Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Dr David Martin: 700 miljoner i världen kan dö av C19-injektionerna fram till år 2028

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 juli 2022
- NewsVoice redaktion
Dr David Martin explains alleged properties of the corona virus vaccine

OPINION. Enligt dr Martin, är C19-vaccinerna “biovapen” och han säger att läkemedelsindustrin (Big Pharma) och individer inom den amerikanska regeringen hela tiden haft kännedom om riskerna med massinjektionerna av mRNA-injektionerna mot covidviruet. Det gör “vaccinerandet” till organiserad brottslighet och bioterrorism snarare än en “folkhälsoåtgärd”.

Källa: “700 Million Worldwide Will Die from CV19 Vax by 2028 – Dr. David Martin” av Greg Hunter, USA Watchdog | Översättning och sammanställning: NewsVoice

Greg Hunter från USA Watchdog har intervjuat dr David Martin, en amerikan som hålls fram som en av de främsta experterna på covidagendan. Martin är patentexpert och har stor kunskap inom medicinsk vetenskap. Hans företag arbetar med att finansiera innovationer.

Dr David Martin är en del av ett team som arbetar med stämningar mot medicinska företag som producerar C19-injektionerna även kallas mRNA-vacciner. Han säger att det kommer att bli mycket värre eftersom det inte handlar om ett vaccin mot coronavirus utan en medveten massinjektion av en spikproteininstruktion för att få människokroppar att producera ett toxin (själva spikproteinet).

“Detta var en kampanj av inhemsk terror för att få allmänheten att acceptera den universella vaccinplattformen med hjälp av ett känt biologiskt vapen.”

Greg Hunter frågar hur många som kommer att dö av C19-biovapnet.

Dr Martin och hans team har beräknat att upp till 700 miljoner människor globalt kommer att dö och att det innebär 75-100 miljoner dödade människor i USA.

Dr Martin:

“There are a lot of reasons why they hope it will be between now and 2028 because there is this tiny little glitch of the illiquidity of the Social Security, Medicare and Medicaid programs. So, the fewer recipients of Social Security, Medicare and Medicaid, the better. Not surprisingly, the recommendation was people over the age of 65 were the first ones to get injected.”

Martin tror även att de katastrofala effekterna av C19-injektionerna drabbar den medicinska industrin. Dr Martin förklarar att det finns många piloter som har problem med blodkoagulering i mikrokärlen vilket leder till slaganfall och hjärtainfarkt. Flygindustrin påverkas därför.

Samma fenomen sker inom inom hälso- och sjukvårdsbranschen, men i mycket större skala. Omständigheterna leder till att hela sjukvårdsindustrin drabbas av ett stort bortfall av kunnig personal. Sjuksköterskor och läkare finns bland de sjuka och döda. Alla dessa skadade får inte vård, förklarar dr Martin.

Dr Martin och hans grupp stämmer därför president Joe Biden, FDA, CDC, Pfizer, Moderna och andra institutioner för dödsfallen och skadorna från C19-injektionerna. Nästa stora rättsfall inleds den 6 juli 2022, i en federal domstol i Utah.

“Den verkliga frågan är varför amerikanska medborgare utvecklade ett vapen för att döda amerikaner och att de fick betalt för att göra det? Det är en moraliskt upprörande fråga, och tyvärr är det nästan ingen som ställer den.”

Text: Greg Hunter, USA Watchdog | Översättning och sammanställning: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: David Martin