Tänk om folkets sheriff skulle ta och gripa Tegnell & Company?

publicerad 11 februari 2022
- Harriet Larsson
Anders Tegnell gripen av sheriff.

Inte en dag för tidigt tänkte undertecknad, när jag läste om den nya partibildningen Svenska Rikslagen. Det initiala målet för partiet är att granska hur makthavarna har hanterat Covid-19-krisen, med utgångspunkt från FN:s mänskliga rättigheter och Svea Rikes grundlag med hjälp av expertis samt jurister.

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

“Vår uppfattning är att regeringen i Sverige, med covidpandemin som förevändning, har bidragit till att splittra familjer, vänner och befolkning mellan vaccinerade och ovaccinerade medborgare. Den politiska agendan handlar inte längre om folkhälsan eller att förhindra smittspridning.

Med tveksamt fungerande PCR-tester, experimentvaccin, munskydd och nedstängningar handlar det istället allt mer om att kontrollera befolkningen och om att avskaffa våra grundläggande mänskliga rättigheter.

Med censur tystar man kritiskt tänkande läkare, vetenskapsmän och medborgare. Detta är inte förenligt med demokrati och detta kommer Svenska Rikslagen med våra väljares stöd och inom ramen för vårt svenska rättssystem att granska och motarbeta.” – Svenskarikslagen.se/material

ArcanumSkolan 2024

Min förhoppning är att partiet gräver djupare och frågar sig varför makthavarna så snabbt synkroniserade sig i lögner som motiverade lockdown-restriktioner och avskaffande av våra mänskliga rättigheter, som när det handlat om migration har varit en helig ko.

FN med WHO är bara två brickor för västoligarkernas gröna omställning med Agenda 2030. Kontroll över medborgarna är förutsättning för den fjärde industriella revolutionen, där pandemin blev alibi för teknisk kontroll som annars hade varit svårt att genomföra, men med rädsla för sjukdom och död gick det som smort.

När jag tittar i min backspegel, så ser jag skrämmande likheter med hur massvaccination mot svininfluensan under 2009 gick till.

SvD skildrade senare mejlväxlingen mellan Anders Tegnell och Johan Carlsson, dessa vaccinfrälsta herrar under 2009, när svininfluensan stod i farstun. Då de krasst konstaterade att trilskande smittskyddsläkare måste inse att massvaccination är politik och affärer!

När svininfluensan klassades som fullskalig pandemi var Sverige låst i planen att vaccinera hela befolkningen. Utåt var alla överens, men SvD kan avslöja att det gjordes invändningar inom myndigheterna. För över hundra barn har priset för Sveriges största vaccinationsinsats blivit högt – de kämpar med narkolepsin.”
https://www.svd.se/svd-granskar-sveriges-vaccinering-mot-svininfluensan

En av trilskande smittskyddsläkare var Staffan Sylvan som förgäves skrev till Tegnell&Carlsson:

”Det är aldrig bra att fatta ett beslut på dåligt underlag. Jag tycker att man bör besinna sig något innan man går in i ett så kostsamt och osäkert projekt.”

Eftersom det handlade om en lindrig variant, som snabbt dog ut. I augusti 2009 kom smällen med narkolepsi av Pandemrix som företaget GlaxoSmithKline tog fram i hög hastighet.

“Absolut oväntat. Ingen kunde ana detta”, sa Anders Tegnell på Socialstyrelsen om narkolepsikopplingen.

Undrar vad Anders Tegnell ska säga i dag, då rapporter och artiklar från läkare och forskare kommer om biverkningar och död efter mRNA teknikens experimentvaccin?

Anders Tegnell och Johan Carlsson lärde sig inte ett dyft av narkolepsiskandalen. De upprepar samma misstag om och om igen, oavsett vilken influensa det handlar om, svin-, fågel- eller covidinfluensan.

Eftersom WHO är deras försåtliga ledstjärna, som så snabbt som möjligt klassar minsta virus som en pandemi, allt för att glädja sina finansiärer med Bill Gates och Melinda Gates i spetsen.

Big Pharma har alltid varit skickliga i sina avtal mot nationens politiker, avtalen förvandlas till en fotboja för enorma inköp, där deras arvoderade experter eldar på masspsykosen. Maria Larsson dåvarande socialminister jamsade bara med precis som Lena Hallengren gör idag.

Min misstanke är att det i avtalstexten ocovidvacciner står att fungerande och väl beprövade mediciner inte får användas i stället för vaccin.

I kandidatuppsatsen ”Pandemigarantiavtalet – när förtur blir fotboja” kom statsvetaren Tilda Eriksson vid Göteborgs universitet fram till att det politiska idealet, att beslut skall omprövas om situationen ändras, åsidosattes när svininfluensan nådde Sverige:

“Det blir ett problem om man har bestämt långt innan hur man ska agera. Då blir det en fotboja”, menar hon.

Fotbojan kring Covid-19 ägde rum genom Event 201, där världsledare deltog i en simuleringsövning om framtida pandemier. De fick lära sig att totalitär övervakning är ett måste inför framtida pandemier, som lägligt kom strax därefter och lockdown åtgärder med vaccinpass sjösattes snabbt och samordnat bland världens ledare.

Arrangörer var John Hopkins institut för global hälsa och Klaus Schwab från World Economic Forum. Strax därefter klassade WHO Covid-19 som en pandemi.

Trots svåra biverkningar och död hos otaliga vaccinerade av snabbframtagna covidvacciner, låtsas ansvariga vara lika oskyldiga och ovetande idag och påstår att massvaccinering är absolut nödvändigt med upprepande sprutor utan ett slut.

Nu har de eldat upp sig ytterligare i sitt brödraskap och förvarnar oss om återkommande sprutor varje år, vilket korrelerar till globalistmaffians inflytande över världens nationer. Då talar expertis för makthavares döva öron.

När forskare nu vill göra en studie om vaccinets påföljder, då stoppas de av Etikprövningsnämnden och Läkemedelsverket med motivering att en sådan studie skulle stoppa vaccinationsviljan och tilltron till myndigheter. Vi kan bara konstatera att vi bor i ett dårhus, där dårarna har makten över oss.

I Alexander Pärleros senaste avsnitt av ”Framgångspodden”, en av Sveriges största intervjupoddar, deltog Katarina Gospic, hjärnforskare och läkare, som avslöjade fusket hos Pfizer. I avsnittet som heter ”Den censurerade pandemin” pratar de om pandemin och läkemedelsbolaget Pfizer, som enligt Katarina Gospic fifflar och mörkar sina studier för att tjäna pengar – och hur hela världen har gått på deras lögner.

Att sätta foliehatt på en kunnig och respekterad hjärnforskare är svårt, men Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi vid Göteborgs universitet, försöker ändå. Antivaxxare skall ständigt veva runt” .

Så kom ihåg att vaccin främst är politik och Big Business. Om det hjälper eller stjälper medborgare är sekundärt. För det handla enbart om ett gigantiskt brott mot mänskligheten, som med uppsåt har iscensatts av en liten klick miljardärer, i samspel med Big Pharma och regeringar världen över. Detta måste folkets sheriff avslöja för att stoppa den globala finansmaffians planer på världsherravälde.

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: covid-19
 • Tack Harriet. Vi har precis börjat. Sprutan är riktad mot kroppen. De har planer på liknande attacker mot psyket, känslolivet, och den andliga navelsträngen. Fäst säkerhetsbältet.

 • Här uppstår en fråga. De människor som lät sig splittras, de som lät sig vaccineras och nu ångrar sig, har dessa ingen ansvar i detta? Är det bara den ena sidans fel?
  Man borde också ompröva termer som smitta, immunförsvaret, antikroppar m.m. Ingen av dessa är beskrivning av hur livet Verkligen fungerar.

  Annars bra artikel och att blotta sanningen för de vilseledas skull är viktigt.
  Hoppas att detta blir en språngbräda till en djupare och sann tillvaro i oss och runt oss

  • ”De människor som lät sig splittras och lät sig vaccineras har de inget eget ansvar”

   en synnerligen befogad fråga.
   vem har tvingat någon att ta sticken?
   visst har våra köpta myndigheter propagerat skarpt och med alla fula knep kört sin skrämseltaktik.

   men sanningen har funnits bara ett klick bort.
   för den som velat och bemödat sig.
   att skylla på andra har alltid varit lätt.

   vi är trots allt ett stort antal som genomskådade falsarierna och ståndaktigt stod emot.

  • lögn’media’ har sådan makt i människors tillvaro att de inte märker det själva. Om de märker det slänger de ut skvalet, men det är nog bara ngn % av de 8/10 som kommer på det. En sk politisk företrädare i usa på 60t fick frågan om de hade slutat att lobotomera folk, ‘Oja sa individen, det gjorde vi när tvprogrammen fick ett genomslag, ordet program kommer ju från programmering och då förstod vi att vi inte behöver lobotomering längre’..
   Antikroppar är väsentligt men inte det väsentliga eftersom det sköljs ut med kroppsvätskan/finns i blodomloppet, och stannar i kroppen endast ngr månader, banditerna vet om detta och därför matar ‘de’ ut ordet antikroppar antikroppar antikroppar i sin vidrighets’media’. Det är ett falskspår så människor ska fokusera på detta. Det som är viktigt är immunsystemets kapacitet att producera t-celler (långsiktiga försvaret) och då giftet har som syfte att slå ut immunförsvarets förmåga, så blir det enda som kvarstår det kortsiktiga försvaret (antikroppar)och ‘lkmbolagens’ ‘botemedel’ (ex blodförtunnande) mot ‘deras’ egna kanylgifter

  • Var och en ansvarar för sitt eget liv och egna handlingar, undantaget vid intellektuell eller psykisk funktionsnedsättning. Förmågan att selektivt utvärdera information och hur det bäst gagnar en är således upp till var och en.

   Svensken är fostrad att sätt sin tilltro till regeringen, myndigheter, media etc. och är auktoritetsstyrd så till den milda grad att självständigt tänkande närmast betraktas som onormalt. Alla avvikelser bannlyses av statsmakten och dess lydiga instrument MSM. Inte ens här vaknar majoriteten, men vändningen kommer. Dock skulle jag inte förvåna mig om Sverige är sist i kön.

   Om man ser den lögnaktiga agendan som ett lågfrekvent spel så krävs det ett mer högfrekvent tanke- och synsätt för att genomskåda det. Individer som är mer lågfrekventa ser helt enkelt en annan verklighet och lögnerna ter sig logiska. Därför når man inte fram med fakta, hur tydlig och vederhäftig den är. Att förändra människor på djupet kräver “värme och slag” i smedjan.

  • Som jag börjat se saken den senaste tiden är det de yngre och friska personerna som låtit vaccinera sig det stora problemet. Om de inte hade gjort detta så hade regeringen inte alls kunnat komma med restriktioner och krav på vaccinpass för då hade vaccinations graden stannat på några blyga procent ungefär samma som vid vanlig års influensa då bara äldre och utsatta vaccinerar sig.

   De friska som vaccinerat sig är också boven i detta drama.

  • Om jag är inte är felunderrättad var en sheriff en civilperson som blev vald för att upprätthålla ordningen i en stad under koloniseringsperioden i Nordamerika (fotot visar ju en typisk amerikansk sheriff från förr).

   “Sheriff är polischef i många counties, och väljs ofta i direkta folkval. Sheriffen är i de flesta fall samtidigt också motsvarigheten till en svensk kronofogde i så måtto att han verkställer utmätningar, avhysningar och handräckningar, samt är dessutom i vissa fall uppsyningsman för tingshuset och föreståndare för det kommunala häktet.” – Wikipedia

   • DEL 1

    https://www.truthandaction.org/sheriff-power-county-president-united-states/2/
    The Sheriff Has More Power In His County Than The President Of The United States
     
    Yes, there is indeed a power that Obama cannot override. And while the Congress and the Courts were designed to be a counterbalance, they have proven themselves all too often to be enablers that rolled over when Obama demanded obedience or silence.
    But the amazing thing is that our local sheriffs have more power in their own counties than the president of the United States does, and that could save the nation. The “supremacy clause” is dealt with in Mack/Printz, in which the U.S. Supreme Court stated once and for all that the only thing “supreme” is the Constitution itself. Where by those powers, the Sheriff reigns supreme above the president.
    My guess is that in the minds of many Americans the sheriff is an antiquated figure who lives in the movies. He has no modern relevance.
     
    On June 27th, 1997, the sheriffs won; in Printz v. U.S. (521 U.S. 898) the U.S. Supreme Court struck Brady down. Associate Justice Antonin Scalia wrote the ruling for the Court, in which he explained our system of government at length. The justly revered system of checks and balances is the key:

   • DEL 2

    “. . . The great innovation of this design was that ‘our citizens would have two political capacities, one state and one federal, each protected from incursion by the other’” – “a legal system unprecedented in form and design, establishing two orders of government, each with its own direct relationship, its own privity, its own set of mutual rights and obligations to the people who sustain it and are governed by it.” (P. 920)
     
    Madison explains: “The accumulation of all powers, legislative, executive, and judiciary, in the same hands, whether of one, a few, or many, and whether hereditary, self-appointed, or elective, may justly be pronounced the very definition of tyranny.” Federalist No. 48, February 1, 1788.
     
    Madison says this: “Besides the advantage of being armed, which the Americans possess over the people of almost every other nation, the existence of subordinate governments, to which the people are attached and by which the militia officers are appointed, forms a barrier against the enterprises of ambition, more insurmountable than any which a simple government of any form can admit of.” Loc. Cit.

   • DEL 3

    What does all this mean today in the Battle for America? Sheriff Mack says it proves that the sheriff is the highest governmental authority in his county. Within that jurisdiction – inside his county – the sheriff has more power than the governor of his state. Indeed, the sheriff has more power in his county than the President of the United States. In his county, he can overrule the President and kick his people out. Remember, the President has few and limited powers.
     
     
    Sheriffen har alltså mer makt än Presidenten och Guvernören i sitt eget County…
    Han är vald och det finns helt medvetet två maktcentra som balanserar ut varandra här i USA – ett maktcentra är lika med tyranneri säger Madison.
    Detta går längre än kommuners självbestämmande.
    Själv tycker jag det är perfekt – skulle gärna se samma system här i Sverige kanske även republik.
    Decentraliserade system med suveräna individer i nätverk är hur som helst på ingång och makten kommer flyttas från de centrala korrupta systemen till dessa nätverk organiskt.
     
    När folket fruktar politikerna = Tyranneri
    När politikerna fruktar folket = Demokrati/Republik

 • Här uppstår en fråga. De människor som lät sig splittras, de som lät sig vaccineras och nu ångrar sig, har dessa ingen ansvar i detta? Är det bara den ena sidans fel?
  Man borde också ompröva termer som smitta, immunförsvaret, antikroppar m.m. Ingen av dessa är beskrivning av hur livet Verkligen fungerar.

  Annars bra artikel och att blotta sanningen för de vilseledas skull är viktigt.
  Hoppas att detta blir en språngbräda till en djupare och sann tillvaro i oss och runt oss

  • “De människor som lät sig splittras och lät sig vaccineras har de inget eget ansvar”

   en synnerligen befogad fråga.
   vem har tvingat någon att ta sticken?
   visst har våra köpta myndigheter propagerat skarpt och med alla fula knep kört sin skrämseltaktik.

   men sanningen har funnits bara ett klick bort.
   för den som velat och bemödat sig.
   att skylla på andra har alltid varit lätt.

   vi är trots allt ett stort antal som genomskådade falsarierna och ståndaktigt stod emot.

  • lögn’media’ har sådan makt i människors tillvaro att de inte märker det själva. Om de märker det slänger de ut skvalet, men det är nog bara ngn % av de 8/10 som kommer på det. En sk politisk företrädare i usa på 60t fick frågan om de hade slutat att lobotomera folk, ‘Oja sa individen, det gjorde vi när tvprogrammen fick ett genomslag, ordet program kommer ju från programmering och då förstod vi att vi inte behöver lobotomering längre’..
   Antikroppar är väsentligt men inte det väsentliga eftersom det sköljs ut med kroppsvätskan/finns i blodomloppet, och stannar i kroppen endast ngr månader, banditerna vet om detta och därför matar ‘de’ ut ordet antikroppar antikroppar antikroppar i sin vidrighets’media’. Det är ett falskspår så människor ska fokusera på detta. Det som är viktigt är immunsystemets kapacitet att producera t-celler (långsiktiga försvaret) och då giftet har som syfte att slå ut immunförsvarets förmåga, så blir det enda som kvarstår det kortsiktiga försvaret (antikroppar)och ‘lkmbolagens’ ‘botemedel’ (ex blodförtunnande) mot ‘deras’ egna kanylgifter

  • Var och en ansvarar för sitt eget liv och egna handlingar, undantaget vid intellektuell eller psykisk funktionsnedsättning. Förmågan att selektivt utvärdera information och hur det bäst gagnar en är således upp till var och en.

   Svensken är fostrad att sätt sin tilltro till regeringen, myndigheter, media etc. och är auktoritetsstyrd så till den milda grad att självständigt tänkande närmast betraktas som onormalt. Alla avvikelser bannlyses av statsmakten och dess lydiga instrument MSM. Inte ens här vaknar majoriteten, men vändningen kommer. Dock skulle jag inte förvåna mig om Sverige är sist i kön.

   Om man ser den lögnaktiga agendan som ett lågfrekvent spel så krävs det ett mer högfrekvent tanke- och synsätt för att genomskåda det. Individer som är mer lågfrekventa ser helt enkelt en annan verklighet och lögnerna ter sig logiska. Därför når man inte fram med fakta, hur tydlig och vederhäftig den är. Att förändra människor på djupet kräver “värme och slag” i smedjan.

  • Som jag börjat se saken den senaste tiden är det de yngre och friska personerna som låtit vaccinera sig det stora problemet. Om de inte hade gjort detta så hade regeringen inte alls kunnat komma med restriktioner och krav på vaccinpass för då hade vaccinations graden stannat på några blyga procent ungefär samma som vid vanlig års influensa då bara äldre och utsatta vaccinerar sig.

   De friska som vaccinerat sig är också boven i detta drama.

  • Om jag är inte är felunderrättad var en sheriff en civilperson som blev vald för att upprätthålla ordningen i en stad under koloniseringsperioden i Nordamerika (fotot visar ju en typisk amerikansk sheriff från förr).

   “Sheriff är polischef i många counties, och väljs ofta i direkta folkval. Sheriffen är i de flesta fall samtidigt också motsvarigheten till en svensk kronofogde i så måtto att han verkställer utmätningar, avhysningar och handräckningar, samt är dessutom i vissa fall uppsyningsman för tingshuset och föreståndare för det kommunala häktet.” – Wikipedia

   • DEL 1

    https://www.truthandaction.org/sheriff-power-county-president-united-states/2/
    The Sheriff Has More Power In His County Than The President Of The United States
     
    Yes, there is indeed a power that Obama cannot override. And while the Congress and the Courts were designed to be a counterbalance, they have proven themselves all too often to be enablers that rolled over when Obama demanded obedience or silence.
    But the amazing thing is that our local sheriffs have more power in their own counties than the president of the United States does, and that could save the nation. The “supremacy clause” is dealt with in Mack/Printz, in which the U.S. Supreme Court stated once and for all that the only thing “supreme” is the Constitution itself. Where by those powers, the Sheriff reigns supreme above the president.
    My guess is that in the minds of many Americans the sheriff is an antiquated figure who lives in the movies. He has no modern relevance.
     
    On June 27th, 1997, the sheriffs won; in Printz v. U.S. (521 U.S. 898) the U.S. Supreme Court struck Brady down. Associate Justice Antonin Scalia wrote the ruling for the Court, in which he explained our system of government at length. The justly revered system of checks and balances is the key:

   • DEL 2

    “. . . The great innovation of this design was that ‘our citizens would have two political capacities, one state and one federal, each protected from incursion by the other'” – “a legal system unprecedented in form and design, establishing two orders of government, each with its own direct relationship, its own privity, its own set of mutual rights and obligations to the people who sustain it and are governed by it.” (P. 920)
     
    Madison explains: “The accumulation of all powers, legislative, executive, and judiciary, in the same hands, whether of one, a few, or many, and whether hereditary, self-appointed, or elective, may justly be pronounced the very definition of tyranny.” Federalist No. 48, February 1, 1788.
     
    Madison says this: “Besides the advantage of being armed, which the Americans possess over the people of almost every other nation, the existence of subordinate governments, to which the people are attached and by which the militia officers are appointed, forms a barrier against the enterprises of ambition, more insurmountable than any which a simple government of any form can admit of.” Loc. Cit.

   • DEL 3

    What does all this mean today in the Battle for America? Sheriff Mack says it proves that the sheriff is the highest governmental authority in his county. Within that jurisdiction – inside his county – the sheriff has more power than the governor of his state. Indeed, the sheriff has more power in his county than the President of the United States. In his county, he can overrule the President and kick his people out. Remember, the President has few and limited powers.
     
     
    Sheriffen har alltså mer makt än Presidenten och Guvernören i sitt eget County…
    Han är vald och det finns helt medvetet två maktcentra som balanserar ut varandra här i USA – ett maktcentra är lika med tyranneri säger Madison.
    Detta går längre än kommuners självbestämmande.
    Själv tycker jag det är perfekt – skulle gärna se samma system här i Sverige kanske även republik.
    Decentraliserade system med suveräna individer i nätverk är hur som helst på ingång och makten kommer flyttas från de centrala korrupta systemen till dessa nätverk organiskt.
     
    När folket fruktar politikerna = Tyranneri
    När politikerna fruktar folket = Demokrati/Republik

  • Även i Sverige verkar polis blivit förlängda armar för politiker istället för att ingripa när egendom eller person utsätts för övergrepp. Mycket besviken på nya generationens poliser.

 • Äntligen, som ngn uttryckte sig. Att prata om konsekvenser, visst.. vi vet exakt vad assholen försökt göra, uppsåtligen el omedvetet,, shitt de same,, men de ska svara för sina handlingar. Frågan är hur.. Personligen anser jag att det enda som funkar är en folktribunal, en väl upplyst vilket kan ske wenever folket själva vill. Deetta är o handlar om ett giftmordsprogam mot våra minsta, bl a. Vem kan ha överseende runt ngt dyl. Sker elimineringen av dessa peddoparasiter på ett rationellt o intellektuellt, ja då o de köra på. dessa giftmördare ska häktas, de 349 till antalet, nothing more nothing less. Har ngn visat under äcklens folkgiftmordskskampanj, att detta är iiiickeacceptabelt, då går de fria. Thats it

 • BREAKING!!!! BOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM!!!!!!!!
   
  Torbjörn Sassersson! Dags att bemanna nyhetsdesken och fälla upp granatskydden! Nåla fast den här presskonferensen på första sidan och skriv löpande och omfattande om detta!
   
  Nedanstående presskonferens som nyss avlutats kraschar hela pandemi-narrativet totalt och oåterkallerligt!!!
  Canadas federala läkarteam infann sig inte och man kan säga att det läkarteam som var där vann både på walk-over och knockout!
  Man kan också säga att det var som en bomb i en brinnande oljekälla som släcker allting direkt – Trudeaus regim måste avgå!
  Debatten är över – narrativet har kraschat – endast frågan om Mopping Up återstår enligt alla läkarna.
  Hur skall vi återställa våra institutioner som korrumperats så grundligt av globalism och kulturmarxism – utbildning – juridik – medicin – polis – militär osv. Vi vann slaget om pandemi-narrativet men kriget gäller att rensa upp institutionerna och skapa en ny och bättre ordning.
  Regeringar – folkhälsomyndigheter och andra kommer avgå löpande den närmsta tiden! Det är nu upp till alternativ press och andra att driva detta – demos och konvojer – och sätta en ny ordning på plats.
  I och med detta bör alla ansvariga Sveriges regering – riksdagsledamöter och partiledare samt FHM och Läkemedelsverkets ledande styrelser avgå!
   
  Det måste också skapas en diskussion – som alla läkarna var ense om – hur de ansvariga för hanteringen av den här pandemin – Big Pharma och andra bör ställas inför rätta och straffas. Hur kan denna juridiska process se ut – då själva domstolarna och de juridiska institutionerna är korrupta…?
   
  https://www.facebook.com/LauraLynnTT/videos/248747510749247
  TRUCKERS LÄKARE MÖTER OTTAWAS LÄKARE FÖR ATT DISKUTERA VACCIN OCH DET VETENSKAPLIGA UNDERLAGET FÖR BÅDE VACCIN OCH VACCINEPASS OSV.!!!!

 • Äntligen, som ngn uttryckte sig. Att prata om konsekvenser, visst.. vi vet exakt vad assholen försökt göra, uppsåtligen el omedvetet,, shitt de same,, men de ska svara för sina handlingar. Frågan är hur.. Personligen anser jag att det enda som funkar är en folktribunal, en väl upplyst vilket kan ske wenever folket själva vill. Deetta är o handlar om ett giftmordsprogam mot våra minsta, bl a. Vem kan ha överseende runt ngt dyl. Sker elimineringen av dessa peddoparasiter på ett rationellt o intellektuellt, ja då o de köra på. dessa giftmördare ska häktas, de 349 till antalet, nothing more nothing less. Har ngn visat under äcklens folkgiftmordskskampanj, att detta är iiiickeacceptabelt, då går de fria. Thats it

 • BREAKING!!!! BOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMM!!!!!!!!
   
  Torbjörn Sassersson! Dags att bemanna nyhetsdesken och fälla upp granatskydden! Nåla fast den här presskonferensen på första sidan och skriv löpande och omfattande om detta!
   
  Nedanstående presskonferens som nyss avlutats kraschar hela pandemi-narrativet totalt och oåterkallerligt!!!
  Canadas federala läkarteam infann sig inte och man kan säga att det läkarteam som var där vann både på walk-over och knockout!
  Man kan också säga att det var som en bomb i en brinnande oljekälla som släcker allting direkt – Trudeaus regim måste avgå!
  Debatten är över – narrativet har kraschat – endast frågan om Mopping Up återstår enligt alla läkarna.
  Hur skall vi återställa våra institutioner som korrumperats så grundligt av globalism och kulturmarxism – utbildning – juridik – medicin – polis – militär osv. Vi vann slaget om pandemi-narrativet men kriget gäller att rensa upp institutionerna och skapa en ny och bättre ordning.
  Regeringar – folkhälsomyndigheter och andra kommer avgå löpande den närmsta tiden! Det är nu upp till alternativ press och andra att driva detta – demos och konvojer – och sätta en ny ordning på plats.
  I och med detta bör alla ansvariga Sveriges regering – riksdagsledamöter och partiledare samt FHM och Läkemedelsverkets ledande styrelser avgå!
   
  Det måste också skapas en diskussion – som alla läkarna var ense om – hur de ansvariga för hanteringen av den här pandemin – Big Pharma och andra bör ställas inför rätta och straffas. Hur kan denna juridiska process se ut – då själva domstolarna och de juridiska institutionerna är korrupta…?
   
  https://www.facebook.com/LauraLynnTT/videos/248747510749247
  TRUCKERS LÄKARE MÖTER OTTAWAS LÄKARE FÖR ATT DISKUTERA VACCIN OCH DET VETENSKAPLIGA UNDERLAGET FÖR BÅDE VACCIN OCH VACCINEPASS OSV.!!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *