Margareta Skantze: Vem är Anthony Fauci? Robert F Kennedy Jr kan ha svaret

Margareta Skantze är frilansande dramatiker, regissör och föreläsare med ett tjugoårigt förflutet vid Sveriges Radio som producent av kulturprogram. Sedan år 1979 är hon bosatt i Karlskrona i Blekinge.
publicerad 30 november 2021
- Margareta Skantze
Anthony Fauci. Foto: usatoday.com

LITTERATUR. Anthony Fauci är en av världens mäktigaste män. Sedan år 1984 är han chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) och har under ett halvt sekel styrt hälsopolitiken såväl i USA som globalt. Han har varit rådgivare för varje amerikansk president sedan Ronald Reagan.

Text: Margareta Skantze | Denna artikel refuserades/ignorerades av både DN och SvD

Fauci är arkitekten bakom den världsvida hanteringen av coronapandemin. The New Yorker och The New York Times utnämner Anthony Fauci till en av de mest betrodda medicinska personerna i USA.

I den nyligen utkomna boken: The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health av Robert F. Kennedy Jr ges en långt mörkare bild av Anthony Fauci. Här beskrivs han som en fullständigt hänsynslös maktspelare som sålt ut USA:s hälsovård till läkemedelsindustrin och själv berikat sig med penningsummor som ligger bortom vår fattningsförmåga.

Anthony Fauci har högre lön än president Joe Biden

Hans årsinkomst på 437 000 dollar är högre än den amerikanske presidentens. Till detta kommer inkomsterna från alla de läkemedelspatent och de royalties som han tillskansat sig under samarbetet med läkemedelsindustrin. Under åren 2009-2016 godkändes över 200 läkemedel av FDA, som alla ingick i hans eget affärsimperium.

ArcanumSkolan 2024

Som chef för NIAID förfogar Anthony Fauci årligen över 6.1 miljarder dollar i form av statliga bidrag avsedda för forskning. Till detta kommer 1,6 miljarder från försvarsmakten för forskning kring biologiska stridsmedel. Via NIAID slussas dessa skattepengar till läkemedelsbolagen.

Testerna för att godkänna läkemedel utförs vid universiteten, som erhåller rikliga bidrag från NIAID för sitt arbete. De blir därigenom ekonomiskt beroende av Anthony Faucis välvilja. I den kommitté som ger det slutliga godkännandet, VRBPAC (Vaccines and Related Biological Product Advisory Committe), sitter idel akademiker från dessa universitet.

De har hittills inte underkänt ett enda läkemedel, utan går helt och hållet i Anthony Faucis ledband. Samma sak gäller de vetenskapliga experter som syns i etablerad media, som CNN.

Robert F. Kennedy Jr. Photo: Own work. License: Wikimedia Commons,CC BY-SA 4.0
Bild: Robert F. Kennedy Jr. Fotolicens: Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0

Bokens författare Robert F Kennedy Jr är son till den mördade senatorn Robert Kennedy och brorson till den likaledes mördade presidenten John F Kennedy. Han är utbildad jurist med fokus på miljöfrågor. Under 2000-talet väcktes hans intresse för bruket av kvicksilver som konserveringsmedel i barnvaccin.

Detta ledde i sin tur till hans engagemang i frågor gällande den ständigt ökande mängden vaccin som amerikanska barn inympas med från späd ålder. År 2016 bildade han World Mercury Project, som två år senare fick namnet Children’s Health Defense.

Ronald Reagan gav läkemedelsindustrin åtalsfrihet för skadliga bieffekter och dödsfall orsakade av barnvaccin

Vaccineringen tog fartRonald Reagan år 1986 godkände National Childhood Vaccine Injury Act (NCVIA) som gav läkemedelsindustrin åtalsfrihet gällande skadliga bieffekter och dödsfall orsakade av barnvaccin.

Robert F Kennedy Jr konstaterar att det samtidigt uppstod en mängd nya tidigare okända sjukdomstillstånd: autism, matallergier, Tourettes syndrom, narkolepsi, ADHD, försenad talutveckling, ledgångsreumatism, cancer, typ1-diabetes och en rad andra autoimmuna sjukdomar.

Anthony Fauci smutskastar forskning på biverkningar

Han påpekar att alla dessa sjukdomar numera anges som möjlig biverkan på vaccinens bipacksedlar, vilket han menar utgör en form av medgivande om att detta samband existerar. Som ytterligare en tänkbar faktor bakom dessa nya sjukdomar nämner han den ökande användningen av bekämpningsmedlet glyfosat.

Han anklagar Anthony Fauci för att han underlåtit att undersöka orsaken till alla dessa nya sjukdomar, utan i stället aktivt förhindrar och smutskastar sådan forskning.

Robert F Kennedy Jr har en intressant teori rörande kampanjen för att vaccinera barn mot Covid-19. Han anlägger en juridisk aspekt på frågan och menar att målet för läkemedelsbolagen är att undvika risken för en stor och förödande skadeståndsprocess.

Än så länge har vaccinen bara ett nödgodkännande och det är således möjligt att väcka åtal mot tillverkarna med anledning av alla de skador som uppstått, men om vaccinen accepteras som obligatoriska för barn innebär det att läkemedelsbolagen befrias från möjligheten till åtal enligt den lag som antogs år 1986. När CDC väl godkänt vaccinen för barn innebär detta att de per automatik även godkänns för vuxna.

Robert F Kennedy Jr summerar: 26 miljoner amerikanska barn (under 18 år) kommer att injiceras med ett vaccin som testats på 1 300 barn med katastrofala resultat.

År 2000 ingick Anthony Fauci ett inofficiellt partnerskap med Bill Gates bekräftat genom ett handslag i dennes privata villa i Seattle. Så inleddes deras samarbete med syftet att få kontroll över den globala vaccinmarknaden.

Robert F. Kennedy Jr visar hur de använt sin makt över medierna, över vetenskapsjournalister, myndigheter och ideella organisationer, internationella underrättelseorganisationer och namnkunniga forskare och läkare för att bombardera allmänheten med skräckpropaganda om hur farligt och smittsamt Covid-19 är samtidigt som de tystar all debatt och censurerar oliktänkande. Han anklagar Anthony Fauci för att medvetet ha förorsakat hundratusentals människors död i Covid-19 genom att beställa vetenskapliga rapporter som smutskastar verksamma läkemedel som ivermektin och hydroxiklorokin.

The Real Anthony Fauci bygger på omfattande studier och innehåller över 2000 referenser. Boken har förbigåtts med tystnad av etablerade medier, men har trots detta slagit försäljningsrekord hos nätbokhandeln Amazon.

En förklaring till detta stora publika genomslag är sannolikt den nimbus som omger namnet Kennedy i USA. Många äldre amerikaner minns ännu hur den fjortonårige Robert F Kennedy Jr var med och bar sin fars kista till graven.

Han ses idag som en av de viktigaste frontgestalterna i kampen för The Great Awakening, det Stora Uppvaknandet, en kamp för att USA ska återfinna sin förlorade identitet och åter bli ett land präglat av den amerikanska konstitutionens högt ställda ideal.

Text: Margareta Skantze

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Fauci Invested in Chinese Companies With Ties to Beijing Through Fund, According to Financial Disclosures

  “Dr. Anthony Fauci invested in the Chinese regime’s corporate “national champions,” large Chinese companies that advance Beijing’s interests and benefit from state policies, in a 2020 investment portfolio, according to recently disclosed financial records.”

  https://www.theepochtimes.com/fauci-invested-in-chinese-companies-with-ties-to-beijing-according-to-financial-disclosures_4217809.html

 • Fauci Invested in Chinese Companies With Ties to Beijing Through Fund, According to Financial Disclosures

  “Dr. Anthony Fauci invested in the Chinese regime’s corporate “national champions,” large Chinese companies that advance Beijing’s interests and benefit from state policies, in a 2020 investment portfolio, according to recently disclosed financial records.”

  https://www.theepochtimes.com/fauci-invested-in-chinese-companies-with-ties-to-beijing-according-to-financial-disclosures_4217809.html

 • Hej. Jag har läst massor av vad så kallade alternativa källor säger om SARS-CoV-2, pandemin och vaccineringen.
  Jag har också tagit del av vad som står i så kallade vanliga media, myndigheter och från dem som förespråkar hårdare tag mot pandemin.
  Och jag har gjort som min vän som förespråkar att sanningen om pandemin kommer från alternativa media. Försökt lyssna på alla.

  Oavsett var sanningen finns så är det helt klart att skräckpropagandan kommer från vaccinations motståndarna, som just beskyller myndigheterna att sprida skräck.

  Jag känner ingen som vaccinerat sig pågrund av skräck utan de har fattat ett beslut på de för och nackdelar som framkommer i den allmänna debatten.

  Det finns en hel de i det de alternativa medierna framför men det är allt för mycket rent ut sagt skit snack som döljer några vettiga åsikter.

  • Nej Mats!

   Jag tycker att det är respektlöst att kalla “vaccin” folkmord och lidande för skitsnack.
   Det meningslösa invalidiserandet av människor och mördandet är redan synligt fruktansvärt trots att de ansvariga folkmördarna fortfarande kontrollerar media.

   Statistik för biverkningar av covidvaccin – uppdaterad 2021-11-24 (V47)
   https://checkfact.org/statistik-biverkningar-covidvaccin/

   Folkmord
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Folkmord

  • Det enda du behöver fråga dig är sedan när stat, politiker, “myndigheter”,läkemedelsbolag och media står på den enskilda människans sida. Staten ,dess medlöpare och stormtrupper är den enskilda, fria människans fiende. Vilket alla som inte hjärntvättats till slavmentalitet inser.

  • Det finns ett uttryck på tyska som är nästan oöversättbart och som jag ytterst sällan använder, men för dig ska jag göra ett undantag:

   – Bist du so doof, oder tust du nur so?

 • Hej. Jag har läst massor av vad så kallade alternativa källor säger om SARS-CoV-2, pandemin och vaccineringen.
  Jag har också tagit del av vad som står i så kallade vanliga media, myndigheter och från dem som förespråkar hårdare tag mot pandemin.
  Och jag har gjort som min vän som förespråkar att sanningen om pandemin kommer från alternativa media. Försökt lyssna på alla.

  Oavsett var sanningen finns så är det helt klart att skräckpropagandan kommer från vaccinations motståndarna, som just beskyller myndigheterna att sprida skräck.

  Jag känner ingen som vaccinerat sig pågrund av skräck utan de har fattat ett beslut på de för och nackdelar som framkommer i den allmänna debatten.

  Det finns en hel de i det de alternativa medierna framför men det är allt för mycket rent ut sagt skit snack som döljer några vettiga åsikter.

  • Nej Mats!

   Jag tycker att det är respektlöst att kalla “vaccin” folkmord och lidande för skitsnack.
   Det meningslösa invalidiserandet av människor och mördandet är redan synligt fruktansvärt trots att de ansvariga folkmördarna fortfarande kontrollerar media.

   Statistik för biverkningar av covidvaccin – uppdaterad 2021-11-24 (V47)
   https://checkfact.org/statistik-biverkningar-covidvaccin/

   Folkmord
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Folkmord

  • Det enda du behöver fråga dig är sedan när stat, politiker, “myndigheter”,läkemedelsbolag och media står på den enskilda människans sida. Staten ,dess medlöpare och stormtrupper är den enskilda, fria människans fiende. Vilket alla som inte hjärntvättats till slavmentalitet inser.

  • Det finns ett uttryck på tyska som är nästan oöversättbart och som jag ytterst sällan använder, men för dig ska jag göra ett undantag:

   – Bist du so doof, oder tust du nur so?

 • Dr Anthony Fauci – eller dödsängeln Operation Disclosure |
  
  By David Lifschultz, Contributing Writer
  David Lifschultz
  THE LIFSCHULTZ ORGANIZATION
  DAVID@LIFSCHULTZORGANIZATION.COM

  October 14, 2021
  Komplimanger från Lifschultz-organisationen som grundades 1899
  Vi hävdar att doktor Anthony Fauci är värre än en dödsängel (Todesengel på tyska) än nationalsocialistläkaren Josef Mengele.

  Som vi tidigare har skrivit, ansågs Megeles forskning av OSS vara mycket betydelsefull. Som en del av OSS Operation Paperclip blev Mengele i gengäld räddad för att förklara sina experiment, och fick frihet i Sydamerika där han dog medan han simmade vid 67 års ålder.

  Själva experimenten var autentiska, men det faktum att de patienter som man då experimenterade på, gav inte sitt samtycke, vilket var en korrekt grund för åtal vid Nürnbergrättegången.

  Omfattningen av tvånget från Dr. Anthony Fauci i USA där hundratals miljoner amerikaner tvingas acceptera ett genetiskt vaccin som dödar miljoner människor runt om i världen utgör ett brott mot mänskligheten som är unikt i sin enormitet. Detta behandlas i studien nedan i detalj.

  https://bakomkulisserna.biz/2021/10/15/dr-anthony-fauci-eller-dodsangeln/

 • Dr Anthony Fauci – eller dödsängeln Operation Disclosure |

  By David Lifschultz, Contributing Writer
  David Lifschultz
  THE LIFSCHULTZ ORGANIZATION
  DAVID@LIFSCHULTZORGANIZATION.COM

  October 14, 2021
  Komplimanger från Lifschultz-organisationen som grundades 1899
  Vi hävdar att doktor Anthony Fauci är värre än en dödsängel (Todesengel på tyska) än nationalsocialistläkaren Josef Mengele.

  Som vi tidigare har skrivit, ansågs Megeles forskning av OSS vara mycket betydelsefull. Som en del av OSS Operation Paperclip blev Mengele i gengäld räddad för att förklara sina experiment, och fick frihet i Sydamerika där han dog medan han simmade vid 67 års ålder.

  Själva experimenten var autentiska, men det faktum att de patienter som man då experimenterade på, gav inte sitt samtycke, vilket var en korrekt grund för åtal vid Nürnbergrättegången.

  Omfattningen av tvånget från Dr. Anthony Fauci i USA där hundratals miljoner amerikaner tvingas acceptera ett genetiskt vaccin som dödar miljoner människor runt om i världen utgör ett brott mot mänskligheten som är unikt i sin enormitet. Detta behandlas i studien nedan i detalj.

  https://bakomkulisserna.biz/2021/10/15/dr-anthony-fauci-eller-dodsangeln/

 • The rise of Faucism!

  Faucistpass, en spruta var 5e månad, täcka för andningsvägarna, smörja in sig med gifter 5grr om dagen osv.

  Bra boktips!

  Som alla fascistiska rörelser, ja mer eller mindre alla ideologier används väl i slutändan mer eller mindre för att förtrycka folket, så behövs ju en frontfigur.

  Men hade ju varit intressant att veta vem han jobbar för, om det inte finns någon liten spillivink där bakom kanske?

  Och ibland undrar man om inte Islam har en poäng ändå? Vore det så hemskt om vissa individer, inga namn nämnda, skulle stenas till döds? Bara en tanke alltså, inget förslag!

  En liten “jab” från varje person som lemlästats av genmodifieringsprogrammet.
  Bara en liten sten, utan kända bieffekter naturligtvis, säkert och effektivt.
  Men det blir väl några stycken?

 • The rise of Faucism!

  Faucistpass, en spruta var 5e månad, täcka för andningsvägarna, smörja in sig med gifter 5grr om dagen osv.

  Bra boktips!

  Som alla fascistiska rörelser, ja mer eller mindre alla ideologier används väl i slutändan mer eller mindre för att förtrycka folket, så behövs ju en frontfigur.

  Men hade ju varit intressant att veta vem han jobbar för, om det inte finns någon liten spillivink där bakom kanske?

  Och ibland undrar man om inte Islam har en poäng ändå? Vore det så hemskt om vissa individer, inga namn nämnda, skulle stenas till döds? Bara en tanke alltså, inget förslag!

  En liten “jab” från varje person som lemlästats av genmodifieringsprogrammet.
  Bara en liten sten, utan kända bieffekter naturligtvis, säkert och effektivt.
  Men det blir väl några stycken?

 • ‘fauci’ r iingenting mer än en sk lakej, dock en mkt…ajajdå ‘person’, därför funkar ‘han’ för ‘de’ som en primäroptimuslakej. ‘han’ e ‘bara’ en av de s a s utsända, inget annat. Att ‘han’ ‘tjänar’ ditten o datten av sk dollar, säger inget om ‘de’ som skickade ut patogenen. Och det är också det som är meningen. Dock vet vi vad ‘han’ ‘lyckats’ ‘åstadkomma’

 • ‘fauci’ r iingenting mer än en sk lakej, dock en mkt…ajajdå ‘person’, därför funkar ‘han’ för ‘de’ som en primäroptimuslakej. ‘han’ e ‘bara’ en av de s a s utsända, inget annat. Att ‘han’ ‘tjänar’ ditten o datten av sk dollar, säger inget om ‘de’ som skickade ut patogenen. Och det är också det som är meningen. Dock vet vi vad ‘han’ ‘lyckats’ ‘åstadkomma’

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *