Globalister vill kontrollera livsmedelssystemet – Syrsor på menyn

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 20 juni 2022
- NewsVoice redaktion
Syrsa (cricket). Foto: Miguel Á. Padriñán. Licens: Pexels.com

LIVSMEDEL. Globalisternas vill ta över livsmedelssystemet och om de lyckas kontrollera fröerna kontrollerar de även maten, och om de kontrollerar maten kan de använda det digitala ID:t för att kontrollera konsumenternas tillgång till maten, skriver dr Mercola. En central proteinkälla ska vara insekter.

Joseph Mercolas syn på vår gemensamma framtid är dystopisk. Mercola är en av de mest kända naturläkarna i USA. Han skriver att det globalistiska maktövertagandet kommer mot oss från alla möjliga håll:

“Oavsett om vi pratar om biosäkerhet, finans, bostäder, hälsovård, energi, transporter eller mat, har alla förändringar vi nu ser ett mål, och det är att tvinga fram efterlevnad av globalisternas agenda.”

Det globala livsmedelssystemet, och dess proteinkällor, utsätts nu för samordnade och avsiktliga attacker för att skapa matbrist och svält. Eliten avser att eliminera traditionellt jordbruk och boskap och ersätta dem med inomhusodlade produkter och labbskapade proteinalternativ som de äger och kontrollerar, skriver han.

Allt sker under en falsk marknadskonkurrens medan livsmedelsindustrin monopoliseras av färre än ett dussin företag i USA vilka ägs till stor del av företagen BlackRock och Vanguard.

Denna koncentration av företag och kontroll leder så småningom till att din förmåga att köpa mat kommer att vara knuten till din digitala identitet och sociala kreditvärdighet, enligt Mercola som får stöd från flera oberoende källor.

Syrsor till frukost eller middag?

I Kanada skriver Canadian Manufacturing att Aspire Food Group nu färdigställt en en fabrik som enligt uppgifter ska producera 9000 ton syrsor per år för människo- och husdjurskonsumtion. Ontario är nu centrum för världens största produktionsanläggning för syrsor.

Syrsor anses vara en proteinrik superföda som innehåller både proteiner och fibrer. De påstås ha ett mindre miljöavtryck än traditionella proteinkällor. Du kan redan köpa matsyrsor i vissa livsmedelsbutiker och restauranger.

Klaus Schwab igen…

Inriktningen mot att vi ska äta insekter och även mjölmaskar ligger i linje med World Economics Forum:s globala plan för livsmedelsproduktion.

“Vi har blivit betingade att tänka på djur och växter som våra primära källor till proteiner, nämligen kött, mejeriprodukter och ägg eller tofu, bönor och nötter, men det finns en obesjungen kategori av hållbart och näringsrikt protein som ännu inte har fått någon större uppmärksamhet: insekter.” – World Economics Forum, 9 feb 2022

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • kackerlacker springer omkring i bostäder här i Sverige, där ockrare hyr ut “SVIN DYRT” och äter nästan familjen till bostadslöshet, dom i bostaden Familjen,där varje krona vägs, om man har något kvar, kvar är kackerlackerna o kliver på barnen i sängarna. och kryper innanför tapeterna,och hyr till överpriser, visserligen finns inte Syrsor, de kanske också ska kunna ätas Kackerlackorna, bara de får rätt krydda. medan Ockraren förstås äter en flott Köttmeny, och drinkar med sina vänner, och lever Lyx och dus, och bor i ett sago Slott. så Fattigdom, är här för många. Och den hårdnar, vilket. vilket gör att Kyrkvolentärer kör ut och giver mat till fattiga. Därför att vårt politiska system, som varit i har glömt bort människor med kropp själ ande, och tänker Materialistiskt, istället för människovärdet. Samt att oppositionen, satt sig emot en höjning av pensioner till fattigare äldre, samt sjupensionärer. Vilket bara visa vilket förakt man kom med och ser ned på de svagare grupperna. kanske måste de fånga gräshoppoar ute och äta. många gamla ha tvingas rota i papperskorgar, för att försöka få en måltid, detta i Sverige, som en gång hade Välfärd. så en viss Svält har nått Sverige, både andligt och Fysiskt.

  • Sjukpensionärena faller utanför budgeten för pensionärer. så bli inte sjuk, eller trillar på svår arbetsolycka, eller födds svårt skadad sjuk, eller t.o.m. Covid Vaccin skadad allvarligt. vilket innebär att falla ned totalt ekonomiskt, och kanske äta Gräshoppor om det finns Billig extra.

   [off topic]

 • Någon borde bjuda Klaus Schwab på mat. Sedan när den serveras visar maten sig vara trämaskar kackerlackor skalbaggar, iglar….

 • Tar man bort maten med svält, ja då går det lättar och tvinga på Syrsor, maskar, larver och andra konstigheter, ät eller dö
  Detta är inte vår naturliga föda och kommer göra oss sjuka
  Tycker Globalisterna borde först gå i bräschen och visa vad dom äter, Undrar vad Word Economic Forums, Davos gourmé menyn var på  2022
  Kommer Klaus Schwab, Soros, Kill-Bill mf avstå från Oxfilé och gräddsåsen eller skall även dom leva på maskar, syrsor och larver som vi alla andra?

 • Själv tar jag Newsvoice på fullt allvar!

  Den enda tidiningen, eller en av få ska jag kanske säga, som ger sanningen en ärlig chans. Själv gillar jag också SwebbTV, men med Mikael Wilgert allehanda patent på trådlös teknik osv så mer eller mindre vägrar man ju ta strålningens farlighet på allvar. Och det trots att den akademiska kompetens finns för att förstå elektromagnetiska fält osv.

  Men alla har vi våra blinda fläckar. Men att dagarna i ända gnälla på den korrumperade och förljugna “mainstremmedia” och deras inkompetens. Och sen sitta med skygglappar stora som hus därför att man är livrädd för att uppfattas som oseriös eller en foliehatt. De borde ju föregå med gott exempel!

  Vad är det som är konstigt med digitalt ID för att få köpa mat? Vi var ju nästan där bara med plandemin. Tvungen att strypa sig själv för att få gå in i butiken, och en hårsmån från obligatoriskt vaxxpass. Samt ett lyckat projekt med att förstöra all mindre näringsverksamhet.

  Idag steriliserar man frukter osv med kobolt 60.Fröna är döda.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Kobolt

  Man förstör vattenresurser och vägrar rena dem, och vill äga vattnet. Man bränner ner och förstör livsmedelsproduktionscenter på löpande band. Tror det var 2016 som man i världen dödade var fjärde gris i världen för någon jävla encefalit som drabbat en gris eller två någonstans i asien. Fullständig virushysteri, men att odla och eperimentera med dem i lab går utmärkt utan insyn.

  Men skall väl bli intressan att se dårskapen på ett sätt. När syrsan Sune skall få sin femte vaccinationsspruta för covid. När han skall få sin 10e med antibiotika. Och när Sunes kopis åke får det där nya viruset från ingenstans, och Åke och hans en miljard vänner skall sättas i karantän och avlivas.

 • Kan någon ta Newsvoice på allvar? Sedan länge omsprunget av mer rationell sidor som Swebbtv etc.

  ”Digitala Id:t” i mat…

  Publiceras vilken skit som helst bara den påstår något mumbojumbo vara del av ”globalisters plan”

 • De kommer även försöka förbjuda all odling i alla människor trädgårdar. Vidare patentera alla grödor och förbjuda all odling av “olagliga” frön så vi blir helt beroende av globalisterna för vår överlevnad.

  • Den planen är redan igångsatt, ogräsmedlen dödar redan fritidsodlarnas plantor, det nya gifter heter Kolpyralider och Aminopyralid, patenterat 2017 – 18 och skapat ett enormt problem för fritidsodlarna som har svårt att fatta varför plantorna dör
   Patentet ser rörigt ut för den oinvigda, men där förekommer även Globalisterna och BAYER som gör Aspirin
   Sprids till Höns-, Häst-, Ko-bajs mm via fodret, påstås inte skada djuren eller människorna, det sa man också om DDT mm, finns ingen forskning på detta.
   Har själv råkat ut för det i sommar, jag har ägnat mycket tid och gräva i eländet, myndigheterna känner till detta men ingen gör någonting, allt tystas ner som vanligt 

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *