Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Utredning av ritualistiska sexuella övergrepp och kannibalism av barn i Utah

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 juni 2022
- NewsVoice redaktion
Utah County Attorney och Sheriff Mike Smith. Montage: Fox News

VÄRLDEN. Utah County Special Victims Unit (SVU) utreder rapporter om påstådda rituella sexuella övergrepp mot barn i delstaten Utah i USA. Enligt högt uppsatta medlemmar av Utah County Police förväntas åtal att väckas. Det skriver My Patriots Network.

En utredning inleddes i april 2021 av rituella sexuella övergrepp mot barn och barnsexhandel i Utah County, skriver SVU i ett pressmeddelande tisdagen den 7 juni.

“Den efterföljande utredningen upptäckte att andra offer tidigare hade rapporterat liknande former av rituella sexuella övergrepp och trafficking som inträffat i Utah County, Juab County och Sanpete County under perioden mellan 1990 och 2010.”

 SVU säger också:

“Vi vädjar till allmänheten och uppmuntrar offer, eller individer med kännedom om dessa brott, att kontakta Utah County Sheriff’s Office Special Victim’s Unit, så att de kan erbjudas all möjlig hjälp. Vi förstår att det finns individer som har oro för sin säkerhet och/eller välbefinnande, som har tystats. Vi behöver din hjälp.”

Läs mer i NewsVoice: Norges fiskeriminister gripen för “sedlighetsbrott” – Norsk journalist trakasserad

Sedan information har kommit ut höll Utah County-advokaten David Leavitt en presskonferens och bad sheriff Mike Smith att avgå på grund av utredningen.

“Jag fick veta att min fru och jag var en del av dessa anklagelser, påstås att vi var skyldiga till att kannibalisera små barn och mörda små barn”, sa Leavitt.

My Patriots Network skriver:

“Det har sannolikt kidnappats 1000-tals barn som har blivit rituellt misshandlade och offrade i Utah sedan 2010. Varför ingen utredning om det? Många känner till de enorma mängderna av barnsexhandel som sker i Utah och ofta är sherifferna, polischeferna, poliserna, läkare, advokater och andra personer i myndighetspositioner inblandade.”

Översättning: NewsVoice

Relaterat och källa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: kannibalism