Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Hunter Bidens laptop avslöjar finansiering av biovapenlab i Ukraina

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 mars 2022
- NewsVoice redaktion
Ryska SVR (HK utanför Moskva i bild) motsvarar amerikanska CIA.
Ryska SVR (HK utanför Moskva i bild) motsvarar amerikanska CIA.

E-postmeddelanden i Hunter Bidens lapop, som kallats för “en laptop från helvetet”, visar att Rysslands och Putins påstående stämmer, att president Joe Bidens son Hunter stödde finansieringen av biologiska laboratorier i Ukraina.

E-postmeddelanden i Hunter Bidens laptop – vars existens exklusivt rapporterades av The New York Post i oktober 2020 – låg till grund för en undersökning på biovapen i Ukraina utförd av en försvarsentreprenör i Kalifornien.

Mailen visar att Hunter Biden hjälpte till att finansiera ett amerikanskt militärt forskningsprogram för biovapen i Ukraina och att Putins anklagelser faktiskt inte är propaganda. Uppgifterna bekräftas av The Daily Mail och andra källor.

Enligt Ryssland är invasionen av Ukraina delvis motiverad av dessa biolab vars existens USA:s regering förnekat.

“Det finns så mycket hyckleri och lögner som kommer från utrikesdepartementen att de nu tvingas backa. Var försiktig innan du sveper in dig i flaggan och dör för Neocons som har ljugit om varje krig – inte bara om massförstörelsevapen.” – Martin Armstrong

Innehållet i Hunter Bidens laptop bör ha påverkat valet 2020

Flera personer som fört fram att USA driver eller finansierar biolab i Ukraina har slagits ner. Den tidigare demokratiske representanten och presidentkandidaten år 2020 Tulsi Gabbard anklagades för att vara “betald av ryska agenter”, efter att hon försökte öka medvetenheten om de USA-finansierade biologiska laboratorierna i Ukraina.

Enligt en Rasmussenundersökning tror hälften av amerikanerna att Hunter Biden-avslöjandet doldes av politiska skäl. 48 procent av de tillfrågade i enkäten tror att historien skulle ha påverkat resultatet av valet 2020 om den inte hade dolts av massmedier och sociala medieföretag.

Republikaner i representanthuset planerar nu att stämma Hunter Biden efter mellanårsvalet 2022 och tvinga honom att svara på en rad frågor om hans utländska affärer och innehållet i hans ökända laptop, skriver Whitehouse Wire.

Text: NewsVoice

Källor och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq