Swexit – Sverige måste ut ur EU efter attacken mot Ungern

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 7 april 2022
- Jan Norberg
Jan Norberg, 25 aug 2021, selfie
Jan Norberg, 25 aug 2021, selfie
Jan Norberg, 25 aug 2021, selfie

OPINION. De trakasserier som det globaliststyrda EU, nu några dagar efter Ungerns val, iscensätter gentemot Ungern är inget annat än en attack på den nationella självbestämmanderätten.

Text: Jan Norberg

Vi har under flera år iakttagit EU:s försök att totalt likrikta medlemsstater som Ungern. Det är ett skamligt övergrepp på den utveckling som ungerska väljare själva har valt i demokratisk ordning.

EU:s försök att undergräva demokratin och förhindra att Ungern behåller sin nationella suveränitet sänder chockvågor över hela Europa. Fascisterna i EU accepterar inte att Ungerns folk vill kunna avgöra sitt eget öde. Man mår illa och tankarna går till Hitlers Nazityskland där all opposition kvästes med sanktioner och våld.

Ursula Von der Leyen. Arkivbild: Europaportalen.se
Ursula Von der Leyen. Arkivbild: Europaportalen.se

Total lydnad under Ursula Von der Leyen är inget annat än diktaturfasoner.

Läs mer: Historiskt: EU:s rättsstatsmekanism sätts in mot Ungern

EU kommer nu att använda sin ekonomiska övermakt för att kväsa Ungern till total underkastelse. Vilket land står därefter på tur?

Sverige har varit pådrivande och gått i spetsen för att straffa Ungern med hänvisning till att deras rättsstat är korrupt. Man tar sig för pannan och inser snabbt att Sverige verkligen inte är något föredöme. Behöver jag nämna JK Marie Hedenborg och hennes beslut att ge en kriminell MENA-migrant 840.000 kr?

Ungern är ett föredöme i EU och Viktor Orban är snart den enda strimma av ljus och hopp vi kan se i kompakt EU-mörker.

SWEXIT nu!

Text: Jan Norberg

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: SwexitUngern