperatur har dom i djupt liggande skyddsrum?
  Om man är på 1 km djup under jordskorpan är temperaturen runt 25 grader
  15 grader på 500ms djup.
  ……..

  Hudson påstår inte att Covid var avsiktligt men det tror nog många andra.
  Och då följer det helt naturligt att skyllandet på Kina var inplanerat
  Med den ena handen avråder väst från gainoffunction med andra handen sätter dom den i verket

 • Det borde upprättas en tribunal i Sverige där Lövén, Hallengren folk hälsomyndigheten, ja alla som tjatat hål i huvudet på folk att dom skall vaccinera sig . Fri vilja jo tack, även läkare och hela politiker packet. I tribunalen skall sedan dömas vilka som skall anses ha störst ansvar och skickas till domstolen i Haag i handbojor. Mördare som vägrat att leverera Ivermectin som skulle räddat livet på i alla fall 80% av dödsfallen. Det är vi ovaccinerade som får ta konsekvenserna senare när alla Vaccin pundare blir sjuka. Än i dag kan jag läsa om x antal nya dödsfall. VARFÖR kan dom inte få rätt medicin, samt det måste bli ett stopp på alla lögner, jag glömde lägga till alla sk journalister som också är delaktiga i detta massmord.

  • Tack för att du får mig att känna mig lite mindre ensam i mina tankar. Men gick det bra att t.ex. runda grundlag via ett grundlagsvidrigt undantag borde det även kunna gå att ändra på lagen så vi kan hänga de skyldiga på svensk mark.

   Sen mördade läkare gamla människor med andningshämmande morfin och Midazolam för att få upp statistiken till pandemiproportioner. Samtidigt som t.ex. fältsjukhuset i Stockholm stod helt tomt utan att ha tagit emot en enda patient fram till att det revs.

   Dessa dödsänglar i vit rock mördade inte på eget bevåg utan dessa order kom uppifrån där Stefan Löfven och Lena Hallengren var de ytterst ansvariga. Det skedde precis samma sak i t.ex. England där de morden var väl förberedda via större förhandsinköp av andningshämmande Midazolam. Borde inte vara så svårt att hitta det pappersspåret även i Sverige såvida regeringens hemlighetsstämpel inte återigen gått som en lärkvinge.

  • Ja, jag instämmer fullständigt i det. Det är inte över förrän samtliga, som nu diskvalificerat som ‘befattningshavare’, har rättsprövats. Skulle även gärna se att det skedde via deras egen sk undantagslag, dvs så Folket kan välja lämplig straffsats (i direkt bestämmande folkomröstning) åt dessa…som valt att fullständigt åsidosätta allt normalt som ingår i en demokrati och i ett samhällskontrakt. Dessa individer kommer snart ‘gå in i sin valrörelse’ som om inget hänt och i den absoluta ‘förvissningen’ att ‘folk glömmer’. Nej, de ska inte kunna återta ngn beslutsfattarposition någongång igen. Och nej iinget ska förglömmas, inget ska åsidosättas av rättskipning och inget är klart förrän samtliga involverade bevistat en rättssal. Jag hoppas ngn kompetent juristgrupp kan ta sig an det

 • Riktigt vidrigt, nu ser det dessutom ut att gå riktigt illa. Nödläge i Italien, även EMA går nu ut och varnar för injektionerna. Vi får hoppas att det inte blir så illa som det verkar. Stackars alla inom sjukvården, alla äldre. Oförlåteligt svek.

  Här är deras senaste presskonferens, Christian Terhes skulle komma på frihetsmarschen den 22/01-22 hörde jag.

  https://www.europereloaded.com/courageous-european-mps-give-their-first-press-conference-of-2022/

 • Tack för den..Blir det snart inte ett massivt uppvaknande, blir jag förvånad,, mkt förvånad. Kommer lämna över informationen till iallafall 20 pers, och hoppas de sprider till 2 upphöjt till 20..

  • Jepp. Det är väldigt riskabel politik som bedrivs, det skapar betydligt fler frågetecken än utropstecken. Däremot är det ju dumt hur läkemedelsindustrin är uppbyggd, det är ju många som vill och vågar med av ekonmoiska skäl inte kan.

 • Det enda dessa oligarker begriper är att sno pengar på lättaste sätt, därför bör världen se över vinstfördelningen av BigPharmas vinster. En progressiv skala vore kanske lämplig där vinster skall återföras till dem som vinsterna emanerar från.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *