Hälsomyndighet diskuterade 2019 hur ett kinavirus kan nyttjas för att öka vaccinerandet i USA

publicerad 15 januari 2022
- av NewsVoice
Pearson Sharp. Foto: OAN.com

VÄRLDEN. Anthony Fauci och tjänstemän från den amerikanska hälsomyndigheten US Department of Health & Human Services (HHS) diskuterade under en konferens användning av ett nytt potentiellt virus från Kina för att upprätthålla vaccinationsprogrammen i USA.

Videon från konferensen blev känd redan i oktober 2019, men är högaktuell efter att en rad av misstankar de senaste månaderna väckts mot dr Anthony Fauci och hans inblandning och finansiering av så kallade gain of function-studier i Wuhan, Kina.

Gain of function-studierna handlade om att utveckla mer virulenta virus det vill säga virus som är mer smittsamma och mer skadliga.

Pearson Sharp på kanalen One America News Network rapporterar med en sarkastisk ton.

Text: NewsVoice | OAN på Rumble

Relaterat