Behöver du vara orolig för apkoppor? – Var snarare orolig för Big Pharma

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 juni 2022
- NewsVoice redaktion
Apkoppor. Foto: CDC
Apkoppor. Foto: CDC
Apkoppor. Foto: CDC

VÄRLDSHÄLSA. Baserat på flera källor finns det ingen anledning för oro för apkoppor ännu. Världshälsoorganisationen (WHO) säger att det inte finns någon anledning till panik över sjukdomen eftersom den bara sprids genom nära kontakt och för att den inte orsakar allvarlig sjukdom.

Dessutom säger FN att organisationen inte är oroad över möjligheten av en ny global pandemi.

I tidigare uttalanden har Pfizers vd Albert Bourla och Centers for Disease Control and Prevention (CDC) upprepat samma synpunkter. CDC säger att viruset inte sprids lätt via luften. Samtidigt säger Bourla att det finns tillgängliga terapier för att behandla apkoppor.

Dr Robert Malone har nyligen talat om apkoppor och hans slutsatser är desamma som de som uttryckts ovan. Han säger också de facto att apkoppor [redan] används av massmedier för att öka rädslan. I en intervju med The War Room säger Malone att apkoppor är ett “vilseledande spel” (a misdirection play), som möjligen är utformat för att sälja lagrade vacciner mot smittkoppor.

Läs mer: Gör dig redo för massvaccinering mot monkeypoxvirus – Industrins vinstmaximeringsmaskin har omstartat

Kan detta vara “plandemic 2.0”? De tillgängliga bevisen visar att det är möjligt. I november 2021 genomförde säkerhetskonferensen i München en simulering om hur regeringar bättre kan respondera på biologiska hot som apkoppor. Deltagarna i simuleringen är desamma som var med i Event 201, simuleringen som hölls några månader före covidpandemins utbrott.

I relaterade länkarna nedan finns den senaste informationen som släppts av vanliga medier angående apkoppor. Vi är säkra på att du kommer att märka att dessa återigen är desamma som den rädslobaserade strategi som användes flitigt under “covidpandemin.

Text:

Källor

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: apkoppor