Lars Bern: Låt dig inte skrämmas – genomskåda influensakampanjen

publicerad 28 januari 2022
- Lars Bern
Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

Ärkeskurken Lex Luthor i den gamla serietidningen Stålmannen hade som devis att Ju mer rädsla man kan skapa ju större blir bytet. Vår tids ärkeskurkar är den oligarki av något hundratal hyperförmögna familjer och personer som under efterkrigstiden gradvis tagit makten i västvärlden. De använder exakt samma strategi som Lex Luthor lärt dem.

Text: Lars Bern, Antropocene

Vi ser hur oligarkin först skrämde västvärldens människor med Sovjetunionen i det s.k. kalla kriget, vilket motiverade eskalerande rustningar som gav oligarkernas vapenindustrier enorma inkomster. Redan 1961 varnade USA:s avgående president för deras växande makt.

När skrämseleffekten började avta skapade man med sin kontroll över medierna klimatkatastrofen och åstadkom på det sättet en exempellös miljardrullning till totalt destruktiva och meningslösa klimatinvesteringar som gav oligarkin nya lättförtjänta inkomster. I takt med att inga klimatkatastrofer materialiserat utan utvecklingen istället gått till det bättre med en allt grönare jord, har man måst hitta något nytt för att hålla rädslan och pengaflödet vid liv.

Lägligt arrangerade man spridningen av ett influensavirus som genom nya definitioner kunde pekas ut som en pandemi och som via oligarkins medier blåstes upp till en aldrig tidigare skådad farlighet. Epidemin var inte värre än flera tidigare influensaepidemier under efterkrigstiden.

Man såg dock till att billiga tillgängliga mediciner som botade influensan inte fick användas av läkarkåren, så att man skulle kunna redovisa många skrämmande dödsfall. Rädslan tog åter fart och politikermarionetterna började ösa ut skattemiljarder som planmässigt hamnade i oligarkins fickor.

Men nu börjar människorna genomskåda hela influensakampanjen och de i stort sett verkningslösa och farliga mRNA preparat för tusentals miljarder som man fått politikermarionetterna att tvinga på medborgarna. Rädslan avtar. Vad gör man då? Jo, då gräver man fram det gamla kalla kriget.

Oligarkerna organisation för att sälja vapen kallad NATO mobiliseras för att provocera Ryssland och ryssarna reagerar genom att sätta ner foten. Ryssfobin väcks till liv och vapenkontrakten börjar åter rulla in till oligarkernas vapenindustrier. Sverige köper ett värdelöst omodernt amerikansk luftvärnssystem för tiotals miljarder.

Så här håller det på samtidigt som oligarkerna allt mer skjuter fram sina maktpositioner. Dessa har samlat sina enorma ekonomiska resurser i tre företag som heter Blackrock, Vanguard och State Street. Företagen är hoplänkade i ett intrikat korsägande som effektivt döljer de hypermiljardärer som finns bakom.

De är största ägare på Stockholmsbörsen och av i stort sätt alla västliga globala företag inom så vitt skilda branscher som vapen, läkemedel, livsmedel, energi, transporter, infrastruktur, media, sociala media m.fl..

Om ni trott på en fri kapitalistisk marknadsekonomi med fri konkurrens, så kan ni glömma det. Den västliga oligarkin har byggt upp en privatägd planekonomi baserad på monopol och oligopol med globala maktambitioner. Och nu börjar man känna sig så säkra i sadeln att man börjar införa censur och förtryck av oliktänkande i god diktaturstil. Grävande journalister spärras in utan rättegång.

Det som står i vägen för oligarkins världsherravälde är regimer i vissa länder som inte tagit regi och underkastat sig. Är dessa regimer tillräckligt svaga har oligarkerna bombat länderna sönder och samman med sin egen krigsmakt – den amerikanska som man helt kontrollerar. Det återstår dock två länder som man ännu inte rått på – Ryssland och Kina.

Detta kära vänner är den bistra bakgrunden till varför vi befinner oss där vi gör idag. Mitt råd till er alla är att inte låta er skrämmas, för då går ni oligarkins ärenden. Gör motstånd mot propagandan som pumpas ut och hjälp till att sprida insikten om vad makten håller på med, annars förlorar ni er frihet.

Text: Lars Bern, Antropocene


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Lars Bern skrämmer oss verkligen inte. Tvärtom är Lars Bern såklart en mkt kompetent och klarsynt herre, som på ett kompakt sätt kan sätta ihop en kvalificerad text. Men vissa går detta totalt förbi, framförallt dom som ‘ägnar’ sig åt dumheter..

  • Lars Bern skrämmer oss verkligen inte. Tvärtom är Lars Bern såklart en mkt kompetent och klarsynt herre, som på ett kompakt sätt kan sätta ihop en kvalificerad text. Men vissa går detta totalt förbi, framförallt dom som ‘ägnar’ sig åt dumheter..

  • Och dessutom, hur ska vi förstå hur det fungerar idag när det som hänt och händer har direktoppling till vad som hänt historiskt. Inget förolämpande skrivs, bara namn som nämns.

  • Och dessutom, hur ska vi förstå hur det fungerar idag när det som hänt och händer har direktoppling till vad som hänt historiskt. Inget förolämpande skrivs, bara namn som nämns.

  • Jeg kvitterer med følgende bitchute-utdrag fra flere kapasiteter, som ikke går av veien for å kalle det folkemord. Spesielt harme er de for de krimenelle sin ufravikelige agenda-drevne vilje til å myrde barna, inkludert stadig yngre. Det siste fra CDC Fauci er intensjonen om la de aller yngste, fra 6 måneder og opp til 4 år utsettes for biovåpenet han selv står ansvarlig for å ha skapt. Med frekkhetens nådegave kalles drapsvåpenet “vaksine”: 1 skudd i året, for de aller minste. Fram til 4 år blir det fire, om de da kommer så langt – i live. Det inkluderer booster, som vi vet gjør stadig mer skade i kroppen.
   Informasjonen om dette hentet fra peterkrabbe sin side 28.1.

   https://www.bitchute.com/video/ER2IyKQXLFTS/

  • Jeg kvitterer med følgende bitchute-utdrag fra flere kapasiteter, som ikke går av veien for å kalle det folkemord. Spesielt harme er de for de krimenelle sin ufravikelige agenda-drevne vilje til å myrde barna, inkludert stadig yngre. Det siste fra CDC Fauci er intensjonen om la de aller yngste, fra 6 måneder og opp til 4 år utsettes for biovåpenet han selv står ansvarlig for å ha skapt. Med frekkhetens nådegave kalles drapsvåpenet “vaksine”: 1 skudd i året, for de aller minste. Fram til 4 år blir det fire, om de da kommer så langt – i live. Det inkluderer booster, som vi vet gjør stadig mer skade i kroppen.
   Informasjonen om dette hentet fra peterkrabbe sin side 28.1.

   https://www.bitchute.com/video/ER2IyKQXLFTS/

 • Lite historik isammanhanget… de har försökt tidigare och sponsrade bl a en marionett vid namn Adolf Hitler… osv

  • Vi kan fortsätta med historik.. ‘de’ sponsrade bolsjevikerna (inte Hitler),, schiff, warburgs, morgans..allihop var rassefellarnas men framförallt ruttnschldrns toplakejer. Ex bodde trotsky mkt bekvämt med familj i new york och lenin i Schweiz. trotsky seglade fr new york med 300 väldrillade ‘revolutionärer’/terrorister och 20milj dollar i ‘startkapital’. Där mötte de upp med lenin och andra bolsjeviker för att störta ett land i blodigt kaos med 65 milj mördade som följd. Det är också historia, den historian de inte fått lära ut i skolan..Och där är mkt mer att säga..

   • Samma gäng som Lars Bern beskriver hade föregångare som finansierade Hitler
    Både Hitler och bolshevikerna understöddes av Wall Street och London som även frambringade både nazism och zionism för att under nästan ett sekel knyta j’s nätverk hårdare till det brittiska imperiet och skada Tyskland och andra rivaler.
    Britterna hade Venedig som förebild.
    Största lånen till Hitler lär ha kommit från London där centralbankschefen var en stark supporter till Hitler och var mentor åt nazitysklands Hjalmar Shacht.
    Karl Heinz Deschner fd Tysk fallskärmsjägare berättade i Der Moloch även om en artikel om ett miljardlån till Hitler i NYT som hade försvunnit ur tidningsarkiven.
    Snacket i hans militära enhet, under kriget, visade att dom förstod att det inte var Tyskland som finansierade.
    Britternas aristokrater räddade även Hitler från de tyska generalerna.
    Bra redogörelse beträffande det sistnämnda av hedgefond manager Alex Krainer
    https://thenakedhedgie.com/2021/12/18/appeasement-the-betrayal-in-munich-part-2-of-3/

   • Exakt, men det onda gäng var inte den etniska gruppen, utan en extremistisk sektkult dit ovannämnda toplakejer o dess top tillhörde. Hitlers regering är den enda som arresterat en ruttnschdr..

    • Den extrema sekten’s moderna variant skapades av den kristna brittiska aristokratin 70 år innan Balfour deklarationen
     Och det var franske Rothschild som arresterades vilket stärkte den brittiska aristokratin’s betydelse för kontrollen av j’s nätverk.
     Och det var ju motivet till att britterna skapade nazismen i Tyskland och uppmanade dom att inte låta j assimileras.
     Medan den brittiska liberalismen tidigare tvärtom hade välkomnat assimilering av ofrälse men framgångsrika köpmän att gifta in sina arvtagerskor i aristokratin.
     Anglosaxernas motto: Gör som vi säger – inte som vi gör!

 • Kort och koncist, inga sidospår, inget pladdrande och gissande – en utmärkt mycket begriplig folkbildningstext att hänvisa till!

 • Lite historik isammanhanget… de har försökt tidigare och sponsrade bl a en marionett vid namn Adolf Hitler… osv

  • Vi kan fortsätta med historik.. ‘de’ sponsrade bolsjevikerna (inte Hitler),, schiff, warburgs, morgans..allihop var rassefellarnas men framförallt ruttnschldrns toplakejer. Ex bodde trotsky mkt bekvämt med familj i new york och lenin i Schweiz. trotsky seglade fr new york med 300 väldrillade ‘revolutionärer’/terrorister och 20milj dollar i ‘startkapital’. Där mötte de upp med lenin och andra bolsjeviker för att störta ett land i blodigt kaos med 65 milj mördade som följd. Det är också historia, den historian de inte fått lära ut i skolan..Och där är mkt mer att säga..

   • Samma gäng som Lars Bern beskriver hade föregångare som finansierade Hitler
    Både Hitler och bolshevikerna understöddes av Wall Street och London som även frambringade både nazism och zionism för att under nästan ett sekel knyta j’s nätverk hårdare till det brittiska imperiet och skada Tyskland och andra rivaler.
    Britterna hade Venedig som förebild.
    Största lånen till Hitler lär ha kommit från London där centralbankschefen var en stark supporter till Hitler och var mentor åt nazitysklands Hjalmar Shacht.
    Karl Heinz Deschner fd Tysk fallskärmsjägare berättade i Der Moloch även om en artikel om ett miljardlån till Hitler i NYT som hade försvunnit ur tidningsarkiven.
    Snacket i hans militära enhet, under kriget, visade att dom förstod att det inte var Tyskland som finansierade.
    Britternas aristokrater räddade även Hitler från de tyska generalerna.
    Bra redogörelse beträffande det sistnämnda av hedgefond manager Alex Krainer
    https://thenakedhedgie.com/2021/12/18/appeasement-the-betrayal-in-munich-part-2-of-3/

   • Exakt, men det onda gäng var inte den etniska gruppen, utan en extremistisk sektkult dit ovannämnda toplakejer o dess top tillhörde. Hitlers regering är den enda som arresterat en ruttnschdr..

    • Den extrema sekten’s moderna variant skapades av den kristna brittiska aristokratin 70 år innan Balfour deklarationen
     Och det var franske Rothschild som arresterades vilket stärkte den brittiska aristokratin’s betydelse för kontrollen av j’s nätverk.
     Och det var ju motivet till att britterna skapade nazismen i Tyskland och uppmanade dom att inte låta j assimileras.
     Medan den brittiska liberalismen tidigare tvärtom hade välkomnat assimilering av ofrälse men framgångsrika köpmän att gifta in sina arvtagerskor i aristokratin.
     Anglosaxernas motto: Gör som vi säger – inte som vi gör!

 • Kort och koncist, inga sidospår, inget pladdrande och gissande – en utmärkt mycket begriplig folkbildningstext att hänvisa till!

 • Här andas ingen rädsla Lars, ingen fara, tvärtom..’de’ ska tas om hand. Det gäller bara att veta vem ‘de’, som arbetsgivare till politrukerna, de facto är. Artikeln har precis visat på det (precis som ex Margareta Skantzes, dr Eamon McKinneys, Martin Armstrongs) och verkligheten börjar så sakteliga synas. Bakom det intrikata finns x antal ‘familjer’/’släkter’ som lever bus med Mänskligheten lindrigt uttryckt, och har så gjort i säg två tusen år. Men paradigmskiftet kom 1913, när ‘fed’ som falskmyntar’organisation’ bildades. Ur det har världskrig, bioattacker, revolter, regimförändrkupper, falseflags, finansiella pump n dumps, lönnmord osvosv stått som spön i backen,, och ‘de’ har alltid smugit på andra sidan tunneln som inkasserare. Den här gången tar det kanske stopp, mkt pga sajter som den här, din och tack o lov flera andra. Där är ett mktmkt stort jobb att göra för Oss alla, för att vi ska få rätsida på det här. Men det kommer att funka, det måste funka. För Vi gör det för våra yngsta och för resten av Livet på den här planeten. Vår allas Planet

  • För att se huvudfienden så bör vi fråga oss vilka kontrollerar bankerna, massmedia, läkemedelsbolagen och de stora teknikbolagen?

   Vilket land kan på ett dygns varsel få ett möte med en svensk minister? Önskan från det mötet blir snarast till handling.

   Denna folkgrupp står får majoriteten av ondskan i världen.

  • Är man allmänbildad, behövs inga referenser runt det mest elementära. Ungefär som det inte behövs referenser till hruvida 2+2=4, även om det matematiskt går att bevisa. Det som skrevs är ju som det kallas, allmängods el basen för att man ska förstå resten. Så har man inte fått med sig grunden, då kan jag förstå att man behöver ngt som hjälper o stöttar en..

  • Obrukbar för pajasar som dig, men förhoppningsvis så blir även du väckt en dag och förmodligen riktigt brutalt väckt

   • Pajas? Alla har väl rätt till sin egen åsikt, eller vad gör just din åsikt till den rätta? Det är ju inte många månader sedan Lars Bern satt i swebbtv soffan och propagera för att folk skulle injicera sig Men givetvis så har han rätt i att man inte ska vara rädd när jorden rör sig.

 • Response to Dr. Mercola’s Recent Statement on if SARS-COV-2 is a Real Virus With Dr. Andrew Kaufman https://www.bitchute.com/video/85umJPUH6QdJ/
  In this webinar, Dr. Andrew Kaufman and I discussed Dr. Mercola’s recent statement on SARS-COV-2. You can read Dr. Mercola’s original statement here: https://chironreturn.org/documents/mercola-sars-cov-real.pdf
  Here are the additional links referenced during the discussion:
  – Virus Isolation – Is It Real? – https://www.bitchute.com/video/UnpfmjmXNH0O/
  – An Open Letter to Dr. Mercola – https://www.fluoridefreepeel.ca/open-letter-to-dr-mercola-january-17-2022/
  – What is a Virus? – https://www.youtube.com/watch?v=thsDCmtkcOA
  Watch Andrew Kaufman Trigger Judy Mikovits by Simply Stating the Truth – AND SHE LOSES IT! 72777 https://www.bitchute.com/video/v0RsVFinfLvd/https://drsambailey.com/covid-19/why-nobody-can-find-a-virus/

 • Skulle den s.k. “eliten” verkligen lyckas besegra hela mänskligheten så leder den segern troligtvis även till deras eget fördärv. Där de kommer vända sig emot varandra när de inte längre har en gemensam fiende som förenar.

  • Som jag skrev för några veckor sedan!

   Skaparna som uppfunnit detta djävulska mot mänskligheten borde isoleras.
   Min tanke var på blå jungfrun, med varsin metkrok, och fällkniv.
   Kontentan av detta är att dom kommer använda fällkniven till att döda varandra.
   Ingen har då någon skuld till deras handlande, men som sagt! Vad dom gjort mot mänskligheten så fick dom en chans så länge dom kunde dra jämt, och får napp på kroken.
   Vi betyder ingenting för dom, bara en stor ätande massa. Varför skulle dom då ha något berättigande för oss?
   Som ett gammalt sicilianskt uttryck. Hämnden är en rätt som skall ätas kall.

 • Här andas ingen rädsla Lars, ingen fara, tvärtom..’de’ ska tas om hand. Det gäller bara att veta vem ‘de’, som arbetsgivare till politrukerna, de facto är. Artikeln har precis visat på det (precis som ex Margareta Skantzes, dr Eamon McKinneys, Martin Armstrongs) och verkligheten börjar så sakteliga synas. Bakom det intrikata finns x antal ‘familjer’/’släkter’ som lever bus med Mänskligheten lindrigt uttryckt, och har så gjort i säg två tusen år. Men paradigmskiftet kom 1913, när ‘fed’ som falskmyntar’organisation’ bildades. Ur det har världskrig, bioattacker, revolter, regimförändrkupper, falseflags, finansiella pump n dumps, lönnmord osvosv stått som spön i backen,, och ‘de’ har alltid smugit på andra sidan tunneln som inkasserare. Den här gången tar det kanske stopp, mkt pga sajter som den här, din och tack o lov flera andra. Där är ett mktmkt stort jobb att göra för Oss alla, för att vi ska få rätsida på det här. Men det kommer att funka, det måste funka. För Vi gör det för våra yngsta och för resten av Livet på den här planeten. Vår allas Planet

  • För att se huvudfienden så bör vi fråga oss vilka kontrollerar bankerna, massmedia, läkemedelsbolagen och de stora teknikbolagen?

   Vilket land kan på ett dygns varsel få ett möte med en svensk minister? Önskan från det mötet blir snarast till handling.

   Denna folkgrupp står får majoriteten av ondskan i världen.

  • Är man allmänbildad, behövs inga referenser runt det mest elementära. Ungefär som det inte behövs referenser till hruvida 2+2=4, även om det matematiskt går att bevisa. Det som skrevs är ju som det kallas, allmängods el basen för att man ska förstå resten. Så har man inte fått med sig grunden, då kan jag förstå att man behöver ngt som hjälper o stöttar en..

  • Obrukbar för pajasar som dig, men förhoppningsvis så blir även du väckt en dag och förmodligen riktigt brutalt väckt

   • Pajas? Alla har väl rätt till sin egen åsikt, eller vad gör just din åsikt till den rätta? Det är ju inte många månader sedan Lars Bern satt i swebbtv soffan och propagera för att folk skulle injicera sig Men givetvis så har han rätt i att man inte ska vara rädd när jorden rör sig.

 • Response to Dr. Mercola’s Recent Statement on if SARS-COV-2 is a Real Virus With Dr. Andrew Kaufman https://www.bitchute.com/video/85umJPUH6QdJ/
  In this webinar, Dr. Andrew Kaufman and I discussed Dr. Mercola’s recent statement on SARS-COV-2. You can read Dr. Mercola’s original statement here: https://chironreturn.org/documents/mercola-sars-cov-real.pdf
  Here are the additional links referenced during the discussion:
  – Virus Isolation – Is It Real? – https://www.bitchute.com/video/UnpfmjmXNH0O/
  – An Open Letter to Dr. Mercola – https://www.fluoridefreepeel.ca/open-letter-to-dr-mercola-january-17-2022/
  – What is a Virus? – https://www.youtube.com/watch?v=thsDCmtkcOA
  Watch Andrew Kaufman Trigger Judy Mikovits by Simply Stating the Truth – AND SHE LOSES IT! 72777 https://www.bitchute.com/video/v0RsVFinfLvd/https://drsambailey.com/covid-19/why-nobody-can-find-a-virus/

 • Skulle den s.k. “eliten” verkligen lyckas besegra hela mänskligheten så leder den segern troligtvis även till deras eget fördärv. Där de kommer vända sig emot varandra när de inte längre har en gemensam fiende som förenar.

  • Som jag skrev för några veckor sedan!

   Skaparna som uppfunnit detta djävulska mot mänskligheten borde isoleras.
   Min tanke var på blå jungfrun, med varsin metkrok, och fällkniv.
   Kontentan av detta är att dom kommer använda fällkniven till att döda varandra.
   Ingen har då någon skuld till deras handlande, men som sagt! Vad dom gjort mot mänskligheten så fick dom en chans så länge dom kunde dra jämt, och får napp på kroken.
   Vi betyder ingenting för dom, bara en stor ätande massa. Varför skulle dom då ha något berättigande för oss?
   Som ett gammalt sicilianskt uttryck. Hämnden är en rätt som skall ätas kall.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *