Chefen för Bayers läkemedelsavdelning medger att mRNA-vaccinerna är genterapi

6

VACCININDUSTRIN. Stefan Oelrich som är chef för Bayers läkemedelsavdelning medgav i ett tal under öppningsceremonin för World Health Summit år 2021 att mRNA-vaccinerna är genterapi. Han är förvånad över att så många accepterade dem.

Stefan Oelrich beskriver i enkla termer att mRNA-vacciner i realiteten är cell- eller genterapi. Oelrich är glad och kanske en smula förvånad över att så många accepterar denna terapi administrerad via injektioner.

“Om vi hade undersökt för 2 år sedan om folk var villiga att ta gen- eller cellterapi och injicera det i din kropp hade vi förmodligen fått 95% avslag.”

Oelrich ser genterapier som framtiden för Bayer och att pandemin har öppnat ögonen för innovationen.

Sammanställning: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
20 juni 2022 kl 12:10

“The authors observed that all patients experienced neuropathic symptoms within three weeks of vaccination.”

https://www.news-medical.net/news/20220519/NIH-team-documents-various-types-of-neuropathy-after-COVID-vaccination.aspx?azosrc=downloadpdfcopyemail

Ja det är väl lätt att sälja in en produkt med 100 % felaktik marknadsföring.
Något för konsumentombudsmannen kanske?

olapousette
olapousette
Gäst
20 juni 2022 kl 08:01

För psykopater med maktanspråk är det rationellt, billigt och enkelt att dupera människor med propaganda och att se oss ta gift frivilligt är nog en stor tillfredsställelse för dessa individer vilka inte ska finnas ute bland oss.
Vi behöver snabbt få till rättegångar mot alla inblandade och bli kvitt dessa
misantroper.

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
19 juni 2022 kl 02:29

https://www.bitchute.com/video/b4wbhxWA49VS/
ISRAEL- THE ‘EXPERTS’ TELLING YOU TO TAKE THE VACCINE SCRAMBLE FOR WORDS…ISRAEL- The ‘experts’ telling you to take the vaccine scramble for words when faced with the staggering official deaths directly caused by the vaccine.

Avslöjande….

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
18 juni 2022 kl 20:52

95% avslag….

Ja hade herren och hans kamrater sagt till befolkningen att, “det här är inte ett vaccin, utan en genmanipulation till att få din kropp att framställa ett gift. Du kommer inte skyddas från covid, och du kommer inte skydda någon annan heller. Däremot kommer många många många om inte alla att få biverkningar eller dö. Chansen att dö i covid är någon promille, och enligt våran genommanipulerade statistik skyddar genterapin mot död med alltså em viss procent av den promillen”.

Ja jag misstänker att då hade nog 95 % eller fler fortfarande sagt nej. Men är man tvungen att ljuga dagarna i ända för sina fantastiska produkter så har de väl inte mycket tro på dem själv heller?

Rita Ekholm
Rita Ekholm
Gäst
18 juni 2022 kl 16:49

Genmanipulerade grödor, dom skall tåla olika växtgifter, även människan och djuren skall genmanipuleras, innebär att allt annat som fungerat i tusentals år dör, ingen vet långtidskonsekvenserna av allt gift, Monsanto tar över marknaden.
Alltid när människan lagt sig i naturensgång har det misslyckats, gräshopporna och kaninerna i Australien, vattenhyacinterna i USA mm, listan kan göras hur lång som helst, om vi prickar in alla
Vi har fått nya sjukdomar som aldrig förr funnits
Är Borrelia, erlichia, anaplasma, Sica-myggan, Ebola, AP-kopporna, C.vid, Hiv mm, planterade och framställda av BigPharma och  Globalisterna.
Vad sysslade alla 46, USA finansierade Bio labb i Ukraina, C,vid, AP-koppor, experiment på människor mm
Varför har vi fått så många nya sjukdomar på så kort tid, slutet har vi inte sett än
Vi skall pumpas fulla av vax och gifter, BigPharmas mediciner som gör dom allt rikare
Alla gamla naturmediciner som fungerat i tusentals år är förbjudna
Salt är farligt, högt blodtryck vore lätt och åtgärda med och öka saltintaget, salt är vattenlösligt, överskotten kissar man ut.
Var och varannan knaprar i sig statiner när dom lika bra kunde äta som våra förfäder, smör, grädde, fett kött mm.
Öka det naturliga fettet och skippa sockret
Sen skall vi inte ens tala om cancer, nästan alla cancerformer går att bota utan strålning, cellgifter eller skalpell, även långt skriden cancer. Vad är det som händer i värden?

samuelafugglasD
samuelafugglas
18 juni 2022 kl 10:06

Varför fabricera MONSTER?
Räcker det inte med dem vi har?