Justin Trudeau utskälld i representanthuset om Kanadas eviga restriktioner

13

VÄRLDEN. Premiärminister Justin Trudeau tonar ner den enorma storleken på “Freedom Truckers”-konvojen i Kanada. Han fortsätter också envist med att försöka övertyga medborgarna om att syftet med mandaten är för att kunna ta bort restriktionerna. Han får kraftiga mothugg i parlamentet.

Kanadensarna lider svårt av Trudeau-regeringens konstanta lockdown av landet. Trudeau följer blint sin mentor Klaus Schwab vars utbildning gjorde honom till en “young global leader”. Schwab har tidigare under C19-krisen offentligt gått ut med att en återgång till ett normalt liv för världen inte är möjlig.

Politiker i det kanadensiska House of Commons ger Trudeau hårt motstånd. De flesta i parlamentet vill ha ett slut på C19-hysterin som har underblåsts av liberaler som Justin Trudeau.

I debatten om Kanadas covidplan uppmanar Candice Bergen premiärministern att följa vetenskapen och bevisen samt att avsluta restriktionerna och skrota mandaten. Trudeau fick kämpa för att svara eftersom oppositionen dränkte honom flera gånger med protester. Han svarar med samma mynt. Han anser att de konservativa måste lyssna till vetenskapen och ta sitt ansvar.

Candice Bergen nämner bland annat Sverige som ett exempel på ett land av flera som nu väljer att häva restriktionerna.

Läs vittnesmål: Vad är det motståndet mot Trudeau-regeringen handlar om? – Svensk i Kanada berättar

Trudeau säger att mandaten finns där för att undvika att ännu fler restriktioner införs och att genomförd injektion gör att restriktionerna i framtiden kan hävas. Han är helt enkelt inte nöjd med injektionsgraden i landet.

Enligt tyska public service-kanalen ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen) är cirka 20% i Kanada inte injicerade och runt 42% har tagit tre injektioner.

Text och videoklipp: NewsVoice

Källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
12 februari 2022 kl 20:20
Anne Busk
Gäst
10 februari 2022 kl 19:59

Same lies and shit as swedish politicians !!!!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anne Busk
10 februari 2022 kl 20:09
Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
10 februari 2022 kl 16:43

The show must go on!
Ser väldigt tunt ut på skådespelar fronten i Canada.
Har sett bättre uppträdande i P filmer.

Ulrik Tuvelid
Reply to  Eddie Felson
10 februari 2022 kl 19:04

Argumenten för att fortsätta agendan är nazism

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Ulrik Tuvelid
12 februari 2022 kl 23:17

Nej men socialistfascism, ‘dom’ vill ju införa monopolism inom alla affärssektorer, dvs ingen ska få äga ngt och ‘folk ska vara lyckliga ändå’, det kallas också för kommunism och är andra sidan av myntet där andra sidan då är…vadåå..just det råkapitalism el monopolismkaptalism. Så det har inget alls att göra med sk nationalsocialism, där tillåts fri företagsamhet. Iallafall vad jag lärde mig när jag läste statskunskap

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
10 februari 2022 kl 14:50

De sitter alla där och kippar efter luft! Man mår ju illa bara av att se dem.

Ser ut som guldfiskar som hamnat på land, uppspärrade ögon och tomma blickar!
Jag har sagt det förut, och kanske är trudelutten det bästa exemplet på tyranner som gjort vaccinationen till den nya religionen.

Och med ett språkbruk som en treåring. Vi var ju tvungna! Någonstans i bakhuvudet hör jag Alfons, “jag skall bara”..

Vi skall bara ha två veckor för att platta kurvan. Vi skall bara hålla avstånd ett tag. Vi skall bara ta en spruta. Vi skall bara ta en till säger vetenskapen. Vi behöver en tredje för laget. Vi skall bara stänga ner en månad till. Vi skall bara låta några miljoner människor till dö av fattigdom. Vi skall bara bryta ner barnens psyken lite till…..Vi skall bara bryta ner alla system lite till så vi kan rädda en till från covid, som personen ändå kommer få när hen missar sin tionde booster.

Vi skall bara, vi måste ju, det är ju inte vi som infört det hela. Lyssna på vetenskapen den allsmäktige.

Jag klara bara 13 minuter av det här. Sen börja det klia outhärdligt. Herr vetenskapen personifierad.

https://swebbtube.se/w/7sZHktG3W5nAUEWxqt8kY3

I framtiden när man slår upp inavel i en ordbok så kommer det här ansiktet dyka upp bredvid artikeln om hur inavel över generationer gör människor allmänt och generellt “dumma i huvudet”. ja för att använda hans eget språkbruk.

Ingvar Kullberg
Reply to  Josef Persson
10 februari 2022 kl 15:05

Klockren kommentar (och artikel) 🙂

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
10 februari 2022 kl 14:46

Har han rätt att ställa sig upp och tala där, han har väl ingen legitimitet längre, och inte de andra heller såvida de inte uttryckligen har stått på folkets sida i giftmordsförsöket

Tors vrede
Gäst
Reply to  jonnyjonson
10 februari 2022 kl 22:53
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Tors vrede
12 februari 2022 kl 19:41

Tack Tor, exakt det jag vill ha igång, nuu genast el inom 3-4 mån. Han är kanon Mikael Nordsjö, vilken kämpe. parasiterna o deras lakejer ska iinte komma undan. Kan bara Ryssland hålla dem stången och inte gå i deras vidriga krigsfakeflagfälla så ska psykopaterna därefter plockas, riiktigt ordentligt. ‘de’ basunerar konstant (jmf tavistock institutes formel för krigsgsförklaring sedan 1913 för att sätta igång ww1 o sedan ww2) ut krigsrubriker (ex ambassadpersonal hem blabla, underförstått; ‘vi är så hotade att, ojij ovejovej..blajblajblaj. Jag litar på att Putin och Lavrov vilar på hanen och inte gör ngt mer än åskådar tennsoldaterna fr väst o deras försök att mucka gräl. Lyckas inte parasiterna med sitt fake i ukraina, så väntar massrättegångar för grand scalefolkmord

Ulrik Tuvelid
Gäst
10 februari 2022 kl 13:59
Eli Ort
Eli Ort
Gäst
Reply to  Ulrik Tuvelid
12 februari 2022 kl 17:27

Step down J. You are a criminal. Making money on monopoly on vax. You need to be prosecuted☝️

Last edited 11 månader sedan by Eli Ort