Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Globalister vill kontrollera livsmedelssystemet – Syrsor på menyn

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 juni 2022
- NewsVoice redaktion
Syrsa (cricket). Foto: Miguel Á. Padriñán. Licens: Pexels.com

LIVSMEDEL. Globalisternas vill ta över livsmedelssystemet och om de lyckas kontrollera fröerna kontrollerar de även maten, och om de kontrollerar maten kan de använda det digitala ID:t för att kontrollera konsumenternas tillgång till maten, skriver dr Mercola. En central proteinkälla ska vara insekter.

Joseph Mercolas syn på vår gemensamma framtid är dystopisk. Mercola är en av de mest kända naturläkarna i USA. Han skriver att det globalistiska maktövertagandet kommer mot oss från alla möjliga håll:

“Oavsett om vi pratar om biosäkerhet, finans, bostäder, hälsovård, energi, transporter eller mat, har alla förändringar vi nu ser ett mål, och det är att tvinga fram efterlevnad av globalisternas agenda.”

Det globala livsmedelssystemet, och dess proteinkällor, utsätts nu för samordnade och avsiktliga attacker för att skapa matbrist och svält. Eliten avser att eliminera traditionellt jordbruk och boskap och ersätta dem med inomhusodlade produkter och labbskapade proteinalternativ som de äger och kontrollerar, skriver han.

Allt sker under en falsk marknadskonkurrens medan livsmedelsindustrin monopoliseras av färre än ett dussin företag i USA vilka ägs till stor del av företagen BlackRock och Vanguard.

Denna koncentration av företag och kontroll leder så småningom till att din förmåga att köpa mat kommer att vara knuten till din digitala identitet och sociala kreditvärdighet, enligt Mercola som får stöd från flera oberoende källor.

Syrsor till frukost eller middag?

I Kanada skriver Canadian Manufacturing att Aspire Food Group nu färdigställt en en fabrik som enligt uppgifter ska producera 9000 ton syrsor per år för människo- och husdjurskonsumtion. Ontario är nu centrum för världens största produktionsanläggning för syrsor.

Syrsor anses vara en proteinrik superföda som innehåller både proteiner och fibrer. De påstås ha ett mindre miljöavtryck än traditionella proteinkällor. Du kan redan köpa matsyrsor i vissa livsmedelsbutiker och restauranger.

Klaus Schwab igen…

Inriktningen mot att vi ska äta insekter och även mjölmaskar ligger i linje med World Economics Forum:s globala plan för livsmedelsproduktion.

“Vi har blivit betingade att tänka på djur och växter som våra primära källor till proteiner, nämligen kött, mejeriprodukter och ägg eller tofu, bönor och nötter, men det finns en obesjungen kategori av hållbart och näringsrikt protein som ännu inte har fått någon större uppmärksamhet: insekter.” – World Economics Forum, 9 feb 2022

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq