Myndigheter stoppar jättestudie av covidvaccinernas risker och effektivitet

36

VACCINSKANDALEN. Svenska myndigheter stoppar en jättestudie som skulle jämföra effektivitet och säkerhet av de godkända vaccinen mot covid-19. Invändningarna var bland annat att studien kan minska viljan att vaccinera sig.

Text och video: Leifs Värld The News

Beslutsfattande enhetschef på Läkemedelsverket som slutligen stoppade studien kommer tidigare från Astra Zeneca. Ett av de bolag vars vaccin skulle jämföras. Också det bolag som förmodligen skulle ha mest att förlora på en sådan studie, då Astra Zenecas vaccin hittills verkar vara det som har haft mest problem med effektivitet och säkerhet.

00:00 sammanfattande intro
03:31 Studiens innehåll
05:35 Etikprövningsmyndighetens avslag pga av minskad vaccinationsvilja
08:15 Överklagande av beslutet till Överklagandenämnden
09:05 Läkemedelsverket beslut, stoppar studien
10:20 Läkemedelsverkets invändningar om minskad vaccinationsvilja etc.
16:08 Beslutsfattande Enhetschef stoppar studien
17:55 Hör vad forskaren säger, samtal med ansvarig Uppsala Clinical Research Center
21:07 Hör Enhetschef Gunilla Andrew-Nielsen Läkemedelsverket
29:00 Tidigare granskning JÄV Läkemedelsverket SVD
30:40 kort sammanfattning

Etikprövningsmyndigheten stoppade studien med hänvisning till att en studie skulle kunna minska viljan att vaccinera sig och att det vore oetiskt, kunskap om ett vaccin som befolkningen ska ta skulle alltså vara oetiskt. Man skulle kunna tycka tvärtom, att det vore oetiskt att inte ta fram kunskap om ett vaccin som ska gå ut till en hel befolkning.

Läkemedelsverkets stoppade studien för att de menade att man inte kunde lämna ett medgivande när man inte får välja vaccin, vilket ingen får i dag ändå. Läkemedelsverket hade också en rad invändningar som också de handlade om att studien riskerade att minska tilltron till myndigheter och minska viljan att vaccinera sig mot covid-19 och vaccin i allmänhet.

Inte nog med att beslutsfattande enhetschef på läkemedelsverkets kommer direkt från många år på Astra Zeneca, risken för JÄV är uppenbar, det är också uppenbart att myndigheterna är utanför ramen för sitt uppdrag är att se till viljan att vaccinera sig när de ska bedöma en klinisk studie.

Jag har pratat med forskarna, vad de har att säga. Jag har även pratat med enligt chefen på läkemedelsverket. Hör vad de har att säga

Referenser

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

36 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Agneta Holst
Agneta Holst
Gäst
6 februari 2022 kl 12:05

Trevlig söndag!!! Jag skullr gärna vilja ha er på min andra Facebook sida: Agneta Marier Ancker , email: [email protected], därfòr att det är viktiga meddelanden som, om jag kan, vill skicka över även om det stär pä italienska. Men bilderna berättar tygligt om vad som sker! Ciao!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
5 februari 2022 kl 20:47
Norrman
Norrman
Gäst
5 februari 2022 kl 18:17

Det är dags att börja en diskussion om landsförräderi inom den Svenska regering! Svenska regeringen är infiltrerat med GLOBALISTER nu och har inte längre den svenska befolkningens välbefinnande i tanken trots att de är folkvalde representanter. Genom deras förrädiska beteende som är synligt nu genom deras beslut att förträda store farma och den globala RESET agenda..har de på en ytterst arrogant sätt bevisat sitt förakt för vår nation-stat som heter SVERIGE.
Utan den studie av vacciner och deras effekter på medborgarna från den högsta instansen..Läkemedelsverket..har de gjort sig skyldig av Landsförräderi!!!

GitaGita
GitaGita
Gäst
5 februari 2022 kl 11:01

… “minska viljan att vaccinera sej”. De vet tydligen på förhand att resultatet skulle bli förödande för vaccinindustrin och upplysta medborgare är både rysligt och hemskt och naturligtvis svårare att hantera.
Slutsats, bättre med okunniga medborgare som glatt fortsätter att undergivet ta detta undermåliga och presumtivt farliga vaccin (ja läkemedelsbolagen är ju rädda om sina försökskaniner) än informerade medborgare som kräver det minimala – att vetenskapen och politikerna arbetar för dem och VILL DEM VÄL.

Linda Karlström
Gäst
5 februari 2022 kl 17:52

Detta är det oundvikliga resultatet då narcissister styr. Människor med en narcissistisk läggning, där vi har psykopat längst ut på skalan, har ingen empati. De känner varken skuld eller skam eller dåligt samvete på något sätt för att de har ihjäl folk eller skadar dem för livet. Allt handlar om att själva få glänsa. De njuter av att få vara i centrum, och det spelar ingen roll om de går över lik för att komma dit. Det rör dem inte i ryggen. Det är just därför som denna grupp av så kallade människor är överrepresenterade ju högre upp vi kommer i hierarkin. Chefsbefattningar innehas ofta av narcissister och då tas beslut som denna artikel och video så väl beskriver. Skulle det komma fram på offentlig plats att dessa narcissister har haft ihjäl människor med sitt sätt att agera, så är det inte det faktum att folk har dött på grund av dem som kommer att gräma dem, utan endast att de tillfälligt har misslyckats med att framstå som mäktiga och allvetande.

Läs gärna senaste numret av tidskriften 2000-Talets Vetenskap (nr 4/2021), där del 1 av 3 om psykopati har publicerats.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
5 februari 2022 kl 09:52

Dom anställda på ‘läkemedelsverket’..får sin lön från..läkemedelsbolagen,, som finansierar ‘verket’ till 80%..Rätt skumt..

olapousette
olapousette
Gäst
5 februari 2022 kl 07:20

Ryggradslösa lallare med ständig ångest över att ha valt fel när mutorna
konstigt nog inte skänker lycka men för fega att erkänna detta. Ett förhållande vi känt till i 10000-tals år. Troligen individer utan medkänsla, förnuft och därmed omdöme.
Lyft bort dem.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
4 februari 2022 kl 21:37

Det var en beslutsfattande enhetschef på Läkemedelsverket som slutligen stoppade studien, sägs det i artikeln.

Intressant titel på denna formella beslutsfattare, som hoppat vidare från Astra Zeneca till Läkemedelsverket!

Vilken etymologisk betydelse kan vi tillskriva titeln?
Har det med en-hets-chef att göra och i så fall på vilket sätt – en chef som hetsar eller en chef som blir hetsad. Kanske båda delarna i en lång myndig hets-kedja…?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 februari 2022 kl 22:56

Läs följande enormt klargörande artikel av Lars Bern:

Läkemedelsverk som industrimonopolets grindvakter:https://anthropocene.live/2017/04/19/lakemedelsverk-som-industrins-grindvakter/

Vi ser här att VARENDA dokumentationsfilm som bifogats som bevis i kommentarsfältet till denna artikel har censurerats bort!

Känslig information som inte bör komma till medborgarnas kännedom…?

Fredrik Eriksson
Reply to  Hans Dahl
5 februari 2022 kl 10:59

Nej inte alls!
De är bara rädda för sanningen.

Att vaccinen är en biologisk behandling med tillhörande genetisk märke eller markör!

Det vore ju extremt farligt att fler än NewsVoice fick ta del av denna sanning.

Aftonbladet,DN och flera andra tidningar har haft flera reportage (bakom betalvägg) de senaste dagarna såsom, så bemöter du en konspirationsteoretiker, så pratar du med en konspirationsteoretiker och så ska du tänka innan du pratar med en konspirationsteoretiker.

Allt för att förlöjliga,förfölja och sen till slut återigen skapa en syntetisk exklusiv grupp som inte är ett dugg bättre än den konstgjorda BioMarkör de tidigare försökt dölja.

En proteinbildande syntes som till synes likt en fästing klamrar sig fast på cellväggarna med oerhörd styrka värre än Lena Melin runt vinflaskan en het Lördagskväll.
Narrativet är det som Lena är rädda för!

NARRATIVET!

Utan det spelar det ingen roll vad de skriver och kommer skriva. Allt som kommer är lögn från deras händers verk och flinka fingrar. Och ni är nu medvetna om det!
Ingenting är längre glömt.

Mvh en kunskapsretoriker.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
5 februari 2022 kl 21:59

De olika yttringarna av Likströmmad Media (LM) försöker uppenbarligen att överträffa varandra i svartmålningen av oppositionen mot deras åsiktsmonopol.

Här är det Expressen som tar ton:
https://www.expressen.se/debatt/konspirationsteorierna-hotar-svensk-demokrati/

Likströmmad media är att likna vid den breda flod med döda fiskar som viljelöst förs nedåt i den likriktade strömmen.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
4 februari 2022 kl 21:16

“E’ de’ det här  som myndighetspersoner brukar kalla “Vetenskap och beprövad erfarenhet”…?

Eller är det kanske rentav kärlek…?
https://www.youtube.com/watch?v=v1MwPDhC3Mw

robert öjefors
Gäst
4 februari 2022 kl 18:21

Riktigt skrämmande,hur Fan kan man stoppa en sån här utredning?

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
4 februari 2022 kl 18:19

Sverige är ett korrupt land , det är bara att inse.

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
4 februari 2022 kl 10:47

Fördumning och degenereringen är närmast total eftersom befolkningen tolererar små skattefinansierade socialistiska byråkraters tyckande.

Jesper Jäderkvist
Jesper Jäderkvist
Gäst
4 februari 2022 kl 09:47

Samtliga myndighetsinstanser argumenterar här emot sina egna högt hållna värderingar om sunda vetenskapliga principer och metoder (som man gärna gör när något inte passar ens egna vilja). Randomisering och dubbelblinda studier (“guldstandarden”) används ju i kliniska studier för att skaffa sig högsta möjliga vetenskapliga bevisvärde.

Samtyckesargumentet lockar ju till storskrattattack följt av tårar längs kinderna. Alla kliniska studier inhämtar sådant från deltagarna innan man skrider till verket. Allt annat vore moraliskt förkastligt.

Last edited 11 månader sedan by Jesper Jäderkvist
Jesper
Jesper
Gäst
Reply to  Jesper Jäderkvist
4 februari 2022 kl 12:01

Hade såklart varit intressant att få veta exakt vilken designbrist studien hade och vilket problemet egentligen var med nämnda programvaras randomisering.

zacharias
zacharias
Gäst
Reply to  Jesper Jäderkvist
4 februari 2022 kl 18:19

Vaccinet hade inte uppsåtet att skydda folk. Det
är en första test på nåt mycket värre.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
4 februari 2022 kl 08:34

Läs “The secret covenant” så är saken klar. Media vet förbannat väl vad som gäller.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Å. Södergren
5 februari 2022 kl 14:59

Yes, låter som en analogi till ‘de ovises protokoll’. They are almost all in the mess, will be payback..

Richard
Richard
Gäst
4 februari 2022 kl 01:52

Vilka myndigheter kan vi ha kvar?

Blir imponerad om någon kan namnge tio myndigheter som har existensberättigande i nuvarande form.

Erik Forsman
Reply to  Richard
4 februari 2022 kl 02:21

Nja, Alkoholsortimentsnämnden bör vi nog har kvar. Nämnden tillstyrker eller avslår till exempel öletiketter, vid eventuella tvister. Mycket viktig samhällsfunktion. Tyvärr lades Stängselnämnden ner. Den handa håll ett ärende under sin trettioåriga levnadstid.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  Erik Forsman
4 februari 2022 kl 08:48

Hur stor var pengatvätten?

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Richard
4 februari 2022 kl 07:05

Samhall har ju i och för sig omvandlats från statlig stiftelse till statligt ägt aktiebolag med huvuduppgift att förse övriga statliga myndigheter med personal.
Men aktiebolagsformen skulle kunna vara en god måttstock då man vet att de övriga myndigheter som är kvar i sin nuvarande form bara kostar.

Erik Forsman
Reply to  Anders Johansson
4 februari 2022 kl 09:16

I framtiden kommer nog begrepp som samhällsanpassning försvinna till förmån för samhallsanpassning.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Richard
5 februari 2022 kl 21:44

Skatteverket kan va kvar, så dom som skott sig på oss kan få allt av egendom konfiskerad..

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
4 februari 2022 kl 00:32

Reagerade på motiveringen “Läkemedelsverkets stoppade studien för att de menade att man inte kunde lämna ett medgivande när man inte får välja vaccin”.

För det där är ju en helt sjuk motivering då de “vaccinerade” inte heller ens kan lämna ett informerat samtycke eller medgivande till att bli “vaccinerade” eftersom den informationen undanhålls.

Att man sen också är tvungen att betala för dessa absurda myndigheter är ju i sig någon sorts dubbel förödmjukelse.

Själv kan jag inte få någon som helst försämrad tilltro till myndigheter.

Last edited 11 månader sedan by Anders Johansson
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 februari 2022 kl 00:48

Inte ens här?
https://www.mpf.se/

Det nyaste tillskottet av penningslukande myndigheter, som spanar ut över oss svenskar för att försöka finna avvikare från den politiskt korrekta normen.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 februari 2022 kl 00:56

Det är ju det som är grejen. Myndigheterna är inte till för oss utan de är emot oss. Därav misstron. En ny psyk-myndighet lär inte göra saken bättre.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Johansson
4 februari 2022 kl 01:09

Hence a wise general makes a point of foraging on the enemyOne cartload of the enemy’s provisions is equivalent to twenty of one’s own.”
– Sun Tzu

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
3 februari 2022 kl 23:55

Fullständigt hjärnsläpp!

Covidpsykosen verkar djupna hos vissa patienter.

Man ska alltså inte på allvar utreda riskerna med vaccinen, för då kan man finna att de är farliga, och då kan människor vilja sluta ta dem, vilket ju då vore dumt eftersom de är farliga????

Eller var det inte “säkra och effektiva”?

Varför utreda något som är “säkert och effektivt”?

Känns som att dammarna släpper nu, folk vägrar hålla käften. Så många som är skadade.

https://podcasts.apple.com/se/podcast/555-katarina-gospic-den-censurerade-pandemin-original/id985517492?i=1000549729632

Helt ansvarslöst att inte utreda riskerna, men själv tycker jag väl inte det behövs fler studier. Det är ju ett slagfält därute med alla skadade. Och alla de vaccinerade får “covid”. Dags för städning och reflektion, och rättsprocesserna.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  Josef Persson
4 februari 2022 kl 08:45

Som det ser ut är detta en försvarsfråga. Och var står försvaret? Försvaret, det är ett särintresse enligt Reinfeldt.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Josef Persson
4 februari 2022 kl 10:29

Ytterligare ett exempel på och bevis för att staten är skruvad 180 grader åt helvete.

  1. Det är därflör alltså viktigare att folk på falska premisser inte avstår från att ta sprutorna oavsett biverkningar, än att de i förhand blir informerade om dessa risker.
  2. Tilltron till myndigheterna skulle ju tvärt om öka om staten var mer angelägen om medborgarnas hälsa.än om korporationernas försäljning. Kan det verkligen vara så svårt att begripa?

Ja, det brister nu, var så säker! Avsaknaden av logik i myndigheternas hål i huvudet är en av orsakerna till det!

Ulf Pohl
Ulf Pohl
Gäst
Reply to  Carina Agrell
4 februari 2022 kl 13:46

Politiker och myndigheter har skrivit under på korrumperade avtal och vet nu inte hur dom skall kunna smita undan sitt ansvar. Då håller man fast vid sina lögner så länge det går.

zacharias
zacharias
Gäst
Reply to  Carina Agrell
4 februari 2022 kl 18:15

Man känner panik inför den tyska studien som visar på främmande partiklar i vaccinerna. Dessa skulle inte finnas där. Sannolikt skulle de kunna avslöja en betydligt med ondskefull agenda än “att vaccinera alla”. Dessutom har vaccinerna inte gett den effekt man avsåg. Så nu drar man sig tillbaka och stänger om sig.

Staffan Karlsson
Staffan Karlsson
Gäst
Reply to  Josef Persson
6 februari 2022 kl 18:39

De VET att “vaccinerna” är farliga! Alla instanser har vägrat visa testresultat osv. Det visar sig nu i mängden skador och dödsfall! Nu försöker man även få alla skador/dödsfall att INTE anmälas i registren!! Ingen jävel ska ta några vacciner under dessa omständigheter!

Last edited 11 månader sedan by Staffan Karlsson