Norges fiskeriminister gripen för “sedlighetsbrott” – Norsk journalist trakasserad

118
2733

Den norska tidningen Resett valde att offentliggöra namnet på den norska ministern Svein Ludvigsen som gripits misstänkt för “sedlighetsbrott” (andra misstänker pedofili) och som anmälts redan 2016 för sexuella övergrepp. Ärendet las då ned i brist på bevis. Nu har nya uppgifter framkommit. Ludvigsen ska ha “jagat” barn på barnhem och flyktinganläggningar. 

Text: Torbjörn Sassersson, artikeln uppd. 25 jan

Nya undersökningar visar att det finns för fog för de nya anmälan mot honom. Ludvigsen greps därför i början på januari 2018. Han anklagas för våldtäkt av flera barn. Ludvigsen ska ha försökt få tag på barn på fosterhem och flyktinganläggningar. Han har även anklagats för att ha hotat de som velat anmäla honom. Anklagelser och anmälningar ska ha skett under flera decennier.

Journalist trakasserades för sitt gräv

Thomas Hansen, pressfoto
Thomas Hansen, pressfoto

Journalisten Thomas Hansen som skriver för Medium uppger att han trakasserats av norska rättsväsendet för att han grävt i pedofilträsket i Norge under flera år. Hansen uppger att han spenderat 6 månader i norskt fängelse under falska anklagelser, för att rätten ansåg att han  bombhotat landet.

“I have been arrested several times — Always for the same reasons; My engagement against pedophilia and rape, and helping the victims of rape and pedophilia getting their stories out. In fact, I’ve spent 6 months in prison myself, because of what the Norwegian Justice system claimed were “bomb threats”.”

Thomas Hansen skriver att han spärrades in på grund av videon nedan. Han uppmanar sina läsare att se den och förklara var i videon det finns ett bombhot.

“Watch the video that I was imprisoned because of below, and make up your own mind, and please inform me about where you can find “bomb threats” in it.”

Hansen säger lugnt i videon att han ska tända på och släppa lös en “shit storm” över hela Norge och världen.

Etablissemanget försökte skydda “samhällstoppen”

Svein Ludvigsen - Foto: Lennart Perlenhem
Svein Ludvigsen – Foto: Lennart Perlenhem, Wikimedia Commons, CC BY 2.5 dk

Tidningen Resett uppger att de valt att gå ut med Svein Ludvigsens namn på grund av hans inflytelserika maktposition. Svågerpolitiken som beskyddat en gruppering av personer med kännedom om vad som pågått ska ha varit för svår att penetrera så länge som namnet på den gripne inte fått komma ut, resonerar Resett. Mäktiga män ska inte ha särskild friheter.

Resett skriver att andra norska medier valt att inte namnge Ludvigsen utan istället endast benämna honom “samhällstoppen” och rättsväsendet har hållit förhandlingarna bakom lykta dörrar. Knut Rye-Holmboe vid den norska tingsrätten påstår att offentliggörandet av ministerns namn skulle försvåra undersökningarna och att det råder speciella omständigheter.

Andra menar att samhällstopparna endast beskyddar sig själva.

Text: Torbjörn Sassersson

Referenser


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
118 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Savalle
Savalle
Gäst
24 januari 2018 kl 22:49

En sån´jävla torsk!

Sven i Lappland:
Sven i Lappland:
24 januari 2018 kl 23:47

Varför ska han skyddas av etablisemanget?

Janna
Janna
Gäst
25 januari 2018 kl 06:06

Om jag förstå det rätt så är det Hanssen som använder vegreppet pedifili (barn) medan polis och övrig media (även Rettsett) talar om att han är gripen för sedlighetsbrott, alltså att han haft sex med ungdomar över 15 trots att de stått i beroendeställning till honom.

Kim Lundgren
Gäst
25 januari 2018 kl 06:48
Sigge Johansson
Sigge Johansson
25 januari 2018 kl 08:25

“Kim Lundgren 25 Jan, 2018 at 06:48”

Du har SÅ RÄTT, Kim.
Många — för att inte säga — det stora flertalet av av Etablissemangets företrädare (advokater, jurister, domare, poliser, företagsledare, politiker på alla nivåer, ministrar, läkare, generaldirektörer etc) är Frimurare och medlemmar i någon av alla olika loger.
Den viktigaste “regeln” för dessa korrupta individer är:
• “Du skall ALLTID hjälpa en Broder”

När man har den saken klar för sig, förstår man lättare varför många potentater åtalade för ganska allvarliga brott, kommer undan med obegripligt låga/tama påföljder, får villkorligt eller blir helt frikända — detta då för brott som “vanliga Svenssons” lagförs med både fängelse och dryga böter.

Det finns ingen rättssäkerhet längre. Och på grund av senaste tidens märkliga införda “gummi-paragrafer” blir varje rättegång ett lotteri för den vanlige medborgaren.
Det räcker med att man är medlem i “fel” politiskt parti för att få fängelse i straffskalan!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
25 januari 2018 kl 08:32

Inte direkt MSM. Tänk om de fanns fler av Thomas kaliber! Det skulle verkligen behövas.

Erik
25 januari 2018 kl 09:45

På vad för laglig grund kunde man stoppa Al Capone? Mord? Korruption? Nej, skattefiffel. Ser ni parallellen här med pedofili?

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 09:52

Takk for støtte Torbjørn og alle andre her.

Hilsen Thomas

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
25 januari 2018 kl 11:01

Heisann Torbjørn, min epost er thomas _at_ gaiasoul _dot_ com (rediger den gjerne bort når du har skrevet den ned) Om Ludvigsen er en del av den samme ringen som ble avslørt i 2016 vet jeg ikke, men disse folka har en tendens til å “løpe sammen”, og beskytte hverandre. Det som jeg kanskje synes er det viktigste spørsmålet i denne saken, er hvorvidt Erna Solberg visste om Ludvigsen eller ikke. Hun er på vg.no omtrent daglig nå, og hevder at hun ikke visste om (andre) sex skandaler som partiet hennes får gjennomgå for nå. Årsaken til at Ludvigsen saken er omtrent umulig for henne å bortforklare, er fordi at hun var selv minister i samme regjering som Ludvigsen var fiskeriminister i, og at Ludvigsen ble arrestert (i følge “Marion”) i bare undertøyet på Baltazars Budoar, som da hadde vært under “spaning” av PST og Sedelighetspolitiet i flere år. I tillegg til at han ble (visstnok) kastet på Glattcelle (alkoholfengsel) da de hentet han på Baltazar. Siden han var sittende regjeringsminister på daværende tidspunkt, og ble arrestert i underbuksene, på et bordell som allerede var spanet på – Er det omtrent 100% sikkert at PST og andre deler av den Norske sikkerhetstjenesten fikk beskjed om dette. Noe som (av åpenbare årsaker) Erna Solberg (som sittende statsminister i Norge i dag) ville fått vite om, fordi det er en sak som enkelt kan eskalere til en internasjonal skandale med utpressingspotensial, og blackmail, osv, osv, osv … Siden Ludvigsen er tiltalt for saker så sent som i 2016/2017 nå, vil en da i så fall kunne hevde at Erna Solberg som sittende statsminister, unnlot å gripe inn ovenfor aktivt pågående pedofili og overgrep mot barn, både fra barnehjem og asylmottak, og at hun lot Ludvigsen få holde på i 15 år, uten å gripe inn. Noe som ipso facto er “dynamitt” hvis det viser seg å stemme, og garantert vil resultere i at all troverdighet hun (og resten av regjeringen) har, vil pulveriseres over natta, og regjeringen vil være tvunget til å gå av. Ludvigsen or Erna Solberg er fra samme politiske parti, og har vært kolleger siden ca. 1990. I tillegg, demonstrerer skjermdumpen på artikkelen min at sittende Justisminister Anders Anundsen bevisst holdt en “skjermende hånd” over Ludvigsen. Anundsen var Justisministeren til Erna Solberg. Anundsen gikk av av “personlige årsaker” ca. en måned senere, men først ble jeg arrestert et par… Read more »

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 11:11

PS, tusen takk for at du/dere tar tak i dette. Det er nesten ingenting fokus på dette i Norge, da de tradisjonelle mediene forsøker sitt beste på å begrave saken, og drukne den i “støy”. Ikke la “nordbaggarne” slippe unna denne gangen (jeg har vært gift med en Gøteborska i 5 år, og kan litt Svensk)

PPS, jeg hadde en håndfull videoer av arrestasjonen min under Anundsen og Solberg. Disse videoene var det ca. til sammen 10-20.000 visninger av. De var filmet av min samboer og lagt ut på hennes kanal, men hun finner de ikke lengre, og mye tyder på at de nå er slettet. Men jeg har hundrevis av venner som kan bekrefte å ha sett disse videoene …

En kan jo lure på hvorfor de nå er slettet …

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
25 januari 2018 kl 11:32

Ja det ser ju ut som att det i Norge är minst lika illa som i Sverige avseende maktkorruptionen. Sådana som du Thomas behövs verkligen.

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
Reply to  Öystein Rönne
25 januari 2018 kl 14:19

@Øystein

Tusen takk 🙂

@Torbjørn

At det var en provokativ overskrift har jeg full forståelse for. Om politiet hadde tatt seg en tur til meg, for å få forklaring, ville jeg også forstått det også for såvidt. Det jeg ikke forstår, er at jeg endte opp 14 dager i varetekt for den overskriften, og senere ble dømt til 6 måneders fengsel, hvor jeg tilbrakte over halve tiden på isolat. Det lengste jeg satt på isolat sammenhengende var 6 uker. Jeg vet at dette er vanskelig å forstå for de som ikke har opplevd dette, men isolat er en av de verste formene for tortur som finnes. Etter bare noen få uker begynner man å få “rare tanker”. Av en populasjon på isolatavdelingen ved Ringerike Fengsel på ca. 20 mennesker totalt, var det 2 stykker som begikk selvmord i løpet av det halvåret jeg var der. En kan lure på om det var det de ville at jeg skulle gjøre og da …
Etter noen uker begynte jeg å snakke til veggen. Det tok meg flere år med terapi for å få sinnet mitt tilbake etter det jeg opplevde i de 19 månedene det stod på som verst. De ødela livet mitt, tok fra meg all mulighet til inntekt, og gjorde alt de kunne for å forhindre meg fra å tale. Ved en anledning hadde de beslaglagt 4 laptopper, 6 mobiltelefoner, og en barbermaskinlader (!!), for å forhindre meg fra å fortelle sannheten. I den perioden gikk jeg ned på biblioteket mitt for å skrive artikler.

Hvis noen her har opplevd overgrep, så er rådet mitt til dere; Overgrep skal snakkes ihjel, ikke ties ihjel!! #You2!!

https://www.youtube.com/watch?v=BgZ4ammawyI

Janna
Janna
Gäst
25 januari 2018 kl 12:04

@Hansen: ”I have been arrested more than 10 times by the Norwegian police, always for the same reasons; Telling the Truth about Norwegians with power on the internet.” – vad har varit polisens officiella anledning till arresteringarna?

Rör det sig även i detta fall om sexuella relationer med flyktingungdomar!

Idag avslöjades i Sverige att vuxna inlett förhållanden med ensamkommande flyktingbarn i beroendeställning. Man får hoppas att denna kränkning vägs in i asylprocessen. https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/hvb-anstallda-inledde-relationer-med-ensamkommande-granslost/

Kim Lundgren
Gäst
25 januari 2018 kl 12:44

Till Thomas och hans sympatisörer:

http://pbs.twimg.com/media/DT69zzbXUAEh8Yx.jpg

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 14:21

@Kim <3

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 14:47

PS, bevis for at den Norske Justisministeren Anders Anundsen beskyttet og holdt en hånd over Ludvigsen –comment image

Denne skjermdumpen er fra ca. Juli 2016. Mange av overgrepene Ludvigsen nå står tiltalt for hendte etter at Justisministeren fikk vite om Ludvigsen fra meg. Du kan selvfølgelig bruke den i dine egne artikler hvis du vil Torbjørn. 3-4 uker senere ble jeg arrestert to ganger på en uke. Da jeg slapp ut siste gangen fra arresten, hadde “noen” punktert tre av hjulene på bilen meg og min kjæreste disponerte, og kjæresten min holdt på å kjøre av veien. Dagen etterpå “rømte vi” til Kypros, hvor vi nå lever med hemmelig adresse. Da hadde jeg klart å samle 2500 mennesker foran Stortinget i en demonstrasjon mot voldtekt. Det var samtidige demonstrasjoner i 17 byer i regi av diverse “MeeToo” grupper. Anundsen gikk av og trakk seg fra politikken en ukes tid senere. Både meg og min kjæreste er nå “flyktninger” på Kypros, og jeg kan ikke reise hjem til Norge, da advokaten min har advart meg om at jeg vil bli arrestert på “flekken” hvis jeg kommer til Norge …

Så vidt jeg vet var det kun politiet og våre nærmeste venner som visste hvor vi befant oss da bilen vår ble punktert. Vi pleier å si spøkefullt til andre; “Hvem skal vi anmelde dette til? Politiet liksom?” …

PS, den andre saken (Erik og Natasha) er også en interessant sak. De fikk innvilget asyl i Polen på grunn av det Norske barnevernet. Jeg avslørte hele saken, og la frem beviser for at det Norske Barnevernet hadde begått dokumentforfalskning for å kriminalisere Erik og Natasha, og etterlyse de gjennom Interpol. Polen valgte å ikke utlevere Erik og Natasha, og istedenfor innvilge asyl.

Janna
Janna
Gäst
25 januari 2018 kl 15:09

@Hansen: Även din familj verkar vara indragna i konspirationen mot dig https://www.nrk.no/telemark/ba-om-hjelp-for-trusselvideoene-1.8201823

Kim Lundgren
Gäst
25 januari 2018 kl 15:10

Hur ser den norska makteliten ut? Vem kontrollerar oljeinkomsterna m.m.?

https://ahuwahzeus.wixsite.com/mysite/single-post/2017/12/18/Nazi-Viking-Movement

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
25 januari 2018 kl 15:37

Bland det absolut värsta jag hört, vad gäller behandling av en journalist i vare sig Norge eller Sverige. Hur tusan är detta möjligt? Hur ser egentligen lagstiftningen för sådant här ut i Norge?

Radera om du inte vill bemöta..
Radera om du inte vill bemöta..
Gäst
25 januari 2018 kl 16:32

Vad är det egentligen med Newsvoice och lyfta in personer med dokumenterade psykiska problem? Det är ju inte första gången det sker.

Det hade ofta kunnat undvikas genom några lätta googlingar, som i detta fallet. Tyvärr är det bara att konstatera att det redaktionella arbetet brister. Igen.

(Låt oas hoppas att du slipper förtalsmål för att ha pekat ut exministern aom pedofil. Ett utgivningsbevis är inget skydd för att sprida falska uppgifter vidare)

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
25 januari 2018 kl 16:49

@ Radera …

Är det konstigt om han har psykiska problem efter den behandling han fick utstå i fängelset ?

Lisbeth
Lisbeth
Gäst
25 januari 2018 kl 17:28

Radere om du inte vill….
Er du dum i hodet? Det er jo det som er poenget når en varsler blir hengt ut. Få konsersjonell media til å spre løgner.

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 17:35

@Janna På ett tidspunkt ble ungene mine forfulgt i sosiale medier, og truet og trakassert. Dette gikk så langt at datteren min måtte skifte navn, fordi det var en så stor belastning. Men å politianmelde slik er jo meningsløst … Men jeg har ikke lyst til å snakke om de for å være ærlig. Gjerne slette slike ting som dette Torbjørn om du kan 🙂 @Kim Jeg anmeldte mitt lokale politikammer til SEFO (Spesialenheten for Politisaker), da jeg satt på informasjon, og ett vitne, som var villig til å bevitne at en av de lokale politilederne var gift med en av grunnleggerne av Nazi/Viking organisasjonen “Vigrid”. Vitnet mitt var selv tidligere medlem, og mente at ektemannen til en av lederne ved det lokale politikammeret mitt hadde en Vigrid tattoovering på ryggen av ett Vikingesverd, som visstnok kun ble gitt hvis en hadde drept en innvandrer. Saken ble selvfølgelig henlagt. Men han etterforskeren fra SEFO skal ha skryt da. Det ble forsøkt tatt ut tiltale, og han gjorde jobben sin han. Men saken stoppet opp hos juristen da det skulle skrives ut tiltale. Jeg har også en hel drøss med andre saker som aldri har gått igjennom hos SEFO. Blant annet ble jeg selv drapstruet av en av sjefene ved politikammeret. Dette var under rettssaken mot meg, inne på politikammeret. Saken ble henlagt med argumentet “Det var en spøkefull tone mellom oss”. Tro meg når jeg sier dette. Det er ingenting som er “spøkefullt” med å være “terrortiltalt”, i håndjern, inne på ett politikammer, omringet av politi, mens en politimann sier at han skal, sitat “kvele meg hvis jeg rømmer”. Men hvis andre klarer å le av det, så Gud velsigne de … @Øystein Tro meg, uansett hvordan den lagstiftelsen ser ut, så er nok ikke jeg velkommen inn i den … Journalistene var de som stod først i kø for å “korsfeste” meg. Noe som er litt “pussig”, siden “Marion” har gitt meg hele kundelista til Baltazar (bordellet), og ekstremt mange av navnene som figurerer der er båda A og B kjendiser, og overhengende mange av de jobber for den konvensjonelle pressen. Det er forøvrig også flere politifolk på den lista. Eneste grunnen til at jeg kun hang ut Ludvigsen, var fordi det han gjorde var ipso facto et voldtektsforsøk, og forsøk på ran og tyveri. Mens de andre var stort sett hyggelige, og behandlet “Marion” med respekt. Men jeg… Read more »

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
25 januari 2018 kl 18:04

@ Thomas Hansen,

Jag delar din benämning av de “konvensjonelle” journalisterna. Det vi också brukar kalla MSM (Main Stream Media), Landsförrädare, hjärntvättad maktelit m.m.

@ Radera om du inte vill bemöta…

Ha, jag trodde du syftade på Janna.

Hasse
Hasse
Gäst
25 januari 2018 kl 18:13

@Janna vad är ditt syfte, d.v.s. vad är det du vill uppnå med att kommentera här?

@Thomas Arvidsson Ikke legg tid på Janna. Jeg pröver att ta en avgörelse hvis “det” (Janna) er ett nettroll eller en Bot. Muligen trollbot?
Fy vad dårlig Norsk jeg skriver.

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 18:27

@Øystein, takk MicroSoft Developer Network og eies av Microsoft.

1. https://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/mt795187
2. https://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/mt809119
3. https://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/mt826343

Ovenstående artikler har selvfølgelig ikke noe med saken min å gjøre for såvidt, men illustrerer hvor dyktige de er, når de først bestemmer seg for å ødelegge ett liv …

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
25 januari 2018 kl 19:23

@Per Nordgren Larsen tittar fram från sin håla igen ser jag, nu under ny signatur (Radera om du inte vill bemöta..). Tyvärr är denne Per Larsen inte karl nog att stå för sin åsikt i detta fall, synd på så rara ärtor.

Jag själv avstår ännu så länge från att ha någon bestämd uppfattning i sakfrågan då jag inte anser mig ha ett tillräckligt underlag för en väl övervägd uppfattning, men för Per Larsen utgör inte detta ett problem då han snarast verkar vara av uppfattningen “lock´em up” oavsett orsak.

Hur det är i Sverige vet vi ju men hur det fungerar i Norge känner jag inte till. I Sverige kan samhället alltid ta till LPT (Lagen om Psykiatrisk Tvångsvård) då man vill ta i från en individ dennes alla rättigheter. Detta används i en utsträckning som få i Sverige har en aning om, och inte sällan är bevekelsegrunderna av det mer tveksamma slaget. Om någon vet om det finns motsvarande lagstiftning i Norge så vore det intressant att få ta del ev den kunskapen. Under tiden gör nog Thomas Hansen klokt i att leva i landsflykt.

Oklokt val av en rubrik kan ju knappast utgöra grund för den behandling denna kille blivit utsatt för, men ännu så är ju inte historiken helt klarlagd. Åtminstone så att jag förstår den fullt ut och då tillämpar jag försiktighetsprincipen. Det vore en klok strategi också för Per Larsen.

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
Reply to  Jan Norberg
25 januari 2018 kl 20:02

@Jan Rosbäck Angående “LPT”, så har vi Paragraf 17 i Norge, om tvangsinnleggelse på psykiatrisk. Takk Gode Gud for “Arnold Juklerød”, som tok den saken i Norge allerede på 80 tallet. Det er kanskje en av få plasser hvor vi er mer utviklet enn Sverige kan det høres ut som, men dette er tydeligvis en av plassene. I hvertfall i følge mine erfaringer da … Jeg ble forsøkt tvangsinnlagt intet mindre enn 5 ganger, men hver gang gav legene klar beskjed om at reglene for Paragraf 17 var ikke oppfylt. Paragraf 17 sier; “Til fare for eget eller andres liv”. Jeg ble også rettspsykiatrisk evaluert, men begge psykiaterne var stort sett på “min side”, og gav klar beskjed om at dette var ett Circus de ikke ønsket å engasjere seg i. Den ene gangen jeg ble forsøkt tvangsinnlagt, var det ca. 30 bevæpnede politibetjenter på døra mi, for å arrestere meg. De hadde gassgranater, skjold, maskinpistoler, hjelmer, og så mer ut som “Bosnisk frigjørsbevegelse” enn Norsk politi. De kjørte meg opp på legevakta i håndjern, og jeg måtte for 5 gang forklare legen at jeg var frisk. Heldigvis var det en lege som tidligere hadde friskmeldt meg, og han spurte meg hvordan jeg følte meg. Hvorpå jeg svarte; “Never better!” Da sa legen at reglene for paragraf 17 ikke var oppfylt, og han ene politibetjenten gikk ut på gangen med legen i 45 minutter, mens jeg satt inne på kontoret i håndjern med en annen betjent. Etter 45 minutter med “privat samtale” mellom lege og politibetjent, kom legen inn å spurte meg pent og hyggelig om jeg “ikke kunne tenke meg en liten pause, kanskje å frivillig legge meg inn”. Hvorpå jeg svarte; “Sorry, skal du legge meg inn, blir det under paragraf 17, og på tvang. Jeg føler meg fantastisk, of er forøvrig fortsatt Pacifist!” Siden da har det ikke vært noe mer snakk om leger og psykiatri for min del. Sjefspsykiateren min holdt sågar en “appell” til mitt forsvar under rettssaken mot meg, hvor hun hevdet at dette var et åpenbart justismord, men ble ikke hørt. Men det er klart, om ens eneste kilde er NRK og annen lokal presse, og Google, så har jeg full forståelse for at folk tror at jeg er “sinnssyk”. Men jeg har altså flere meter med papirarbeid på at jeg er “relativt frisk”. Han ene legen sa sågar rett ut; “Du er… Read more »

Radera om du inte vill bemöta..
Radera om du inte vill bemöta..
Gäst
25 januari 2018 kl 19:32

Nej, jag är inte Per Larsen.

Framför allt bör försiktighetsprincipen tillämpas av redaktören istället för att publicera.

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 20:03

@”Radera” …

OK, “Framför allt bör försiktighetsprincipen tillämpas av redaktören”. Hvor var “forsiktighetsprinsippet” da mitt liv ble ødelagt …?

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
25 januari 2018 kl 20:20

@ Thomas Hansen,

Verkligen en ruggig historia.

Om man tidigare tyckte att Ole Damnegård hade en “intressant” teori om hur Breiviks dåd i Norge verkligen gick till (“When Terror Struck Norway”), så framstår nu plötsligt den analysen som ytterst sannolik, efter att ha fått ta del av Thomas historia. Hua mig.

https://www.youtube.com/watch?v=JC4OWCKlF1Q&t=198s

För er som ännu inte sett denna presentation så säger jag -se den! Den är visserligen ca 2,5 timmar lång men väl värd att titta på.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
25 januari 2018 kl 20:22

@ Thomas,

Bra svarat!

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 20:30

Jeg må bare beklage, jeg kjenner at bitterheten begynner å gripe tak igjen. Denne saken har vært fullstendig umulig for meg å skrive om selv. Hver gang jeg har forsøkt, har jeg “druknet saken” i bitterhet og galle. Beklager hvis ordene mine ser ut til å ta den retningen. Jeg ønsker virkelig å legge den bak meg, men uten “closure” er det omtrent umulig.

Etterhvert forstod jeg at jeg ikke kunne skrive om min egen sak, og begynte å skrive om andres saker, slik som Erik og Natasha, Marion, etc, etc, etc. Pliis tilgi meg hvis det kommer ut litt eder og galle …

Mitt råd til dere her som selv har opplevd urett; Gjør mot andre det dere vil andre skal gjøre for dere. Det er mye enklere å skrive om andres saker, enn sin egen sak …

Tusen takk for all støtte da …

Birgitta
Birgitta
Gäst
25 januari 2018 kl 20:35

Öistein@ Du förekom mig med några minuter. Jag fick också en tanke om lägga ut Ole Dammegårds video om Breiviks ” dåd” i Norge gick till. Allt är inte som det verkar.

Thomas Hansen@ Jag kände mig gråtfärdig när jag läste din historia och dina upplevelser av maktelitens övergrepp på dig som en sanningssägare. Du är en verklig hjälte!!!! Tänk om vi hade fler som dig!

Janna@ Skit på dig. Dj-a subba!

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 20:42

@Øystein, meg og samboeren min så den dokumentaren for bare noen uker siden, og den har mange veldig gode poenger. Anbefales!

Damnegård er forøvrig Facebook venn av samboeren min, og vi har utvekslet litt informasjon med hverandre. Når det er sagt, uansett hva en tror om 22. Juli, så er det null tvil om at 22. Juli og Breivik ble utnyttet for å skape konsensus rundt min korsfestelse. Uten Breivik, ville de aldri klart å dømme meg. Jeg bodde i California den 22. Juli 2011, og fikk ikke med meg hvilke hysteri saken skapte i Norge, så da jeg kom tilbake med ett ønske om å gjøre noe godt, ble jeg fullstendig misforstått, og alt jeg sa ble vridd på, og snudd opp ned, til hele Norge trodde jeg var “Breivik nummer 2” …

PS, her er litt av “hva jeg har gjort” for å fortelle andres saker. Mulig det setter ting litt mer i perspektiv …

1. https://www.ta.no/grenland/det-verste-jeg-kunne-oppleve-i-jobben-min/s/1-111-7215552
2. https://www.youtube.com/watch?v=dwftR3s49FI (denne fikk sin egen “dokumentar” på NRK)
3. https://www.youtube.com/watch?v=AHiERcc06s0 (her ble to Norske kommuner satt i “marshal law”, med en jernring av politi fra hele østlandsområdet)
4. https://www.youtube.com/watch?v=gWzC-Fe9p4w (Her tømte jeg hele NAV i Skien, 100 ansatte tråkket oppå hverandre for å “rømme” fra kameraet mitt)

I dag vet jeg at flere ungdomsorganisasjoner bruker materialet mitt som opplæring, for å avsløre korrupsjon osv …

Den største saken min dog var “Hemsedalsaken” min, hvor jeg publiserte navnet på tre lagmannsrettsdommere (andre rettsinstans) som frikjente 30 voksne menn i 30 årene, som dopet ned på dødelig overdose med “party dop” en 18 års gammel jentunge, og gjengvoldtok henne i 5 timer. Den saken ble det samtidige demonstrasjoner i 17 byer på grunn av, med 2500 mennesker foran det Norske Stortinget. Saken kulminerte med at Justisministeren valgte å “gå av på grunn av personlige årsaker” …

Mitt gode råd til deg hvis du har opplevd overgrep, spesielt hvis du er mann, er å engasjere seg i ANDRE som har opplevd overgrep. Til syvende og sist, er det få forskjeller mellom meg og et voldtektsoffer, men hver gang jeg forsøker å snakke om min egen sak, så drukner jeg i “bitterhet” … 🙁

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 20:43

**3 menn i 30 årene** …

Sorry … 🙂

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 januari 2018 kl 20:44

@Birgitta

Ble litt gråtekvalt her. Hjertelig takk <3 🙂

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
25 januari 2018 kl 22:54

@ Thomas,

Tack för din mycket omfattande faktabeskrivning. Ska bli mycket intressant att sätta sig in i detta lite djupare! Men det får bli i morgon 🙂

Peter
Peter
Gäst
26 januari 2018 kl 02:26

Jag har ingen direkt sakkännedom i det här fallet även om jag tycker mig ha hört om det tidigare. Men tittar man på Marc Dutroux affären i Belgien så hade den förgreningar upp i de ”övre samhällsskiktet”. Likaså har det varit en massa pedofilhistorier i Storbritannien där den s.k. ”eliten” har varit inblandad. Gemensamt för alla dessa historier är den stora tystnaden.

Men det är väl så här de får våra underbara politiker att räta in sig i ledet. Någon festlig tillställning efter dagens Bilderbergmöte och ett par spetsade drinkar senare vaknar du upp i sängen med två 10 åriga nakna grabbar samtidigt som mörkrets furstar står och filmar och sen är du ägd för alltid. De förenas i dessa illdåd och på så vis är de alla lika fördömda och lätt utpressningsbara, om de får för sig att avvika från lagd kurs. Sen är det säkert en hel del av dessa pervon som knappast behöver luras in i det då detta faller sig naturligt för alla dessa själlösa individer.

Ser man allting ur detta perspektiv så förstår man varför vi är på väg mot helvetet. För när sånt här väller ut och vi inte gör någonting så blir vi delaktiga, eftersom de då har vårt tysta medgivande.

Här är två sidor som tar upp en hel del om den s.k. ”elitens” pedofili (det är egentligen en och samma sida, men på den första blev bloggaren avstängd från sin egen blogg).
http://aangirfan.blogspot.se/
http://aanirfan.blogspot.se/

Peter
Peter
Gäst
26 januari 2018 kl 03:09

@Janna

”Idag avslöjades i Sverige att vuxna inlett förhållanden med ensamkommande flyktingbarn i beroendeställning. Man får hoppas att denna kränkning vägs in i asylprocessen.”

Du skämtar? Eftersom ca 80 % av alla dessa s.k. ”ensamkommande” ankare för den resterande familjen har visat sig vara vuxna män. Så rör det sig troligtvis mer om en ömsesidigt frivillig sex mellan vuxna ”migranter” och batikhäxor. Nog för att det rent köttsliga i detta kan vara nog så motbjudande är det ändå inte något asylskäl. Sen har väl alla dessa ”migranter” ändå klippkort hos vården och könspolikliniken är inget undantag. För övrigt så tycker jag det är vidrigt att alla dessa batikhäxor kan ägna sig åt skattefinansierade sexorgier. En afghansk variant av en Gambiaresa utan att ens behöva lämna landet.

Janna
Janna
Gäst
26 januari 2018 kl 06:57

@Peter Pettersson: Jaha, gäller detsamma att det var frivilligt i så fall även i Norge, om det var flyktingungdom han utnyttjade en beroendeställning mot?

Jag anser att det är viktigt att dessa ungdomar får upprättelse oavsett. Att staten visar att kränkningarna är oacceptabla och att det är tillräckligt skäl för uppehållstillstånd.

Erik
26 januari 2018 kl 08:28

Janna: “Rör det sig även i detta fall om sexuella relationer med flyktingungdomar”!

Jag misstänker att du Janna identifierar dig som feminist. Den feministiska ideologin, bygger på den kollektiva föreställningen att män alltid är förövare och kvinnor alltid offer. Kvinnor kan inte vara förövare, då faller den feministiska ideologin samman. Är du feminist Janna? Är det av den orsaken som du använder könsneutrala pronomen, så fort kvinnor är förövare? Mer Korrekt av dig vore att skriva: “Kvinnor förgriper sig på flyktingbarn. Feminismen tiger alltid om detta.”

Korrekt vore att skriva ut att

Janna
Janna
Gäst
26 januari 2018 kl 09:08

Det är märkligt att folk anser sig duktiga på att identifiera samhällets dolda maktstrukturer inte ser vad som är så uppenbart synligt; att i dessa strukturer är kvinnor och icke-binära alltid underordnade männen. Maktens män. Dessa strukturer behöver raseras, så ja – jag är feminist.

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
26 januari 2018 kl 12:03
Erik
26 januari 2018 kl 13:48

Janna: Som feminist är du fullkomligt medvete om att män kollektivt osynliggörs, så fort vi närmar oss offerrollen.

“Ungdomar rånas på sina mobiltelefoner i tunnelbanan”.

Läser vi en sådan rubrik, så kan vi enkelt utläsa att offret är män. Varför? Jo för att könstillhörigheten osynliggörs.

“100 döda, varvid tre kvinnor och barn. Nu över till väder och sport”.

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
26 januari 2018 kl 14:47

Heisann Torbjørn, jeg har en mistanke til at du ikke har fått epostene som jeg har sendt deg. Jeg limer derfor inn 2 lenker i denne kommentaren, slik at den forhåpentligvis ikke blir automatisk godkjent, og du må eksplisitt velge å godkjenne den. Du velger selv om du ønsker å godkjenne den eller ikke da, slik at andre kan se …

Du finner meg på skype på samme epost addresse, jeg logger på nå …

comment image

https://medium.com/@MisterGaiasoul/baltazars-budoar-in-norway-politics-prostitution-and-cocaine-5176ccc0acb7

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
26 januari 2018 kl 14:49

@ Erik,

Mycket bra förtydligande!

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
26 januari 2018 kl 16:23

Toppen av isfjellet. Navn på “A star celebrities” som pleide å være faste gjester på Baltazar’s Budoar – https://medium.com/@MisterGaiasoul/a-celebrities-who-bought-sex-at-baltazars-budoar-7346a2e7b437

Peter
Peter
Gäst
26 januari 2018 kl 16:39

@Janna

Då homosexualitet är en procentuellt liten del av den generella sexualiteten, då heterosexualitet är normen, så är sannolikheten bra mycket mindre för att det skulle vara en ömsesidighet bakom gökandet.

Sen finns det inte någonting binärt inom mänskligheten. Det är nog datorer du tänker på. Du är antingen en man eller en kvinna och sen kan du vara en förvirrad man eller en förvirrad kvinna, men du är lik förbannat man eller kvinna. Och om du genomgår en ”könskorrigerande operation” så är du lik förbannat fortfarande en man eller en kvinna, om än en stympad sådan. Tycker det är för djävligt att staten uppmuntrar alla dessa psykiska störningar då de här människorna mer är i behov av stöd, än en operation och hormoner.

Sen är ni feminister riktigt vidriga hycklare. Inte fan är ni ute efter jämställdhet utan ni vill behålla era egna fördelar samtidigt som ni kräver mäns alla fördelar. Jag har aldrig hört någon feminist gå ut och avsäga sig sina egna fördelar i kampen för jämställdhet. Det är skillnad mellan könen och denna skillnad försvinner inte via politiserat skitsnack. Men då du är feminist och kommunist så är du hjälplöst förlorad. Krya på dig.