Kongressen erkänner problem med oförklarliga Tic tac-objekt av okänd härkomst (UAP) i amerikanskt luftrum

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 maj 2022
- NewsVoice redaktion
Tic Tac UAP. Image: zztopfila

TEKNIK. Den amerikanska kongressen tog idag upp problem med att okända flygande förmål, av okänd komposition och härkomst rör sig i amerikanskt luftrum. Dessa okända objekt UAP (Unidentified Aerial Phenomena) är första gången på decennier åter i fokus för en utfrågning i kongressen.

Text: NewsVoice | Videokälla: House Intelligence, Open C3 Subcommittee Hearing on Unidentified Aerial Phenomena

Tjänstemän från försvarsdepartementet försökte svara på frågor från parlamentsledamöter i underutskottet om bekämpning av terrorism, kontraspionage och vapenkontroll.

House Intelligence Committees genomförde den offentliga utfrågningen klockan 09.00 Eastern Time i dag tisdag.

2021 lämnade regeringstjänstemän från Unidentified Aerial Phenomena Task Force in en version av en hemligstämplad rapport om ämnet till kongressen. Det var ett papper från försvarsministeriet i samarbete med flera underrättelsetjänster.

Läs mer: UAP-fenomenen: Oförklarlig aktivitet vid militärbaser fortsätter

Arbetsgruppen inrättades med syftet att “upptäcka, analysera och katalogisera oförklarade fenomen i luften som potentiellt skulle kunna utgöra ett hot mot USA:s nationella säkerhet”. Kommittéordförande Carson sa att amerikaner vill veta mer om dessa oförklarliga händelser.

“Det amerikanska folket förväntar sig och förtjänar att deras ledare inom regeringen och underrättelsetjänsten på allvar ska utvärdera och reagera på eventuella nationella säkerhetsrisker – särskilt de vi inte helt förstår.”

Efter den öppna delen av mötet höll underkommittén en sluten och sekretessbelagd briefing i ärendet. Den offentliga utfrågningen bestod mest av att de inblandade rörde sig runt ämnet i stora cirklar utan att kunna leverera några konkreta svar.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: UAP
Stöd NewsVoice 2024
 • Detta är nog en del i de fasor som Schwab har sagt att de har förberett för oss. Se hans anföranden på Youtube. “Vi har såååå många fasor planerade för er!”, säger gubben och myser. Han hotar att ta våra barn, driva företag i konkurs, ta allt vi äger och skrämma oss på korsan och tvärsan samt sätta grejer i våra hjärnor så han kan läsa våra tankar och drömmar för att kolla att vi inte är farliga…

 • The Drive – Warzone: This Is What Top Missile Defense Executives Just Said About [UAPs]

  “At the same time, Congress is literally holding public hearings about unidentified aerial phenomena, or UAP, more classically referred to as UFOs. The topic exploded in the media thanks mainly to a media blitz by retired defense intelligence officials. In fact, Congress is now considering providing something akin to blanket immunity to public officials, military personnel, and even contractors, with any info on the UAP topic.”

  https://www.thedrive.com/the-war-zone/this-is-what-top-missile-defense-industry-chiefs-said-about-ufos

 • Eftersom dessa “ting” existerar, flyger ifrån våra bästa flygplan och raketer, inte invaderar oss, så varför bry sig om att vi är övervakade sedan ett par hundra år? Kanske längre?
  Fortsätt kriga och slåss, stjäl från varandra, förstör planeten i grunden. Då blir allt bra.
  Det finns ju inget som vi, Universums Mest Utvecklade civilisation, inte kan göra.
  Att homo sapiens är den mest invasiva arten på denna planet behöver man inte göra en s.k. vetenskaplig utredning för att inse. Det syns om man öppnar ögonen. Men det kanske politikerna inte vill?
  De vill kanske fortsätta käbbla om oväsentligheter som det vi ser i den s.k. valdebatten.
  Vidga synen på tillvaron. Ta in att vi har besök av civilisationer som är mer välvilliga än vi någonsin kan föreställa oss.
  Denna diskurs vill ingen inom media ta upp för den raserar deras egen STORHET.

 • Det enda man kan vara säker på är att denna “utfrågning” är iscensatt av en anledning. Att de som vet vad detta handlar om vill få ut sin version av det. Det vi får reda på är ytterst tillrättalagt och censurerar to say the least.
  En sak till, man vill även tysta privata undersökare. De hotade om straff för “disinformation” i ämnet.
  Man vill nog kunna utnyttja “det utomjordiska hotet” för att saluföra ännu ett skrämselprogram. När klimatet, corona, folkutbyten, terrorism och kärnvapenkrig inte räcker till?
  Rule by fear. Divide and conquer.
  Psykopat-globalist-eliten jobbar hårt.

  • Precis! Från psykopatmanualen:

   “Anta formlöshetens obestämda figur

   Genom att ta form, genom att ha en synlig plan öppnar du dig för attack. I stället för att anta en form som din fiende kan förstå, håll dig anpassningsbar. Acceptera det faktum att ingenting är säkert och ingen lag är fixt. Det bästa sättet att skydda sig är att vara så flytande och formlös som vatten; satsa aldrig på stabilitet eller varaktig ordning. Allting förändras”.

   https://newsvoice.se/2022/05/psykopatmanualen/

  • Fyy f Var det j…e jag sett på länge. Stämmer det så kommr all h…ll break loose, nasa betyder f ö bedrägeri på ett ‘visst språk’ har jag hört el läst

   • Öö…. Jaha ok… Trodde det var allmänt känt. Hur får dessa spännande rymdraketer framdriften att fungera omgivna som de är av oändligt stort absolut vakuum ( minus 270 grader Celsius)? Det råder ju undertryck i universum, om man så säger, alltså frånvaro av atmosfär så de spelar ju ingen roll vilket tryck eller temperatur gasen från jetmotor har – den skulle pysa/sugas ut i vart fall efter ett tag (om än efter ett långt tag).

    • Haha, jag har heller inte trott på det på ett bra j..a tag, men när man får det i fjeset o så kompakt så blir det en reaktion, åtminstone fr mig. Folk är i allmänhet heller inte raketfysiker samt förväntar sig att ‘media’ talar sanning..hrmm. Det här är oavsett vilket en av världshistoriens värsta lögner, tillsammans med olox..

    • om man utgår från att reaktionsmotorer är det enda, då blir det självklart lite komplicerat. Kanske finns det andra och av oss okända metoder? Nähä, inte det? Förklara då det lysande objekt jag såg över Gamla Stan i Stockholm 1968 som sent på kvällen kom in söder ifrån på hög höjd och med mycket hög fart, gör ett 90.graders vinklad gir utan att svänga eller sänka farten. OK, jag ljuger, tänkte inte på det. Eller:
     Du tror du ser
     allt som finns
     och allt som sker
     är allt du minns

 • OjOjOj1 Vilken logisk kullerbytta som ingen journalist upptäckte.
  UAP (UFO) finns, är reella företeelser men vi kan efter snart 70 år inte identifiera dem.
  Skulle en jordisk makt haft dem under 70 år utan att dra nytta av DET övertaget?
  Den som tror det behöver nog rensa hjärnkontoret från tjocka lager av indoktrinering.
  Att man inte kan identifiera dem som man säger, beror ju på att de inte har en godkänd regskylt. I övrigt vet de mycket väl vad allt handlar om. Dessa ting har inte invaderat varken planeten eller något land under 70 år. Så?
  Jämför med Putin som försöker invadera Ukraina. Har han tillgång till UAP.teknologi??
  Kom igen, alla journalister och använd hjärna för en gångs skull!!
  Jag skulle bli glatt överraskad!

  • Iof, det skulle ju kunna finnas privata aktörer tex, som haft teknologin så länge. Vem vet, men ufon finns iaf och det är ju skoj bara det. Lite lägligt att man drar igång congress hearings just nu eller?… såna tider antar jag 🙂

   • Trodde faktiskt redan dom gjorde det i förra vändan, men det var mer briefings tydligen. Nu är det mer på riktigt då alltså, officiellt.

 • Oavsett vad som är egentligen känt om bakgrunden till dessa flygande föremål så finns det naturligtvis ett syfte att lyfta fram det i offentlighetens ljus. Högst sannolikt skall allmänheten manipuleras till att känna eller tro något som passar en agenda. WEF & co avser inför The Great Reset och de har bara kommit en bit på vägen. Vem vet, de kanske tänker skylla på aliens när en massa människor dör av va@@inen.

 • Ang arcons, hörde jag en audio på Nya Dagbladet som bar namnet Moder Jord och Vår koppling till jorden och Högre makten

 • De har varit här sedan de skapade oss med sitt DNA 450000 år sedan och de styr världen genom frimurarna. Världens härskare sitter i Agartha och han lever i tusentals år och är förmodligen en Nefilim, DVS hälften människa och hälften Anunnaki, men det klart, det skall vi inte känna till. Vår framtid är ljus och vril är den fria universella energin som vi kommer leva med.

  • Kan du utvecka runt begreppen; annunaki, nefilim, arcons, vril osv om el det finns fler. Har hört talas om, men skulle vilja veta ytterligare. Tror på dylikt, kan inte se att pusslet på ngt annat sätt kan gå ihop, men vet inte tillräckligt. Så, har du mer info, delge gärna

    • Tack, jo hört om snubben o kollat ngr inslag men vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig,, så jag väljer ingen inställning alls. Dock har han en del att informera om, inget snack om de

     • Tro’t när du ser det!
      Enda nyttan med det är väl, att inte bli överraskad om det händer.

    • Ok tack, ska kolla. För egen del är/blir jag intrreserad, mkt intresserad när det som ‘klassas som no go/förbjudet osv, inte..får forskas kring’ utan (ofattbart nog) blir olagligt altern el och hot medföljer i ‘förbudet’ (i sk demokratiska länder). Det är det det kämpas emot/deras sk ‘förbudsförsök Det är en kamp som inte kan ges upp. Jobbet innebär att få ytterligare fler, 20-40% till till de 10-20% som är på banan . Altmedia är det viktigaste instrumentet, och ett reformerat (helt) finanssystem. Men som sagt, det är allmängodsinfo o jobbet skall göras,, så är det

  • det stämmer överens med arkeologiska data som grävts fram och översatts. Den som vågar läsa dessa dokument lär få sig en rejäl chock. Utöver detta finns det andra utomjordiska grupper, en del

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *