Injektionsindustrin “räddade” England – Restriktionerna skrotas

22
Premiärminister Boris Johnson och injektionsindustrin "räddade" England
Premiärminister Boris Johnson (BoJo), 2020. Pressfoto: UK.gov

COVIDKRISEN. BBC skriver idag att det lagliga kravet på att covidpositiva måste tillämpa självisolering i 10 dagar tas bort i nästa vecka. Alla återstående covidrestriktioner upphör även under de kommande dagarna, meddelar Downing Street.

Trots det enorma antalet covidinfektioner i vinter har det totala antalet dödsfall legat i linje med vad vi normalt skulle se vid den här tiden på året, fortsätter BBC, som syftar på vanlig säsongsinfluensa.

England är ytterligare ett land som till punkt och pricka följt injektionsindustrins manus för hantering av Covid-19. Premiärminister Boris Johnson sa att covidvaccinerna har förändrat situationen till det bättre. Johnson säger att de nya besluten är ett resultat av “vårt framgångsrika vaccinationsprogram”, tester, nya behandlingar och “vetenskaplig förståelse”.

De nuvarande covidlagarna skulle upphöra att gälla först den 24 mars 2022, men nu tidigareläggs förändringarna till kommande vecka, alltså i slutet på februari. Kravet på PCR-test förväntas även att upphöra, enligt den nya planen. Covid-19 anses inte längre utgöra ett exceptionellt hot mot samhället.

Debatt: Den stora vinnaren är injektionsindustrin

Cirka 91% av befolkningen i Storbritannien som är 12 år och äldre har fått en första dos av vaccinet, 85% en andra dos och 66% en booster-dos eller tredje dos, enligt BBC.

Under covidkrisen har 37 miljarder brittiska pund (avrundat 470 miljarder kronor) avsatts för testning och smittspårning etc, skriver BBC. Den enorma kostnaden för landets skattebetalare är en lika stor vinst för privata företag.

På tisdagen avslutades alla återstående covidrestriktioner i Nordirland. Skottland ska ta beslut om att uppdatera sina regler kommande vecka. Österrike skrotar de flesta covidreglerna kommande vecka. Dessa är bara några få exempel på länder som överger covidhysterin.

Länder som El Salvador, Mexiko och de flesta staterna i Afrika har inte ens infört kraftfulla restriktioner från första början av covidkrisen (2019-2020) eller senare. Dessa länder har inte heller drabbats speciellt hårt av Covid-19 och knappt alls av massvaccinationskostnader eller vaccinskador.

Det återstår att hur det nya manuset från injektionsindustrin kommer att gestalta sig kommande år.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice (uppdaterad kl 07:19)

Källa och relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

22 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mats olsson
Gäst
22 februari 2022 kl 19:34

Tog inget vaccin, fick covid, det var som en vanlig influensa. Pandemin var en medieanka och en uppvisning i ofattbar förljugenhet från big pharma.

PatrikD
Patrik
20 februari 2022 kl 22:31

Jag skulle nog vilja påstå raka motsatsen, att den stora förloraren i detta är injektionsindustrin. “Vaccin” kommer att bli tabu och kraftigt regleras när väl dessa bolag väl rasar och sanningen väl når fram till alla. Alla “vinster” kommer inte ens räcka till en bråkdel av stämningarna. All klinisk data är falsk och manipulerad och därmed gäller inte immunitetsavtalen. Jag är dock rätt övertygad om att denna transhumanism agendan eller new world order inte ens har börjat, såna här maktgalna psykopater med skeva ideologier stoppas bara av repet runt halsen. Än så länge lever ju globalisterna så man ska nog ta allt sånt här med en nypa salt så man inte hamnar i denna jojo mentalitet av uppgivelse. Dessutom är inte heller pandemilagen skrotad och det går mycket rykten på stan om nya “virus”. Det är möjligt att detta var deras “all in” och när uppvaknat nu sker vertikalt samtidigt som dom själva hamnar i ljuset så blir det ju betydligt tuffare för dom, men samtidigt har jag extremt svårt att se att det inte kommer bli extremt stökigt här framöver när både det igentliga innehållet i injektionerna kommer fram samt när dessa kriminella asen försöker slingra sig men ändå biheålla makt och kontroll. Det finns inget farligare än maktgalna tyranner som arrogant ser till så att dom döda lär dom levande.

TRANSHUMANISM – KLAUS SCHWAB AND DR. YUVAL NOAH HARARIhttps://www.bitchute.com/video/uOntnOE3vL8b/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Patrik
20 februari 2022 kl 23:26

De har redan drivit det här långt förbi “the point of no return” så de har inget annat val än att fortsätta. Det här är bara en paus.

jannearvid
jannearvid
Gäst
Reply to  Patrik
21 februari 2022 kl 10:39

Vacca indistrin har ett järngrepp på politiker,media myndigheter sedan länge och fortsätter att styra.Att några lastbilar kör i ”convoy”(canada sätter in militär,stänger bankkonto för folket) i Sverige som inte blev något av men några fräcka på fb lyckades via swish tjäna& 139 000kr..

Sten B
Sten B
Gäst
20 februari 2022 kl 16:05

Jag åter som en dystergök men var beredda på att det kommer nya överraskningar. Nytt virus är för uppenbart, större krig tvivlar jag på, men bråket med ryssen kan nog leda till en cyberattack som kan lamslå och trötta ut folket så de är beredda på nya inskränkningar av friheten. Varubrist, krascha ekonomin?

JohnnyD
Johnny
Reply to  Sten B
20 februari 2022 kl 17:04

Oligarkin och deras politiker samt media måste hela tiden marknadsföra nya hot om död för att hålla folket i rädsla och chock, så att de inte förstår vem som kontrollerar penningmängden.

Fredrik Eriksson
Reply to  Johnny
20 februari 2022 kl 17:19

Det är tack vare svenskens ointresse för de andliga frågorna
och svenskens förkärlek för de fysiska tingens sak, som denna kullis
har tillåtits hålla på såpass länge.

När dieseln kostar 500 SEK per liter?
När mjölken kostar 100 SEK litern?

Priset betyder för svensken INTE NÅGONTING!
Svensken är beredd att offra allt!
Det är därför svensken är dömd att gå under om denne inte vaknar,
eller blir en rättshaverist utan se den verkliga sanningen.

SÄPO kliar svensken bakom ryggen?
Rättsystemet är inte gjort för att straffa utan för att dela ut påföljder.
Därför är det en travesti på rätttvisan då Frihetsrörelsen ansöker
om polis-tillstånd för att lagligen demonstrera då friheten borde
framföra ett moraliskt argument, utan att inse att den verkliga friheten kräver inget tillstånd.
Människorna bygger framtiden!
Tex Juridiker, Politiker,Poliser och Militärer borde vekligen sitta
ner och diskutera om värdegrunden stämmer med dess filosofiska moral.

Människa eller militär?
När vinet kostar 1000 SEK litern?
Svensken är beredd att offra allt!

jannearvid
jannearvid
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
21 februari 2022 kl 10:28

Svenskens bakgrund är små företagare,jordbrukare,arbetare kass skola(Per Albin Hansson 4år skola skapade inget folkhem iofs har aldrig funnits)Den som styrde landet och sossar var Wallenberg då som nu med magda jobbat hos Bankir Wallenberg där magdas man Rickard arbetar sedan 2014.De unga starka flydde från Sveriges förtryck från kyrkan och storbönder,det var flera miljoner till USA 1860-1910 Som var på väg upp efter olika inbördeskrig mellan england,frankrike tyskar etc och utrotning av urinvånarna Amerika invaderades tidigare av Europa som skapat flera värdskrig,maktgalna som driver ”europa” att bygga EU etc ?! Svensk industri byggdes upp av folk från Holland, Belgien .England.Tyskland Folket 80% är sossar oavsett beteckning m.c.l.sd och muslimer?! Så vad gör svensken,de som kan flyttar från landet redan nu har hundratusental lämnat..Ps.Läs Aron Flams bok ”en svensk tiger”!!

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
20 februari 2022 kl 15:11

Börjar politikerna/deras chefer darra lite i manschetten. Långtradar protesterna är mäktiga. Nu har globalisterna testat hur långt dom kan gå, behövs lite paus. Nästa gång går dom lite längre, så flyttas det onormala och blir mer och mer normalt.

JohnnyD
Johnny
20 februari 2022 kl 14:20

Det verkar som covid-19 projektet går mot sitt slut. Ett bra exempel på PPP (Privat-Public-Partnership). Privat tar vinsten, Public tar kostnaden och alla fascister är glada.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Johnny
20 februari 2022 kl 14:36

socialistfacister tror jag det kan benämnas,, ‘de’ vill ju inte Vi ska få äga ngt..som i sovjetunionen typ,, Dvs iinte som i dagens Ryssland som håller på o skaka om hela kontaminerade ‘väst’, som förhoppningsvis snart blir Väst igen

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
20 februari 2022 kl 10:44

Injektionssindustrin eller annorlunda uttryckt droghandeln som är ett 400 år gammalt anglosaxiskt paradnummer.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
20 februari 2022 kl 10:14

Kill Gates orerar ju om att ett nytt “virus” är på ingång.
Är det den uttröttningstaktik som används nu? Med ett tillbaka och som en “blixt” (Tsun Tzu) slå till med två steg framåt?

Marianne
Marianne
Gäst
Reply to  Å. Södergren
20 februari 2022 kl 10:26

Är väl “vaccinsjukeviruset”.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Å. Södergren
21 februari 2022 kl 11:08

Jag bävar när OS-hjältarna? Komer hem och vi får höra nyheter av svårt sjuka i blödarsjuka bland vaccinerade.

Linden
Linden
Gäst
20 februari 2022 kl 10:06

Stor efterfrågan på ovaccinerade äggdonatorer.
tydligen har facebook koll på vilka som öppet gått ut med att de nekat sticket.
morgondagens hårdvaluta?

Martin Lidström
Martin Lidström
Gäst
20 februari 2022 kl 09:03

Åh vad jag hoppas att någon plockar ned alla dessa självgoda makthavare från sina piedestaler och åtalar dem för vad de faktiskt har gjort. Vilket är att ha skadat människor, företag och hela samhällen över hela jorden. Citaten från Boris Johnson ovan är direkt anstötliga.

Richard
Richard
Gäst
Reply to  Martin Lidström
20 februari 2022 kl 09:19

Om något ska vara vunnet måste miljontals människor spärras in och det behövs helt nya lagar samt styrelseskick. Annars kommer de bara fortsätta.

Martin Lidström
Martin Lidström
Gäst
Reply to  Richard
20 februari 2022 kl 13:19

I kombination med att vi “vanliga medborgare” måste bli mer kritiska, ifrågasättande, och noga med vilka vi väljer till styrande poster.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
20 februari 2022 kl 08:04

Så nu har ‘politikerna’ fått order om att lägga ned hoten mot befolkningen, vi vet inte vilka order som nu väntar från ‘dom’ gentemot marionetterna, men vi vet vad uppsåtligt brott mot mänskligheten kallas och vilka straffpåföljderna är

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
20 februari 2022 kl 11:47

Kör man konstant två steg fram och ett tillbaka så rör man sig ändå framåt.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
20 februari 2022 kl 14:30

Hehe du e rolig o absolut, när det annonseras officiellt att ca 10000 i Sverige skall åtalas för brott mot Mänskligheten då blir jag nöjd,, och kan ‘skratta’/är nöjd åt att Vi som fattat humbuget från början lyckats. Sedan gäller det att leta upp ‘dom’ som de facto ligger bakom shittet, o ‘dom’ befinner sig inte inom landets gränser, bara ‘deras’ stooges