Dr David Martin: 700 miljoner i världen kan dö av C19-injektionerna fram till år 2028

8

OPINION. Enligt dr Martin, är C19-vaccinerna “biovapen” och han säger att läkemedelsindustrin (Big Pharma) och individer inom den amerikanska regeringen hela tiden haft kännedom om riskerna med massinjektionerna av mRNA-injektionerna mot covidviruet. Det gör “vaccinerandet” till organiserad brottslighet och bioterrorism snarare än en “folkhälsoåtgärd”.

Källa: “700 Million Worldwide Will Die from CV19 Vax by 2028 – Dr. David Martin” av Greg Hunter, USA Watchdog | Översättning och sammanställning: NewsVoice

Greg Hunter från USA Watchdog har intervjuat dr David Martin, en amerikan som hålls fram som en av de främsta experterna på covidagendan. Martin är patentexpert och har stor kunskap inom medicinsk vetenskap. Hans företag arbetar med att finansiera innovationer.

Dr David Martin är en del av ett team som arbetar med stämningar mot medicinska företag som producerar C19-injektionerna även kallas mRNA-vacciner. Han säger att det kommer att bli mycket värre eftersom det inte handlar om ett vaccin mot coronavirus utan en medveten massinjektion av en spikproteininstruktion för att få människokroppar att producera ett toxin (själva spikproteinet).

“Detta var en kampanj av inhemsk terror för att få allmänheten att acceptera den universella vaccinplattformen med hjälp av ett känt biologiskt vapen.”

Greg Hunter frågar hur många som kommer att dö av C19-biovapnet.

Dr Martin och hans team har beräknat att upp till 700 miljoner människor globalt kommer att dö och att det innebär 75-100 miljoner dödade människor i USA.

Dr Martin:

“There are a lot of reasons why they hope it will be between now and 2028 because there is this tiny little glitch of the illiquidity of the Social Security, Medicare and Medicaid programs. So, the fewer recipients of Social Security, Medicare and Medicaid, the better. Not surprisingly, the recommendation was people over the age of 65 were the first ones to get injected.”

Martin tror även att de katastrofala effekterna av C19-injektionerna drabbar den medicinska industrin. Dr Martin förklarar att det finns många piloter som har problem med blodkoagulering i mikrokärlen vilket leder till slaganfall och hjärtainfarkt. Flygindustrin påverkas därför.

Samma fenomen sker inom inom hälso- och sjukvårdsbranschen, men i mycket större skala. Omständigheterna leder till att hela sjukvårdsindustrin drabbas av ett stort bortfall av kunnig personal. Sjuksköterskor och läkare finns bland de sjuka och döda. Alla dessa skadade får inte vård, förklarar dr Martin.

Dr Martin och hans grupp stämmer därför president Joe Biden, FDA, CDC, Pfizer, Moderna och andra institutioner för dödsfallen och skadorna från C19-injektionerna. Nästa stora rättsfall inleds den 6 juli 2022, i en federal domstol i Utah.

“Den verkliga frågan är varför amerikanska medborgare utvecklade ett vapen för att döda amerikaner och att de fick betalt för att göra det? Det är en moraliskt upprörande fråga, och tyvärr är det nästan ingen som ställer den.”

Text: Greg Hunter, USA Watchdog | Översättning och sammanställning: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
PatrikD
Patrik
9 juli 2022 kl 01:00

Det finns två sortens folk, naiva idioter och intelligenta människor. Det man lärt sig av dom senaste åren är att folk är mer korkade än fruktflugor. Folk inciceras ihjäl, steraliseras, rånas men sen så står dom där och viftar för dagens propaganda tema inom samma narrativ.

Jag är rätt övertygad om att staten och media skulle kunna lura i dom flesta inom vänstern att avliva sina barn under en robotgräsklippare och samtidigt offra alla sina rättigheter och frihet om det påstås vara för nationens bästa.

Det finns inget hopp för folket i väst speciellt inte Svenskar. Dom har valt sitt narrativ och sveket av sanningen väger tyngre än godhetsillusionen som dom befinner sig i.

Att trampa på en död snigel ger mer intellektuell stimulans än att försöka förklara logik för en flaggviftare.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
Reply to  Patrik
9 juli 2022 kl 10:38

Det sorgliga är att människor som tror på partier och demokrati sitter kvar i samma rävsax som partieliterna som går i eliternas krig mot folket.

Fredrik Eriksson
Gäst
7 juli 2022 kl 13:29

Ok, jag saxar lite från dagens ax-plock från Aftonbladet.
Sverige klassas nu som högriskland för covid -19 av USA:s smittskyddsmyndighet CDC. 
Det betyder att resenärer som vill åka till Sverige uppmanas att se till att de har ett fullgott vaccinskydd, däremot finns ingen avrådan om att åka hit.

Vadå högriskland?
-Jo sa inte Magdalena Anderson att alla måste vaccinera sig?
-Här ser ni indikamentet på min teori om ett slags globalt intyg.
-Detta intyg (vaccin) kommer bara gälla de vaccinerade.

Det är listigt inlindat i kultur-nöjen och framförallt tada…RESOR!
Så att man ska TVINGAS till att vaccinera sig. (det står dock uppmaning) men den lilla restriktionen kommer sedermera tas bort
helt och hållet och ersättas med OBLIGATORISK=TVINGANDE).

Allt kommer alltså att få (dvs de som vaccineras) ett UNIKT ID=666?
-Är det detta som är själva essensen av 666?
Kommer detta nummer vara knutet till en unik medborgarlön på cirka 10,000 SEK (efter skatt) inledningsvis för att hålla
nera skuldmättnaden?, under skuldmättnadens kritiska fas? och när detta inte går kommer även denna 666-beskattade allemansrätt
övergå till en mycket mindre mått som bara räcker till ett mål mat?

Hursomhaver, ett digitalt intyg är på gång, men frågan är om folk kommer vakna upp i tid och säga -nej tack, det här är absolut inte bra!

https://leohohmann.com/2022/02/23/everything-you-see-going-on-in-the-world-right-now-is-pushing-toward-implementation-of-global-digital-id-and-global-digital-money-system-the-fourth-reich-is-rising/

Peter TorpareD
Peter Torpare
6 juli 2022 kl 20:54

Det skulle vara intressant att veta hur han har kommit fram till “upp till 700 miljoner”

jmm.nu
Gäst
6 juli 2022 kl 18:01

Sedan ska vi inte glömma att who/unicef verkar pyssla med massterilisering. Se dokumentären: https://jmm.nu/varldshalsoorganisationen_unicef_vaccin_sterilisering_kenya/

Sten B
Sten B
Gäst
6 juli 2022 kl 16:39

Självfallet ligger det mycket i Martin för även om siffran 700 miljoner är spekulativ. Tragiskt nog kommer biverkningarna öka, avsevärt fler kommer att duka under och det lär sannolikt bli frågan om miljontals. Folk kommer bli rasande, förkrossade och förbittrade på makthavarna. Och på massmedia som är ett vidrigt verktyg i ondskans och okunskapens tjänst. Men trots detta kommer vi nog bli häpna att så många fortfarande kommer att tro plandemin, [email protected]@inerna är en isolerad händelse och man ser inte det större sammanhanget. Men när sedan händelse 1, 2, 3 följer börjar skiten vackla på allvar, gunga från sidan till sida för att till sist falla ned i ett ruttet hål.

Brandy36
Brandy36
Gäst
6 juli 2022 kl 10:28

De vaccinerade i Sverige har för vana att skylla denna kommande befolkningsminskning på de Ovaccinerade.

Rita Ekholm
Rita Ekholm
Gäst
Reply to  Brandy36
6 juli 2022 kl 19:27

Än så länge, sent skall syndarna vakna
Sen när det drabbar den egna familjen kan uppvaknandet komma, KANSKE