Dokumentär om oförklarliga objekt utanför Kaliforniens kust – “A Tear in the Sky”

-

TEKNIK. “A Tear in the Sky” är en dokumentär om ett unikt projekt som försöker gå till botten med observationer av oförklarliga flygande objekt. Tanken är att med avancerad teknisk mätutrustning triangulera fenomenet. Teamet som leds av Caroline Corey fokuserar på ett havsområde mellan Los Angeles, Catalina Island och San Diego.

Trots ovissheten om fenomenet överhuvudtaget skulle dyka upp under projektets fem dagar lyckades teamet göra flera observationer som dokumenterades med utrustningen. Det kunde se objekt som dök upp ur intet för att snabbt försvinna.

Det mest slående resultatet kom först flera veckor efter att undersökningen i fält var avslutad, när data analyserades. Bilder visar hur det plötsligt uppstår en skingring av molnen som om ett fönster öppnades och i öppningen visade sig ett antal objekt. Forskarna kunde även se hur objekt tycktes falla ner i havet.

Teamet gör jämförelser med vad den amerikanska flottans hangarskepp USS Princeton observade i samma region år 2004. Den så kallade Nimitz-incidenten fick stor medial uppmärksamhet i tidningar som New York Times. Överlappningarna består bland annat i att objekten som flottan och teamet kunde detektera hade ungefär samma storlek.

Caroline Corey har med sig radaroperatören Kevin Day och Gary Voorhis, som på USS Princeton var ansvarig för hemliga data under Nimitz-incidenten 2004. De bekräftar att det finns likheter i observationerna.

NewsVoice: Pilot: Tic Tac-UAP störde ut radarn för amerikansk stridspilot

Michio Kakku som är en amerikansk teoretisk fysiker kommenterar med att det är på tiden att denna typ av forskning genomförs.

Kongressutfrågning

Tisdagen den 17:e maj sker en offentlig utfrågning i den amerikanska kongressen om UAP för första gången på decennier. Kongressen kommer att pressa Pentagon och andra nationella säkerhetsmyndigheter för få fler svar på rapporter om mystiska flygande objekt, skriver Politico.

Sessionen inför House Intelligence Committees Counterterrorism, Counterintligence och Counterproliferation Subcommittee kommer fem månader efter att National Defense Authorization Act krävde att militären skulle upprätta ett permanent forskningskontor för UAP-fenomenet.

Utfrågningen ska följa upp 143 seriösa UAP-observationer som rapporterats mellan 2004 och 2021.

Text: NewsVoice | Filmen finns på Itunes

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

19 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

19 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
R Olin
R Olin
Gäst
17 maj 2022 kl 00:14

Om s k bortföranden. Sök på yt efter Dr Karla Turner. Hon upptäckte att det var Milabs som låg bakom och ingenting annat.

zacharias
zacharias
Gäst
Reply to  R Olin
18 maj 2022 kl 16:09

Tro är en sak, fakta en annan. Makten vill inte veta av fakta så de ger dig tro. Den tro de vill att du skall ha.
Så fort man närmar sig alien-tankar blir maktens folk panikslagna.
Visst finns det en orsak till det, eller flera.
Men den vill du nog inte veta, eller hur?

R Olin
R Olin
Gäst
16 maj 2022 kl 23:34

Låt mig avslöja en obekväm “sanning” : Gamla Testamentet handlar om 1) pengar, och 2) folkutrotning. I Talmud och Zohar och annat svårtolkat framkommer att vissa individer tror på genmanipulerande doktorer från yttre rymden. Och nu tror de att de utför sina utomjordiska herrars önskan genom att upprepa historien med dig och mig som offer. Vi har att göra med kompletta galningar.

R Olin
R Olin
Gäst
16 maj 2022 kl 23:11

Den första boken om ufon hittsde jag i skolbiblioteket på Hersbyskolan Lidingö i slutet av 70-talet. Senare hittade jag en bok av Bernard Newman som handlade om hur nya patent kunde användas för att skapa ufo-mytologi. Senare hittade jag Carol Rosen/Rosin som jobbade för Werner von Braun och hon fick veta att allt som händer nu och framöver är planerat och fejkat. För tjugo år sedan på en interet-bulletin board sa en usa-flygmekaniker att han ofta tankar ufon. It’s all fake, folks!

zacharias
zacharias
Gäst
15 maj 2022 kl 18:04

den s.k. utfrågningen kommer att resultera i …. Sedan stänger man ärendet. Bevis är ju en fråga om VEM som håller i piskan. Jag känner många som har varit ombord på dessa farkoster och berättat saker som ligger långt utanför dagens s.k. fysik, men som förklarar resor runt om i, och utanför galaxen på ett smidigt sätt. Men precis som med sonoluminiscens, så vill man inte veta. Det kallas för vetenskap, påstås det.
Jag har tillsammans med bekanta kunnat påvisa att energi kan föras mentalt långa sträcker till en utvald punkt. Men ingen vill veta vad eller hur vi gjorde trots att det skedde under vetenskapligt korrekta förhållanden.
Med den metod för transport som beskrivits kan man ta sig tvärs igenom galaxen på några mikrosekunder, men det går inte med fossilraketer. Man behöver en metod som modifierar rum-tiden. Alltså vill man inte veta, för då rasar paradigmet. Om någon nation hade det idag, skulle de direkt ta över hela planeten.
UAP finns, jag har själv pratad med militära piloter som sett dem när de flugit formation med dem uppe i Norrland.
Bevisen finns, men inte viljan.
UFO-Sverige? En låtsasorganisation som inte ens kan känna igen en Volvo på nära håll, kallar den för “lokalt fenomen” och kastar rapporten.

Karl Gunnar karlssonkarlgunnar01@gmail.com
Gäst
15 maj 2022 kl 17:23

Mitt namn är Karl Gunnar Karlsson och jag driver bloggen passwordmankind.blogg.se som jag vågar påstå är den mest informativa bloggen i Sverige beträffande dessa mikrovågsvapen dom använder ihop med upplägget att samtidigt bedriva stalking “THE Art Of Deception” vilket i sin tur är en extremare variant av Cointelpro emot oss utsatta så det ska låta extra konstigt vad vi vittnar om görs emot oss. Dom ansvariga inom polis och militär är såklart fullt medvetna om att detta är att klassa som brott emot mänskligheten samt krigsförbrytelser gentemot civilbefolkningen så då bedriver dom detta med psykologisk terror stalking så den utsatte ska framstå som “psykiskt sjuk” och polis och militär ska komma undan. På min blogg har jag även publicerat hundratals bilder som beskriver dessa vapen och dess mängder av olika effekter. Då jag är en duktig photoshopper som ämnar för debatt om detta så kan den som vill använda mina bilder i debatter om detta. Vi tortyrutsatta behöver er hjälp, ni kan inte ens förstå hur dom torterar oss med dessa frekvens vapen. Jag har varit verksam i hela mitt liv inom idrotter som motocross och hockey, jag har brutit armar och ben i mitt liv så jag vet vad smärta är och kan berätta att dessa frekvens vapen är en miljard gånger värre i smärta. h
ttps://m.soun
dcloud.com/user-956392934/torterad-i-sverige-och-tystade-debatter?utm_source=mobi&utm_campaign=social_sharing

Här berättar jag om min situation på Soundcloud och hur det är att leva som Svensk utsatt.

https://passwordmankind.blogg.se/

Kristian Lantz
Kristian Lantz
Gäst
15 maj 2022 kl 15:44

Snacka om ett ämne som trampar vatten.

Ufo-fenomenet behandlas fortfarande återkommande som ett ”nytt” ämne som ”man nu” borde ta sig en närmare titt på, samtidigt som det i dag finns minst 1000-tals (100000-tals?) mycket väldokumenterade fallbeskrivningar från hela världen från mycket trovärdiga personer och en mängd seriös privatforskning tillsammans med en hel del offentliga dokument, vilka sedan 1940-talet (80 år sedan!) har visat på fenomenets likformighet och extraordinära oförklarlighet utifrån konventionella förklaringsmodeller.

Erik Forsman
Reply to  Kristian Lantz
15 maj 2022 kl 16:29

Då finns det ju mer fog för alientro eller i vart fall UFO-tro än gudstro sätt till antalet vittnesmål medels filmbevis. Vi förväntas respektera religiösa människors gudstro men ser kanske ner på de som tror på Aliens. Fast här måste vi skilja på ett UFO som i de allra flesta fall blir till IFO (Identifierat Flygande Objekt) efter de skärskådas.

zacharias
zacharias
Gäst
Reply to  Erik Forsman
16 maj 2022 kl 19:10

Ett UFO eller UAP är ett ej identifierat föremål som flyger. Varför är det inte identifierat? Jo, därför att inte har en godkänd ID.skylt! Svårare än så var det inte. Inget REGNR. Alltså kan ingen myndighet i världen identifiera dem. Alltså finns de inte.
Att göra en baklängesanalys är det inte som varken vill eller har ansvar för. Vetenskapen? Om du har sett nån sådan på denna planet så skulle den kunna göra en baklängesanalys och därmed via uteslutningsmetoden ge ett svar. Men den har inte kommit hit ännu.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
15 maj 2022 kl 11:10

Tyvärr är nog det mesta militära vapen och olika system för anti gravitation osv.

https://www.brighteon.com/0e6e2b72-efd9-44e1-8d6b-92d8e5aa786a

Och tyvärr så älskar de ju hemlighetsmakeri, ljugande och manipulerande. Idag har man utan tvivel vapensystem som befolkningen generellt inte har en aning om. Att sen kalla ett sådant land “demokratiskt” blir ju bara löjligt. När människor inte ens vet vad militären håller på med. Laser, EMF vapen, plasma osv har tydligen inte haft någon vidare utveckling de senaste 50 åren….Jovisst!

Erik Forsman
Reply to  Josef Persson
15 maj 2022 kl 16:37

Visst, och då passar det bra att spä på UFO-myterna som ett perfekt kamouflage, men lite kittlande är det.

Ett annat tänkbart scenario är att fungerar inte pandemin, klimattramset eller kriget så kan man köra Aliens-invasion-tricket. Jag lovar om politiker, kändisar och media går ut med att vi alla måste bära mössor av staniol med piprensare på sidorna med pingisbollar på (för att hindra Aliens från att attackera oss) skulle en absolut majoritet annama detta.

Fredrik Eriksson
Reply to  Erik Forsman
15 maj 2022 kl 17:19

Detta är PLANERAT för den Kabbalska agendan,med vaccinen som spjutspets.
Dessa entiteter, vad är de och varför har de gömt sig så länge?
Vilka kommer att ha ett botemedel mot Covid-19?
-Jo, enligt min teori, samma entiteter (fallna änglar) såsom de som utgör sig vara från Plaedianer,etc från andra “planeter” när det är i själva verket är dimensionella varelser.

För vidare information läs gärna Whitley Striebers bok Kontakt,
samt dokumentären bakom filmen om Jacques Vallee.
Jacques var rådgivare åt Steven Spielberg och rådgjorde (var hans rådgivare) under filminspelningen av bla Närkontakt av den tredje graden.

Båda är namnkunniga UFO-loger men det de har gemensamt är att de oberoende av varandra kom fram till att dessa entiteter är av nefariskt (ondskefullt usprung). I vardagligt tal det vi kallar demoner på svenska.
De har alltså en mera psykologisk,teorietisk modell gällande dessa “gräshoppsliknande” entiteter såväl som de mera människoliknande.

Bibeln (hör och häpna) beskriver den “onda” sidan som gräshoppor med en stingande skorpionsvans.
De “goda” kommer att ha lösningen på det som den “onda” sidan åsamkar, när det i själva verket är en demonologisk politisk lösning.
Det är alltså en högst aktuell fråga som vatikanen har hemlighållit i årtioenden, dvs dold kunskap och genom dolda sociala struktuer

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/yvlGga/vatikanen-erkanner-utomjordingar

zacharias
zacharias
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
16 maj 2022 kl 19:26

det är mycket mörkare än så. Läs de gamla sumeriska lertavlorna som forskare översatt, så kommer ni att få skrämselhicka så det räcker.
Jag har tagit upp delar av detta tillsammans med egna praktiska erfarenheter, i ett filmmanus, men ingen vågar ta sig an det. Det skulle avslöja alldeles för mycket.
Det perspektiv vi är insyltade i är avsevärt mycket större än de flesta ens skulle våga fråga om. Än mindre acceptera. ör de flesta räcker det med jobb och en mellis.

zacharias
zacharias
Gäst
Reply to  Josef Persson
16 maj 2022 kl 19:12

att kontrollera ett psyke via mikrovågor, det upptäckte USA redan på 1950-talet och utvecklingen där har nog inte stått still.

MikaelD
Mikael
15 maj 2022 kl 08:23

då får ni inte missa den här en mycket bra dokumentär om ufos
fri energi osv.

[SIRIUS: from Dr. Steven Greer – Original Full-Length Documentary Film]

https://www.youtube.com/watch?v=5C_-HLD21hA

MikaelD
Mikael
Reply to  Mikael
17 maj 2022 kl 17:35

lite mer information

U.S. Congress holds hearing on UFOs

https://www.disclose.tv/u-s-congress-holds-hearing-on-ufos/

Eik Forsman
15 maj 2022 kl 07:18

Vilseledande manövrar eller verklighet – i want to believe in god but i just can´t

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Eik Forsman
15 maj 2022 kl 13:04

Varför inte. You do not, because you can not.., or you can not because you do not. Som piloten sa, det finns miljarder galaxer x miljrdr solar x miljrdr planeter. Ingen på riktigt tror jag, kan föreställa oss att vi är solo. Om så, varför då.. Alla har ju grannar

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV