NATO-general vill lägga ner NATO, 17000 läkare mot covidtyranni och klimatextremister

publicerad 25 maj 2022
- Extern skribent
Jesper Johansson, SwebbTV, 6 maj 2022

NYHETER. I dagens nyheter från SwebbTV tar kanalen upp flera aktuella nyheter som saknar de typiska propagandistiska vinklar som präglar de större massmedierna och public service.

NATO

En före detta NATO-general Fabio Mini anser att NATO bör upplösas eftersom militärorganisationen blivit ett säkerhetshot i Europa. Den italienska generalen anser att NATO hotar världsfreden och ser USA som det främsta hindret för att få till ett avtal mellan Ryssland och Ukraina.

Ekonomi

Chefen för internationella valutafonden Kristalina Georgieva anser att världsekonomin står inför den största prövningen sedan andra världskriget. Det handlar om en potentiell konvergering av olika katastrofer.

Förtryck av oberoende journalister

En grupp av journalister som rapporterar från det pågående globalistmötet i Davos blev konfronterad av beväpnad ”World Economic Forum Police”. Journalisten Jack Psobieck från Turning Point anser att polismyndighetenh särskilt iniktat sig mot alternativmedia. Läs mer på SwebbTV.

Klimatextremister

Klimatalarmister som fortsätter att trakassera den arbetande delen av befolkningen genom att blockera motorvägar och flygplatser kompletterarar nu med att förstöra privatpersoners  egendom, tex genom att punktera bilisters däck.

Fallet Justin Trudeau

Den kanadensiske premiärministern Justin Trudeau bibehåller trycket mot sin befolkning. Han anser att coronaviruset kommer att fortsätta härja under en längre tid. Han pekar på att de konservativa stöttat antivaxxare och varit tveksamma till det så kallade vaccinet. Trudeau hänvisar till ”den bästa vetenskapen”.

Global Covid Summit

Global Covid Summit som representerade 17000 läkare och medicinska forskare anser att massvaccinationerna är ett brott mot mänskliga rättigheter och att massinjektionerna omedelbart måste upphöra. Bland gruppens deltagare återfinns utvecklaren av mRNA-teknologin i vacciner, dr Robert Malone.

CDC

Den amerikanska hälsomyndigheten CDC uppmanar alla amerikaner (både injicerade och oinjicerade) som reser inrikes med flyg att testa sig mot corona, både före och efter resan. CDC uppmanade den 31 december 2021 laboratorier i USA att helst inte använda PCR-test för diagnos av Covid-19 på grund av att metoden inte är tillförlitlig. Trots det listar CDC PCR som en testmetod för att diagnosticera Covid-19.

Sammanfattning: NewsVoice | Källa: SwebbTV


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq