Lars Bern: Låt dig inte skrämmas – genomskåda influensakampanjen

40
Lars Bern, 10 dec 2019, Hedemoratäppan, Sthlm. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se
Lars Bern, 10 dec 2019, Hedemoratäppan, Sthlm. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se

OPINION. Ärkeskurken Lex Luthor i den gamla serietidningen Stålmannen hade som devis att Ju mer rädsla man kan skapa ju större blir bytet. Vår tids ärkeskurkar är den oligarki av något hundratal hyperförmögna familjer och personer som under efterkrigstiden gradvis tagit makten i västvärlden. De använder exakt samma strategi som Lex Luthor lärt dem.

Text: Lars Bern, Antropocene

Vi ser hur oligarkin först skrämde västvärldens människor med Sovjetunionen i det s.k. kalla kriget, vilket motiverade eskalerande rustningar som gav oligarkernas vapenindustrier enorma inkomster. Redan 1961 varnade USA:s avgående president för deras växande makt.

När skrämseleffekten började avta skapade man med sin kontroll över medierna klimatkatastrofen och åstadkom på det sättet en exempellös miljardrullning till totalt destruktiva och meningslösa klimatinvesteringar som gav oligarkin nya lättförtjänta inkomster. I takt med att inga klimatkatastrofer materialiserat utan utvecklingen istället gått till det bättre med en allt grönare jord, har man måst hitta något nytt för att hålla rädslan och pengaflödet vid liv.

Lägligt arrangerade man spridningen av ett influensavirus som genom nya definitioner kunde pekas ut som en pandemi och som via oligarkins medier blåstes upp till en aldrig tidigare skådad farlighet. Epidemin var inte värre än flera tidigare influensaepidemier under efterkrigstiden.

Man såg dock till att billiga tillgängliga mediciner som botade influensan inte fick användas av läkarkåren, så att man skulle kunna redovisa många skrämmande dödsfall. Rädslan tog åter fart och politikermarionetterna började ösa ut skattemiljarder som planmässigt hamnade i oligarkins fickor.

Men nu börjar människorna genomskåda hela influensakampanjen och de i stort sett verkningslösa och farliga mRNA preparat för tusentals miljarder som man fått politikermarionetterna att tvinga på medborgarna. Rädslan avtar. Vad gör man då? Jo, då gräver man fram det gamla kalla kriget.

Oligarkerna organisation för att sälja vapen kallad NATO mobiliseras för att provocera Ryssland och ryssarna reagerar genom att sätta ner foten. Ryssfobin väcks till liv och vapenkontrakten börjar åter rulla in till oligarkernas vapenindustrier. Sverige köper ett värdelöst omodernt amerikansk luftvärnssystem för tiotals miljarder.

Så här håller det på samtidigt som oligarkerna allt mer skjuter fram sina maktpositioner. Dessa har samlat sina enorma ekonomiska resurser i tre företag som heter Blackrock, Vanguard och State Street. Företagen är hoplänkade i ett intrikat korsägande som effektivt döljer de hypermiljardärer som finns bakom.

De är största ägare på Stockholmsbörsen och av i stort sätt alla västliga globala företag inom så vitt skilda branscher som vapen, läkemedel, livsmedel, energi, transporter, infrastruktur, media, sociala media m.fl..

Om ni trott på en fri kapitalistisk marknadsekonomi med fri konkurrens, så kan ni glömma det. Den västliga oligarkin har byggt upp en privatägd planekonomi baserad på monopol och oligopol med globala maktambitioner. Och nu börjar man känna sig så säkra i sadeln att man börjar införa censur och förtryck av oliktänkande i god diktaturstil. Grävande journalister spärras in utan rättegång.

Det som står i vägen för oligarkins världsherravälde är regimer i vissa länder som inte tagit regi och underkastat sig. Är dessa regimer tillräckligt svaga har oligarkerna bombat länderna sönder och samman med sin egen krigsmakt – den amerikanska som man helt kontrollerar. Det återstår dock två länder som man ännu inte rått på – Ryssland och Kina.

Detta kära vänner är den bistra bakgrunden till varför vi befinner oss där vi gör idag. Mitt råd till er alla är att inte låta er skrämmas, för då går ni oligarkins ärenden. Gör motstånd mot propagandan som pumpas ut och hjälp till att sprida insikten om vad makten håller på med, annars förlorar ni er frihet.

Text: Lars Bern, Antropocene


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
40 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Clark Jenssen
Clark Jenssen
Gäst
30 januari 2022 kl 20:14

Låt inte Lars Bern skrämma er.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Clark Jenssen
30 januari 2022 kl 20:28

Det är kanske du som är rädd – rädd för att sanningen ska bli upppenbar för alla.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Clark Jenssen
30 januari 2022 kl 21:30

Lars Bern skrämmer oss verkligen inte. Tvärtom är Lars Bern såklart en mkt kompetent och klarsynt herre, som på ett kompakt sätt kan sätta ihop en kvalificerad text. Men vissa går detta totalt förbi, framförallt dom som ‘ägnar’ sig åt dumheter..

Sten B
Sten B
Gäst
Reply to  Clark Jenssen
30 januari 2022 kl 22:18

Var konkret och bjud upp till en seriös diskussion. Presentera argument för din sak!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Sten B
30 januari 2022 kl 23:42

De e clown som trollar runt

Torbjörn Sassersson red.
Admin
30 januari 2022 kl 13:52

Jag raderar alla kommentarar om judar och Hitler av hänsyn till skribenten Lars Bern.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
30 januari 2022 kl 14:21

Och dessutom, hur ska vi förstå hur det fungerar idag när det som hänt och händer har direktoppling till vad som hänt historiskt. Inget förolämpande skrivs, bara namn som nämns.

Hans Oreheim
Hans Oreheim
Gäst
30 januari 2022 kl 12:10

Tack, denna info bör gå i repris många många gånger

Henrik
Henrik
Gäst
30 januari 2022 kl 01:26

Mycket bra sammanfattning av nutidshistorien.

Per Larsson
Per Larsson
Gäst
29 januari 2022 kl 18:07

Tack Lars Bern & Newsvoice det känns alltid rätt att följa er!!

ragnhild
ragnhild
Gäst
Reply to  Per Larsson
29 januari 2022 kl 20:56

Jeg kvitterer med følgende bitchute-utdrag fra flere kapasiteter, som ikke går av veien for å kalle det folkemord. Spesielt harme er de for de krimenelle sin ufravikelige agenda-drevne vilje til å myrde barna, inkludert stadig yngre. Det siste fra CDC Fauci er intensjonen om la de aller yngste, fra 6 måneder og opp til 4 år utsettes for biovåpenet han selv står ansvarlig for å ha skapt. Med frekkhetens nådegave kalles drapsvåpenet “vaksine”: 1 skudd i året, for de aller minste. Fram til 4 år blir det fire, om de da kommer så langt – i live. Det inkluderer booster, som vi vet gjør stadig mer skade i kroppen.
Informasjonen om dette hentet fra peterkrabbe sin side 28.1.

https://www.bitchute.com/video/ER2IyKQXLFTS/

Last edited 8 månader sedan by ragnhild
anonymous
anonymous
Gäst
29 januari 2022 kl 12:42
anonymous
anonymous
Gäst
29 januari 2022 kl 12:36
Ola Thor
Ola Thor
Gäst
29 januari 2022 kl 09:29

Lite historik isammanhanget… de har försökt tidigare och sponsrade bl a en marionett vid namn Adolf Hitler… osv

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Ola Thor
29 januari 2022 kl 11:08

Vi kan fortsätta med historik.. ‘de’ sponsrade bolsjevikerna (inte Hitler),, schiff, warburgs, morgans..allihop var rassefellarnas men framförallt ruttnschldrns toplakejer. Ex bodde trotsky mkt bekvämt med familj i new york och lenin i Schweiz. trotsky seglade fr new york med 300 väldrillade ‘revolutionärer’/terrorister och 20milj dollar i ‘startkapital’. Där mötte de upp med lenin och andra bolsjeviker för att störta ett land i blodigt kaos med 65 milj mördade som följd. Det är också historia, den historian de inte fått lära ut i skolan..Och där är mkt mer att säga..

Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  jonnyjonson
29 januari 2022 kl 13:15

Ssssssss! Detta får man inte prata om.

Mvh D.S

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  jonnyjonson
30 januari 2022 kl 05:29

Samma gäng som Lars Bern beskriver hade föregångare som finansierade Hitler
Både Hitler och bolshevikerna understöddes av Wall Street och London som även frambringade både nazism och zionism för att under nästan ett sekel knyta j’s nätverk hårdare till det brittiska imperiet och skada Tyskland och andra rivaler.
Britterna hade Venedig som förebild.
Största lånen till Hitler lär ha kommit från London där centralbankschefen var en stark supporter till Hitler och var mentor åt nazitysklands Hjalmar Shacht.
Karl Heinz Deschner fd Tysk fallskärmsjägare berättade i Der Moloch även om en artikel om ett miljardlån till Hitler i NYT som hade försvunnit ur tidningsarkiven.
Snacket i hans militära enhet, under kriget, visade att dom förstod att det inte var Tyskland som finansierade.
Britternas aristokrater räddade även Hitler från de tyska generalerna.
Bra redogörelse beträffande det sistnämnda av hedgefond manager Alex Krainer
https://thenakedhedgie.com/2021/12/18/appeasement-the-betrayal-in-munich-part-2-of-3/

Richard
Richard
Gäst
Reply to  Ola Thor
29 januari 2022 kl 12:38

Det var detta onda gäng tyskarna försökte stoppa.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Richard
29 januari 2022 kl 13:39

Exakt, men det onda gäng var inte den etniska gruppen, utan en extremistisk sektkult dit ovannämnda toplakejer o dess top tillhörde. Hitlers regering är den enda som arresterat en ruttnschdr..

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  jonnyjonson
30 januari 2022 kl 06:05

Den extrema sekten’s moderna variant skapades av den kristna brittiska aristokratin 70 år innan Balfour deklarationen
Och det var franske Rothschild som arresterades vilket stärkte den brittiska aristokratin’s betydelse för kontrollen av j’s nätverk.
Och det var ju motivet till att britterna skapade nazismen i Tyskland och uppmanade dom att inte låta j assimileras.
Medan den brittiska liberalismen tidigare tvärtom hade välkomnat assimilering av ofrälse men framgångsrika köpmän att gifta in sina arvtagerskor i aristokratin.
Anglosaxernas motto: Gör som vi säger – inte som vi gör!

Thomas Ferraton Nilsson
Thomas Ferraton Nilsson
Gäst
29 januari 2022 kl 08:47

Tack Lars Bern Du är en klippa

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
29 januari 2022 kl 07:06

Kort och koncist, inga sidospår, inget pladdrande och gissande – en utmärkt mycket begriplig folkbildningstext att hänvisa till!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
28 januari 2022 kl 23:32

Här andas ingen rädsla Lars, ingen fara, tvärtom..’de’ ska tas om hand. Det gäller bara att veta vem ‘de’, som arbetsgivare till politrukerna, de facto är. Artikeln har precis visat på det (precis som ex Margareta Skantzes, dr Eamon McKinneys, Martin Armstrongs) och verkligheten börjar så sakteliga synas. Bakom det intrikata finns x antal ‘familjer’/’släkter’ som lever bus med Mänskligheten lindrigt uttryckt, och har så gjort i säg två tusen år. Men paradigmskiftet kom 1913, när ‘fed’ som falskmyntar’organisation’ bildades. Ur det har världskrig, bioattacker, revolter, regimförändrkupper, falseflags, finansiella pump n dumps, lönnmord osvosv stått som spön i backen,, och ‘de’ har alltid smugit på andra sidan tunneln som inkasserare. Den här gången tar det kanske stopp, mkt pga sajter som den här, din och tack o lov flera andra. Där är ett mktmkt stort jobb att göra för Oss alla, för att vi ska få rätsida på det här. Men det kommer att funka, det måste funka. För Vi gör det för våra yngsta och för resten av Livet på den här planeten. Vår allas Planet

Richard
Richard
Gäst
Reply to  jonnyjonson
29 januari 2022 kl 07:35

För att se huvudfienden så bör vi fråga oss vilka kontrollerar bankerna, massmedia, läkemedelsbolagen och de stora teknikbolagen?

Vilket land kan på ett dygns varsel få ett möte med en svensk minister? Önskan från det mötet blir snarast till handling.

Denna folkgrupp står får majoriteten av ondskan i världen.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Richard
29 januari 2022 kl 16:18

Har försökt svara, men jag vet inte var det tagi vägen

Ulf ClaréusD
Reply to  Richard
30 januari 2022 kl 09:52

Richard, jag skrev igår, i klartext, vem huvudfienden är.

Alltså de onämnbara, men min kommentar har uppenbarligen blivit refuserad.

Harad Samuelsen
Harad Samuelsen
Gäst
28 januari 2022 kl 23:28

“Fear is a path to the dark side” – Yoda

Henrik
Henrik
Gäst
Reply to  Harad Samuelsen
30 januari 2022 kl 01:32

Helt korrekt.
Eller med en mer klassisk referens:
Var inte rädda

https://www.andreaskyrkan.se/aktuellt/taenkvaert/654-var-inte-raedda

Sebastian
Sebastian
Gäst
28 januari 2022 kl 21:23

en artikel med mycket påståenden men utan referenser – obrukbar mao

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Sebastian
29 januari 2022 kl 04:16

Är man allmänbildad, behövs inga referenser runt det mest elementära. Ungefär som det inte behövs referenser till hruvida 2+2=4, även om det matematiskt går att bevisa. Det som skrevs är ju som det kallas, allmängods el basen för att man ska förstå resten. Så har man inte fått med sig grunden, då kan jag förstå att man behöver ngt som hjälper o stöttar en..

Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  jonnyjonson
29 januari 2022 kl 10:40

Även den mest trogna vaccinförespråkare kanske börjar inse misstagen.
Kan det vara sanningen som börjat komma ikapp nu?

Rekommenderar alla oavsett inställning ta del av lite allmänbildning, eller kritiskt tänkande välj själv! Mvh

https://detgodasamhallet.com/2022/01/29/jan-olof-sandgren-covid-ar-den-forsta-pcr-pandemin/

Thomas Ferraton Nilsson
Thomas Ferraton Nilsson
Gäst
Reply to  Sebastian
29 januari 2022 kl 08:49

Obrukbar för pajasar som dig, men förhoppningsvis så blir även du väckt en dag och förmodligen riktigt brutalt väckt

PatrikD
Patrik
Reply to  Thomas Ferraton Nilsson
29 januari 2022 kl 09:54

Pajas? Alla har väl rätt till sin egen åsikt, eller vad gör just din åsikt till den rätta? Det är ju inte många månader sedan Lars Bern satt i swebbtv soffan och propagera för att folk skulle injicera sig Men givetvis så har han rätt i att man inte ska vara rädd när jorden rör sig.

Lisbeth
Lisbeth
Gäst
Reply to  Patrik
30 januari 2022 kl 23:18

Det har han inte sagt!

so11an
so11an
Gäst
Reply to  Patrik
31 januari 2022 kl 00:42

Vad ljuger du för? Lars Bern har aldrig propagerat för vaccin. Tvärtom. Jag har följt honom i flera år!

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
28 januari 2022 kl 21:18

Response to Dr. Mercola’s Recent Statement on if SARS-COV-2 is a Real Virus With Dr. Andrew Kaufman https://www.bitchute.com/video/85umJPUH6QdJ/
In this webinar, Dr. Andrew Kaufman and I discussed Dr. Mercola’s recent statement on SARS-COV-2. You can read Dr. Mercola’s original statement here: https://chironreturn.org/documents/mercola-sars-cov-real.pdf
Here are the additional links referenced during the discussion:
– Virus Isolation – Is It Real? – https://www.bitchute.com/video/UnpfmjmXNH0O/
– An Open Letter to Dr. Mercola – https://www.fluoridefreepeel.ca/open-letter-to-dr-mercola-january-17-2022/
– What is a Virus? – https://www.youtube.com/watch?v=thsDCmtkcOA
Watch Andrew Kaufman Trigger Judy Mikovits by Simply Stating the Truth – AND SHE LOSES IT! 72777 https://www.bitchute.com/video/v0RsVFinfLvd/https://drsambailey.com/covid-19/why-nobody-can-find-a-virus/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
28 januari 2022 kl 19:52

Skulle den s.k. “eliten” verkligen lyckas besegra hela mänskligheten så leder den segern troligtvis även till deras eget fördärv. Där de kommer vända sig emot varandra när de inte längre har en gemensam fiende som förenar.

Tors vrede
Tors vrede
Gäst
Reply to  Anders Johansson
29 januari 2022 kl 11:03

Som jag skrev för några veckor sedan!

Skaparna som uppfunnit detta djävulska mot mänskligheten borde isoleras.
Min tanke var på blå jungfrun, med varsin metkrok, och fällkniv.
Kontentan av detta är att dom kommer använda fällkniven till att döda varandra.
Ingen har då någon skuld till deras handlande, men som sagt! Vad dom gjort mot mänskligheten så fick dom en chans så länge dom kunde dra jämt, och får napp på kroken.
Vi betyder ingenting för dom, bara en stor ätande massa. Varför skulle dom då ha något berättigande för oss?
Som ett gammalt sicilianskt uttryck. Hämnden är en rätt som skall ätas kall.

Lasse Malmagren
28 januari 2022 kl 17:32

Vi kan lägga till Indien, som nu håller på att installera det ryska robotsystemet S400 – vilket har skapat mycket irritation over there.

robert öjefors
Gäst
28 januari 2022 kl 17:31

Jag har sagt det förut,Lars Bern,en av Sveriges klokaste personer!
Kämpa på.