Utredning av ritualistiska sexuella övergrepp och kannibalism av barn i Utah

publicerad 9 juni 2022
- av NewsVoice
Utah County Attorney och Sheriff Mike Smith. Montage: Fox News

VÄRLDEN. Utah County Special Victims Unit (SVU) utreder rapporter om påstådda rituella sexuella övergrepp mot barn i delstaten Utah i USA. Enligt högt uppsatta medlemmar av Utah County Police förväntas åtal att väckas. Det skriver My Patriots Network.

En utredning inleddes i april 2021 av rituella sexuella övergrepp mot barn och barnsexhandel i Utah County, skriver SVU i ett pressmeddelande tisdagen den 7 juni.

“Den efterföljande utredningen upptäckte att andra offer tidigare hade rapporterat liknande former av rituella sexuella övergrepp och trafficking som inträffat i Utah County, Juab County och Sanpete County under perioden mellan 1990 och 2010.”

 SVU säger också:

“Vi vädjar till allmänheten och uppmuntrar offer, eller individer med kännedom om dessa brott, att kontakta Utah County Sheriff’s Office Special Victim’s Unit, så att de kan erbjudas all möjlig hjälp. Vi förstår att det finns individer som har oro för sin säkerhet och/eller välbefinnande, som har tystats. Vi behöver din hjälp.”

Läs mer i NewsVoice: Norges fiskeriminister gripen för “sedlighetsbrott” – Norsk journalist trakasserad

Sedan information har kommit ut höll Utah County-advokaten David Leavitt en presskonferens och bad sheriff Mike Smith att avgå på grund av utredningen.

“Jag fick veta att min fru och jag var en del av dessa anklagelser, påstås att vi var skyldiga till att kannibalisera små barn och mörda små barn”, sa Leavitt.

My Patriots Network skriver:

“Det har sannolikt kidnappats 1000-tals barn som har blivit rituellt misshandlade och offrade i Utah sedan 2010. Varför ingen utredning om det? Många känner till de enorma mängderna av barnsexhandel som sker i Utah och ofta är sherifferna, polischeferna, poliserna, läkare, advokater och andra personer i myndighetspositioner inblandade.”

Översättning: NewsVoice

Relaterat och källa


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: kannibalism
 • Finns inget viktigare ämne. Rovdjuren inom och utanför hemmen som ser barn som byte måste stoppas till varje pris. Pedofili kan inte botas. De måste låsas in på livstid.

 • Finns inget viktigare ämne. Rovdjuren inom och utanför hemmen som ser barn som byte måste stoppas till varje pris. Pedofili kan inte botas. De måste låsas in på livstid.

  • Läste att Dumpen.se hängt ut monsterna et al. Mycket bra, finns bara ett sätt containa dom o det är konstant exponering

  • Läste att Dumpen.se hängt ut monsterna et al. Mycket bra, finns bara ett sätt containa dom o det är konstant exponering

 • Om detta är bevisbart (jag tvivlar inte, det är bara ett fragment av bottenträsket) bortom rimliga tvivel, ska en rättsprocess snabbt o för formalias skull avkunna endast en dom. Alternativet är såklart medeltid, el som de gjorde för 1000år sedan, släng dom över klippkanten

 • Om detta är bevisbart (jag tvivlar inte, det är bara ett fragment av bottenträsket) bortom rimliga tvivel, ska en rättsprocess snabbt o för formalias skull avkunna endast en dom. Alternativet är såklart medeltid, el som de gjorde för 1000år sedan, släng dom över klippkanten

 • Här är några korta men väldigt viktiga ord av en högt uppsatt vän av ordningen, den före detta chefen för FBI i Kalifornien, Ted Gunderson, om hundratusentals små barn enbart i USA som kidnappas, våldtas, mördas:

  https://www.youtube.com/watch?v=9hzx9jsClw4

  (MK TED GUDERSON ON CIA CHILD KIDNAPPING)

  Den ärlige Ted Gunderson blev enormt motarbetad i sina efterforskningar av mycket mäktiga krafter.

  Och här är viedolåten “For A Better Day” av den svenske artisten Tim Bergling med artistnamnet “Avicii”:

  https://www.youtube.com/watch?v=Xq-knHXSKYY

  • Modig artist. Det handlar inte bara om pedofili. Ofrivillig organdonation och tömning av adrenochrome också. Plus elitens jakt där barn är byte istället för djur. Om man börjar gräva kring detta kan man inte sova normalt längre. Och man undrar varför inte hela samhället är ute på gatorna för att sätta stopp. Ja varför…

   • Ja varför… Varför protesterar inga föräldrar mot den grooming som pågår i skolorna i form av “sexkunskap”?? Barn under 14 ska inte utsättas för porr ens i skolmiljö, det rubbar deras psyke. Sjukt att svensk skola normaliserar grooming av småungar, fy fan.

 • Här är några korta men väldigt viktiga ord av en högt uppsatt vän av ordningen, den före detta chefen för FBI i Kalifornien, Ted Gunderson, om hundratusentals små barn enbart i USA som kidnappas, våldtas, mördas:

  https://www.youtube.com/watch?v=9hzx9jsClw4

  (MK TED GUDERSON ON CIA CHILD KIDNAPPING)

  Den ärlige Ted Gunderson blev enormt motarbetad i sina efterforskningar av mycket mäktiga krafter.

  Och här är viedolåten “For A Better Day” av den svenske artisten Tim Bergling med artistnamnet “Avicii”:

  https://www.youtube.com/watch?v=Xq-knHXSKYY

  • Modig artist. Det handlar inte bara om pedofili. Ofrivillig organdonation och tömning av adrenochrome också. Plus elitens jakt där barn är byte istället för djur. Om man börjar gräva kring detta kan man inte sova normalt längre. Och man undrar varför inte hela samhället är ute på gatorna för att sätta stopp. Ja varför…

   • Ja varför… Varför protesterar inga föräldrar mot den grooming som pågår i skolorna i form av “sexkunskap”?? Barn under 14 ska inte utsättas för porr ens i skolmiljö, det rubbar deras psyke. Sjukt att svensk skola normaliserar grooming av småungar, fy fan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *