Trots risk för 100,000 kr i böter – Freedom Convoy Sweden blir av ändå

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 19 februari 2022
- NewsVoice redaktion
Lastbilar. Foto: Gerhard G. Licens: Pixabay.com

SVERIGE. På kvällen den 18 februari meddelade konvojledaren att denne måste backa ur som ledare för demonstrationen eftersom det finns en risk för böter på 100,000 kr. Konvojen är en protest mot vaccinpass, försök till tvångsvaccinering och ökade bränslepriser i Sverige.

Totalt har mellan 55.000-100.000 människor visat sitt stöd för konvojen som rullar mot Stockholm den 19/2, enligt arrangörerna. Lastbilar kommer att åka till Stockholm från Skåne, Västkusten och Norrland.

Konvojledaren:

“Så alla vet… varför jag inte är arrangör imorgon. Jag har fått veta att jag riskerar upp till 100000kr i böter och brott mot säkerhetsordningen.

Konvojen kommer att bli av enligt en lastbilschaufför! Så inga problem med det.

Alla pengar betalas ut som sagts. Alla förare som anmäler sig får ersättning för bränsle och mat. Alla kontoutdrag ska fotas och redovisas.

Känns bra att ha startat detta och nu få se att det blir av!”

En ny chaufför vid namn Martin (tel: 070-857 22 07) har godkänt att ta över ledarskapet för konvojen i dag lördag, meddelade en deltagare på demonstrationens Facebook-sida. Konvojen samlas klockan 12:00 den 19:e februari på Vretensborgvägen 14 i Västberga industriområde, Stockholm.

Text: NewsVoice | Temabild (ovan): Lastbilar. Foto: Gerhard G. Licens: Pixabay.com

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Man ska inte söka tillstånd för att leva och vandra på denna jord. Betala inte kriminella utpressare för att leva på jorden vi är födda på och har rätt att leva på utan att betala för det. Vakna människor. Skatt betalar för kriminalitet!

 • Bara det faktum att man slår ner på demonstrationer,oavsett vilken. Visar att människorna som utgör folket aldrig har någon röst i samhället.

  Endast valsedel var fjärde år får uttrycka folkets vilja.
  Att rösta som en symbolisk handling i en egentlig offerritual där vi överlämnar vår rätt till självbestämmande i ytterligare fyra år.

  I vårt lilla samhälle på några tusen invånare betalar vi tillsammans mellan 350-400miljoner i skatt varje år.
  För dom pengarna kunde vi hålla oss med all den service vi behöver och som vi vill ha den utan myndigheter o statsapparat.
  Staten är till för sig själv o vill inte ha konkurrens när den godkända folkviljan skall proklameras.

 • Varför böter på 100000 kronor och för vad, känner myndigheterna sig hotade av protesterna, är det på order av diktatorn Magdalena de Häx. När det gäller protester mot myndigheternas vansinnigheter så sätts demokratin ur spel här liksom i andra länder som är styrda av WEF. Ska insamlade pengar beslagtas av myndigheterna här i landet precis som i Kanada????? Det är dags att stå upp mot tyrannerna som styr Sverige och Europa.

  • Det är ??!! det meddelades den 18 ds att det blev inget polistillstånd som [konvojledaren] skulle har sökt i flera veckor ? samma dag 18 ds avgick JH Som har mottagit över 100 000 tals swish kr..det blev ingen convoy från några städer eller i sthlm ca 12 personbilar..jag var betalande medlem 100kr swish när det var öppet vid min fråga till [konvojledaren] varför vill dessa sk moderatorer ?! ha mitt namn.bil reg nr adress etc då blev jag blockad samtidigt blev allt privat..I sthlm vid Österrikes ambassad talade en kvinna om Jesus och om Bibelns sanningar senare sjöng en man om pandemin som gillade fhm och sveriges hantering av c o v i d Det stinker!!!

   • Det som du skriver, låter mycket konstigt. Jag har hört [konvojledaren] tala på demonstrationer i Stockholm, både igår och idag. Han övertygade kraftfullt oss lyssnare, att han är frihetskämpe. Handlar det om något annat?!?!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *