Idag upphör restriktionerna i Sverige – Hälsopassen slopas – Regeringen ansvarig för omfattande skador på näringslivet

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 februari 2022
- Torbjörn Sassersson
Stefan-Löfven, 21 juni 2021. Foto: NewsVoice.se
Stefan-Löfven, 21 juni 2021. Foto: NewsVoice.se
Stefan-Löfven, 21 juni 2021. Foto av bildskärm: NewsVoice.se

SVERIGE. Nattklubbarna höll öppet i natt för att ta emot stora mängder gäster som passade på att festa att restriktionerna idag kl 24:00 upphörde i Sverige. Nu slopas hälsopassen som inte längre kommer att användas. Folkhälsomyndigheten har beslutat att upphäva alla restriktioner och behovet av hälsopass.

I förra veckan meddelade statsministern och globalisten Magdalena Andersson att restriktionerna tas bort idag den 9 februari. Andersson ärvde den tidigare Löfven-regeringens beslut som är ansvarig för att mängder med restauranger och andra företag gått i konkurs senaste 2 åren som en följd av landsomfattande stängningar pga ett virus med en dödlighet ungefär lika låg som en säsongsinfluensa.

Nathalie Ström delägare Restaurang Animo i Stockholm säger till Expressen:

“Vi kommer att ha öppet till ungefär klockan 01, eller klockan 01 som senast. Men vi kommer förmodligen att stänga runt midnatt på tisdagar och torsdagar. Våra förväntningar på hur det kommer bli framöver är att vi kommer kunna välkomna en större mängd gäster…”

Tiotusentals företag runt om i landet, varav många ägare lidit av något som kan liknas vid Stockholmssyndromet, kan nu åter öppna sina verksamheter med normala öppettider och utan restriktioner.

 • Deltagartak, krav på avstånd mellan sällskap, storlek på sällskap och möjligheten att ställa krav på hälsopass för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort.
 • Restriktioner som tas bort och råd som upphör den 9 februari 2022
 • Krav på resenärer har munskydd vid trängsel i kollektivtrafiken tas bort.
 • Kvadratmeterbegränsningar på handelsplatser och platser för kultur och fritidsverksamhet tas bort.
 • Rådet att avstå större sociala sammanhang, cuper, tävlingar eller större inomhusevenemang (mässor etc) tas bort.

“Föreskrifterna har också gjort att covidbevis (även kallat vaccinpass) kunnat införas vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar samt mässor. Även dessa slutar alltså gälla den 9 februari.” – Aftonbladet

Text: Torbjörn Sassersson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Näringslivet? De får väl bidrag av staten?
  Vi andra då som knappt vågar gå till våra jobb (om ovaxxad) det är vi som lidit mest!

 • Idag upphör (alla?) restriktionerna i Sverige. Betyder det att vi är tillbaka till 2018 års sociala liv? Ingalunda. Den psykologiska operationen är satt: alla håller avstånd (det sitter fast för all framtid i folks hjärnor…) som var helt främmande för oss år 2018. Vi gick från en kramande befolkning till ett som håller metervis avstånd och det alldeles oavsett om restriktionerna kommer tillbaka eller inte. Mission completed.  

 • Då har det väl blivit så dags att utreda hur ett stort antal äldre svenskar avlivades med morfin och Midazolam i början av denna s.k. “pandemi”. Eftersom inte ens assisterat självmord är tillåtet och om man då tar livet av människor utan deras egna uttryckliga önskan om att dö, så är det något som klassificeras som mord. Här är Stefan Löfven och Lena Hallengren de ytterst ansvariga. Vi ska inte glömma vad de har gjort.

  Det här är prio ett och sen kan de simultant eller i efterhand börja utreda skadestånd för förstörda affärer.

  • Helt rätt, men Stefan Löfven har rymt till Mauritius så vitt jag vet, och Lena Hallengren gör nog klokt i att göra detsamma! Vi som är kvar får väl ta nya tag och börja bygga på tusenårsriket!

  • Jag hoppas verkligen att detta du skriver om blir utrett, men jag tvivlar.
   Det är krutdurk som heter duga. Kommer de släppa fram den?
   Jag har själv erfarenhet av det svenska rättsväsendet och det är allt annat än rättvist. Bara de som inte har någon erfarenhet tror något annat.
   Tyvärr styr pengar och makt även här och rättsväsendet är belastat med en enorm godtycklighet som är fruktansvärd.

  • De två preparaten i kombination används preoperativt, dvs bedövningseffekten är mktmkt stor men risken för andningskollaps är också stor (anestesiläkare övervakar). Så människor som fått lungingkammation efter att en luftvägsinfektion/influensa inte läkt ut och som ges denna mdckombination riskerar andningsstopp. De ska ordineras antibiotika och inget annat. Dessvärre, inom hospisvården används de två preparaten också, samt nu i giftinjektionsprogrammet. Så javisst, utredningen mot de ansvariga blir enorm, den största i modern och äldre tid och kan inte avslutas förrän alla ansvariga är tagna, och det spela ringen roll vem som är inblandad direkt el indirekt, on de bor i Sverige. el inte..

   • Det var många med influensa som fick dessa andningshämmande injektioner. Sen fick de ligga ensamma och dö kvävningsdöden utan vare sig syrgas eller personal eftersom ingen vågade vara inne hos dem.

    • Precis, men eftersom de har beröringsskräck i vårt land gällande antibiotika, el så har sogbaracken nr1 fått order fr ‘lkmbolagen’ att inte sätta in det för att människor ska dö, så blev det detta katastrofala på klinikerna

 • Varenda en av dom måste bort. Finns det ngn som kan visa/bevisa att de stått upp för Sveriges befolkning under denna giftmordskampanj, då går dessa fria. Om inte, ska samtliga häktas. De kommer då dessutom få känna på hur deras rättssystem fungerar ur den aspekten, häktningsaspekten alltså. Finns oerhört många som sitter bakom spjället i väntan på huvudförhandling. Kan ju dom också prova på

 • Jag hoppas att tillräckligt många människor har vaknat till -vaccinerade som ovaccinerade- och inte tillåter att dessa inskränkningar i vår frihet införs igen för jag är fullständigt övertygad om att de maktfullkomliga som styr vårt samhälle inte har förändrats ett dugg i sina ambitioner att kontrollera oss till 100% för sin egen vinning.
  Det är viktigt att komma ihåg att så det ser ut i samhället är resultatet av vilka vi som enskilda medborgare är. Det är ytterst vi som genom våra livsval bestämmer hur det ska se ut.

  • Ja, de kör på så länge det går, men som vi ser är de möjliga att hejda, skrämma som Justin Treudeu och driva på flykt som Stefan Lövfen. Istället ska Magdalena Andersson som alltid rådfrågar sin man, wallenbergägda gossen Friberg som har en professur på Handelshögskolan, innan hon tar beslut i sina politiska frågor enligt egen utsago – just för att blåsa upp sin makt. Två klockrena självberikande sosseglobalister som med stöd just av oligarkfrämjande sällskap ska driva Sverige mot klippkanten och ner i avgrunden. Det dröjer inte så länge innan de flyr till Mauritius de också kan man tänka…

   • Jag är tyvärr inte så säker på att Justin Trudeau är rädd, och inte heller på att Stefan Löfvén har flytt i den meningen att han är driven på flykt.
    Även om det officiella narrativet håller på att krackelera och att vissa begränsningar nu tas bort i vissa länder innebär det ju inte att de som styr inte har gjort “landvinningar” åt fel håll och fortfarande sitter på makten. Så frågan blir snarare tänker jag hur vi ska förhindra nya “pandemier” eller andra “kriser” som skapas för att fortsätta och öka kontrollen av oss. Det faller återigen tillbaka på hur vi -majoriteten av människor- reagerar och beter oss framledes.

    Jag är både förhoppningsfull och oroad. Vet inte om mänskligheten i nuvarande tappning har vad som krävs för att få verklig frihet från förtryck ovanifrån. Människor är ofta bekväma och har en tendens att gå med flocken och inte ifrågasätta tills det redan är för sent.
    Kina är ett skrämmande exempel med sina social credit passports, men visst, kanske att den asiatiska kulturen i viss mån är mer kollektivistisk än den mer individualistiska västrerländska, men jag är inte tillräckligt påläst för att ha en direkt uppfattning om den saken.

    • Nej, kanske inte explicit, men det är ett uppenbart bra tillfälle att vänja folk vid att politiker sällan är i hemlandet. Det anses ju överdrivet ansträngande för dem att delta i debatter och att trycka på knapparna, “det ska de inte behöva”, så riktningen är definitivt ut ur Sverige.

     Kanske vill bara Trudeu undvika bråk i det här läget, och håller sig undan av det skälet? Olympierna/oligarkerna har förstås en plan för alla eventualiteter, men genom att Reiner Fuellmich formulerat tydliga anspråk och officiellt kopplat ihop covidiotin med det finansierlla systemet, så kommer folk efter hand att kunna greppa hela bilden och inte bara covidnarrativet.

 • Det lär bli en nätt summa för staten att punga ut med i skadestånd som jag antar att många drabbade ställer krav på. Fler politiker och höga tjänstemän passar nog på att försvinna till Mauritius. Ibland undrar jag om inte just det var själva syftet – utöver depopulationsaspekten – d v s att skamma statens representanter så pass att de “tvingas” retirera. Det kan mycket väl vara en välplanerad flykt undan ansvar.

  Det vore i så fall skönt att slippa dem, även om vi lämnas kvar med tomma skattkistor såsom Reiner Fuellmich konstaterar i hans rättsfall mot ett antal ansvariga för coronaagendan. International Criminal Court – ICC ville förstås inte ta upp fallet, men motsvarande process genomförs i Grand Jury – the court of public opinion.
  https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-1-EN:0

   • Ja, det var bra att det kom fram att förhållandet mellan det ekonomiska systemet och covidagendan tydligt kom fram. Olympierna/oligarkerna har alltid flera syften med sina psy-ops. Nu skulle den skyla det ekonomiska haveriet, men dessutom haussa upp depopulationen, så att mänskligheten skulle bli lättare att föda i ett system i fritt fall. Därav ignoransen av EKMR – Europakonventionerna och de mänskliga rättigheterna. Också att FN står under deras fullständiga kontroll sedan 2019 kom tydligt fram i punkterna som sammanfattar innehållet i anklagelserna.

    • Hur kom FN till? Vilka dåtida ledande personer och vilka ideologier och världshändelser låg bakom grundandet av FN?

     Här får vi en djuplodande analytisk, akribiskt dokumenterad redogörelse som besvarar dessa frågor och även visar på stora likheter mellan FN och Sovjetunionen:

     https://www.youtube.com/watch?v=FjGGt1QsCrA&t=299s

     ( The UN & the Occult Agenda / Walter Veith)

     Är FN en världsvid “fortsättning” på Sovjetunionens försök att göra hela världen till en centralstyrd diktatur? är en annan fråga som tas upp.

     • Walter Veith är helt ok o han beskriver ju här en paranoiasekt, punkt. Livsfarliga utan bojor och i ‘ledning’ av ‘världsorganisationen’. ‘fn’ måste naturligtvis skrotas, den också..

  • Förlåt men jag måste; HAHAHAHA.
   Oppositonen?!?! Va heter det laget? Jag måste ha missat den.
   Brukar läsa dina kommentar,alltid trevligt o intressant läsning,men du måste ju skämta denna gång.
   Kan inte komma på nån annan förklaring 🙂

   • Vill endast bekräfta dig här. Skalan går vertikalt från Serenitet ned till, “till jord skall du åter varda”.
    Kallas “Emotionell frekvens skala”. Ytterst användbar i politiken. Flockrädslan är ett synbart bevis på det.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *