Hälsomyndighet diskuterade 2019 hur ett kinavirus kan nyttjas för att öka vaccinerandet i USA

14

VÄRLDEN. Anthony Fauci och tjänstemän från den amerikanska hälsomyndigheten US Department of Health & Human Services (HHS) diskuterade under en konferens användning av ett nytt potentiellt virus från Kina för att upprätthålla vaccinationsprogrammen i USA.

Videon från konferensen blev känd redan i oktober 2019, men är högaktuell efter att en rad av misstankar de senaste månaderna väckts mot dr Anthony Fauci och hans inblandning och finansiering av så kallade gain of function-studier i Wuhan, Kina.

Gain of function-studierna handlade om att utveckla mer virulenta virus det vill säga virus som är mer smittsamma och mer skadliga.

Pearson Sharp på kanalen One America News Network rapporterar med en sarkastisk ton.

Text: NewsVoice | OAN på Rumble

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

14 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
17 januari 2022 kl 07:47

Fauci törs spela den rollen därför att det handlar om en förestående bankkris.
Han har hela oligarkin bakom sig för att leda bort uppmärksamheten från bankerna som just innan hade räddats (bailed out) av FED med $4.5 Biljoner
trots att det inte nämndes i medierna
Enligt Michael Hudson gav Covid en möjlighet att skylla ekonomiska problem på pandemin.
https://www.unz.com/mhudson/what-is-causing-so-much-inflation/
…..
Jag gissar att
Alla dramatiska händelser nu – Ukraina etc – har med den tänkbara kollapsen att göra. Västvärldens politiker är därför villiga att spela högt även med krig som konsekvens.
Årgångsviner och kockvirtuoser vankas det nog i skyddsrummen för Vip-folket.
Och enligt DR Strangelove (och Beachboys) ten girls for every boy så att elitboysen kan fortplanta sina gener. Men det var förstås på 60-talet

Vilken temperatur har dom i djupt liggande skyddsrum?
Om man är på 1 km djup under jordskorpan är temperaturen runt 25 grader
15 grader på 500ms djup.
……..

Hudson påstår inte att Covid var avsiktligt men det tror nog många andra.
Och då följer det helt naturligt att skyllandet på Kina var inplanerat
Med den ena handen avråder väst från gainoffunction med andra handen sätter dom den i verket

Mitch Axlrod
Mitch Axlrod
Gäst
16 januari 2022 kl 10:42

Det borde upprättas en tribunal i Sverige där Lövén, Hallengren folk hälsomyndigheten, ja alla som tjatat hål i huvudet på folk att dom skall vaccinera sig . Fri vilja jo tack, även läkare och hela politiker packet. I tribunalen skall sedan dömas vilka som skall anses ha störst ansvar och skickas till domstolen i Haag i handbojor. Mördare som vägrat att leverera Ivermectin som skulle räddat livet på i alla fall 80% av dödsfallen. Det är vi ovaccinerade som får ta konsekvenserna senare när alla Vaccin pundare blir sjuka. Än i dag kan jag läsa om x antal nya dödsfall. VARFÖR kan dom inte få rätt medicin, samt det måste bli ett stopp på alla lögner, jag glömde lägga till alla sk journalister som också är delaktiga i detta massmord.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Mitch Axlrod
16 januari 2022 kl 11:46

Tack för att du får mig att känna mig lite mindre ensam i mina tankar. Men gick det bra att t.ex. runda grundlag via ett grundlagsvidrigt undantag borde det även kunna gå att ändra på lagen så vi kan hänga de skyldiga på svensk mark.

Sen mördade läkare gamla människor med andningshämmande morfin och Midazolam för att få upp statistiken till pandemiproportioner. Samtidigt som t.ex. fältsjukhuset i Stockholm stod helt tomt utan att ha tagit emot en enda patient fram till att det revs.

Dessa dödsänglar i vit rock mördade inte på eget bevåg utan dessa order kom uppifrån där Stefan Löfven och Lena Hallengren var de ytterst ansvariga. Det skedde precis samma sak i t.ex. England där de morden var väl förberedda via större förhandsinköp av andningshämmande Midazolam. Borde inte vara så svårt att hitta det pappersspåret även i Sverige såvida regeringens hemlighetsstämpel inte återigen gått som en lärkvinge.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Mitch Axlrod
16 januari 2022 kl 12:43

vaccinpundare,, hehe kanonbegrepp

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Mitch Axlrod
17 januari 2022 kl 01:33

Ja, jag instämmer fullständigt i det. Det är inte över förrän samtliga, som nu diskvalificerat som ‘befattningshavare’, har rättsprövats. Skulle även gärna se att det skedde via deras egen sk undantagslag, dvs så Folket kan välja lämplig straffsats (i direkt bestämmande folkomröstning) åt dessa…som valt att fullständigt åsidosätta allt normalt som ingår i en demokrati och i ett samhällskontrakt. Dessa individer kommer snart ‘gå in i sin valrörelse’ som om inget hänt och i den absoluta ‘förvissningen’ att ‘folk glömmer’. Nej, de ska inte kunna återta ngn beslutsfattarposition någongång igen. Och nej iinget ska förglömmas, inget ska åsidosättas av rättskipning och inget är klart förrän samtliga involverade bevistat en rättssal. Jag hoppas ngn kompetent juristgrupp kan ta sig an det

Mitch Axlrod
Mitch Axlrod
Gäst
16 januari 2022 kl 10:25

Hur länge skall Fauci och Gates få hålla på, ställ upp dom mot en mur. Dom ligger bakom miljontals döda

Ludviksson Ben
Ludviksson Ben
Gäst
15 januari 2022 kl 17:59

Se denna nya med DR. DAVID MARTIN

[DR. DAVID MARTIN: COVID REVEALED]

https://www.bitchute.com/video/4JNpu7nLtgRS/

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
15 januari 2022 kl 16:42

Hur var det egentligen med virus? Se hela denna video:
Conversations with Dr. Cowan & Friends| Ep 44: Christine Massey https://www.bitchute.com/video/fBN2S8mR6ipP/

PatrikD
Patrik
15 januari 2022 kl 15:25

Riktigt vidrigt, nu ser det dessutom ut att gå riktigt illa. Nödläge i Italien, även EMA går nu ut och varnar för injektionerna. Vi får hoppas att det inte blir så illa som det verkar. Stackars alla inom sjukvården, alla äldre. Oförlåteligt svek.

Här är deras senaste presskonferens, Christian Terhes skulle komma på frihetsmarschen den 22/01-22 hörde jag.

https://www.europereloaded.com/courageous-european-mps-give-their-first-press-conference-of-2022/

robert öjefors
Reply to  Patrik
15 januari 2022 kl 18:10

Christian Terhes,är nog en av europas bästa europaparlamentariker,jag högaktar den mannen!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
15 januari 2022 kl 13:45

Tack för den..Blir det snart inte ett massivt uppvaknande, blir jag förvånad,, mkt förvånad. Kommer lämna över informationen till iallafall 20 pers, och hoppas de sprider till 2 upphöjt till 20..

PatrikD
Patrik
Reply to  jonnyjonson
15 januari 2022 kl 16:36

Jepp. Det är väldigt riskabel politik som bedrivs, det skapar betydligt fler frågetecken än utropstecken. Däremot är det ju dumt hur läkemedelsindustrin är uppbyggd, det är ju många som vill och vågar med av ekonmoiska skäl inte kan.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
15 januari 2022 kl 13:42

Det enda dessa oligarker begriper är att sno pengar på lättaste sätt, därför bör världen se över vinstfördelningen av BigPharmas vinster. En progressiv skala vore kanske lämplig där vinster skall återföras till dem som vinsterna emanerar från.

G. Lundgren
G. Lundgren
Gäst
Reply to  Å. Södergren
23 januari 2022 kl 12:18

En superbra idé!